2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

her bayan özellikle evli bayanlar ne olursa olsun yılda bir kez gögüş muaynesine gitmeli hatta 30 yaşın üstü 6 aya bir muayne olmalı dedi doktor

canım bence iptal edin yani tüp ü erteleyin diyemiyorum o yüzden paranız cabinizde kalsın lazım olur ilaçlar doktorlar kontroller derken su gibi akıp gidiyor para eğer çok sıkışmayacaksanız rahatlamak adına gidebilirsiniz ama karar sizin :)

rahimde kalınlaşma var mıdır bilemem tam yum günlerinde olduğum için demiş olabilir eşinde bir sıkıntı yoksa hemen çektirmeyebilirsin wuslt ı düşün :) ama sen bilirsin artık acele etmeyin diyemiyorum kimseye isteyen herkes bi problem varsa çözmeli erkenden :)

Canım olsunda ben bir tanesine razıyım zaten gönlümden geçende normal sağlıklı bir gebelik geçirebilmek. İnşalah allah gönlümden geçeni verir.
Inşallah cnm allah gönlüne göre verir hayırlısı herşeyin sakın stres te yapma herşey olacağına varır zamanı geldiyse bunlar sadece vesile

ben dedim sana acır bi şey olmaz diye yalnız ultrason yapıldı mı nedeni neymiş ?
canım ultrasonda çok küçük kistler gördü ama zararsız sadece ağrı sızı yaparmış dönem dönem genelde her bayanda da olurmuş.

canım ultrasonda çok küçük kistler gördü ama zararsız sadece ağrı sızı yaparmış dönem dönem genelde her bayanda da olurmuş.

bunlar benim fibrokistler olabilir tarif ona benziyor :):) allah başka bi şey vermesin onlarda sıkıntı yok ama en 6 ayda bir ultrasona giriyorum

kızlar merhaba hafta sonu giremedim hiç.Cumartesi iş çıkışı kana gidecektim ama gidemedim.KV ye gitmemiz gerekti.Dün de bütün gün ordaydık gece döndük.Bu arada dün gece bir test daha yaptım 2.çizgi çok net çıktı bu kez.Ama arkasından çok hafif kahverengi leke geldi,bu sabah kalktığımda birşey yoktu.İşe geldim baktım çok az yine var leke.Akşam acile gidicem.Acaba kimyasal mı geçiriyorum ben?Çok moralim bozuldu.Sanırım yine boşa heveslendim

Ewt cnm inşallah gelir bebişlerimiz gecikme olursa 16 sında hep birlikte test yapacağız ve hep beraber sevineceğiz

Inşallah cnm benim bebiş gelsin de kaçan sınav olsun eşim de yeter artık üzülme dedi ne yapalım diğer sınavları verirsin dedi ama daha çok çalışmam gerekecek

çook çalışman lazım çokk hem derse hem bebişe amaaaa belki iki gün sonra çalışmalara ara vermen gereken dönem başlaaybilir bebiş gelir :)

esımdede bendede Allaha cok sukur sorun yok canım doktor dedıkı rahım fılmı cekıcez sonra 3 ay yenıden takıbe devam edecegız dedı

hayır canım belki yerleşmedir değerine baktır bakalım acil olarak o zaman anlarız ne olduğunu inşallah bebiş oraya rahatça yerleşiyodur eğer bebiş varsa kullanman gereken ilaç var mı ?

eger butcenı sarsmayacaksa ıptal etme ama sarsacaksa bence et canım seneye bebeıslerınle gıdersın :)

Canm asla iptal etmeyin derim para bulubur bi sekilde ama orda yasayacaklariniz ikiniz icin de moral olacak biz de amerikaya biras sıkışarak gittik ama hala yaptigim en iyi sey derim.. hem bebisten önce super gelecek ikinize de

Bilemedik bizde uçak ve pasaportu ödedik şimdide bu çıktı en azından pasaportta ödemeseydik hiç umrumda olmazdı. Vize içinde yunanistan yapmamız gerekiyor önümüzdeki ay bir giriş çıkış yapmamız lazım burdan başvurabilmek için ne yapacağımızı şaşırdık. O da extra bir masraf.

bunlar benim fibrokistler olabilir tarif ona benziyor :):) allah başka bi şey vermesin onlarda sıkıntı yok ama en 6 ayda bir ultrasona giriyorum
ennn doğrusunu yapıyorsun canım bende 6 ayda bir gidecem.bu hastalık allah korusun yaşa falan bakmıyor ne bekarlar daha evlenmeden hastalıkla uğraşıyor.tedbiri elden bırakmamak lazım.seni tebrik ediyorum her bayan kendini sevmeli ve ihmal etmemeli kontrollerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…