2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

hayır her hamilelik farklı bir vaka öyle deme dur bakalım cuma olsun c tesi tekrarla sen umutsuz ol bebiş geldiysee zaten c tesi öğrenirizzz :)) kırmızılar gelmeden umut kesemeyiz :)
Öyle mi dersin sabah çok üzgündüm şimdi kendimi olmadığına alıştırdım biraz daha iyiyim. Bu elimdeki son testimdi artık gün geçmeden test yapmam zaten ki hele bu ay hamile değilsem bidaha hiç belirti aramam çünkü kendimi değişik hissediyorum ateş basmalarım devam ediyo akıntım başladı kalçama vuran bel ağrım şiddetlendi adet öncesi bunları yaşamam ben.. Ama göğüs değişikliğim yok gebelikte göğüs ilk belirtilerden 4 gün kaldı inş hemen adet olurumda başlarız hemen çalışmalara

Amin canım benim inşallah güzel yüreğine sağlık. Senden haber bekliyorum. Haftasonu yoktun özledim seni. . elisa__ ve seni düşünüyorum devamlı... hanife55 minde sesi çıkmıyo. onuda özledim

Cnm hamilelikte ilk belirti göğüs demişsin bence her gamilelikte değil.mesela bende ilk belirtiler aşırı uyku hali ve baş dönmesi aşırı halsizlik ve ellerimde titreme olmuştu ve pişmiş tavuktan yiksiniyodum kokusunu duyduğum yerden anında kaçıyodum ben bunları hissetmeye başladığımda günüm 10 gün falan geçmişti ama ğöğüs hassasiyeti şişlik ve ağrısı kürtajdan sonra oluştu ve kendiliğinden geçmişti.

Canım Özel Tınaztepe Hastane'sinde düşünüyoruz. Çünkü İzmir'de bu konuda başarılı en iyi doktorlardan biri o hastanede çalışıyor ekibiyle birlikte beni kadın doğumcum ona yönlendirdi.

Kızlar bende geldim topik güzel herkesten hayırlı mutlu haberler inşallah benim bat 19 aralık kırmızılar gelmezse bakalım haber vereceğim. Bu 7 aydır uğraşıyordum hormonlarda sorun vardi. Bu ay ilk kez yumurtlama takibi yaptık bakalım catladi ama dollendi mi.offf çok heyecanlıyım

hayır her hamilelik farklı bir vaka öyle deme dur bakalım cuma olsun c tesi tekrarla sen umutsuz ol bebiş geldiysee zaten c tesi öğrenirizzz :)) kırmızılar gelmeden umut kesemeyiz :)
bence de oyle deme bazılarında da 4 gun sonra belli oluyor ben de dayanamayıp yaptım cıkmadı yarın belli olacak buyuk ihtımal bebiş var o yuzden umudunu yıtırme biraz daha sabret

bebeem sen gel bakiim buraya, kim sinirlendirdi seni bugün çorbaları bile taşırmışsın iş çıkarmışsın kendine MINIKKUS1 bugün seni daha bi moralli buldum hayırdır sen anlat bakiim neler oliiiyyy

hosgeldin insallah dollenmistir bebegin guxel haberler verirsin bize bende klomen kullaniyorum ilk kullanisim bakalim 15 aralik kontrolum var doktor ne diyecek bende heycanla kontrolu bekliyorum hayirlisi allahtan canim stres yapma kasma kendini olduysa olmusturde duanida eksik etme

Canım Özel Tınaztepe Hastane'sinde düşünüyoruz. Çünkü İzmir'de bu konuda başarılı en iyi doktorlardan biri o hastanede çalışıyor ekibiyle birlikte beni kadın doğumcum ona yönlendirdi.
Hımm izmirde misin. Bende izmirde yaşamıştım hakkında hayirlisi olsun canim

kizlar cok kotuusutmusum bir sattir falan surekli tuvalete gitme istedigi gidiyorum azicik yapiyorum nasil gecirebilirim bunu

Bende bu ay ilk klomen kullandım yumurtlama takibi falan . Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Evet insan iki belirtiyle var 3 belirtisizlikle yok deyiveriyor öyle diyorum dur bakalım günün gelsin geçsin sonra bakarız bence hiç birine takılmayalım :)

cano. benim adet olmadim sa ah otobuste sancim oldum kesin dedim birseyde akiyor gobi oldu istasyonda lavaboya gittim hicbirsey yok simdide surejli tuvalete gitme usutmusum az birsey yapip cikigorum nasil gececek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…