2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kizlar cok kotuusutmusum bir sattir falan surekli tuvalete gitme istedigi gidiyorum azicik yapiyorum nasil gecirebilirim bunu
Geçmiş olsun cnm sıcak su torbası koy ayarlarına inşallah iltihap yoktur idrar yolunda dikkat et kendine cnm

Geçiyor gerçekten. Hadi bakalım ben heyacanla sizi bekliyorum. Belkim klomen bebeği gelmeden. Normal bebeğin gelmiştir bellimi olur

aşkı memnu bile kesmedi seni genel olarak rüya etkisi o bencede ya da psikolojik bozukluk bebişin değiştirdiği hormonlar mı ?
Önemsenmeyerek gelen ikinci bebek olur valla o zaman bende senin gibi klomen yolu bekliyorum bu ay ya kahve ya yesil cay ya da direk papatya yemem lazim ki sakinleseyim

Geçiyor gerçekten. Hadi bakalım ben heyacanla sizi bekliyorum. Belkim klomen bebeği gelmeden. Normal bebeğin gelmiştir bellimi olur

:) Belli olmaz belli bir bat tarihim olsa az çok tahmin ederim ama nerdeee :) 8 ya da 13gün sonra anlarız :) bu ay enfeksiyon ilaçlar derken zor ama bakalım kısmet tamamen :)

nice mutlu sağlıklı güzel günlerin olsunnn blummm ve eşinle ve bebişinizleeee inşallah :)
teşekkür ederım canım hep beraber mutlu olalım ınsallah :):):):)
gelmesınler ama gelcek bu ay :) evet bence 1 gece ayrı kaldm zor oluyoo Allah kımseyı ayırmasın :)

Inşallah cnm allah gönlüne göre verir senin de :) çok güzel bi bekleyiş insan sabrı öğreniyor hoş ben çok sabırlı bir insanım olsun sonunda mucizemize kavuşacağız onu bilmek bile yeter

Önemsenmeyerek gelen ikinci bebek olur valla o zaman bende senin gibi klomen yolu bekliyorum bu ay ya kahve ya yesil cay ya da direk papatya yemem lazim ki sakinleseyim

bu ay olmazsa klomen mi kullanacaksın sende ? papatya yede kışın nerden bulucaz sen en iyisi gel ben sana kahve yapıyım :)

sağol canım enf için farklı ilaçlar alıyorum artık dr korkma geçecek dedi :) aaa nasıl oluyor o bende geliyim o yarışmalara :) bu pko eğilimimde bende kilo yapıyormuş
doktor son 2 seferdir gittiğimde bana da polikistik zemin var diyo aynı sey sanırım ama ben de asırı kilo yok üstüne veriyorum da zaten.. şimdi şöle oluyor birsürü takım var istediğin birine katılabilir miyim diye mesaj yazıyosun takım kaptanı kabul ederse alınıyorsun ve bir hafta boyunca gün boyunca yediklerini yazıyorsun diğer arkadaslar senin yediklerine yorum yapıyor az yemişsin çok yemişsin sunu yeme vs gibi.. böylelikle sen de dikkat etmeye baslıyorsun yediklerine ben bu sekilde 4 kiloyu verdim gitti 3 hafta üst üste kilo vermezden takımdan atılıorsun sanırsam bir de her gün yazmak gerekiyo yazamıcaksak da neden belirtmek zorundayız.. her perşembe tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz takımlar arasında en fazla kilo veren ilk üçe giriyor falan canm istersen 1.takıma yaz ben ordayım..

ben askı memenu ya bayılıyordum :)

sağol canım enf için farklı ilaçlar alıyorum artık dr korkma geçecek dedi :) aaa nasıl oluyor o bende geliyim o yarışmalara :) bu pko eğilimimde bende kilo yapıyormuş
doktor son 2 seferdir gittiğimde bana da polikistik zemin var diyo aynı sey sanırım ama ben de asırı kilo yok üstüne veriyorum da zaten.. şimdi şöle oluyor birsürü takım var istediğin birine katılabilir miyim diye mesaj yazıyosun takım kaptanı kabul ederse alınıyorsun ve bir hafta boyunca gün boyunca yediklerini yazıyorsun diğer arkadaslar senin yediklerine yorum yapıyor az yemişsin çok yemişsin sunu yeme vs gibi.. böylelikle sen de dikkat etmeye baslıyorsun yediklerine ben bu sekilde 4 kiloyu verdim gitti 3 hafta üst üste kilo vermezden takımdan atılıorsun sanırsam bir de her gün yazmak gerekiyo yazamıcaksak da neden belirtmek zorundayız.. her perşembe tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz takımlar arasında en fazla kilo veren ilk üçe giriyor falan canm istersen 1.takıma yaz ben ordayım..

Amin amin hayırlısıyla doğduklarını da görürler.
biz bu yüzlere alıştık be canım. insallah inanıyorum bizde hamiş yazısını kondurcaz orayaa
ocak olmazsa da olmasın subatta bekleriz hem subatta doğum günüm. Belki şubat ayında bebişim gelerek bana güzel bir hediye verir kimbilir
amaaann umut dünyası işde. O ay bu ay derken zaman gerçekten hızlı geçiyo.

benm de döngüm uzamıyo aksine kısalıyo kaygılım bu ay 15 gün arayla adet gördüm korkuyorum tekrar olacak diye çünkü yine olursa 6 ay kadar dk hapı kullanmam gerekecek..

Sen ne okuyosun kuzum kaçıncı sınif? Ve nasıl geçti söyle bakalım

benim bölümüm adalet canım. Adalet okuyorum bir mezun olmadım gitti yaa. ben 2. sınıftayım 2.sınıfı uzatmalı okuyorum. 2. sınıfa geçtgmde çalışıodum işim çok yoğun ve ağırdı derse bakamıodum üstüne bide düğün derken uzattım okulu. Sınav fena değildi yaa o kadar çalışmama rağmen beklediğim kadar güzel geçmedi geçer not alsam yine yeter finallere daha çok çalışmam lazım. Özellikle İnkılap tarihi çok zordu böyle işde. İki gün Fakülteye gittim geldim çok yoruldum. Senin nasıl geçti ? hangi bölümü okuyosun, kaçıncı sınıftasın ?

Selam kızlar nasılsınız ?
Sınav bitti pekte iyi geçmese de oh dedim ve derin nefes aldım veeeee sahalara geri döndüm
Napıyosunuz bakalım ?

Vallah kızlar 19 aralık öncesinde foruma girmeme okumama yorum yazmama kararı aldım. Kafamı acaba hamile miyim diye kurcalamak isyemiyorum.19 araliktan sonra sonucu yazacağım. Sağlıcakla kalın

Eşime aç karnına zorla bir yemek kasığı keçiboynuzu pekmezi yedirdim ardından su içirdim
ne biçim bir tadı var dedi
kendimde yedim en kısa zamanda keçiboynuzunun özünü alcam. Eşim diyo ki bu pekmez yaradı mı ne ? Bana bir enerji verdi diyo gülerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…