bugun bat gunum amma velakin orta da birsey yok kırmızılar gelmezse yarın test yapacağım hadi hayırlısı normalde adet belirtılerim göğus agrısıydı ama sadece uclarında acı var hamiş olabilirim:)
Buda güzelll heyecanla bekldmek ve sonucu pozitif hayal etmek.inşaallah herkesin so ucu tez zamanda pozitif çıkar.
Evet ihtimal var ben istiyorum valla
2015 İN ARALIK AYINA SAKLADIM UMUTLARIMI. 1 SENE ERTELEDİM YANİ. SİZİN MUTLULUKLARINIZA SEVİNİCEM Bİ MÜDDET. BENİ HER AY SEVİNDİRİN Kİ 1 SENE GÜZEL VE ÇABUK GEÇSİN İNŞALLAH...
Kizlar ben geldim tosunum gayet iyimis ama bobregime baski yapiyormus arada 1 ay boyunca yuruyus yolculuk yasaklandi tosunumun boyu 23.73 cm kilomuz 327 gr masaAllah minnosumaresim atmak isterdim ama hic guzel cekilmemis kafa el ayak ayri ayri gordum kuzum buyumus masaAllahh
ohh miss gibi olur var ya... İnşaAllah yaa.. yatcam yatcam.. uykulara doymicamiyi çalışmalar sabah çalışma akşam çalışma hayırlı işler jasminebebiş gelince dinlenirsin artık :)
Umutsuzluk yok kırmızıları görmeden kesin bi şey yok hayallere devam:):) BENİM İKİ AYDIR OLUYOR GEÇEN AY OLMASAYDI BU AY İÇİN UMUT EDERDİM GERÇİ BUGÜN BİRAZ FARKLI ADET HAVASINDA AMA UMUDUM YOK
canım neden 1 sene beklemedesin hayırdır?
ohh miss gibi olur var ya... İnşaAllah yaa.. yatcam yatcam.. uykulara doymicam
Hmm benim hafta sonuydu kimliği unutmuşum sınava giremedim üzüldüm çokta çalışmıştım vardır bunda da bi hayır herhaldebenim kociş gitti 4 gün yokçok üzgünüm nedense üniversite okuyor da vizeler var .. bata son 9 gün ve dolayısıyla çalışmalar son bakalım tatlım neyse ki güzel olan bi şey var o da hava işten sonra gidip tadını çıkaracam arkadaşla senin nasıl gidiyor tatlım
Bugün dayanamadım test yaptım negatifbat cuma günü diğer hamileliğimde 4 gün önceden idrar testinde çıkmıştı. O yüzden hamile olsaydım bugün çıkardı değilim
enfeksiyon da agri yapar cnm .kurtaji herkese yaptirmanak lazim kaziyorlar sanki orayibeta hcg ye baktırdım canım... hamile değilim... ama bu ağrı neden oluyor bunu öğrenmem lazım... korunmadığım halde hamilede kalamadım... belkide bu ağrıdan dolayı hamile kalamıyorum diye düşünmeye başladım
Umutsuzluk yok kırmızıları görmeden kesin bi şey yok hayallere devamsürekli kasık ağrısı genelde üşütmeden oluyor cnm benim geçen ay da vardı reglim biteli halen devam ediyor anlam vermek istemiyorum o yüzden ama sabırsızlanıyorum bir taraftan karşık işte
Eşim şubatta operasyon geçirecek. Bende bişey olmamasına rağmen klomen tedavisi işe yaramıyo. Eşimin iyileşme süreci 1 seneyi buluyo. Anlayacağın 1 seneden bile uzun sürecek gibi görünüyo. 2016 Şubatı bulur galiba. Ama takmıyorum kafama. Üzülmüyorum. Ne olursa olsun... Sabırrr
Ayy cnm benim çok güzel maşallah maşallahOy tesekkur ederim gulum yemis kadar oldum kizlar bugun dr a gittim kesemizi gorduk sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?