2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Gunaydin canim sinava girememene uzuldum insallah bebisle yuzun guler hayirlisiyla gelsin

olsunda varsin bebislerimiz klomen cocugu olsun bende kullaniyorum ya hayirlisiyla gelsin bebisler

günaydın :) kimlik mi gerçekten bundada vardır bi hayır bebiş gelmeden şu sınavlarımız bi bitse ama nerdeee :)

hayırlısı olsun canım :) günaydın

üzümmmm :) olsun sağlıklı olsunlarda tüp klomen çatlatma coraspin artık hangisiyle kısmetse :) adetin 3.günü verip sonra kontrole mi çağırıyor üzümüm ?

Günaydın cnm hayırlısı herşeyin nasıl anlaşılıyor ki pko eğilimi var dedi? belki klomenle ilk seferde tutar cnm ya hayırlısı

Günaydın cnm hayırlısı herşeyin nasıl anlaşılıyor ki pko eğilimi var dedi? belki klomenle ilk seferde tutar cnm ya hayırlısı

kısmet canım :) pko eğilimini artık ultrasonda mı anladı ya da döngüm zamanla uzadığı için mi dedi bilemiyorum aldığınız kilo da bununla ilgili olabilir dedi yani kilo artışı adet düzensizliği hepsi ama eğilimim var kendi yok neyseki şimdilik çok şükür çocuk yapın dedi çalışıyoruz dedim bu doktora da

Ne güzel cnm dr çok iyi aydınlatmış seni üstelik %50 demiş çok sevindim cnm adına inşallah sonuçlar iyi çıkar hem olsun ikiz olsun çok güzel olur valla :)

Hmmm kilo artışı ve adet düzensizliği ben de de bu ara artış var cnm olabilir mi acaba bende... çalış cnm tabi boş bırakmak olmaz nasıl gidiyor regline kaç gün var

Gunaydin canim sinava girememene uzuldum insallah bebisle yuzun guler hayirlisiyla gelsin
Inşallah cnm benim bu ay bebiş gelir :) saat tam 2.00 ben sınava gircem bi baktım kimlik yok bu kadar mı olur normalde sürekli kontrol ederim ama dün boşluğuma denk gelmiş git gel 1 saat sürüyor ee sınav bitiyor o zaman vardır bi hayır dedik daha aileler bilmiyor duyarlarsa üzlürler

Hmmm kilo artışı ve adet düzensizliği ben de de bu ara artış var cnm olabilir mi acaba bende... çalış cnm tabi boş bırakmak olmaz nasıl gidiyor regline kaç gün var

yok yok her şeyi buna yorma :) kilo verirsem düzelebilir ben böyle düşünüyorum yani olur öyle eğilimler 27.gün bugün eğer geçen ay gibi 40 ı bulursam 13 günüm var :) düzene girerse 8 günüm var tabi ben çalışmaları oluruna bıraktım artık :)

Canim ultrason dan anlar.bende de var o egilim ama pko sayılmaz. Klomen tavsiye ederim ama bence once esin spermiyogram versin yoksa hicbi ise yaramaz bosuna hormoblnlarinla oynamis olursun.. 3.gunu kan veriyosun 5.gunu ilac basluyosun 12.gun vajinal muayene yumurta durumuna gore catlatma ignesi verir 21.gun de beta hcg ve progesteron kontrolu ☺☺

günaydın :) kimlik mi gerçekten bundada vardır bi hayır bebiş gelmeden şu sınavlarımız bi bitse ama nerdeee :)
Ewt cnm ya bu konuda dikkat ederim hep ama nasıl olduysa unutmuşum haklusın cnm sınavlar hiç bitmiyor inşallah bebişim gelir de sevinirim :)

Olsun sonu güzel olacak inşallah kaygılım. Üzülmüyorum artık kabullendim durumu. Şuan tek istediğim ilk denemede tutması. Allahım çabalarımızı karşılıksız bırakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…