- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
Gunaydin canim sinava girememene uzuldum insallah bebisle yuzun guler hayirlisiyla gelsinGünaydınnn :) nasılsınız görüşmeyeli var mı yeni bebiş haberleri haftasonu sınavlarım vardı dünkü sınava giremedim kimliği unutmuşum o kadar çalış boşa gitti neyse vardır bunda da bi hayır herhalde
olsunda varsin bebislerimiz klomen cocugu olsun bende kullaniyorum ya hayirlisiyla gelsin bebislerGÜNAYDINNN MUSMUTLUU HAFTALAR ,
C TESİ İDRARIMLA GELEN BİR AĞRI BATMA VEEE DOKTORA YİNE GİDİŞ DOKTOR KONTROL ETTİ ENFEKSİYON GEÇMEDİ DEDİM BATİCONDA RAHİM TEMİZLİĞİ YAPTI AMA NE YAPTI İNANIN BİLMİYORUM SMEAR ALDI VE TOZ İLAÇLA FİTİL VERDİ DEDİKİ BELKİ 1 2 GÜN İÇİNDE BEBEK OLUŞMUŞ OLABİLİR EĞER BU AY ADET OLURSAN 3.GÜNÜ GEL İLAÇ VERELİM SENDE PKO EĞİLİMİ VAR DEDİ ADET DÖNGÜM UZADIĞI İÇİN BÖYLE DEDİ SANIRIM BU AY BEBİŞ GELMEZSE Kİ BÜYÜK İHTİMAL GELMEDİ KLOMEN BEBİŞİ YAPICAM BENDE :):):)
Günaydınnn :) nasılsınız görüşmeyeli var mı yeni bebiş haberleri haftasonu sınavlarım vardı dünkü sınava giremedim kimliği unutmuşum o kadar çalış boşa gitti neyse vardır bunda da bi hayır herhalde
hayırlısı olsun canım :) günaydınGünaydınnn :) nasılsınız görüşmeyeli var mı yeni bebiş haberleri haftasonu sınavlarım vardı dünkü sınava giremedim kimliği unutmuşum o kadar çalış boşa gitti neyse vardır bunda da bi hayır herhalde
gunaydın sekerler lovely ıyıkı bır an once dokoro gıtmıssınız gecıktırmeden allahaım en kısa zamanda kucagını doldursun ınsallah kaygılı sende pıkodan korkma benım gıbı ıkısıde klomen bebekı olur ne olmus sankım
olsunda varsin bebislerimiz klomen cocugu olsun bende kullaniyorum ya hayirlisiyla gelsin bebisler
Günaydın cnm hayırlısı herşeyin nasıl anlaşılıyor ki pko eğilimi var dedi? belki klomenle ilk seferde tutar cnm ya hayırlısıGÜNAYDINNN MUSMUTLUU HAFTALAR ,
C TESİ İDRARIMLA GELEN BİR AĞRI BATMA VEEE DOKTORA YİNE GİDİŞ DOKTOR KONTROL ETTİ ENFEKSİYON GEÇMEDİ DEDİM BATİCONDA RAHİM TEMİZLİĞİ YAPTI AMA NE YAPTI İNANIN BİLMİYORUM SMEAR ALDI VE TOZ İLAÇLA FİTİL VERDİ DEDİKİ BELKİ 1 2 GÜN İÇİNDE BEBEK OLUŞMUŞ OLABİLİR EĞER BU AY ADET OLURSAN 3.GÜNÜ GEL İLAÇ VERELİM SENDE PKO EĞİLİMİ VAR DEDİ ADET DÖNGÜM UZADIĞI İÇİN BÖYLE DEDİ SANIRIM BU AY BEBİŞ GELMEZSE Kİ BÜYÜK İHTİMAL GELMEDİ KLOMEN BEBİŞİ YAPICAM BENDE :):):)
Günaydın cnm hayırlısı herşeyin nasıl anlaşılıyor ki pko eğilimi var dedi? belki klomenle ilk seferde tutar cnm ya hayırlısı
Ne güzel cnm dr çok iyi aydınlatmış seni üstelik %50 demiş çok sevindim cnm adına inşallah sonuçlar iyi çıkar hem olsun ikiz olsun çok güzel olur valla :)Günaydınlar...
Biz cts tüp bebek için ilk görüşmemizi yaptık kızlar. Doktorumuz çok şeker biri bizi kısaca aydınlattı içim daha rahat en azından tüp bebek gibi bir şansımız var. Bizden daha kötü durumda olan insanlar varmış. İnsan başına gelince en kötü durum kendisinin ki sanıyor.
