beta hcg ye baktırdım canım... hamile değilim... ama bu ağrı neden oluyor bunu öğrenmem lazım... korunmadığım halde hamilede kalamadım... belkide bu ağrıdan dolayı hamile kalamıyorum diye düşünmeye başladımBebiss belkide sen hamissin :) uzuldum cnm rabbim bir daha yasatmasin gec olsunda guc olmadin ne diyelim ben kurtaj olmadan adetle att im tez zamanda saglikli gebelikler diliyorum ...insalllahhhhhhh
İnsallah tatlim :)Kullan bakalım canım bence iyidir güzel haberler ver bize
ben kullanmistim cnm koldan agri falan olmadikızlar slm çatlatma ıgnesı kullanan varmı ılk defa oldum cok agrım oldu
tatlim bence kisiden kisiye degisiyo benimkide azslmisti sonradan geri artiyor ikinci ay falanKizlar benim gecen aylarda akintim cok fazlaydi bu ay azaldi neredeyse yok gibi anlamadigim hamilelik olunca artar derler benim azaldi ama yogun oldugundada gebelik olmadi illa artmasimi lazim
günaydın elisam tarifi eve gidince atarım tabiki teşekkür ederim :) eliss nasılsın buggünGülüm cok guzel gornuyor ellerıne saglık sımıtın tarıfını ısterımmbenım kocıste uykuya beklıyor ama benım hıc uykum yokk optum canım ıyı geceeler
Gunaydin gulum bende isterim tarifini cok guzel gorunuyordu mimgünaydın elisam tarifi eve gidince atarım tabiki teşekkür ederim :) eliss nasılsın buggüngünaydın güzel bayanlar
kendi ellerimle yedirsem taze hamişimize amaGunaydin gulum bende isterim tarifini cok guzel gorunuyordu mim
benim hamiş bi arkadaşımda etten tüksinmişti ama geçici korkmaElifim etten çok tiksiniyorum öyle böyle değil
gunaydin tatlim tesekur ederim iyiyom bitanem sen nasilsin mersine gidiyorum canim:)günaydın elisam tarifi eve gidince atarım tabiki teşekkür ederim :) eliss nasılsın buggüngünaydın güzel bayanlar
gunaydin elifim guzel haberlerle geleceksin insallah pasiz turp gibi :)Gunaydin kizlar biz tosunumla hastaneye gidiyoruz guzel haberlerle geliriz insaAllahh
yaşasın bi hamiş daha.....tebrik ederimm Allah analı babalı büyütsün.. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin..Gunaydin gulum bende isterim tarifini cok guzel gorunuyordu mim
Günaydınlar...
Biz cts tüp bebek için ilk görüşmemizi yaptık kızlar. Doktorumuz çok şeker biri bizi kısaca aydınlattı içim daha rahat en azından tüp bebek gibi bir şansımız var. Bizden daha kötü durumda olan insanlar varmış. İnsan başına gelince en kötü durum kendisinin ki sanıyor.
Doktorumuz bize bu ay spermleri dondurmayı önerdi çünkü değerimiz çok düşük olduğu için biz martta gittiğimizde sayıyı sıfırda görebilirmişiz o yüzden şuan hazır sperm varken donduralım eğer martta geldiğinizde hala sperm var ise taze spermlerle yaparız dedi. Sperm değişken olduğu için bu ay 200 görmüşüz belki 1 ay önce ya da sonrası sıfır görücekmişiz belki artacakmış 400 görecekmişiz. O yüzden riske atmayalım donduralım dedi. Yoksa ameliyatla sperm aramak durumunda kalırlarmış. Önümüzdeki ay ben adetliyken gideceğim ultrasonla bana bakacaklar. O gün eşimde dondurulacak şekilde spermiogram verecek ve tüp bebek dosyamız açılacak. Doktor tüp bebek şansının her insanda %40 olduğunu söyledi ama benim sonuçlarımı görünce %50 dedi bizim için. Bu arada aklımaMINIKKUS1 geldi. Söyleye söyleye ikizleri doğurtacak sanırım bana.
ooo süpe r gezmeye migunaydin tatlim tesekur ederim iyiyom bitanem sen nasilsin mersine gidiyorum canim:)
kizlar trendeyim hemen onumdebir bebek var daha 3 aylim falandir masallahboncuk boncuk gozlroyle nasilda baliyor masumum :)
ohhh ne güzel lovelym ikilerin gelrimiş valla topiğin ilk ikiz annesi olursun süperGünaydınlar...
Biz cts tüp bebek için ilk görüşmemizi yaptık kızlar. Doktorumuz çok şeker biri bizi kısaca aydınlattı içim daha rahat en azından tüp bebek gibi bir şansımız var. Bizden daha kötü durumda olan insanlar varmış. İnsan başına gelince en kötü durum kendisinin ki sanıyor.
Doktorumuz bize bu ay spermleri dondurmayı önerdi çünkü değerimiz çok düşük olduğu için biz martta gittiğimizde sayıyı sıfırda görebilirmişiz o yüzden şuan hazır sperm varken donduralım eğer martta geldiğinizde hala sperm var ise taze spermlerle yaparız dedi. Sperm değişken olduğu için bu ay 200 görmüşüz belki 1 ay önce ya da sonrası sıfır görücekmişiz belki artacakmış 400 görecekmişiz. O yüzden riske atmayalım donduralım dedi. Yoksa ameliyatla sperm aramak durumunda kalırlarmış. Önümüzdeki ay ben adetliyken gideceğim ultrasonla bana bakacaklar. O gün eşimde dondurulacak şekilde spermiogram verecek ve tüp bebek dosyamız açılacak. Doktor tüp bebek şansının her insanda %40 olduğunu söyledi ama benim sonuçlarımı görünce %50 dedi bizim için. Bu arada aklımaMINIKKUS1 geldi. Söyleye söyleye ikizleri doğurtacak sanırım bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?