- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahTESEKKUR EDERIM KIZLAR DUALARINIZ ICIN BEN GIDIP HAZIRLANIYIM
Ewt canım çıktı bütün değerler çok normalmişCanim sonucun ciktimi
BU SABAH AYNAYA BAKTIM BUGÜN 32.GÜN DEDİM SONRA KENDİ KENDİME SANKİ TARTIŞMA PROGRAMI SUNUYORUM CİDDİYETE BAK DEDİM GÜLDÜMEVET BUGÜN 32.GÜN BAT A KALDI 3 SANIRIM AMA BEN YARIN ÖBÜRGÜN OLUR GİBİ HİSSEDİYORUM :)
Hepimiz aynı şeyi düşünüyoruzdur sanırsam şekerciğim, ama çocuk bereketiyle gelir derler ya doğruluk payı var diye inanıyorum, ne durumda ne hallerde olan insanlar çocuk sahibi oluyor yada çok parası olupda çocuğuna bakmayanlar var Rabbim bereketiyle gönderir inşallah bebişlerimizi, ay ben bu gün çok pozitifim yahuuuCanım burada da bol bol yeşillikler deniz hepsi güzel ama iş yok ya olan iş de en fazla 1000 lira maaşı var hayat pahası her yerde ....çocuk çalışması yapıyoruz bazen ama içimizde bu çocuk çok sıkıntı çekecek nasıl bakıcaz bir sürü şey.....hayat
:) :) :) inşallah canım ya inanıyoruz ...ama armut piş ağzıma düş de pek olmuyorHepimiz aynı şeyi düşünüyoruzdur sanırsam şekerciğim, ama çocuk bereketiyle gelir derler ya doğruluk payı var diye inanıyorum, ne durumda ne hallerde olan insanlar çocuk sahibi oluyor yada çok parası olupda çocuğuna bakmayanlar var Rabbim bereketiyle gönderir inşallah bebişlerimizi, ay ben bu gün çok pozitifim yahuuu
Hayırlısı canım.. Bu şekilde düşünüp moralini bozma.. Herşeyin bir "olur"u vardır.. Rabbim nefes verdiği hiçbir canı yanlız bırakmaz :)Canım burada da bol bol yeşillikler deniz hepsi güzel ama iş yok ya olan iş de en fazla 1000 lira maaşı var hayat pahası her yerde ....çocuk çalışması yapıyoruz bazen ama içimizde bu çocuk çok sıkıntı çekecek nasıl bakıcaz bir sürü şey.....hayat
inşallah canım herşeyin hayırlısı allah gönlüne göre versinkizlar bugun doktora gidicem ALLAHIN izniyle bana dua edin olurmu iyi haberlerle geleyim ins ALLAH
Ona ne şüphe tabiki öyle canım benim ama insanoğlu hep daha fazlasını istiyor :)Hayırlısı canım.. Bu şekilde düşünüp moralini bozma.. Herşeyin bir "olur"u vardır.. Rabbim nefes verdiği hiçbir canı yanlız bırakmaz :)
HAYIRLI SABAHLAR CUMA GÜNLERİ CANIM BEN CUMA SAATİNE DE DENK GETİRMEYE ÇALIŞTIMsadece cuma gunumu cekiliyo tatlim bu arada hayirli sabahlar
Ne testi ki o kadar para tutuyorya kızlar bişey sorucam.. Dün doktora gittim ve bir sürü tahlil verdi. Özel hastaneye gittiğim için tahlillerin fiyatı 600 -700 ü buluyor.. Devlet hastanesinden randevu alsam, gitsem desem ki ben bu tahlilleri yapmak istiyorum.. acaba yaparlar mı? Yoksa illaki ona da bir kontrole de gitmem mi gerekiyor ?
ssk ya o kadar pirim yatırıyoruz.. bir artısını görelim ya..
bencede git dünyanın primi kesiliyor günahya kızlar bişey sorucam.. Dün doktora gittim ve bir sürü tahlil verdi. Özel hastaneye gittiğim için tahlillerin fiyatı 600 -700 ü buluyor.. Devlet hastanesinden randevu alsam, gitsem desem ki ben bu tahlilleri yapmak istiyorum.. acaba yaparlar mı? Yoksa illaki ona da bir kontrole de gitmem mi gerekiyor ?
