Meraba canım biz Iyiz sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik. Doktora gittin miGünaydın kızlar nasılsınız ?İyisinizdir inşallah.
insallah canim sagol bitanem rabbim kabul etsin hic yapmadim canim carsambayi atlatirsam 16 da yapacagi. kismet olursaİnşallah gelmez canm dua ediyorum vallah senin için elisim peki hiç test yaptınmı
Canım
insallah canim sagol bitanem rabbim kabul etsin hic yapmadim canim carsambayi atlatirsam 16 da yapacagi. kismet olursa
inşallah canm..Hic duymadim canim umarim iyi çıkar
insallah tatlim insalah amin sennasilsin bebis nasil kuzum umutlanmak istemiyorum tatlim yaAyyy halde bakalım inşallah gelmiştir bebişin ve eşinin yüzünü güldürürsün bebişinle beraber elisim
ayy canin insallah biz uzuluyoruz yetmiyo bide esler insallah yuzunuz gulecek aksama sabah derken carsamba oluverir hayirli haberlerle yazarsin insallah canimmkizlar esimin halasi geldi sohbet ediliyor bebek konusu aciliyor darisi size doyorlar esim insallah insallah amin amin diyor esim cok hevesli insallahbu ay yuzunu guldurebiliriz bebisimizle
insallah tatlim insalah amin sennasilsin bebis nasil kuzum umutlanmak istemiyorum tatlim ya
aynen canim esim bu kadar heveslenince ben daha bir tuhaf oluyorum evet canim hemen carsamba gelir hayirli sekilde gelir insallahayy canin insallah biz uzuluyoruz yetmiyo bide esler insallah yuzunuz gulecek aksama sabah derken carsamba oluverir hayirli haberlerle yazarsin insallah canimm
InsaAllah biterde donerim Canim:)kıyamam doğru diyorsun hamileyken böyle şeylerle uğraşmak zor bende o yüzden hazirandan sonra olsun istiyorum...o zaman biraz sık dişini bitir de dön evine
aynen canim esim bu kadar heveslenince ben daha bir tuhaf oluyorum evet canim hemen carsamba gelir hayirli sekilde gelir insallah
insallah oyledir canim bende birsey hisetmiyorum canim a senin hislerin genelde cikiyor insallah benimkide cikar iyi olmana sevindim canim onsallah hafif gecer bulantilarinElisim ben net hissettiğim şeyleri söylüyorum ama sende aradayım net değilim ama hamiş olma ihtimalin daha ağır basıyor ve inşallah öyledir canm benim de bulantıları devam ediyor özellikle et ten nefret ettim şu an yazarken bile modem bulanıyor
InsaAllah biterde donerim Canim:)
insallah oyledir canim bende birsey hisetmiyorum canim a senin hislerin genelde cikiyor insallah benimkide cikar iyi olmana sevindim canim onsallah hafif gecer bulantilarin
Canim bende basta eti gormek bile istemiyordum 2 ay gectikten sonra sucuk et hepsini yedim valla halada yiyorum eksi aci manyagi oldum zatenElifim etten çok tiksiniyorum öyle böyle değil
Canim bende basta eti gormek bile istemiyordum 2 ay gectikten sonra sucuk et hepsini yedim valla halada yiyorum eksi aci manyagi oldum zatenkusmam hic olmadi bir defa oldu o da disim agrisndan yutamamistm kusmustum istahim 4 aya basinca acilmaya basladi ilk uc ayda 4 kilo verdim simdi kilomu bilmiyorum:)
bende sabirsizlikla bekliyorum canim insallah gelmezler amaseffaf yapis yapis akinti geliyor peceteye sanirim adet gelecegim diyorİnşallah elisim Çarşambayı iple çekecem inşallah gelmez kırmızılar
bende sabirsizlikla bekliyorum canim insallah gelmezler amaseffaf yapis yapis akinti geliyor peceteye sanirim adet gelecegim diyor
canim ya bosver sen seffafi olmiyacaksin sen hamis cikacaksin insallahbende sabirsizlikla bekliyorum canim insallah gelmezler amaseffaf yapis yapis akinti geliyor peceteye sanirim adet gelecegim diyor
Ilk uc aydan sonra normale donuyor genelde ama herkeste degisebilir tabiki eti yiyemiyorsan canim kuru fasulye nohut bu tur baklagilleri yemen lazimAyy bilmiyorum doktor et yemen lazım o besini alman lazım dedi ama mümkün değil dayanamıyorum görmeye bile ne zaman geçecek bu elif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?