- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
aaa kaygılım az tembellik yapmışsın tatlım 24 veya 25 i olsaymış keşke çalışma.. uzayan akıntıyı gördün mü bu ay sen yüksek ihtimal 20 li günlerin birinde yumladın da hangisi çıkaramadık tatlım aslında ovulasyon kullansaymışsın keşke ama bence bu çalışmayla kaçmış olamaz bebişPamukprncess nasılsın ? 19, 21, 23, 26 da çalışma oldu 35 günle 40 gün arası adet olduğumu düşünürsek tüm günler çalıştım amaaa enfeksiyon artı 23 le 26 nın arasını düşünürsek işim zor sence benim durum nasıl :) ve senin durum nasıl?
Oy tesekkur ederim gulum yemis kadar oldum kizlar bugun dr a gittim kesemizi gorduk sukurkendi ellerimle yedirsem taze hamişimize amatamam tatlım yollarım nasılsın bakalım :)
Berbat bi ruya gördüm pesine zor uyudum iki kere zilim caldi kizginim sen nasılsın canım
Amin canim rabbim sizede nasip etsin insallahyaşasın bi hamiş daha.....tebrik ederimm Allah analı babalı büyütsün.. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin..
çok güzeeelll şimdi uzan dinlen bol bol yürüyüş de yap ama bebişin büyüsün annesi ssağlıklı olsun inşOy tesekkur ederim gulum yemis kadar oldum kizlar bugun dr a gittim kesemizi gorduk sukur
aaa kaygılım az tembellik yapmışsın tatlım 24 veya 25 i olsaymış keşke çalışma.. uzayan akıntıyı gördün mü bu ay sen yüksek ihtimal 20 li günlerin birinde yumladın da hangisi çıkaramadık tatlım aslında ovulasyon kullansaymışsın keşke ama bence bu çalışmayla kaçmış olamaz bebişugün 26 .gün mü çalışmaya devam doktor yumlara bakmadı mı bu ay gitmiştin ya.. benim çalışma stop kociş üniv 4 gün yok hayırlısı bende 21. gündeyim büyük ihtimal çarşmba yum du benim :) ateş takipten biliyorum :)
Amin canim benim simdi yatacagim bulantim hafiften kendini gostermeye basladi rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallahçok güzeeelll şimdi uzan dinlen bol bol yürüyüş de yap ama bebişin büyüsün annesi ssağlıklı olsun inş
Oy tesekkur ederim gulum yemis kadar oldum kizlar bugun dr a gittim kesemizi gorduk sukur
butcene gore sen bılırsın canım ama butcen varsa cok cok ıyı gelır yoksada strese sonkup kendını rıske atma derım once bebek :)1000 küsur lira zarardayız zaten şuanda ama gidersek nerden baksak bir 2000 daha gidecek.
kaygılım bende aynen o alemdeyim olmamış gibi hissediyorum eşim de öyle diyor hatta bekleyeceğiz biraz biz olacak ama geç olacak kıymetini bilelim diye.. dünde aslında olmasa mı dedi ilk kez neden dedim hani bebek isteyen çalışma başlatan oydu, şu üniversiteye gidip yalnız kalmama kafası takılıyor benimde takılıyor açıkçası ama .. bırakalım zaten hemen olmuyormuş zaten ne zaman olursa olsun kafamıza takmayalım diyor:):) BENİM İKİ AYDIR OLUYOR GEÇEN AY OLMASAYDI BU AY İÇİN UMUT EDERDİM GERÇİ BUGÜN BİRAZ FARKLI ADET HAVASINDA AMA UMUDUM YOK
çok şükür öyleyse canım :) o zaman bu tamamen sana kalmış istersen çekil :)
kaygılım bende aynen o alemdeyim olmamış gibi hissediyorum eşim de öyle diyor hatta bekleyeceğiz biraz biz olacak ama geç olacak kıymetini bilelim diye.. dünde aslında olmasa mı dedi ilk kez neden dedim hani bebek isteyen çalışma başlatan oydu, şu üniversiteye gidip yalnız kalmama kafası takılıyor benimde takılıyor açıkçası ama .. bırakalım zaten hemen olmuyormuş zaten ne zaman olursa olsun kafamıza takmayalım diyor
ıstemıyorum acıkcası yanı hıc ıcımden gelmıyor ne yalan soyleyeyım :)ınsallah bu ay bebısım gelırde gerek kalmaz
Oy tesekkur ederim gulum yemis kadar oldum kizlar bugun dr a gittim kesemizi gorduk sukur
Bendede bata 3gun kaldı sevimsiz regl sancilarim başladı yani ümit yooookk :'(hoş geldin yok bat günü değil luluşum bata ya 8 ya da 13 gün var yani belli değilyumlar bitti sanırım bekliyoruz bakalım :) sende ne var ne yok?
inş klomene gerek kalmadan hamişsindir bu ay kaygılım klomen ne bilmem ama duyduğum kullnan kişiler hemencecik hamiş kalıyortembellik yaptım ama şöyle 23ü gecenin yarısı oldu 24ü paklarrama 25te zaten doktora gittim enf tekrar etti c tesi günü doktor baktı hatta smear aldı temizledi rahim ağzını yeni ilaç verdi vs ama dediki bebiş bugünlerde oluşmuş olabilir ama adet olursan gel dedi adetin 3.günü ilaca başlatacak sanırım beni :) kociş 4 gün yok senin ama verimli günler değerlenmiş hayırlısıylaaa :))
Bendede bata 3gun kaldı sevimsiz regl sancilarim başladı yani ümit yooookk :'(
inş klomene gerek kalmadan hamişsindir bu ay kaygılım klomen ne bilmem ama duyduğum kullnan kişiler hemencecik hamiş kalıyorhayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?