şimdi gıcık bir dr. a denk gelirse bir sürü söylenir ayrıca istediğin tahlilleride yazmadan gönderir, sende bozuk bir psikolojiyle kalırsın. çok yazık olurya kızlar bişey sorucam.. Dün doktora gittim ve bir sürü tahlil verdi. Özel hastaneye gittiğim için tahlillerin fiyatı 600 -700 ü buluyor.. Devlet hastanesinden randevu alsam, gitsem desem ki ben bu tahlilleri yapmak istiyorum.. acaba yaparlar mı? Yoksa illaki ona da bir kontrole de gitmem mi gerekiyor ?
bence yaparlar sen söle özelde bunları istediler ama karşılayamam bu tutarı o yüzden burda yaptırmak istiorum de yani yapılmaz die bişey demezler bence canımya kızlar bişey sorucam.. Dün doktora gittim ve bir sürü tahlil verdi. Özel hastaneye gittiğim için tahlillerin fiyatı 600 -700 ü buluyor.. Devlet hastanesinden randevu alsam, gitsem desem ki ben bu tahlilleri yapmak istiyorum.. acaba yaparlar mı? Yoksa illaki ona da bir kontrole de gitmem mi gerekiyor ?
anestezili mi? anesteziliyse hiç korkma, çarçabuk olup bitecek,10 dk sürüyor hepsi hepsi, gözünü kapat bir bebek hayal et ve geçsin gitsin.cumaya kadarda telkinler ver kendine,sen güçlü bir kadınsın bunu mu halledemeyeceksin ...ben anestezi olmadan çekildimki burdaki kızlarda bilir canım çok tatlıdır, ama Allah bir güç kuvvet veriyor.toplamda 15 dk sürdü.eşimin abisi dr. böyle bir iş için boş yere narkoz alma dedi. ama herkesin acı eşiği farklı ve saygı duymak gerekiyor.kızlar cuma gününe rahim filmi için randevu aldım( stres bastı şimdiden, 250.tl miş ücreti,
üf bir sürü şey verdi yaa... sanırım komple bir bakıma girdim gibi olacakNe testi ki o kadar para tutuyor
ya kızlar bişey sorucam.. Dün doktora gittim ve bir sürü tahlil verdi. Özel hastaneye gittiğim için tahlillerin fiyatı 600 -700 ü buluyor.. Devlet hastanesinden randevu alsam, gitsem desem ki ben bu tahlilleri yapmak istiyorum.. acaba yaparlar mı? Yoksa illaki ona da bir kontrole de gitmem mi gerekiyor ?
peki yine endokrine mi gideyim ? kadın doğumluk değil sanırım bu iş.. hormonlara bakılacak sonuçta ??şimdi gıcık bir dr. a denk gelirse bir sürü söylenir ayrıca istediğin tahlilleride yazmadan gönderir, sende bozuk bir psikolojiyle kalırsın. çok yazık olurhangi tahlilleri verdi? ama iyi bir dr olursa ikiletmeden yazar durumunu dinlerse..devlette dr. seçme hakkı var, erkek bir dr. bul kesinlikle daha merhametli ve dinleyici oluyorlar...
ben endokrin e gittim ama canım.. komple hormon tahlilleri ve guatr testleri de buna dahil.. ama kan testleri için 450 dedi .. yuh dedimcanım ne tahlili onlar?Haftaya ben de yaptırıcam dr adetliyken gel demişti işte haftaya bende gidicem tahlile ama neleri isticek ne kadar tutacak bende bilmiyorum.Hatta tahlilleri bilsem devlette yaptırıp öyle mi gitsem kendi doktoruma diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?