inşaAllah canım.. sürekli aynı aşamadan geçmek istemiyorum.. tahlilleri yaptırıp önüme bakayım istiyorum.. Şükür olsun görünürde ya da günlük yaşamımı etkileyecek bir durum yok ama, sağlık herşeyden önemli :)bence yaparlar sen söle özelde bunları istediler ama karşılayamam bu tutarı o yüzden burda yaptırmak istiorum de yani yapılmaz die bişey demezler bence canım
ben endokrin e gittim ama canım.. komple hormon tahlilleri ve guatr testleri de buna dahil.. ama kan testleri için 450 dedi .. yuh dedim
ivit.. şansımı denemem lazım.. olmaz ise başka bir doktor denerimBir sürü imiş tutar. O kadar ama sana tavsiyem şöyle polianna olduğun bi gün bol bol vaktin olduğu zaman devlete bi git şansını dene
şimdi şöyleki bende artık özel e gidiyorum ve devlet birçoğunu karşılıyor, ben sadece smear için ek bir ücret verdim,amh (özel lab.da 144 tl) dahil diğerlerine ek ücret almadı hormon tahlilleride dahil. Allah korusun bu sonuçlardan sonra herhangi bir hormonda sıkıntı görünürse endokrin uzmanıylada görüşürsün,600-700 TL çok pahalı. devlet e kadın doğum a gittiğinde rutin kan hormon testini yapar ki prolaktin,tsh,fsh,estradiol ve lh a bakması gerekir. benim ilk yaptırdığımda prl çok yüksek olduğundan endokrinoloji uzmanına gittim ki bunu devletteki dr. söylemedi kendim akıl ettim, emar falan çekildi,çünkü bu hormonlar hipofizden salgılanıyor ve beyinle ilgili.neyse onlar temiz çıktı şimdi işim sadece kendi dr. um ile.peki yine endokrine mi gideyim ? kadın doğumluk değil sanırım bu iş.. hormonlara bakılacak sonuçta ??
Geçmiş olsun canım.. inşallah sonuçlarında güzel çıkar.. Anam bu hormonlar hep kadınların başına bela yawwHmmm anladım canım .Ben de zaten tiroid sorunu da var ama haftaya anlıcam artık ne isticek ne istemicek.Sen devlette dene bir şansını.....
anestezili mi? anesteziliyse hiç korkma, çarçabuk olup bitecek,10 dk sürüyor hepsi hepsi, gözünü kapat bir bebek hayal et ve geçsin gitsin.cumaya kadarda telkinler ver kendine,sen güçlü bir kadınsın bunu mu halledemeyeceksin ...ben anestezi olmadan çekildimki burdaki kızlarda bilir canım çok tatlıdır, ama Allah bir güç kuvvet veriyor.toplamda 15 dk sürdü.eşimin abisi dr. böyle bir iş için boş yere narkoz alma dedi. ama herkesin acı eşiği farklı ve saygı duymak gerekiyor.
hormon tahlillerini de ücretsiz yapan özel hastane bulmuşsun.. Süper canım...şimdi şöyleki bende artık özel e gidiyorum ve devlet birçoğunu karşılıyor, ben sadece smear için ek bir ücret verdim,amh (özel lab.da 144 tl) dahil diğerlerine ek ücret almadı hormon tahlilleride dahil. Allah korusun bu sonuçlardan sonra herhangi bir hormonda sıkıntı görünürse endokrin uzmanıylada görüşürsün,600-700 TL çok pahalı. devlet e kadın doğum a gittiğinde rutin kan hormon testini yapar ki prolaktin,tsh,fsh,estradiol ve lh a bakması gerekir. benim ilk yaptırdığımda prl çok yüksek olduğundan endokrinoloji uzmanına gittim ki bunu devletteki dr. söylemedi kendim akıl ettim, emar falan çekildi,çünkü bu hormonlar hipofizden salgılanıyor ve beyinle ilgili.neyse onlar temiz çıktı şimdi işim sadece kendi dr. um ile.
Çıkmaz Allah ın izniyle, korkma hiç,Allah yardımcın olsun, o verilen ilaçta sana şifa olsun, yalnız tabii yapılan işlemden dolayı enfeksiyon riski var, dr.um bana 2 gün önceden antibiyotik verdi, işlemden 1 saat öncede 1 tane majezik ağrı kesici. sende danış istersen bunları bir dr.acanımsınnn çok sağol... yok canım anestezisiz çektircem..inşallah bir sorun cıkmaz
çok şükür benim işim daha uzun, o yüzden kan işim de başka işlemlerimde çok. Allah kolaylık versin inşallah :)hormon tahlillerini de ücretsiz yapan özel hastane bulmuşsun.. Süper canım...
bakalım.. hayırlısı Allah tan.. Yine de şükür halime :)
canım resim yollamışsın ya ona baktım belki gereksizşeyler de vardır sırf para almak adına en azından dr a sorarsın hepsi gerekli mi die devlettekine o da ona göre tahlil yapar inşallah tez zamanda sonuç alırsın da sıkıntı olmaz senin için :)inşaAllah canım.. sürekli aynı aşamadan geçmek istemiyorum.. tahlilleri yaptırıp önüme bakayım istiyorum.. Şükür olsun görünürde ya da günlük yaşamımı etkileyecek bir durum yok ama, sağlık herşeyden önemli :)
Bugunde hasta olmadim hamilemiyim ya heyecanliyim bi kac gun daha sabredeyim dimi
evet ıstanbuldasın sanırım orası oyle ben Malatyadayım :) ama yınede ısten fırsat bulamıyorummalesef çok yazık bizeişiniz gücünüz var daha ne istiyorsunuz diyor insanlar ama öyle değil yürüyecek tek bir yeşil alanımız yok nereye gitsek trafik çilesi var egzoz kokusu sokaklarda çamaşırlar kuruyana kadar kokusu gidiyor gecenin pis havasından tuhaf insanlar saygısız kavgacı ve ulaşım pahalı bir yere iki kişi gitmek 20 lira arabasız olursan daha say say bitmez :)
Hayırlı günlerr kızlarrr okula gitmeden bide bebişimin fotosunu paylasayım ıstedım sızlerleMaşallahh
Amin tatlım.. Sonuçlar güzel çıkar inşaAllah :)çok şükür benim işim daha uzun, o yüzden kan işim de başka işlemlerimde çok. Allah kolaylık versin inşallah :)
Hayırlı günlerr kızlarrr okula gitmeden bide bebişimin fotosunu paylasayım ıstedım sızlerleMaşallahh
Anaaammm...Hayırlı günlerr kızlarrr okula gitmeden bide bebişimin fotosunu paylasayım ıstedım sızlerleMaşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?