Az rüya etkisi az atarlik olunca
Geçmiş olsun cnm sıcak su torbası koy ayarlarına inşallah iltihap yoktur idrar yolunda dikkat et kendine cnmkizlar cok kotuusutmusum bir sattir falan surekli tuvalete gitme istedigi gidiyorum azicik yapiyorum nasil gecirebilirim bunu
ohhh sendede bu zihniyet oldukça gelmemesi için hiç bir sebep yok allah izin verirse hepsi olacak belki seneye bu zamanlar buraya senin için hamiş yazacağız :) zaman çok çabuk geçiyor inan bak ben buraya geleli 7ay oldu nerdeyse neler neler geçiyor :)
Önemsenmeyerek gelen ikinci bebek olur valla o zaman bende senin gibi klomen yolu bekliyorum bu ay ya kahve ya yesil cay ya da direk papatya yemem lazim ki sakinleseyimaşkı memnu bile kesmedi senigenel olarak rüya etkisi o bencede ya da psikolojik bozukluk bebişin değiştirdiği hormonlar mı ?
Geçiyor gerçekten. Hadi bakalım ben heyacanla sizi bekliyorum. Belkim klomen bebeği gelmeden. Normal bebeğin gelmiştir bellimi olur
teşekkür ederım canım hep beraber mutlu olalım ınsallah :):):):)nice mutlu sağlıklı güzel günlerin olsunnn blummm ve eşinle ve bebişinizleeee inşallah :)
gelmesınler ama gelcek bu ay :) evet bence 1 gece ayrı kaldm zor oluyoo Allah kımseyı ayırmasın :)gelmesinlerr istemiyoruz zaten biz onları :) iyil,ik ben depresif enerjik haller yaşıyorum kocişim 4 gün yok valla yanınızda kıymetini bilin böyle bi şey hesapta yoktu şimdi başıma arada ayrılıklar gelince o zamanları özlüyorum hep başbaşaydık biz mutluyduk diye
Inşallah cnm allah gönlüne göre verir senin de :) çok güzel bi bekleyiş insan sabrı öğreniyor hoş ben çok sabırlı bir insanım olsun sonunda mucizemize kavuşacağız onu bilmek bile yeterBekledik bekledik allahım hayırlısı nı versin inşallah hepimize.zamani var elbet vardır bir hayır. Üzülmek yok üzülmek hormonları altüst eder. Moral hep yüksek olmalı dimdik ayaktayiz müjdeyi birgün hepimiz vereceğiz buradan inşallah
Önemsenmeyerek gelen ikinci bebek olur valla o zaman bende senin gibi klomen yolu bekliyorum bu ay ya kahve ya yesil cay ya da direk papatya yemem lazim ki sakinleseyim
Ama bende istiyorum kahveee işler birikmiş yaa cnm sıkıldıbu ay olmazsa klomen mi kullanacaksın sende ? papatya yede kışın nerden bulucaz sen en iyisi gel ben sana kahve yapıyım :)
doktor son 2 seferdir gittiğimde bana da polikistik zemin var diyo aynı sey sanırım ama ben de asırı kilo yok üstüne veriyorum da zaten.. şimdi şöle oluyor birsürü takım var istediğin birine katılabilir miyim diye mesaj yazıyosun takım kaptanı kabul ederse alınıyorsun ve bir hafta boyunca gün boyunca yediklerini yazıyorsun diğer arkadaslar senin yediklerine yorum yapıyor az yemişsin çok yemişsin sunu yeme vs gibi.. böylelikle sen de dikkat etmeye baslıyorsun yediklerine ben bu sekilde 4 kiloyu verdim gitti 3 hafta üst üste kilo vermezden takımdan atılıorsun sanırsam bir de her gün yazmak gerekiyo yazamıcaksak da neden belirtmek zorundayız.. her perşembe tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz takımlar arasında en fazla kilo veren ilk üçe giriyor falan canm istersen 1.takıma yaz ben ordayım..sağol canım enf için farklı ilaçlar alıyorum artık dr korkma geçecek dedi :) aaa nasıl oluyor o bende geliyim o yarışmalara :) bu pko eğilimimde bende kilo yapıyormuş
