2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Amin canım benim inşallah güzel yüreğine sağlık. Senden haber bekliyorum. Haftasonu yoktun özledim seni. . @elisa__ ve seni düşünüyorum devamlı... @hanife55 minde sesi çıkmıyo. onuda özledim

bende sizi çok özledim ama haftasonları giremiyorum malesef tatil gezme temizlik vs derken geçiyor :) ayrıca bu sayede o işler olmadan birbirinize destek vererek yardım ederek işin duygusal kısmına ağırlık vereceksiniz operasyondan sonra çift olarak sabrınızı sevginizi cinsel hayatsız gerçekten aşkla sevdiğinizi hissedip birbirinize iyice bağlanacaksınız diye düşünüyorum gelen bebekte sabrını sevgisini kanıtlamış bir çiftin bebeği olacak hem eşine iyi bakarsın şubatı bile bulmazz belki :)

Canım ayağını çook sıcak tutman lazım. Gerekirse sıcak su torbası koyup yat uzan. Bi de zor gelebilir sana çünkü tahmin eEDEBİLİYORUM. Gelince çok sıkışık oluyosun ama sıcak su ısıt. Tuvaletin gelince tuvalette su dökündüğün tasın yarısına dök birazda soğuk suyla ılıştır. İçine bi kaç damlada sirke dök. Onunla yıka. Ayaklarına varana kadar ısındığını hissedeksin. Bana iyi geliyor iyileştiriyo.
kizlar cok kotuusutmusum bir sattir falan surekli tuvalete gitme istedigi gidiyorum azicik yapiyorum nasil gecirebilirim bunu

kizlar cok kotuusutmusum bir sattir falan surekli tuvalete gitme istedigi gidiyorum azicik yapiyorum nasil gecirebilirim bunu
Elisa cim öncelikle geçmiş olsun bol bol su iç ayaklarını sıcak tut. Benimde çok sık olurdu tuvalete giderdim birde yanardi eğer çok sık oluyorsa bu soğan kürü iyi geliyor. Veya eczaneden ürosin diye bir ilaç var toz ilac tek kullanımlık doktor yazıyordu bana beni rahatlatıyordu. Bilgin olsun istedim

hayırlısı olsun umarım bebişin seninledir gelmiştir :)

ben hep moralliyim nur topu gibi yine enf oldu c tesi ondan moralim tavan yaptı bide pko eğilimim varmış artık bir ay mutluyum şaka bi yana hayat güzel çok şükür bunlar var ama beklemedeyim bu ay hamiş olmazsam dr klomen verecek sanırım kısmet :)

kuzum gecmiş olsun enfeksiyonun bi an evvel gecer inşallah klomen mlomen bi şekilde gelsin de bebişlerimiz dimi ama :) kilo vermek için sen de cuma zayıflama yarışmaları var ona katılabblirsin canm ben 1aydır falan ordayım 4 kilo verdim hem de diyet falan yapmadan..

Ay inşallah canım ya ne güzel söyledin bende öyle düşünüyorum zaten.. Mutlu ettin beni. Eşim belli etmesede onun benden fazla düşündüğünü biliyorum. Ama ben kabul ettim. Ondan daha değerli değil hiçbişey. Rabbim elbet gönderir bizede yavrumuzu. Onun rahatlaması için elimden geleni yapıyorum. Sağlık sıhhat versin yeterli Rabbim. Herşey olacağına varır

ya beticim doktor bana da 2 seferdir polikistik bi zemin var diyo yum sorunca aynı sey mı bu

enfeksiyon var mı acaba bat günlerinde tualet olması bebişi aklıma getiriyou ama enf kaynaklıysa bendede öyle oluyordu tualet sık sık geliyordu o zaman ilaç alman lazım ilerlemeden

evet benim eşim bir iş kazası atlattı yüreğim ağzımdan çıkıyordu onu hastanede görünce birbirimize baktık ve eşim 5 senedir cenaze haricinde ilk defa ağlıyordu bende ağlıyordum ikimiz birbirimize üzüldük aslında olanlara değil o anı unutamam çok kızınca onu hatırlıyorum :) o zaman tüm çabalar boş yeterki sen iyi ol diyorsun :) o yüzden bu da size allahın izniyle daha çok sağlık ve bağlılık getirecek :)

Bekledik bekledik allahım hayırlısı nı versin inşallah hepimize.zamani var elbet vardır bir hayır. Üzülmek yok üzülmek hormonları altüst eder. Moral hep yüksek olmalı dimdik ayaktayiz müjdeyi birgün hepimiz vereceğiz buradan inşallah

ya beticim doktor bana da 2 seferdir polikistik bi zemin var diyo yum sorunca aynı sey mı bu

biz böyle bir topiğiz işte hep beraber kimyasal yapar hep beraber pko eğilimlisi oluruz birbirimizi hastalıkta enfksiyonda hiç yalnız bırakmayız töbe töbe afroditim sanırım aynı şey benim 2 aydır kilo alımım 40 güne çıkan döngüm belki her şey birbirini tetikledi doktor adet olursan gel dedi olmama ihtimalimde varmış tabi bakalım adet gelirse koşa koşa doktora gidiyorum klomen bebeği için :)

canm benm telaş yapma hemen ama bence işten izin al git hemen bi görün doktora düşük tehlikesi falan olur allah korusun ilaç verir durdurur doktor lekelenmeini

Doğru diyorsun canım onun bunun peşinde koşturup duruyoruz. Hayat koşturmacayla geçiyo. Birbirimizin değerini çok iyi bilmemiz lazım. Eğer ömrümüzün sonuna kadar ailemizin yanından ayrılıp her zorluğu ve her güzel şeyi beraber yaşamak için birinin elinden tutup ona güvenip yuva kurduysak ona sahip çıkmamız lazım. Yürekler bir olduktan sonra güzel şeylerde peşinden gelir Allahın izniyle

sağol canım enf için farklı ilaçlar alıyorum artık dr korkma geçecek dedi :) aaa nasıl oluyor o bende geliyim o yarışmalara :) bu pko eğilimimde bende kilo yapıyormuş

ohhh sendede bu zihniyet oldukça gelmemesi için hiç bir sebep yok allah izin verirse hepsi olacak belki seneye bu zamanlar buraya senin için hamiş yazacağız :) zaman çok çabuk geçiyor inan bak ben buraya geleli 7ay oldu nerdeyse neler neler geçiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…