2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kizlar benim gecen aylarda akintim cok fazlaydi bu ay azaldi neredeyse yok gibi anlamadigim hamilelik olunca artar derler benim azaldi ama yogun oldugundada gebelik olmadi illa artmasimi lazim

Canım ben dun ıs yerınde masaya gogsum degdıgınde hassaslastıgını hıssettım ama umursamadım dun gece ve bugun sabah esım gogsumun buyudugun ve sertlesmeye basladıgını soyledı ve dun gece ılıskı oldu esım hıcbırseyın baskı yapmadıgını dırek gıttgını soyledı normalde adete yakın ılıskıde bırsey baskı yapıyor derdı esım ve kac aydır yum donemınden sonra gogsum agrımaya baslar adet olmadan 2 gun once falan agırsı gecer adet olurdum ama smdı basladı umutlanmak ıstemıyorum ve bugun temızlık yaptım canım ayakta durup yurukce kasıgıma bırsey batıyordu sankı adet sancısı degıl degsık brseydı

insallah hamis yuzuyle gelir siradaki arkadaslar ne guzel liste buuu

ayy canim vallahi unutmamisim sana hurrem sultanisin demistimya masallah az bile soylemisim rabbimiz seninde yuzunu guldursun insallah bizde gorelim
canııımm yerim ben o tatlı dillerini fıstık güzel gören güzeldir tatlım benim inş bebişlerimiz gelecek de annelerinin güzelliğine güzellik katacak bu aydan çok umutluyum yeni yılın ilk hamişi olursun inş

hımmm simit ve tereyağ yaptım akşam akşam kociş bekliyor uykuya öptüm sizi

Eklentiler

• 10849913_784787191588732_532215662904819043_n.webp
    77,1 KB · Görüntüleme: 85
  • 10849755_784787211588730_3720427135032820529_n.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 64
hımmm simit ve tereyağ yaptım akşam akşam kociş bekliyor uykuya öptüm sizi

Gülüm cok guzel gornuyor ellerıne saglık sımıtın tarıfını ısterımm benım kocıste uykuya beklıyor ama benım hıc uykum yokk optum canım ıyı geceeler

Kizlar benim gecen aylarda akintim cok fazlaydi bu ay azaldi neredeyse yok gibi anlamadigim hamilelik olunca artar derler benim azaldi ama yogun oldugundada gebelik olmadi illa artmasimi lazim
akıntı olayı bendede pek yoktu sadece gebelıgın 2. ayından sonra sarı sümüksü akıntım cok fazla oldu. sanırım onun nedenıde doğum nişanı rahim girişine yerleşirmiş onun akıntısı olurmus o dönemlerde..

o zaman soyle yapalim bana adresini mesaj olarak gonder ben sana kargoyla gondereyim kuzum :)

Saol canim azcik rahatladim gecen aylarda coktu sari akinti simdi hic yok sadece arada sag kasigimda damar cekiliyor gibi oluyor insallah bebis belirtisidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…