2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Cnm niye hemen karalar bağlıyorsun ki yerleşmedir inşallah akşam hayırlı haberler le dönersin üzme kendini

asprin kullanıcam ama sanki kimyasal gibi geliyor bana .Kötü olayları anımsatmak istemiyorum sana ama sen kimyasal geçirmiştin nasıl başlamıştı kanaman ?Konu seni çok rahatsız etmiyorsa anlatablir misin?
hayır canım belki yerleşmedir değerine baktır bakalım acil olarak o zaman anlarız ne olduğunu inşallah bebiş oraya rahatça yerleşiyodur eğer bebiş varsa kullanman gereken ilaç var mı ?

Canm asla iptal etmeyin derim para bulubur bi sekilde ama orda yasayacaklariniz ikiniz icin de moral olacak biz de amerikaya biras sıkışarak gittik ama hala yaptigim en iyi sey derim.. hem bebisten önce super gelecek ikinize de

Evet bu yönden bakanlarda var. Annemede iptal etsem mi diyince dün biraz kızdı sanki ama sıkışırsakta eşim bana kızıcak ya da kayınvalidemler madem tüp bebeğe girecektiniz niye gittiniz diyecek.

sizde yeni evlisiniz kenarda köşede biraz varsa gidin moral olabilir gerçekten ama sonra sıkıntıya girecekseniz gitmeyin bu dönemde her ne sebeple olursa olsun stres olma bir de ikiz masrafı çarpı iki paranızı planlı biriktirin planlı harcamayın :)

Günaydın canim kimyasal degildir inşallah belki ufak tefek kanamalardir mutlaka bir git progestan verir doktor

benim ailemde kötü hastalık var duydukça ihmal edemiyorum maalesef :) sende git canım çok doğru diyorsun herkes kendini önemsemeli önlemini almalı :)

Kenarda köşede kalmadı canım hep bozduk sıkıştıkça rahat geçirdik ayları.

asprin kullanıcam ama sanki kimyasal gibi geliyor bana .Kötü olayları anımsatmak istemiyorum sana ama sen kimyasal geçirmiştin nasıl başlamıştı kanaman ?Konu seni çok rahatsız etmiyorsa anlatablir misin?

rahatsız etmiyor canım ozaman çok üzüldüm ama yeni umutlar var artık :) sende kimyasal hiç oldu mu ? benim direk kırmızı renkte kanamam geldi ve yarım saat geçmeden adet başladı normal döngümdeki gibi oldu çok sancılı o ayrı o yüzden senin lekelenmen yerleşmeye çok benziyor çok şükür devamı da yok :)

çook çalışman lazım çokk hem derse hem bebişe amaaaa belki iki gün sonra çalışmalara ara vermen gereken dönem başlaaybilir bebiş gelir :)
Ayy kız güldürdün beni allah ta seni güldürsün keyfim yerine geldi inşallah cnm bebiş gelsin ara veririz bu sefer derslere çalışırız bizde ne yapalım

Kenarda köşede kalmadı canım hep bozduk sıkıştıkça rahat geçirdik ayları.

o zaman gitmeyin gerçekten bebişler çok daha önemli ve strese neden olur masraflar ağır ve zor oluyor paranı cebine koy bebişlerin gelsin kısmet olursa ilerde gidersin bi şey olmaz daha genciz çook yıllarımız var :)

sağol canım umarım sorun yoktur.Ben kimyasal geçirmedim 7.haftada kalbi durmuştu babağimin.Onda da böyle kahverengi leke gelmişti.Acaba bundada böyle bir durum mu var yada kalp durması bu kadar erken olur mu bilmiyorum.Akşama ultrasonla baksalar bile kese görünmeme ihtimali var.Kan testi yaparlar heralde.Hepimizin hakkında hayırlısı

Evet bu yönden bakanlarda var. Annemede iptal etsem mi diyince dün biraz kızdı sanki ama sıkışırsakta eşim bana kızıcak ya da kayınvalidemler madem tüp bebeğe girecektiniz niye gittiniz diyecek.

ANNEN YA DA KAYINVALİDENLER ÖNEMLİ DEĞİL SİZİN MUTLU OLMANIZ RAHATLAMANIZ VE MOTİVENİZ ÖNEMLİ BENİM EŞİM SİZİN DURUMUNUZDA OLSA GİTMEZDİ (BELKİDE TAM TERSİ BEN İYİ OLIYIM ORTAMDAN BİRAZ OLSUN SIYRILIYIM DİYE GİDERDİ) PARASAL RAHAT ETMEYİNCE ÇOK STRES OLUYOR O SEBEPLE EŞİNE VE SANA STRES YARAMAYACAK YANİ NASIL UYGUNSA GÖTÜRÜSÜ GETİRİSİ SEN ONA BAK VE GERÇEKTEN NE İSTEDİĞİNİ DÜŞÜN :)

Canim ben dusuk doz kullandim 5gun gunde 1 adet ve herhangi bi farklilik olmadi yorunlarda abartilmis biraz ama kisiden kişiye degisr tabi dr un zaten göğüs durumunu da dikkate alarak yonlendirir seni

Bilmiyorum ki tatlım içim hiç rahat değil bu da giderse vazgeçicem sanırım 2.çocuk tan .Allah bana tek evlat nasip etmiş diye düşünüyorum artık.
Olur mu cnm öyle şey pes etme hem daha hiç birşey belli bile değil boş yere üzme kendini pozitif düşün herşey güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…