2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

bugun bat gunum amma velakin orta da birsey yok kırmızılar gelmezse yarın test yapacağım hadi hayırlısı normalde adet belirtılerim göğus agrısıydı ama sadece uclarında acı var hamiş olabilirim:)

MERHABA UMARIM BİR HABERDE SENDEN ALIRIZ HAYIRLISI OLSUN ÇOK HEYECANLI YARIN GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ GÖĞÜS UCU ACISI GÜZEL BİR İŞARET :)

Buda güzelll heyecanla bekldmek ve sonucu pozitif hayal etmek.inşaallah herkesin so ucu tez zamanda pozitif çıkar.

BENCEDE GÜZELL İNŞALLAH CANIMMM :) BAKALIM ŞU ADET BİTER BİTMEZ ÇALIŞMALARA BAŞLAYIN OCAK BEBİŞ HABERİ BEKLİYORUZ SİZDEN :) KENDİMİ HANGİ AYLARA KOYSAM Kİ

Kizlar ben geldim tosunum gayet iyimis ama bobregime baski yapiyormus arada 1 ay boyunca yuruyus yolculuk yasaklandi tosunumun boyu 23.73 cm kilomuz 327 gr masaAllah minnosuma resim atmak isterdim ama hic guzel cekilmemis kafa el ayak ayri ayri gordum kuzum buyumus masaAllahh

oyyy maşallah sizee bol bol oturun öyleyse anneye baskı he şimdiden vayy bıcırık senii :)

:):) BENİM İKİ AYDIR OLUYOR GEÇEN AY OLMASAYDI BU AY İÇİN UMUT EDERDİM GERÇİ BUGÜN BİRAZ FARKLI ADET HAVASINDA AMA UMUDUM YOK
Umutsuzluk yok kırmızıları görmeden kesin bi şey yok hayallere devam sürekli kasık ağrısı genelde üşütmeden oluyor cnm benim geçen ay da vardı reglim biteli halen devam ediyor anlam vermek istemiyorum o yüzden ama sabırsızlanıyorum bir taraftan karşık işte

Eşim şubatta operasyon geçirecek. Bende bişey olmamasına rağmen klomen tedavisi işe yaramıyo. Eşimin iyileşme süreci 1 seneyi buluyo. Anlayacağın 1 seneden bile uzun sürecek gibi görünüyo. 2016 Şubatı bulur galiba. Ama takmıyorum kafama. Üzülmüyorum. Ne olursa olsun... Sabırrr
canım neden 1 sene beklemedesin hayırdır?

Bugün dayanamadım test yaptım negatif bat cuma günü diğer hamileliğimde 4 gün önceden idrar testinde çıkmıştı. O yüzden hamile olsaydım bugün çıkardı değilim Geç döllenme zaten mümkün değil ilişki günlerimi biliyorum.. Hayırlısı..

Hmm benim hafta sonuydu kimliği unutmuşum sınava giremedim üzüldüm çokta çalışmıştım vardır bunda da bi hayır herhalde ohhh mis gez cnm tadını çıkar doyasıya bizim bura yağışlı kasvet hiç sevmem. Olacak olduktan sonra tek ilişkiyle bile olur gülüm hayırlısı olsun. Bat a son iki gün heyecan dorukta inşallah bu sefer yanılmam öyle işte cnm benim

Bugün dayanamadım test yaptım negatif bat cuma günü diğer hamileliğimde 4 gün önceden idrar testinde çıkmıştı. O yüzden hamile olsaydım bugün çıkardı değilim

hayır her hamilelik farklı bir vaka öyle deme dur bakalım cuma olsun c tesi tekrarla sen umutsuz ol bebiş geldiysee zaten c tesi öğrenirizzz :)) kırmızılar gelmeden umut kesemeyiz :)

enfeksiyon da agri yapar cnm .kurtaji herkese yaptirmanak lazim kaziyorlar sanki orayi insllh kotu birsey yoktur cnm

:) bendede öyle oluyor anlıyorum o halden :) evet kırmızılar gelmeden umut kesmiyoruz bekliyoruz :)

eşin için acil şifalar diliyorum dilerim bu operasyon dan sonra sıkı sıkı toparlar kendini ondan sonra her sene bi bebiş yaparsınız isterseniz önce eşinin sağlığı rabbim hayırlısını versin önce sizlere sağlık versin :) sanada sabır ve sonunda mükafatını versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…