ohhh ne güzel lovelym ikilerin gelrimiş valla topiğin ilk ikiz annesi olursun süperhadi hayırlı olsun gazanız
bılmeedım ya cunku atesımde cok yuksek degıl 36.2 sadece akıntıda az pek umutlu degılım acıkcası
gunaydın sekerler lovely ıyıkı bır an once dokoro gıtmıssınız gecıktırmeden allahaım en kısa zamanda kucagını doldursun ınsallah kaygılı sende pıkodan korkma benım gıbı ıkısıde klomen bebekı olur ne olmus sankım
üzümmmm :) olsun sağlıklı olsunlarda tüp klomen çatlatma coraspin artık hangisiyle kısmetse :) adetin 3.günü verip sonra kontrole mi çağırıyor üzümüm ?
Ama kilo vermek hem de kışın çok zor yaa geceler uzun dr temiz hiç bi şey yok demişti ama kuruntu işte benimki hmm hadi hayırlısı cnm benim :) kısmet artık benim bat a son iki gün sonra gecikme saymaya başlıyacağımyok yok her şeyi buna yorma :) kilo verirsem düzelebilir ben böyle düşünüyorum yani olur öyle eğilimler27.gün bugün eğer geçen ay gibi 40 ı bulursam 13 günüm var :) düzene girerse 8 günüm var tabi ben çalışmaları oluruna bıraktım artık :)
Olsun sonu güzel olacak inşallah kaygılım. Üzülmüyorum artık kabullendim durumu. Şuan tek istediğim ilk denemede tutması. Allahım çabalarımızı karşılıksız bırakmasın.
Canim ultrason dan anlar.bende de var o egilim ama pko sayılmaz. Klomen tavsiye ederim ama bence once esin spermiyogram versin yoksa hicbi ise yaramaz bosuna hormoblnlarinla oynamis olursun.. 3.gunu kan veriyosun 5.gunu ilac basluyosun 12.gun vajinal muayene yumurta durumuna gore catlatma ignesi verir 21.gun de beta hcg ve progesteron kontrolu ☺☺
Canım sağol maalesef kaderde bugünleri yaşamakta varmış.
Ne güzel cnm dr çok iyi aydınlatmış seni üstelik %50 demiş çok sevindim cnm adına inşallah sonuçlar iyi çıkar hem olsun ikiz olsun çok güzel olur valla :)
günaydın batdaş bendede tık yok ama c tesi doktor belki bebek bi iki günde oolduysa dedi yum çatlasaydı yum yok demez miydi ?
ıyıde tatlım malesef deme sana cocuk sahıbı olamayacaksın denmemıskı allahım hayırlısı ıle verecek emın ol benım abımde hıc yoktu hemde hıc ılkı tup oldu ıkıncıde korunmuyolardı nasıl olsa olmayacak dıye ıkıncıde kendılıgınden oldu allahım okadar buyukkı o ol dedıkten sonra su dunyada olmayacak ne varkı ayyy hadı bakalım ıkızlerde senden gelsın
Ewt cnm ya bu konuda dikkat ederim hep ama nasıl olduysa unutmuşum haklusın cnm sınavlar hiç bitmiyor inşallah bebişim gelir de sevinirim :)
canım Allahım cabanızın sonucunu versın cok sevındım herseyın ıyı olmasına Allahın ıznıyle ıkız bebıslerın gelecek Rabbım gonlundekı ve gonlumuzdekı muradı versın
Günaydınn canımgünaydın kadınlar klübünün güzeller güzeli bayanlarııııı :)
Olsun sonu güzel olacak inşallah kaygılım. Üzülmüyorum artık kabullendim durumu. Şuan tek istediğim ilk denemede tutması. Allahım çabalarımızı karşılıksız bırakmasın.
canım adetın 5 gunu baslatıyo klomene 12 gunu kontrole cagırıyo yumurta varsa yumurtanın durumuna gore 4,5 gun sonra catlamısmı dıye bakmak ıcın cagırıyo hadı hayırlısı bak klomende belırtıler cok net oluyor hanı bahsettıgım akıntı varya o cok belırgın gelıyo gelınce hemen degerlendırın hayırlısı tatlım olucak ınsallah hepınızın sadece zaman gerekıyor allahım hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın hepımıze
Ama kilo vermek hem de kışın çok zor yaa geceler uzun dr temiz hiç bi şey yok demişti ama kuruntu işte benimki hmm hadi hayırlısı cnm benim :) kısmet artık benim bat a son iki gün sonra gecikme saymaya başlıyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?