2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

bence yaparlar sen söle özelde bunları istediler ama karşılayamam bu tutarı o yüzden burda yaptırmak istiorum de yani yapılmaz die bişey demezler bence canım
inşaAllah canım.. sürekli aynı aşamadan geçmek istemiyorum.. tahlilleri yaptırıp önüme bakayım istiyorum.. Şükür olsun görünürde ya da günlük yaşamımı etkileyecek bir durum yok ama, sağlık herşeyden önemli :)

Hmmm anladım canım .Ben de zaten tiroid sorunu da var ama haftaya anlıcam artık ne isticek ne istemicek.Sen devlette dene bir şansını.....
ben endokrin e gittim ama canım.. komple hormon tahlilleri ve guatr testleri de buna dahil.. ama kan testleri için 450 dedi .. yuh dedim

peki yine endokrine mi gideyim ? kadın doğumluk değil sanırım bu iş.. hormonlara bakılacak sonuçta ??
şimdi şöyleki bende artık özel e gidiyorum ve devlet birçoğunu karşılıyor, ben sadece smear için ek bir ücret verdim,amh (özel lab.da 144 tl) dahil diğerlerine ek ücret almadı hormon tahlilleride dahil. Allah korusun bu sonuçlardan sonra herhangi bir hormonda sıkıntı görünürse endokrin uzmanıylada görüşürsün,600-700 TL çok pahalı. devlet e kadın doğum a gittiğinde rutin kan hormon testini yapar ki prolaktin,tsh,fsh,estradiol ve lh a bakması gerekir. benim ilk yaptırdığımda prl çok yüksek olduğundan endokrinoloji uzmanına gittim ki bunu devletteki dr. söylemedi kendim akıl ettim, emar falan çekildi,çünkü bu hormonlar hipofizden salgılanıyor ve beyinle ilgili.neyse onlar temiz çıktı şimdi işim sadece kendi dr. um ile.

Ortalama 32 günde bir adet oluyorum bugün 13. Gunum elimde 6 tane ovulasyon. Testi var başlasam mı yapmaya

Hmmm anladım canım .Ben de zaten tiroid sorunu da var ama haftaya anlıcam artık ne isticek ne istemicek.Sen devlette dene bir şansını.....
Geçmiş olsun canım.. inşallah sonuçlarında güzel çıkar.. Anam bu hormonlar hep kadınların başına bela yaww

canımsınnn çok sağol... yok canım anestezisiz çektircem..inşallah bir sorun cıkmaz

hormon tahlillerini de ücretsiz yapan özel hastane bulmuşsun.. Süper canım...
bakalım.. hayırlısı Allah tan.. Yine de şükür halime :)

canımsınnn çok sağol... yok canım anestezisiz çektircem..inşallah bir sorun cıkmaz
Çıkmaz Allah ın izniyle, korkma hiç,Allah yardımcın olsun, o verilen ilaçta sana şifa olsun, yalnız tabii yapılan işlemden dolayı enfeksiyon riski var, dr.um bana 2 gün önceden antibiyotik verdi, işlemden 1 saat öncede 1 tane majezik ağrı kesici. sende danış istersen bunları bir dr.a

hormon tahlillerini de ücretsiz yapan özel hastane bulmuşsun.. Süper canım...
bakalım.. hayırlısı Allah tan.. Yine de şükür halime :)
çok şükür benim işim daha uzun, o yüzden kan işim de başka işlemlerimde çok. Allah kolaylık versin inşallah :)

canım resim yollamışsın ya ona baktım belki gereksizşeyler de vardır sırf para almak adına en azından dr a sorarsın hepsi gerekli mi die devlettekine o da ona göre tahlil yapar inşallah tez zamanda sonuç alırsın da sıkıntı olmaz senin için :)

evet ıstanbuldasın sanırım orası oyle ben Malatyadayım :) ama yınede ısten fırsat bulamıyorum

Hayırlı günlerr kızlarrr okula gitmeden bide bebişimin fotosunu paylasayım ıstedım sızlerle Maşallahh

Tam anlamam amaanladıgım kadarıyla oturuyor vazıyette duuryor gozumuz gonlumuz acıldı bın masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…