Kızlar sizce biz Barcelona seyahatimizi iptal etsek mi? Şubatta'ydı. 1000 lira nerden baksak yine vize ve otel ödeyeceğiz, bir de üstüne orda harcama. Ne yapsak zararın neresinden dönsek kar mı desek? Doktor eşime ilaç verdi 400 lira fiyatı.
elisa kuzum ben mersinde yaşıyorum :) mersinde ne yapacaksın bakalım adanalımısın sen ?gunaydin tatlim tesekur ederim iyiyom bitanem sen nasilsin mersine gidiyorum canim:)
catlamasa kıst olurdu canım battasım demekkı catlamıs ve kalınlasma varkı demıstır ınsallah gelır bebısın.. ben cok uzuldum ya ates dusuk akınt yok sanmıyorumoff ya olmazsa rahım fılmı dedı doktor ama hemen cektırsemmı bılemedım
kızlar ben genel cerraha da gittim göğüs muaynesine çok şükür bişe çıkmadı :)
Inşallah cnm allah gönlüne göre verirCanım olsunda ben bir tanesine razıyım zaten gönlümden geçende normal sağlıklı bir gebelik geçirebilmek. İnşalah allah gönlümden geçeni verir.
canım ultrasonda çok küçük kistler gördü ama zararsız sadece ağrı sızı yaparmış dönem dönem genelde her bayanda da olurmuş.ben dedim sana acır bi şey olmaz diye yalnız ultrason yapıldı mı nedeni neymiş ?
Inşallah cnm benim bebiş gelsin de kaçan sınav olsuninşallah bu ayki sınavı fln bebişle unutursun :)
canım ultrasonda çok küçük kistler gördü ama zararsız sadece ağrı sızı yaparmış dönem dönem genelde her bayanda da olurmuş.
Ewt cnm inşallah gelir bebişlerimizyok yok hiç kuruntu yapma bir şey olsa görülürdü hem bana bakan 4 doktorda çok iyi bi şey yok dedi bu doktorda dahil eğilimde olabilir sen bunları düşünmede 2 güncük kalmış ya heyecanla bekliyoruz seni ve elisayı :)
Inşallah cnm benim bebiş gelsin de kaçan sınav olsuneşim de yeter artık üzülme dedi ne yapalım diğer sınavları verirsin dedi ama daha çok çalışmam gerekecek
rahimde kalınlaşma var mıdır bilemem tam yum günlerinde olduğum için demiş olabilireşinde bir sıkıntı yoksa hemen çektirmeyebilirsin wuslt ı düşün :) ama sen bilirsin artık acele etmeyin diyemiyorum kimseye isteyen herkes bi problem varsa çözmeli erkenden :)
kızlar merhaba hafta sonu giremedim hiç.Cumartesi iş çıkışı kana gidecektim ama gidemedim.KV ye gitmemiz gerekti.Dün de bütün gün ordaydık gece döndük.Bu arada dün gece bir test daha yaptım 2.çizgi çok net çıktı bu kez.Ama arkasından çok hafif kahverengi leke geldi,bu sabah kalktığımda birşey yoktu.İşe geldim baktım çok az yine var leke.Akşam acile gidicem.Acaba kimyasal mı geçiriyorum ben?Çok moralim bozuldu.Sanırım yine boşa heveslendim
eger butcenı sarsmayacaksa ıptal etme ama sarsacaksa bence et canım seneye bebeıslerınle gıdersın :)Kızlar sizce biz Barcelona seyahatimizi iptal etsek mi? Şubatta'ydı. 1000 lira nerden baksak yine vize ve otel ödeyeceğiz, bir de üstüne orda harcama. Ne yapsak zararın neresinden dönsek kar mı desek? Doktor eşime ilaç verdi 400 lira fiyatı.
Canm asla iptal etmeyin derim para bulubur bi sekilde ama orda yasayacaklariniz ikiniz icin de moral olacak biz de amerikaya biras sıkışarak gittik ama hala yaptigim en iyi sey derim.. hem bebisten önce super gelecek ikinize deKızlar sizce biz Barcelona seyahatimizi iptal etsek mi? Şubatta'ydı. 1000 lira nerden baksak yine vize ve otel ödeyeceğiz, bir de üstüne orda harcama. Ne yapsak zararın neresinden dönsek kar mı desek? Doktor eşime ilaç verdi 400 lira fiyatı.
Ewt cnm inşallah gelir bebişlerimizgecikme olursa 16 sında hep birlikte test yapacağız ve hep beraber sevineceğiz
esımdede bendede Allaha cok sukur sorun yok canım doktor dedıkı rahım fılmı cekıcez sonra 3 ay yenıden takıbe devam edecegız dedı
canım bence iptal edin yani tüp ü erteleyin diyemiyorum o yüzden paranız cabinizde kalsın lazım olur ilaçlar doktorlar kontroller derken su gibi akıp gidiyor para eğer çok sıkışmayacaksanız rahatlamak adına gidebilirsiniz ama karar sizin :)
ennn doğrusunu yapıyorsun canım bende 6 ayda bir gidecem.bu hastalık allah korusun yaşa falan bakmıyor ne bekarlar daha evlenmeden hastalıkla uğraşıyor.tedbiri elden bırakmamak lazım.seni tebrik ediyorum her bayan kendini sevmeli ve ihmal etmemeli kontrollerinibunlar benim fibrokistler olabilir tarif ona benziyor :):) allah başka bi şey vermesin onlarda sıkıntı yok ama en 6 ayda bir ultrasona giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?