Ben de ilk basta teker teker olsun diyordum ama iki kayip olunca
kizlar cok kotuusutmusum bir sattir falan surekli tuvalete gitme istedigi gidiyorum azicik yapiyorum nasil gecirebilirim bunu
Elisa cim öncelikle geçmiş olsun bol bol su iç ayaklarını sıcak tut. Benimde çok sık olurdu tuvalete giderdim birde yanardi eğer çok sık oluyorsa bu soğan kürü iyi geliyor. Veya eczaneden ürosin diye bir ilaç var toz ilac tek kullanımlık doktor yazıyordu bana beni rahatlatıyordu. Bilgin olsun istedimkizlar cok kotuusutmusum bir sattir falan surekli tuvalete gitme istedigi gidiyorum azicik yapiyorum nasil gecirebilirim bunu
Kızlar bende geldim topik güzel herkesten hayırlı mutlu haberler inşallah benim bat 19 aralık kırmızılar gelmezse bakalım haber vereceğim. Bu 7 aydır uğraşıyordum hormonlarda sorun vardi. Bu ay ilk kez yumurtlama takibi yaptık bakalım catladi ama dollendi mi.offf çok heyecanlıyım
kuzum gecmiş olsun enfeksiyonun bi an evvel gecer inşallah klomen mlomen bi şekilde gelsin de bebişlerimiz dimi ama :) kilo vermek için sen de cuma zayıflama yarışmaları var ona katılabblirsin canm ben 1aydır falan ordayım 4 kilo verdim hem de diyet falan yapmadan..yok yok her şeyi buna yorma :) kilo verirsem düzelebilir ben böyle düşünüyorum yani olur öyle eğilimler27.gün bugün eğer geçen ay gibi 40 ı bulursam 13 günüm var :) düzene girerse 8 günüm var tabi ben çalışmaları oluruna bıraktım artık :)
bende sizi çok özledim ama haftasonları giremiyorum malesef tatil gezme temizlik vs derken geçiyor :) ayrıca bu sayede o işler olmadan birbirinize destek vererek yardım ederek işin duygusal kısmına ağırlık vereceksiniz operasyondan sonra çift olarak sabrınızı sevginizi cinsel hayatsız gerçekten aşkla sevdiğinizi hissedip birbirinize iyice bağlanacaksınız diye düşünüyorum gelen bebekte sabrını sevgisini kanıtlamış bir çiftin bebeği olacak hem eşine iyi bakarsın şubatı bile bulmazz belki :)
ya beticim doktor bana da 2 seferdir polikistik bi zemin var diyo yum sorunca aynı sey mı buCanim ultrason dan anlar.bende de var o egilim ama pko sayılmaz. Klomen tavsiye ederim ama bence once esin spermiyogram versin yoksa hicbi ise yaramaz bosuna hormoblnlarinla oynamis olursun.. 3.gunu kan veriyosun 5.gunu ilac basluyosun 12.gun vajinal muayene yumurta durumuna gore catlatma ignesi verir 21.gun de beta hcg ve progesteron kontrolu ☺☺
kizlar cok kotuusutmusum bir sattir falan surekli tuvalete gitme istedigi gidiyorum azicik yapiyorum nasil gecirebilirim bunu
Ay inşallah canım ya ne güzel söyledin bende öyle düşünüyorum zaten.. Mutlu ettin beni. Eşim belli etmesede onun benden fazla düşündüğünü biliyorum. Ama ben kabul ettim. Ondan daha değerli değil hiçbişey. Rabbim elbet gönderir bizede yavrumuzu. Onun rahatlaması için elimden geleni yapıyorum. Sağlık sıhhat versin yeterli Rabbim. Herşey olacağına varır
Hamileliktense geciremezsin tatlimkizlar cok kotuusutmusum bir sattir falan surekli tuvalete gitme istedigi gidiyorum azicik yapiyorum nasil gecirebilirim bunu
ya beticim doktor bana da 2 seferdir polikistik bi zemin var diyo yum sorunca aynı sey mı bu
canm benm telaş yapma hemen ama bence işten izin al git hemen bi görün doktora düşük tehlikesi falan olur allah korusun ilaç verir durdurur doktor lekelenmeinikızlar merhaba hafta sonu giremedim hiç.Cumartesi iş çıkışı kana gidecektim ama gidemedim.KV ye gitmemiz gerekti.Dün de bütün gün ordaydık gece döndük.Bu arada dün gece bir test daha yaptım 2.çizgi çok net çıktı bu kez.Ama arkasından çok hafif kahverengi leke geldi,bu sabah kalktığımda birşey yoktu.İşe geldim baktım çok az yine var leke.Akşam acile gidicem.Acaba kimyasal mı geçiriyorum ben?Çok moralim bozuldu.Sanırım yine boşa heveslendim
evet benim eşim bir iş kazası atlattı yüreğim ağzımdan çıkıyordu onu hastanede görünce birbirimize baktık ve eşim 5 senedir cenaze haricinde ilk defa ağlıyordu bende ağlıyordum ikimiz birbirimize üzüldük aslında olanlara değil o anı unutamam çok kızınca onu hatırlıyorum :) o zaman tüm çabalar boş yeterki sen iyi ol diyorsun :) o yüzden bu da size allahın izniyle daha çok sağlık ve bağlılık getirecek :)
kuzum gecmiş olsun enfeksiyonun bi an evvel gecer inşallah klomen mlomen bi şekilde gelsin de bebişlerimiz dimi ama :) kilo vermek için sen de cuma zayıflama yarışmaları var ona katılabblirsin canm ben 1aydır falan ordayım 4 kilo verdim hem de diyet falan yapmadan..
Az rüya etkisi az atarlik oluncaneden ama
Doğru diyorsun canım onun bunun peşinde koşturup duruyoruz. Hayat koşturmacayla geçiyo. Birbirimizin değerini çok iyi bilmemiz lazım. Eğer ömrümüzün sonuna kadar ailemizin yanından ayrılıp her zorluğu ve her güzel şeyi beraber yaşamak için birinin elinden tutup ona güvenip yuva kurduysak ona sahip çıkmamız lazım. Yürekler bir olduktan sonra güzel şeylerde peşinden gelir Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?