2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kizlar esimin halasi geldi sohbet ediliyor bebek konusu aciliyor darisi size doyorlar esim insallah insallah amin amin diyor esim cok hevesli insallahbu ay yuzunu guldurebiliriz bebisimizle
ayy canin insallah biz uzuluyoruz yetmiyo bide esler insallah yuzunuz gulecek aksama sabah derken carsamba oluverir hayirli haberlerle yazarsin insallah canimm

Elisim ben net hissettiğim şeyleri söylüyorum ama sende aradayım net değilim ama hamiş olma ihtimalin daha ağır basıyor ve inşallah öyledir canm benim de bulantıları devam ediyor özellikle et ten nefret ettim şu an yazarken bile modem bulanıyor
insallah tatlim insalah amin sennasilsin bebis nasil kuzum umutlanmak istemiyorum tatlim ya

ayy canin insallah biz uzuluyoruz yetmiyo bide esler insallah yuzunuz gulecek aksama sabah derken carsamba oluverir hayirli haberlerle yazarsin insallah canimm
aynen canim esim bu kadar heveslenince ben daha bir tuhaf oluyorum evet canim hemen carsamba gelir hayirli sekilde gelir insallah

insallah oyledir canim bende birsey hisetmiyorum canim a senin hislerin genelde cikiyor insallah benimkide cikar iyi olmana sevindim canim onsallah hafif gecer bulantilarin

Elifim etten çok tiksiniyorum öyle böyle değil
Canim bende basta eti gormek bile istemiyordum 2 ay gectikten sonra sucuk et hepsini yedim valla halada yiyorum eksi aci manyagi oldum zaten kusmam hic olmadi bir defa oldu o da disim agrisndan yutamamistm kusmustum istahim 4 aya basinca acilmaya basladi ilk uc ayda 4 kilo verdim simdi kilomu bilmiyorum:)

Ayy bilmiyorum doktor et yemen lazım o besini alman lazım dedi ama mümkün değil dayanamıyorum görmeye bile ne zaman geçecek bu elif

Hamileliğin ne zaman başladığını bilmediğim için bende olmuşmuydu bilemedim ama göğüslerim çok feciydi yan yatamıyordum acısından adette yakın hassasiyet olur ama bu çok farklıydı sende varmı böyle bir belirti
bende sabirsizlikla bekliyorum canim insallah gelmezler amaseffaf yapis yapis akinti geliyor peceteye sanirim adet gelecegim diyor

Ayy bilmiyorum doktor et yemen lazım o besini alman lazım dedi ama mümkün değil dayanamıyorum görmeye bile ne zaman geçecek bu elif
Ilk uc aydan sonra normale donuyor genelde ama herkeste degisebilir tabiki eti yiyemiyorsan canim kuru fasulye nohut bu tur baklagilleri yemen lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…