- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Ilk uc aydan sonra normale donuyor genelde ama herkeste degisebilir tabiki eti yiyemiyorsan canim kuru fasulye nohut bu tur baklagilleri yemen lazim
Hamileliğin ne zaman başladığını bilmediğim için bende olmuşmuydu bilemedim ama göğüslerim çok feciydi yan yatamıyordum acısından adette yakın hassasiyet olur ama bu çok farklıydı sende varmı böyle bir belirti[/QUOTE
canim ben dun is yerinde masaya yaklasinca gogsumun hassaslastigini hossettim ama umursamadin dun gece ve bugun sabah esim gogsun buyumus ve sertlesiyor dedi ve ben kac aydir yum doneminden sonra gogsum agrsya basliyor adet olacagim gun veciyordu agrisi ama bu defa oyle birsey olmadi ve dun iliski oldu eso
Hamileliğin ne zaman başladığını bilmediğim için bende olmuşmuydu bilemedim ama göğüslerim çok feciydi yan yatamıyordum acısından adette yakın hassasiyet olur ama bu çok farklıydı sende varmı böyle bir belirti
canim ya bosver sen seffafi olmiyacaksin sen hamis cikacaksin insallah
canııımm yerim ben o tatlı dillerini fıstıkinsallah hamis yuzuyle gelir siradaki arkadaslar ne guzel liste buuu
ayy canim vallahi unutmamisim sana hurrem sultanisin demistimya masallah az bile soylemisim rabbimiz seninde yuzunu guldursun insallah bizde gorelim
Selam kızlar nasılsınız bugün hiç giremedim buraya.varmı güzel haberler hatunlar.
hımmm simit ve tereyağ yaptım akşam akşam kociş bekliyor uykuya öptüm sizi
Iyiyiz cnm sen nasilsinSelam kızlar nasılsınız bugün hiç giremedim buraya.varmı güzel haberler hatunlar.
bende öyle yapıcam artık canım.Canim gecmis olsun ben bir gun vitamin diger gun kan ilaci kullaniyorum
İyiyim cnm.bugün reglimin ikinci günündeyimIyiyiz cnm sen nasilsin
akıntı olayı bendede pek yoktu sadece gebelıgın 2. ayından sonra sarı sümüksü akıntım cok fazla oldu. sanırım onun nedenıde doğum nişanı rahim girişine yerleşirmiş onun akıntısı olurmus o dönemlerde..Kizlar benim gecen aylarda akintim cok fazlaydi bu ay azaldi neredeyse yok gibi anlamadigim hamilelik olunca artar derler benim azaldi ama yogun oldugundada gebelik olmadi illa artmasimi lazim
saglikli sihatli olsun ya onemlisi bu :)InsaAllah ikizdr hayirlisiyla
o zaman soyle yapalim bana adresini mesaj olarak gonder ben sana kargoyla gondereyim kuzum :)kuzuuuuuuuuuuuuum yirim seni...vallaha derslerle boğuşmasam eşime derdim at beni silivriye diye ama aöf ve kpss derdim var benim...bak hatta şuan bile ders çalışmalıyım öğlen ikide sınavlarım var yine...ama yazdım bi köşeye...hatta ilerisi için istanbullu hatunları toplamayı düşünmüyor değilim bebeklerimizle birlikte buluşuruz ne hoş olur
Aynen yok ortalikta merak ediyorumA.selam canım ıyıyız sen nasılsın canım bıldıgım kadarıyla bugun haber yok canımcemrem15 merak edıyorum kan tahlılı yaptıracaktı ama
akıntı olayı bendede pek yoktu sadece gebelıgın 2. ayından sonra sarı sümüksü akıntım cok fazla oldu. sanırım onun nedenıde doğum nişanı rahim girişine yerleşirmiş onun akıntısı olurmus o dönemlerde..
ne gönderiyorsun canm :) banada yollao zaman soyle yapalim bana adresini mesaj olarak gonder ben sana kargoyla gondereyim kuzum :)
Kullan bakalım canım bence iyidir güzel haberler ver bizeben de hep onu kullanıyordum ggyi actım bakarken onu gördüm yeni burda da arastırdım bikaç kişi kullanmış güzel demiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?