2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Bende bu sabah dedım kendıme bugun 27. gun bakalım yarın neler olacak dıye dusundum :) İnşallah olmayalım bizden uzak olsun kırmızılar

Hepimiz aynı şeyi düşünüyoruzdur sanırsam şekerciğim, ama çocuk bereketiyle gelir derler ya doğruluk payı var diye inanıyorum, ne durumda ne hallerde olan insanlar çocuk sahibi oluyor yada çok parası olupda çocuğuna bakmayanlar var Rabbim bereketiyle gönderir inşallah bebişlerimizi, ay ben bu gün çok pozitifim yahuuu

:) :) :) inşallah canım ya inanıyoruz ...ama armut piş ağzıma düş de pek olmuyor

Hayırlısı canım.. Bu şekilde düşünüp moralini bozma.. Herşeyin bir "olur"u vardır.. Rabbim nefes verdiği hiçbir canı yanlız bırakmaz :)

ya kızlar bişey sorucam.. Dün doktora gittim ve bir sürü tahlil verdi. Özel hastaneye gittiğim için tahlillerin fiyatı 600 -700 ü buluyor.. Devlet hastanesinden randevu alsam, gitsem desem ki ben bu tahlilleri yapmak istiyorum.. acaba yaparlar mı? Yoksa illaki ona da bir kontrole de gitmem mi gerekiyor ?
ssk ya o kadar pirim yatırıyoruz.. bir artısını görelim ya..

Ne testi ki o kadar para tutuyor

bencede git dünyanın primi kesiliyor günah

şimdi gıcık bir dr. a denk gelirse bir sürü söylenir ayrıca istediğin tahlilleride yazmadan gönderir, sende bozuk bir psikolojiyle kalırsın. çok yazık olur hangi tahlilleri verdi? ama iyi bir dr olursa ikiletmeden yazar durumunu dinlerse..devlette dr. seçme hakkı var, erkek bir dr. bul kesinlikle daha merhametli ve dinleyici oluyorlar...

bence yaparlar sen söle özelde bunları istediler ama karşılayamam bu tutarı o yüzden burda yaptırmak istiorum de yani yapılmaz die bişey demezler bence canım

kızlar cuma gününe rahim filmi için randevu aldım ( stres bastı şimdiden, 250.tl miş ücreti,
anestezili mi? anesteziliyse hiç korkma, çarçabuk olup bitecek,10 dk sürüyor hepsi hepsi, gözünü kapat bir bebek hayal et ve geçsin gitsin.cumaya kadarda telkinler ver kendine,sen güçlü bir kadınsın bunu mu halledemeyeceksin ...ben anestezi olmadan çekildimki burdaki kızlarda bilir canım çok tatlıdır, ama Allah bir güç kuvvet veriyor.toplamda 15 dk sürdü.eşimin abisi dr. böyle bir iş için boş yere narkoz alma dedi. ama herkesin acı eşiği farklı ve saygı duymak gerekiyor.

canım ne tahlili onlar?Haftaya ben de yaptırıcam dr adetliyken gel demişti işte haftaya bende gidicem tahlile ama neleri isticek ne kadar tutacak bende bilmiyorum.Hatta tahlilleri bilsem devlette yaptırıp öyle mi gitsem kendi doktoruma diyorum

peki yine endokrine mi gideyim ? kadın doğumluk değil sanırım bu iş.. hormonlara bakılacak sonuçta ??

ben endokrin e gittim ama canım.. komple hormon tahlilleri ve guatr testleri de buna dahil.. ama kan testleri için 450 dedi .. yuh dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…