2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

başladı mı dur bakalım adet sancısı olduğu ne malum bekleyeelim görelim 3 güncük kalmış nerdeyse test yapsan çıkacak ama yapma tabiii o zaman cuma seninde güzel haberlerini alırız ne dersin :)
Bak bak nasilda ballar damladi klavyendeeenn :) bu ay var mu ümitli olan yada hamis olan kutlayayim gelmişken sevineyim mutlu olayimm

Bak bak nasilda ballar damladi klavyendeeenn :) bu ay var mu ümitli olan yada hamis olan kutlayayim gelmişken sevineyim mutlu olayimm

damalamadı duyduklarımı diyorum bunlar adet gibi oluyor ama bebiş geliyor o yüzden umudumuz var :) bu ay çoook hamişimiz var listeyi isteyelim mogamiden gör çok mutluyuz bu ay :)

Aaaaa maşallah diyelim öyleyse çok sevindim hamis sayısının artmasına hepsine kucağına almayı da nasip etsin Rabbim. Kaygilim ikizlerinle foto bekliyoruz ilerleyen günlerde

Tünaydınlar hatunlar... Sabah 9 akşam 5 toplantısına bir öğlen arası verdik.. üstüne bir de bakam dedim hatunlar ne yapar.. :) Güzel haberler alacağınız bir hafta olsun canlar.. Rabbim hep güldürsün yüzünüzü

Ne guzel haber bu Rabbim uardimciniz olsun tatlim:)

damalamadı duyduklarımı diyorum bunlar adet gibi oluyor ama bebiş geliyor o yüzden umudumuz var :) bu ay çoook hamişimiz var listeyi isteyelim mogamiden gör çok mutluyuz bu ay :)
İvit yaaa... uzun uzun zamandır topik e giremeyenler için, neşe kaynağı, umut dolu listeler nirdeeee

Yok kiz daha neler :) anlatilmaz ama burnum kaniyordu iyi de degilmis aslinda oyle görmek ama arkadasin kizinin kanamis cok etkisinde kaldim galiba yediye yirmi kala uyandim dokuza geliyordu uyudum bucukta zil caldi actim kimse yok sonra onu geciyordu bir daha caldi ciktim nalkona görürüm diye kimse yok fatura icin karsi komsuya gelmisler üstüm musait olsa cok laflar hazirlamistim ama neyse tvde bise yok ask- i memnu mu müge anli mi izleyeyim

kızlar selam nasılsnz yazısmaları okudum uzun sürdü :)
bendede bata bi kaç gün kala adet belirtileri ortaya çıkmaya basladı.. sertçe göğüslerime bastırınca acımaya basladıklarını hissettim.. sanırım yine olmayacak

Aaaaa maşallah diyelim öyleyse çok sevindim hamis sayısının artmasına hepsine kucağına almayı da nasip etsin Rabbim. Kaygilim ikizlerinle foto bekliyoruz ilerleyen günlerde

yok yok dur bi tek e çalışıyoruz ben klomen yorumlarında gördüm ikiz olduklarını da kısmet ilaç olarak onu mu verir doktor bilemiyorum henüz :)

Damarlar cikti mi peki uc rengi değişti mi

ayyyy canım dün dogum gunumdu giremedım :) bgunde dukkana gidiyorum giremeyebilirim kırmızılarım gelmedı gelsede rahatlasam :):):) sizler napıyosunz okuyamadm gecmısı falan öpuyorum hepınızı :)

nice mutlu sağlıklı güzel günlerin olsunnn blummm ve eşinle ve bebişinizleeee inşallah :)

kızlar benim bu ay yum 21 inde ve o gün benim lazer randevum var hemde komple vucüd.sizce bırakmalıyımıyım bi süre lazeri zararı varmıdır acaba

askı memnuuuuuu

doğru diyorsun şubat gibi olmazsa benim de aklımda o var eşimle gidip beraberce kontrol oluruz :)

Bende bir taraftan is yapip bir taraftan bizimki net isini ne yaptı diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…