Öyle dedi doktorlar bizde şaşırdık sen nasılsıin canım nasıl gidiyorkuşum bizde seni özledik... şaşırdım kızmış demek ki vay sıpa vay
sınavlar dersler öyle gidiyor işte canım aynı tas aynı hamamÖyle dedi doktorlar bizde şaşırdık sen nasılsıin canım nasıl gidiyor
oyy maşallah maşallah özlemişim yüzlerinizi napim göreyim dedim bi daha hepiniz fıstıksınız maşallah
maaşallah hepimizeoyy maşallah maşallah özlemişim yüzlerinizi napim göreyim dedim bi daha hepiniz fıstıksınız maşallah
Canim bir damladan daha az sanmiyorum ama Allahim ins yuzumuzu guldursun amin amin..aaa yerleşme az olur ki zaten hadi inş bende bakıyorum çamaşırıma öyle bişey yok inş bebişin gelmiştir tatlım ben öyle hissettim :)
evet canım benim...2 ay olacak kürtaj olalı ama hala sol kasığım çok ağrıyor. haftaya randevu aldım... gerekli bütün incelemelerimi yaptırıcam... zaten sol kasğımdaki ağrıyada kafayı taktım... hareket ederken yürürken çok ağrıyor. kimbilir nasıl kürtaj yaptılarYoksa sende mi kimyasal gebelik yasadin??
insallar hislerinizz cikacak canim :)bende öyle hissediyorum elissiiimm inş olcak olmadı bi dahakine bizz teyze olcaz her türlü
canim onu goedum ama ram acilmadi sanirim anlayamadim:)ayyy elisammm söylim mi ki ben link atmıştım ya sana baktın mı onu diyoz
Bebiss belkide sen hamissin :) uzuldum cnm rabbim bir daha yasatmasin gec olsunda guc olmadin ne diyelim ben kurtaj olmadan adetle att im tez zamanda saglikli gebelikler diliyorum ...evet canım benim...2 ay olacak kürtaj olalı ama hala sol kasığım çok ağrıyor. haftaya randevu aldım... gerekli bütün incelemelerimi yaptırıcam... zaten sol kasğımdaki ağrıyada kafayı taktım... hareket ederken yürürken çok ağrıyor. kimbilir nasıl kürtaj yaptılar
insallah tatlım bi değişiklik olsun belki uğurlu gelir:) burda bikaç topikten okudum güzel diyenler ama bakalım:)Hic duymadim canim umarim iyi çıkar
Benim altıncı haftada başlamıştı canımCanım bulantın ne zaman başlamıştı
ben de hep onu kullanıyordum ggyi actım bakarken onu gördüm yeni burda da arastırdım bikaç kişi kullanmış güzel demiş..Ben labaquick kullanıyorum canım
inşallah mgulum.. hep laboquick kullandım 2 ay da üst üste hüsrana uğradım o testlerde bi de bunu deniyim bakalım belki uğurlu gelir..hiç duymadım afroditim ben umarım iyidir :)
iyi aksamlar canim iyiyim sen nasilsin bugun 29 gunim insallah gelmezler canim carsamvayida atlatabilirsemİyi akşamlar kızlar nasılsınız bakin varmı yeni hamiş haberi elisa tatlım senin bat bügündü inşallah gelmez kırmızılar
insallah hamis yuzuyle gelir siradaki arkadaslar ne guzel liste buuuArkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
ARALIK BAT
Hanife55 -------------> 1 Aralık -------> 11. deneme ------>
Wuslt -----------------> 2 Aralık ------> 8. deneme -------> HAMİŞ
Elifbade06 -----------> 3 Aralık ------> 9. deneme --------> HAMİŞ
Ayseygt1453 ---------> 4 Aralık ------> 5. deneme -------->
Neslli -----------------> 4 Aralık ------> 7. deneme --------> HAMİŞ
Cemrem15 -----------> 4 Aralık ------> 3. deneme --------> HAMİŞ
Hanfendi25 ---------> 6 Aralık -------> 5. deneme --------> HAMİŞ
Hyb77 ----------------> 6 Aralık -------> 3. deneme -------->
Elisa ------------------> 7 Aralık -------> 6. deneme
Blummmm ----------> 8 Aralık -------> 6. deneme
Okulum --------------> 9 Aralık -------> 13. deneme
Rbakyy ---------------> 9 Aralık -------> 4. deneme
Mine_burcu --------> 10 Aralık ------> 3. deneme
Deminos ------------> 10 Aralık ------> 9. deneme
Maysu ---------------> 10 Aralık ------> 2. deneme
Pielorr ---------------> 11 Aralık ------> 7. deneme
Berlinberlin ---------> 11 Aralık ------> 2. deneme
Friendly8584 -------> 12 Aralık ------> 6. deneme
Abcdefcd ------------> 13 Aralık -------> 12. deneme
Jasmine53 ----------> 14 Aralık ------> 14. deneme
Kaygılı ---------------> 16 Aralık -------> 4. deneme
Mgul ------------------> 17 Aralık ------> 4. deneme
Secido ----------------> 17 Aralık ------> 16. deneme
Bebeem --------------> 17 Aralık -------> 9. deneme
Sweet42 -------------> 20 Aralık ------> 3. deneme
Batu7884 ------------> 21 Aralık ------> 4. deneme
Arsinli ----------------> 21 Aralık ------> 8. deneme
Betiboop -------------> 21 Aralık -------> 7. deneme
Tubaomur01 --------> 21 Aralık -------> 5. deneme
Yfrks -----------------> 22 Aralık -------> 14. deneme
Nenuya ---------------> 23 Aralık -------> 51. deneme
Bebek isdeyen biri --> 28 Aralık ------> 39. deneme
Afrodit26 ------------> 28 Aralık -------> 4. deneme
Okosale --------------> 30 Aralık -------> 12. deneme
Ayseygt1453 ---------> 31 Aralık --------> 6. deneme
OCAK BAT
Hyb77 ----------------> 1 Ocak --------> 4. deneme
Nerisbebek ----------> 3 Ocak -------> 12. deneme
Hanife55-------------> 6 Ocak -------> 12. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
ayy canim vallahi unutmamisim sana hurrem sultanisin demistimya masallah az bile soylemisim rabbimiz seninde yuzunu guldursun insallah bizde gorelimoyy maşallah maşallah özlemişim yüzlerinizi napim göreyim dedim bi daha hepiniz fıstıksınız maşallah
iyi aksamlar canim iyiyim sen nasilsin bugun 29 gunim insallah gelmezler canim carsamvayida atlatabilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?