Canım bulantın ne zaman başlamıştıBende iyiyim canım geçti sayılır önceden hergün çıkarıyordum şimdi haftada iki üç kere amin hep beraber sağlıkla alalım inşallah
insallah bitanem guzel yurekli arkadadim gozlerini kapatip benim icin kalbinden geceni soylermisin :)Aminn insallah pozitifi goreceksin
İyi canim simdilik sadece hafif sancilarim oluyor yurudugum zaman nefes nefese kaliyorum bulantim baslamadi daha
O senin guzel yuregin tatlim benim kalbimden senin hamile oldugunu geciriyorum insallah yanilmam bitaneminsallah bitanem guzel yurekli arkadadim gozlerini kapatip benim icin kalbinden geceni soylermisin :)
canim benim insallah yanilmazsin tesekkur ederim bitanemO senin guzel yuregin tatlim benim kalbimden senin hamile oldugunu geciriyorum insallah yanilmam bitanem
Maşallah canım ya inşaAllah sağlıkla kucağına alırsın bizler için de dua et :)İyi canim simdilik sadece hafif sancilarim oluyor yurudugum zaman nefes nefese kaliyorum bulantim baslamadi daha
kıyamam doğru diyorsun hamileyken böyle şeylerle uğraşmak zor bende o yüzden hazirandan sonra olsun istiyorum...o zaman biraz sık dişini bitir de dön evineKendimi oyle avutayim barimogisim kaskati kaldim dunden beri su tezi birakip evime donmek istiyorum hamilelikten hicbir tad alamadm
bakalım bu ay öyle yaptıkevet canım benım doktorumda soyluyor yumurta spermlerı cekermıs cunku :)
İnsallah canimcanim benim insallah yanilmazsin tesekkur ederim bitanem
dualarim sizlerle kizlar insallah hayirlisiyla hamis kalirsiniz aminnMaşallah canım ya inşaAllah sağlıkla kucağına alırsın bizler için de dua et :)
nasil olmasi gerekiyormus gulum :)bakalım bu ay öyle yaptık
bende öyle hissediyorum elissiiimm inş olcak olmadı bi dahakine bizz teyze olcaz her türlücanim benim insallah yanilmazsin tesekkur ederim bitanem
ayyy elisammm söylim mi ki ben link atmıştım ya sana baktın mı onu diyoznasil olmasi gerekiyormus gulum :)
kuşum bizde seni özledik... şaşırdım kızmış demek ki vay sıpa vaySlm kızlar Nasılsıniz uzun zamandır yazmıyordum özledim sizleri bebeğim erkek demistim ya kızlar geçen hafta iki farklı doktor da kız dedi galiba kızım olcakwuslt Tebrikler canım kendim kadar sevindim inan
mogişim şu resim albümümzü bi atarmısın tekrar göremk istedim de tabi sen bilirsin tatlım :)kıyamam doğru diyorsun hamileyken böyle şeylerle uğraşmak zor bende o yüzden hazirandan sonra olsun istiyorum...o zaman biraz sık dişini bitir de dön evine
bakalım bu ay öyle yaptık
aaa yerleşme az olur ki zaten hadi inş bende bakıyorum çamaşırıma öyle bişey yok inş bebişin gelmiştir tatlım ben öyle hissettim :)Ins gelir bebisler 10 gun kaldi bugun sabah lavaboya gittim 1 damladanda az pembe bisi geldi ama baska gelmedi ne kanamasiydi bilemedim yerlesme icin cok az
atarım kuşum sen istemogişim şu resim albümümzü bi atarmısın tekrar göremk istedim de tabi sen bilirsin tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?