2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ohhh ne güzel lovelym ikilerin gelrimiş valla topiğin ilk ikiz annesi olursun süper hadi hayırlı olsun gazanız

Üçüzde olabilir ama yasak sanırım üçüz doğurmak, birini alıyorlar diye biliyorum. İkize hadi bir nevi sıcak bakayım ki allah isteyene versin hep söyledim yine söylücem ben tek istiyorum ama olursada olur ama ama üçüz lütfen olmasın.

bılmeedım ya cunku atesımde cok yuksek degıl 36.2 sadece akıntıda az pek umutlu degılım acıkcası

günaydın batdaş bendede tık yok ama c tesi doktor belki bebek bi iki günde oolduysa dedi yum çatlasaydı yum yok demez miydi ?

Canım sağol maalesef kaderde bugünleri yaşamakta varmış.

üzümmmm :) olsun sağlıklı olsunlarda tüp klomen çatlatma coraspin artık hangisiyle kısmetse :) adetin 3.günü verip sonra kontrole mi çağırıyor üzümüm ?

canım adetın 5 gunu baslatıyo klomene 12 gunu kontrole cagırıyo yumurta varsa yumurtanın durumuna gore 4,5 gun sonra catlamısmı dıye bakmak ıcın cagırıyo hadı hayırlısı bak klomende belırtıler cok net oluyor hanı bahsettıgım akıntı varya o cok belırgın gelıyo gelınce hemen degerlendırın hayırlısı tatlım olucak ınsallah hepınızın sadece zaman gerekıyor allahım hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın hepımıze

Ama kilo vermek hem de kışın çok zor yaa geceler uzun dr temiz hiç bi şey yok demişti ama kuruntu işte benimki hmm hadi hayırlısı cnm benim :) kısmet artık benim bat a son iki gün sonra gecikme saymaya başlıyacağım

Olsun sonu güzel olacak inşallah kaygılım. Üzülmüyorum artık kabullendim durumu. Şuan tek istediğim ilk denemede tutması. Allahım çabalarımızı karşılıksız bırakmasın.

canım Allahım cabanızın sonucunu versın cok sevındım herseyın ıyı olmasına Allahın ıznıyle ıkız bebıslerın gelecek Rabbım gonlundekı ve gonlumuzdekı muradı versın

canım :) amma uzun işlem ben işyerinden izin alıp nasıl gideceğim bakalım allahım yardım etsin :) eşim için test önermedi doktor sanırım ağustosta hamile kaldım o yüzden olabilir yalnız bu hormon ilacı bana sıkıntı yapar mı onu soracağım benim göğsümde fibrokist var daha önce doğum kontrol hapı kullanmam yasaklandı

Canım sağol maalesef kaderde bugünleri yaşamakta varmış.

ıyıde tatlım malesef deme sana cocuk sahıbı olamayacaksın denmemıskı allahım hayırlısı ıle verecek emın ol benım abımde hıc yoktu hemde hıc ılkı tup oldu ıkıncıde korunmuyolardı nasıl olsa olmayacak dıye ıkıncıde kendılıgınden oldu allahım okadar buyukkı o ol dedıkten sonra su dunyada olmayacak ne varkı ayyy hadı bakalım ıkızlerde senden gelsın

Ne güzel cnm dr çok iyi aydınlatmış seni üstelik %50 demiş çok sevindim cnm adına inşallah sonuçlar iyi çıkar hem olsun ikiz olsun çok güzel olur valla :)

Canım olsunda ben bir tanesine razıyım zaten gönlümden geçende normal sağlıklı bir gebelik geçirebilmek. İnşalah allah gönlümden geçeni verir.

günaydın batdaş bendede tık yok ama c tesi doktor belki bebek bi iki günde oolduysa dedi yum çatlasaydı yum yok demez miydi ?

catlamasa kıst olurdu canım battasım demekkı catlamıs ve kalınlasma varkı demıstır ınsallah gelır bebısın.. ben cok uzuldum ya ates dusuk akınt yok sanmıyorum off ya olmazsa rahım fılmı dedı doktor ama hemen cektırsemmı bılemedım

Öyle de canım bir doğal yolla olması var bir de bu şekilde dışardan müdahale ile insan ister istemez stres oluyor bir de maddi manevi zorluyor seni süreç ki ben daha başlamadım ama inşallah değer sonu güzel olur.

Son düzenleme:
Olsun sonu güzel olacak inşallah kaygılım. Üzülmüyorum artık kabullendim durumu. Şuan tek istediğim ilk denemede tutması. Allahım çabalarımızı karşılıksız bırakmasın.

amin inşallah ilkinde gelecek bi kız bi oğlan :) bende üzülmüyorum yani öyle kendi haline bıraktım ne oldu oldu :) biz elimizden geleni yapalım da gerisi allaha kalmış :)

Kızlar sizce biz Barcelona seyahatimizi iptal etsek mi? Şubatta'ydı. 1000 lira nerden baksak yine vize ve otel ödeyeceğiz, bir de üstüne orda harcama. Ne yapsak zararın neresinden dönsek kar mı desek? Doktor eşime ilaç verdi 400 lira fiyatı.

amin inşallah üzümüm işte bu kadar sık izin alabilir miyim bilmiyorum inşallah adetin 3.günü c tesiye kontrolde c tesiye gelir birinden biri gelse bi kere izin alırım en azından

yok yok hiç kuruntu yapma bir şey olsa görülürdü hem bana bakan 4 doktorda çok iyi bi şey yok dedi bu doktorda dahil eğilimde olabilir sen bunları düşünmede 2 güncük kalmış ya heyecanla bekliyoruz seni ve elisayı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…