Ayy kız güldürdün beni allah ta seni güldürsün keyfim yerine geldiinşallah cnm bebiş gelsin ara veririz bu sefer derslere çalışırız bizde ne yapalım
Kızlar sizce biz Barcelona seyahatimizi iptal etsek mi? Şubatta'ydı. 1000 lira nerden baksak yine vize ve otel ödeyeceğiz, bir de üstüne orda harcama. Ne yapsak zararın neresinden dönsek kar mı desek? Doktor eşime ilaç verdi 400 lira fiyatı.
Tup e ne kadar bi fiyat bictiler lovelycim
Olur mu cnm öyle şey pes etme hem daha hiç birşey belli bile değil boş yere üzme kendini pozitif düşün herşey güzel olsun
Canim ben dusuk doz kullandim 5gun gunde 1 adet ve herhangi bi farklilik olmadi yorunlarda abartilmis biraz ama kisiden kişiye degisr tabi dr un zaten göğüs durumunu da dikkate alarak yonlendirir seni
gıt guzelce tatılını yap kendını motıve et herseyı oluruna bırak geldıgınde tedavıne basla ama once rahatlat kendını bu cok onemlı
sağol canım umarım sorun yoktur.Ben kimyasal geçirmedim 7.haftada kalbi durmuştu babağimin.Onda da böyle kahverengi leke gelmişti.Acaba bundada böyle bir durum mu var yada kalp durması bu kadar erken olur mu bilmiyorum.Akşama ultrasonla baksalar bile kese görünmeme ihtimali var.Kan testi yaparlar heralde.Hepimizin hakkında hayırlısı
Amin cnm inşallah sevinç gözyaşı olsun dökülenberaber çalışırsınız artıkamin hepimizi güldürsün rabbim sevinç gözyaşlarımız olsun :)
Amin cnm inşallah sevinç gözyaşı olsun dökülenumutluyum ama korkmuyor da değilim olmazsa diye
Ewt cnm pes etmek yok devam çalışmalara :) bu arada afedersin ama otururken çok ağrım oluyor rahimde kasılma gibi bir şey sanırım sebebi ne olabilirbendede var ama yapacak bi şey yokki olmuyorsa çalışmalara devam edicez :)
Ewt cnm pes etmek yok devam çalışmalara :) bu arada afedersin ama otururken çok ağrım oluyor rahimde kasılma gibi bir şey sanırım sebebi ne olabilir
Valla cnm hiç hamilelik yaşamadım bilmiyorum genelde ilk aylar oluyormuş tabi kişiye göre değişirKIZLAR BİR ŞEY SORACAĞIM BU HAMİLELİKTE GÖĞÜS AĞRISI ACISI NE ZAMAN BAŞLIYOR ? BENİM İLK HAMİLELİKTE GÜNÜM GELİNCE BAŞALMIŞTI
Hmm anladım cnm kısmet o zaman desene hayır olsun cnm benim sol kasık ağrım hala devam ediyorbebiş olabilir ama umut vermek istemiyorum benimde yine sol kasık ağrısı var bugün ağrısınlar bakalım :)
Hmm anladım cnm kısmet o zaman desene hayır olsun cnm benim sol kasık ağrım hala devam ediyor
benim kociş gitti 4 gün yokGünaydın cnm yapacak bi şey yok artık hayırlısı :) geçmişi okuyamadım 100 sayfa olmuş var mı yeni gelişmeler cnm sen de durumlar ne alemde
neden yaaa minik minik lovelyler dolaşır durur etrafınızda ne güzel sağlıklı olsun da kabulümüz değil miÜçüzde olabilir ama yasak sanırım üçüz doğurmak, birini alıyorlar diye biliyorum. İkize hadi bir nevi sıcak bakayım ki allah isteyene versin hep söyledim yine söylücem ben tek istiyorum ama olursada olur ama ama üçüz lütfen olmasın.
Berbat bi ruya gördüm pesine zor uyudum iki kere zilim caldi kizginim sen nasılsın canımbebeem nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?