2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ayy kız güldürdün beni allah ta seni güldürsün keyfim yerine geldi inşallah cnm bebiş gelsin ara veririz bu sefer derslere çalışırız bizde ne yapalım

beraber çalışırsınız artık amin hepimizi güldürsün rabbim sevinç gözyaşlarımız olsun :)

gıt guzelce tatılını yap kendını motıve et herseyı oluruna bırak geldıgınde tedavıne basla ama once rahatlat kendını bu cok onemlı

Canim ben dusuk doz kullandim 5gun gunde 1 adet ve herhangi bi farklilik olmadi yorunlarda abartilmis biraz ama kisiden kişiye degisr tabi dr un zaten göğüs durumunu da dikkate alarak yonlendirir seni

anladım bakalım ne yapacak doktor bekliyoruz temennim hiç bi şey yapmasına gerek kalmaması yönünde :)

gıt guzelce tatılını yap kendını motıve et herseyı oluruna bırak geldıgınde tedavıne basla ama once rahatlat kendını bu cok onemlı

Evet canım haklısın ama maddi açıdan hiç destekçimiz yok bizim. İki tarafta olmuyor annem sağolsun belki bişiyler yapar ama kayınvalidemler elini cebine atmıyor. Geldiğimizde sıkılırsak diye korkuyoruz.

her doğum ayrı bir vaka diyor doktorlar o yüzden onu örnek alma çoğu kadında bu yerleşme kanaması hatta lekelenmesi sen değerlerine baktır gerisinde hemen doktoruna danış belki progestan verir belkide bu lekeleri normal bulur duruma göre bebişi oraya yerleştiririz :)

KIZLAR BİR ŞEY SORACAĞIM BU HAMİLELİKTE GÖĞÜS AĞRISI ACISI NE ZAMAN BAŞLIYOR ? BENİM İLK HAMİLELİKTE GÜNÜM GELİNCE BAŞALMIŞTI

bendede var ama yapacak bi şey yokki olmuyorsa çalışmalara devam edicez :)
Ewt cnm pes etmek yok devam çalışmalara :) bu arada afedersin ama otururken çok ağrım oluyor rahimde kasılma gibi bir şey sanırım sebebi ne olabilir

Ewt cnm pes etmek yok devam çalışmalara :) bu arada afedersin ama otururken çok ağrım oluyor rahimde kasılma gibi bir şey sanırım sebebi ne olabilir

bebiş olabilir ama umut vermek istemiyorum benimde yine sol kasık ağrısı var bugün ağrısınlar bakalım :)

KIZLAR BİR ŞEY SORACAĞIM BU HAMİLELİKTE GÖĞÜS AĞRISI ACISI NE ZAMAN BAŞLIYOR ? BENİM İLK HAMİLELİKTE GÜNÜM GELİNCE BAŞALMIŞTI
Valla cnm hiç hamilelik yaşamadım bilmiyorum genelde ilk aylar oluyormuş tabi kişiye göre değişir

Günaydın cnm yapacak bi şey yok artık hayırlısı :) geçmişi okuyamadım 100 sayfa olmuş var mı yeni gelişmeler cnm sen de durumlar ne alemde
benim kociş gitti 4 gün yok çok üzgünüm nedense üniversite okuyor da vizeler var .. bata son 9 gün ve dolayısıyla çalışmalar son bakalım tatlım neyse ki güzel olan bi şey var o da hava işten sonra gidip tadını çıkaracam arkadaşla senin nasıl gidiyor tatlım

Pamukprncess nasılsın ? 19, 21, 23, 26 da çalışma oldu 35 günle 40 gün arası adet olduğumu düşünürsek tüm günler çalıştım amaaa enfeksiyon artı 23 le 26 nın arasını düşünürsek işim zor sence benim durum nasıl :) ve senin durum nasıl?

neden yaaa minik minik lovelyler dolaşır durur etrafınızda ne güzel sağlıklı olsun da kabulümüz değil mi evet genelde gelişmesi yavaş olanı alıuyorlar arkadaşım da yaptı tüp kayseri memorialde onun 2 tutmuş birini almışlar kısmet bu işler inş ilk denemede olacak ikizlerin kaygılım diyordu doğru bilmiş seni kızın içine doğdu bi ikiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…