Doktorumuz bize bu ay spermleri dondurmayı önerdi çünkü değerimiz çok düşük olduğu için biz martta gittiğimizde sayıyı sıfırda görebilirmişiz o yüzden şuan hazır sperm varken donduralım eğer martta geldiğinizde hala sperm var ise taze spermlerle yaparız dedi. Sperm değişken olduğu için bu ay 200 görmüşüz belki 1 ay önce ya da sonrası sıfır görücekmişiz belki artacakmış 400 görecekmişiz. O yüzden riske atmayalım donduralım dedi. Yoksa ameliyatla sperm aramak durumunda kalırlarmış. Önümüzdeki ay ben adetliyken gideceğim ultrasonla bana bakacaklar. O gün eşimde dondurulacak şekilde spermiogram verecek ve tüp bebek dosyamız açılacak. Doktor tüp bebek şansının her insanda %40 olduğunu söyledi ama benim sonuçlarımı görünce %50 dedi bizim için. Bu arada aklımaMINIKKUS1 geldi. Söyleye söyleye ikizleri doğurtacak sanırım bana.
Hmmm kilo artışı ve adet düzensizliği ben de de bu ara artış var cnm olabilir mi acaba bende... çalış cnm tabi boş bırakmak olmazkısmet canım :) pko eğilimini artık ultrasonda mı anladı ya da döngüm zamanla uzadığı için mi dedi bilemiyorum aldığınız kilo da bununla ilgili olabilir dedi yani kilo artışı adet düzensizliği hepsi ama eğilimim var kendi yok neyseki şimdilik çok şükür çocuk yapın dedi çalışıyoruz dedim bu doktora da
Inşallah cnm benim bu ay bebiş gelir :) saat tam 2.00 ben sınava gircem bi baktım kimlik yok bu kadar mı olur normalde sürekli kontrol ederim ama dün boşluğuma denk gelmiş git gel 1 saat sürüyor ee sınav bitiyor o zaman vardır bi hayır dedik daha aileler bilmiyor duyarlarsa üzlürlerGunaydin canim sinava girememene uzuldum insallah bebisle yuzun guler hayirlisiyla gelsin
Hmmm kilo artışı ve adet düzensizliği ben de de bu ara artış var cnm olabilir mi acaba bende... çalış cnm tabi boş bırakmak olmaznasıl gidiyor regline kaç gün var
bılmeedım ya cunku atesımde cok yuksek degıl 36.2 sadece akıntıda az pek umutlu degılım acıkcasıtatlim bence kisiden kisiye degisiyo benimkide azslmisti sonradan geri artiyor ikinci ay falan
patik göndericem mogami ye :)ne gönderiyorsun canm :) banada yolla
Canim ultrason dan anlar.bende de var o egilim ama pko sayılmaz. Klomen tavsiye ederim ama bence once esin spermiyogram versin yoksa hicbi ise yaramaz bosuna hormoblnlarinla oynamis olursun.. 3.gunu kan veriyosun 5.gunu ilac basluyosun 12.gun vajinal muayene yumurta durumuna gore catlatma ignesi verir 21.gun de beta hcg ve progesteron kontrolu ☺☺kısmet canım :) pko eğilimini artık ultrasonda mı anladı ya da döngüm zamanla uzadığı için mi dedi bilemiyorum aldığınız kilo da bununla ilgili olabilir dedi yani kilo artışı adet düzensizliği hepsi ama eğilimim var kendi yok neyseki şimdilik çok şükür çocuk yapın dedi çalışıyoruz dedim bu doktora da
Günaydın cnm yapacak bi şey yok artık hayırlısı :) geçmişi okuyamadım 100 sayfa olmuş var mı yeni gelişmeler cnm sen de durumlar ne alemdehayırlısı olsun canım :) günaydın
Ewt cnm ya bu konuda dikkat ederim hep ama nasıl olduysa unutmuşum haklusın cnm sınavlar hiç bitmiyor inşallah bebişim gelir de sevinirim :)günaydın :) kimlik migerçekten bundada vardır bi hayır bebiş gelmeden şu sınavlarımız bi bitse ama nerdeee :)
canım öncelikle çok sevindim rabbim size bebişi nasip edecek demekki erkenden doktora gitmenizi bu fırsatları yakalamanızı istedi bence bak kısmet... çok sevindim inşallah güzel güzel sonuçlarla gelecek ikizlerimiz :):) bende h sonu doktora gittim enf için pko eğilimlisin dedi bu ay adet olursan gel dedi klomen fln verecek sanırım bizim bebekler bizi biraz uğraştıracak belliki ama olsun emeklerimizi karşılıksız bırakmasın rabbim sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin umudumuz her daim var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?