2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Bebiss belkide sen hamissin :) uzuldum cnm rabbim bir daha yasatmasin gec olsunda guc olmadin ne diyelim ben kurtaj olmadan adetle att im tez zamanda saglikli gebelikler diliyorum ...insalllahhhhhhh
beta hcg ye baktırdım canım... hamile değilim... ama bu ağrı neden oluyor bunu öğrenmem lazım... korunmadığım halde hamilede kalamadım... belkide bu ağrıdan dolayı hamile kalamıyorum diye düşünmeye başladım

Kizlar benim gecen aylarda akintim cok fazlaydi bu ay azaldi neredeyse yok gibi anlamadigim hamilelik olunca artar derler benim azaldi ama yogun oldugundada gebelik olmadi illa artmasimi lazim
tatlim bence kisiden kisiye degisiyo benimkide azslmisti sonradan geri artiyor ikinci ay falan

Gülüm cok guzel gornuyor ellerıne saglık sımıtın tarıfını ısterımm benım kocıste uykuya beklıyor ama benım hıc uykum yokk optum canım ıyı geceeler
günaydın elisam tarifi eve gidince atarım tabiki teşekkür ederim :) eliss nasılsın buggün günaydın güzel bayanlar

günaydın elisam tarifi eve gidince atarım tabiki teşekkür ederim :) eliss nasılsın buggün günaydın güzel bayanlar
gunaydin tatlim tesekur ederim iyiyom bitanem sen nasilsin mersine gidiyorum canim:)

GÜNAYDINNN MUSMUTLUU HAFTALAR ,

C TESİ İDRARIMLA GELEN BİR AĞRI BATMA VEEE DOKTORA YİNE GİDİŞ DOKTOR KONTROL ETTİ ENFEKSİYON GEÇMEDİ DEDİM BATİCONDA RAHİM TEMİZLİĞİ YAPTI AMA NE YAPTI İNANIN BİLMİYORUM SMEAR ALDI VE TOZ İLAÇLA FİTİL VERDİ DEDİKİ BELKİ 1 2 GÜN İÇİNDE BEBEK OLUŞMUŞ OLABİLİR EĞER BU AY ADET OLURSAN 3.GÜNÜ GEL İLAÇ VERELİM SENDE PKO EĞİLİMİ VAR DEDİ ADET DÖNGÜM UZADIĞI İÇİN BÖYLE DEDİ SANIRIM BU AY BEBİŞ GELMEZSE Kİ BÜYÜK İHTİMAL GELMEDİ KLOMEN BEBİŞİ YAPICAM BENDE :):):)

Günaydınlar...

Biz cts tüp bebek için ilk görüşmemizi yaptık kızlar. Doktorumuz çok şeker biri bizi kısaca aydınlattı içim daha rahat en azından tüp bebek gibi bir şansımız var. Bizden daha kötü durumda olan insanlar varmış. İnsan başına gelince en kötü durum kendisinin ki sanıyor.

Doktorumuz bize bu ay spermleri dondurmayı önerdi çünkü değerimiz çok düşük olduğu için biz martta gittiğimizde sayıyı sıfırda görebilirmişiz o yüzden şuan hazır sperm varken donduralım eğer martta geldiğinizde hala sperm var ise taze spermlerle yaparız dedi. Sperm değişken olduğu için bu ay 200 görmüşüz belki 1 ay önce ya da sonrası sıfır görücekmişiz belki artacakmış 400 görecekmişiz. O yüzden riske atmayalım donduralım dedi. Yoksa ameliyatla sperm aramak durumunda kalırlarmış. Önümüzdeki ay ben adetliyken gideceğim ultrasonla bana bakacaklar. O gün eşimde dondurulacak şekilde spermiogram verecek ve tüp bebek dosyamız açılacak. Doktor tüp bebek şansının her insanda %40 olduğunu söyledi ama benim sonuçlarımı görünce %50 dedi bizim için. Bu arada aklıma MINIKKUS1 geldi. Söyleye söyleye ikizleri doğurtacak sanırım bana.

canım öncelikle çok sevindim rabbim size bebişi nasip edecek demekki erkenden doktora gitmenizi bu fırsatları yakalamanızı istedi bence bak kısmet... çok sevindim inşallah güzel güzel sonuçlarla gelecek ikizlerimiz :):) bende h sonu doktora gittim enf için pko eğilimlisin dedi bu ay adet olursan gel dedi klomen fln verecek sanırım bizim bebekler bizi biraz uğraştıracak belliki ama olsun emeklerimizi karşılıksız bırakmasın rabbim sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin umudumuz her daim var :)

ohhh ne güzel lovelym ikilerin gelrimiş valla topiğin ilk ikiz annesi olursun süper hadi hayırlı olsun gazanız

Günaydınnn :) nasılsınız görüşmeyeli var mı yeni bebiş haberleri haftasonu sınavlarım vardı dünkü sınava giremedim kimliği unutmuşum o kadar çalış boşa gitti neyse vardır bunda da bi hayır herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…