2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

aaa kaygılım az tembellik yapmışsın tatlım 24 veya 25 i olsaymış keşke çalışma.. uzayan akıntıyı gördün mü bu ay sen yüksek ihtimal 20 li günlerin birinde yumladın da hangisi çıkaramadık tatlım aslında ovulasyon kullansaymışsın keşke ama bence bu çalışmayla kaçmış olamaz bebiş ugün 26 .gün mü çalışmaya devam doktor yumlara bakmadı mı bu ay gitmiştin ya.. benim çalışma stop kociş üniv 4 gün yok hayırlısı bende 21. gündeyim büyük ihtimal çarşmba yum du benim :) ateş takipten biliyorum :)

Berbat bi ruya gördüm pesine zor uyudum iki kere zilim caldi kizginim sen nasılsın canım

Aman korktum şimdi bir de acısı bizden çıkmasın rüyan hayırlara olsunnn unutmak çok zor oluyor etkisinden kurtulup uyumak daha da zor oluyor ama sende erken kalk tv ye bak ohh uyku gelir sonra mayıştırır :) zilide hangi edepsiz çalmış acaba !!!

tembellik yaptım ama şöyle 23ü gecenin yarısı oldu 24ü paklarr ama 25te zaten doktora gittim enf tekrar etti c tesi günü doktor baktı hatta smear aldı temizledi rahim ağzını yeni ilaç verdi vs ama dediki bebiş bugünlerde oluşmuş olabilir ama adet olursan gel dedi adetin 3.günü ilaca başlatacak sanırım beni :) kociş 4 gün yok senin ama verimli günler değerlenmiş hayırlısıylaaa :))

:):) BENİM İKİ AYDIR OLUYOR GEÇEN AY OLMASAYDI BU AY İÇİN UMUT EDERDİM GERÇİ BUGÜN BİRAZ FARKLI ADET HAVASINDA AMA UMUDUM YOK
kaygılım bende aynen o alemdeyim olmamış gibi hissediyorum eşim de öyle diyor hatta bekleyeceğiz biraz biz olacak ama geç olacak kıymetini bilelim diye.. dünde aslında olmasa mı dedi ilk kez neden dedim hani bebek isteyen çalışma başlatan oydu, şu üniversiteye gidip yalnız kalmama kafası takılıyor benimde takılıyor açıkçası ama .. bırakalım zaten hemen olmuyormuş zaten ne zaman olursa olsun kafamıza takmayalım diyor

hoş geldin yok bat günü değil luluşum bata ya 8 ya da 13 gün var yani belli değil yumlar bitti sanırım bekliyoruz bakalım :) sende ne var ne yok?

bencede hepsi kararlı gidiyor aslında yazılı hepsi ama biz bilemiyorz allah o kadar güzel kararlaştırıyor ki iyiki şimdi olmuş ya da işte bu yüzden olmamış diyorsun sonrasında :) o yüzden bırakmak gerek ama 7 8 denemeyi geçince karşılıklı kontrolden geçmekte zarar yok diye düşünüyorum :)

inş klomene gerek kalmadan hamişsindir bu ay kaygılım klomen ne bilmem ama duyduğum kullnan kişiler hemencecik hamiş kalıyor hayırlısı olsun

Bendede bata 3gun kaldı sevimsiz regl sancilarim başladı yani ümit yooookk :'(

başladı mı dur bakalım adet sancısı olduğu ne malum bekleyeelim görelim 3 güncük kalmış nerdeyse test yapsan çıkacak ama yapma tabiii o zaman cuma seninde güzel haberlerini alırız ne dersin :)

inş klomene gerek kalmadan hamişsindir bu ay kaygılım klomen ne bilmem ama duyduğum kullnan kişiler hemencecik hamiş kalıyor hayırlısı olsun

sağol gülümmm benimm:) kısmet inşallah ama hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun eşime doktor böyle dedi dedim tamam yaptır dedi hemen artık istiyor :) istiyoruzz allahtan diliyoruz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…