Yok kiz daha neler :) anlatilmaz ama burnum kaniyordu iyi de degilmis aslinda oyle görmek ama arkadasin kizinin kanamis cok etkisinde kaldim galiba yediye yirmi kala uyandim dokuza geliyordu uyudum bucukta zil caldi actim kimse yok sonra onu geciyordu bir daha caldi ciktim nalkona görürüm diye kimse yok fatura icin karsi komsuya gelmisler üstüm musait olsa cok laflar hazirlamistim ama neyse tvde bise yokask- i memnu mu müge anli mi izleyeyim
doktor son 2 seferdir gittiğimde bana da polikistik zemin var diyo aynı sey sanırım ama ben de asırı kilo yok üstüne veriyorum da zaten.. şimdi şöle oluyor birsürü takım var istediğin birine katılabilir miyim diye mesaj yazıyosun takım kaptanı kabul ederse alınıyorsun ve bir hafta boyunca gün boyunca yediklerini yazıyorsun diğer arkadaslar senin yediklerine yorum yapıyor az yemişsin çok yemişsin sunu yeme vs gibi.. böylelikle sen de dikkat etmeye baslıyorsun yediklerine ben bu sekilde 4 kiloyu verdim gitti 3 hafta üst üste kilo vermezden takımdan atılıorsun sanırsam bir de her gün yazmak gerekiyo yazamıcaksak da neden belirtmek zorundayız.. her perşembe tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz takımlar arasında en fazla kilo veren ilk üçe giriyor falan canm istersen 1.takıma yaz ben ordayım..sağol canım enf için farklı ilaçlar alıyorum artık dr korkma geçecek dedi :) aaa nasıl oluyor o bende geliyim o yarışmalara :) bu pko eğilimimde bende kilo yapıyormuş
Amin amin hayırlısıyla doğduklarını da görürler.tabi canim bekliyecegiz sabirla zaten tip ilerledi rabbim yeterki caresini versin sen daha cok gencsin bunye haxirlaniyordur kayinvalidemin 4 yil olmamis sonrasinda 3 cocugu olmus tedavisiz insallah tum istiyenlerin de olur listeye baktinmi ikimizin adinin yanindaarkadaslarr adina cok sevindim listedeki sevinen yuzlere rabbim sagliyla gelmelerini nadip etsin bol hamis ayi olsun insallah ocak ayida tabi
benm de döngüm uzamıyo aksine kısalıyo kaygılım bu ay 15 gün arayla adet gördüm korkuyorum tekrar olacak diye çünkü yine olursa 6 ay kadar dk hapı kullanmam gerekecek..biz böyle bir topiğiz işte hep beraber kimyasal yapar hep beraber pko eğilimlisi oluruz birbirimizi hastalıkta enfksiyonda hiç yalnız bırakmayıztöbe töbe afroditim sanırım aynı şey benim 2 aydır kilo alımım 40 güne çıkan döngüm belki her şey birbirini tetikledi doktor adet olursan gel dedi olmama ihtimalimde varmış tabi bakalım adet gelirse koşa koşa doktora gidiyorum klomen bebeği için :)
Sen ne okuyosun kuzum kaçıncı sınif? Ve nasıl geçti söyle bakalım
Galiba canim ben muayene olurken bakiyorum ekrana gordum de ufak ufak seyler ama zararsiz cok sukur senin erken oluyonus bende gecikmeye neden olabiliyo bazi aylardaya beticim doktor bana da 2 seferdir polikistik bi zemin var diyo yum sorunca aynı sey mı bu
Ama bende istiyorum kahveee işler birikmiş yaa cnm sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?