2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

allah iyiliğini versin . kan görmek rüyayı bozar kötü bi şey değil yani bir de etkisinde kalmışsın kesinlikle :) hangisini istersen izle ben ikisinide izlemezdim habire zap yaparım bi şey bulamayınca :)

kızlar benim bu ay yum 21 inde ve o gün benim lazer randevum var hemde komple vucüd.sizce bırakmalıyımıyım bi süre lazeri zararı varmıdır acaba
ben zararı cok fazla ben olsam yaptırmam canım ben de sac boyatacaktım ama boyatmadım ya hamile olursam diye zaten lazerın yumurtalıklara zarar verdiğini soyluyorlar kii sen hamilelik bekliyorsun:)

dur dur adet belirtileriyle hamişlik aynı kırmızıları görmeden ümit kes mek ya sak :)

ayyyy canım dün dogum gunumdu giremedım :) bgunde dukkana gidiyorum giremeyebilirim kırmızılarım gelmedı gelsede rahatlasam :):):) sizler napıyosunz okuyamadm gecmısı falan öpuyorum hepınızı :)
gelmesinlerr istemiyoruz zaten biz onları :) iyil,ik ben depresif enerjik haller yaşıyorum kocişim 4 gün yok valla yanınızda kıymetini bilin böyle bi şey hesapta yoktu şimdi başıma arada ayrılıklar gelince o zamanları özlüyorum hep başbaşaydık biz mutluyduk diye

kızlar benim bu ay yum 21 inde ve o gün benim lazer randevum var hemde komple vucüd.sizce bırakmalıyımıyım bi süre lazeri zararı varmıdır acaba

canım hamilelik ve şüphesi olanlar kesinlikle lazer yaptırmamalı lazer için gittiğim yer bana öyle bir ihtimalde seans yapamam dedi girmeyin dedi :)

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım varmı bugün güzel haberler inşaallah

dur dur adet belirtileriyle hamişlik aynı kırmızıları görmeden ümit kes mek ya sak :)
valla kuzum kaç aydır öyle deyip duruyorum belirtiler aynıymış hamiş olabilirim diye kendimi avutup duruyorum ama ortada bişey yok kuzenımin eşi hamileymişş dün öğrendim oda 6. ayıydı ve çoookk stres yapardı adete 1 hafta 10 gün kala hep kana giderdi bat bile bekleyemezdi.. stresinde etkilediği tezi çürümüş bulunmakta herseyy nasippp

aynen kısmetten ötesi yok yok yok :) o yüzden bekleyelim elimizden geleni yapıp :)

Lovelycim meraba. Erken harekete geçmek iyi olur inşallah. Siz tüp bebeği nerde yaptıracaksiniz. Benim de iki tane düşük olmuştu araştırılsin diye test vermiştik testler temiz çıktı çok şükür. Doktor da bir 6 ay daha deneyin ondan sonra tüp bebek görüşmesi yapın dedi. Uzman bir ağızdan tüp bebek kelimesini duymak daha farklı oluyormuş. Bizimde çevrede ikiz olsun deyip duruyorladi bizimde mi öyle olacak acaba...

Benimde ilk defa reglim yogun sancılı geçmedi.azda olsa regliye benzedi tuhaf tuhaf olmadı yani.günde 1 bardak aslan pençesi içiyorum artık.incir havuç kğrünede başlasammı bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…