Cnm niye hemen karalar bağlıyorsun ki yerleşmedir inşallah akşam hayırlı haberler le dönersin üzme kendinikızlar merhaba hafta sonu giremedim hiç.Cumartesi iş çıkışı kana gidecektim ama gidemedim.KV ye gitmemiz gerekti.Dün de bütün gün ordaydık gece döndük.Bu arada dün gece bir test daha yaptım 2.çizgi çok net çıktı bu kez.Ama arkasından çok hafif kahverengi leke geldi,bu sabah kalktığımda birşey yoktu.İşe geldim baktım çok az yine var leke.Akşam acile gidicem.Acaba kimyasal mı geçiriyorum ben?Çok moralim bozuldu.Sanırım yine boşa heveslendim
eger butcenı sarsmayacaksa ıptal etme ama sarsacaksa bence et canım seneye bebeıslerınle gıdersın :)
hayır canım belki yerleşmedir değerine baktır bakalım acil olarak o zaman anlarız ne olduğunu inşallah bebiş oraya rahatça yerleşiyodur eğer bebiş varsa kullanman gereken ilaç var mı ?
Canm asla iptal etmeyin derim para bulubur bi sekilde ama orda yasayacaklariniz ikiniz icin de moral olacak biz de amerikaya biras sıkışarak gittik ama hala yaptigim en iyi sey derim.. hem bebisten önce super gelecek ikinize de
Bilemedik bizde uçak ve pasaportu ödedik şimdide bu çıktı en azından pasaportta ödemeseydik hiç umrumda olmazdı. Vize içinde yunanistan yapmamız gerekiyor önümüzdeki ay bir giriş çıkış yapmamız lazım burdan başvurabilmek için ne yapacağımızı şaşırdık. O da extra bir masraf.
Günaydın canim kimyasal degildir inşallah belki ufak tefek kanamalardir mutlaka bir git progestan verir doktorkızlar merhaba hafta sonu giremedim hiç.Cumartesi iş çıkışı kana gidecektim ama gidemedim.KV ye gitmemiz gerekti.Dün de bütün gün ordaydık gece döndük.Bu arada dün gece bir test daha yaptım 2.çizgi çok net çıktı bu kez.Ama arkasından çok hafif kahverengi leke geldi,bu sabah kalktığımda birşey yoktu.İşe geldim baktım çok az yine var leke.Akşam acile gidicem.Acaba kimyasal mı geçiriyorum ben?Çok moralim bozuldu.Sanırım yine boşa heveslendim
ennn doğrusunu yapıyorsun canım bende 6 ayda bir gidecem.bu hastalık allah korusun yaşa falan bakmıyor ne bekarlar daha evlenmeden hastalıkla uğraşıyor.tedbiri elden bırakmamak lazım.seni tebrik ediyorum her bayan kendini sevmeli ve ihmal etmemeli kontrollerini
Cnm niye hemen karalar bağlıyorsun ki yerleşmedir inşallah akşam hayırlı haberler le dönersin üzme kendini
Günaydın canim kimyasal degildir inşallah belki ufak tefek kanamalardir mutlaka bir git progestan verir doktor
sizde yeni evlisiniz kenarda köşede biraz varsa gidin moral olabilir gerçekten ama sonra sıkıntıya girecekseniz gitmeyin bu dönemde her ne sebeple olursa olsun stres olma bir de ikiz masrafı çarpı iki paranızı planlı biriktirin planlı harcamayın :)
asprin kullanıcam ama sanki kimyasal gibi geliyor bana .Kötü olayları anımsatmak istemiyorum sana ama sen kimyasal geçirmiştin nasıl başlamıştı kanaman ?Konu seni çok rahatsız etmiyorsa anlatablir misin?
Anladim canm haklisin tabiki bu acilardan daEvet bu yönden bakanlarda var. Annemede iptal etsem mi diyince dün biraz kızdı sanki ama sıkışırsakta eşim bana kızıcak ya da kayınvalidemler madem tüp bebeğe girecektiniz niye gittiniz diyecek.
Ayy kız güldürdün beni allah ta seni güldürsün keyfim yerine geldiçook çalışman lazım çokk hem derse hem bebişe amaaaa belki iki gün sonra çalışmalara ara vermen gereken dönem başlaaybilir bebiş gelir :)
Kenarda köşede kalmadı canım hep bozduk sıkıştıkça rahat geçirdik ayları.
Tup e ne kadar bi fiyat bictiler lovelycimKenarda köşede kalmadı canım hep bozduk sıkıştıkça rahat geçirdik ayları.
Yap cnm sende belki çıkmışş yola geliyordur bebişinevet bende 16sında yapacağım ne olursa olsun :) erken bana ama olsun
rahatsız etmiyor canım ozaman çok üzüldüm ama yeni umutlar var artık :) sende kimyasal hiç oldu mu ? benim direk kırmızı renkte kanamam geldi ve yarım saat geçmeden adet başladı normal döngümdeki gibi oldu çok sancılı o ayrıo yüzden senin lekelenmen yerleşmeye çok benziyor çok şükür devamı da yok :)
Evet bu yönden bakanlarda var. Annemede iptal etsem mi diyince dün biraz kızdı sanki ama sıkışırsakta eşim bana kızıcak ya da kayınvalidemler madem tüp bebeğe girecektiniz niye gittiniz diyecek.
Canim ben dusuk doz kullandim 5gun gunde 1 adet ve herhangi bi farklilik olmadi yorunlarda abartilmis biraz ama kisiden kişiye degisr tabi dr un zaten göğüs durumunu da dikkate alarak yonlendirir senicanım :) amma uzun işlem ben işyerinden izin alıp nasıl gideceğim bakalım allahım yardım etsin :) eşim için test önermedi doktor sanırım ağustosta hamile kaldım o yüzden olabilir yalnız bu hormon ilacı bana sıkıntı yapar mı onu soracağımbenim göğsümde fibrokist var daha önce doğum kontrol hapı kullanmam yasaklandı
Olur mu cnm öyle şey pes etme hem daha hiç birşey belli bile değil boş yere üzme kendini pozitif düşün herşey güzel olsunBilmiyorum ki tatlım içim hiç rahat değil bu da giderse vazgeçicem sanırım 2.çocuk tan .Allah bana tek evlat nasip etmiş diye düşünüyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?