2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ben sosyoloji 3. Sınıftayım canım. Bana yakın okullar çıktı Allahtan eşim getirdi götürdü. İyi geçti gibi geliyor bana ama bilemem tabi. Bende ilk senemin finallerinde düğün telaşım vardı. Eğer onlardan geçemeseydim. Balayındayken Alanya ya gitmeyi iptal edip sınava girecektim. Onca koşuşturmada nasıl geçtim o sınavları anlamadım. Demekki eşimi çok seviyorum. Onun heyecanı yardım eetti bana :)

ahahahaaaa aferin valla. benim bölüm çok zor yaa resmen hukuk okuyorum dün elimde iki kitapta sınava gittim giderken göz atarım diye. durakta bir kız -hukuk mu okuyosunuz- dedi bende yok hukuk değil adalet bölümü ama yarı hukuk okuyo gibiyim dedim inş iyi sonuçlar gelir bu arada geçmiş olsun bizlere.
eee ne var ne yok ? çalışmalar basladı mı ?

Aynen canım geçmiş olsun bbize :) okuduğun bölüm ağırmış gerçekten. Çıkmış sorulara çalıştınmı hiç? Çıkmıyomu sınavda? Senin adetin bittimi?

anladım afroditim ama çok karışık işten vakit bulup bide oraya takılırsam kovarlar dur bakalım bir takip yapıyım katılırım bende olmadı istiyorum çünkü :) h sonları giremesemde :) pko eğiliminide boşverelim doktorlar verirse klomenle yola devam ederiz :)

Gerçek Yaşınız 37.
Mart ve Sonrası Doğduğunuz için Yaşınıza +1 Eklendi.
Hamile kaldığınız ay Aralık
Çin Takvimine Göre Gebelik Yaşınız 38.
Çin Takvimine Göre Çocuğunuzun Cinsiyeti MuhtemelenKız
Bebeğinizin Muhtemel Doğum Tarihi ise : 12-09-2015

Tekrar Hesaplama Yapmak İçin Tıklayınız
Kızlar bu adetten sonra adet olmazsam çin takvimine göre cinsiyeti böyleymiş bebegimin.en kötüsüde burcunun başak olması çünkü başak burcu bir ablam var onun karekterini hiç beğenmiyorum.Keçinin sevmedigi ot burnunda bitermiş meselesi olcak galiba.Halbuki 20 gün sonra doğsa annesi gibi terazi burcu olcak.Bu arada doğmamış çocuğa don biçmiş oldum :)) allahımdan gayırlı sıhhatli evlatlar nasibetmesini diliyorum hepimize inşaallah

benm de döngüm uzamıyo aksine kısalıyo kaygılım bu ay 15 gün arayla adet gördüm korkuyorum tekrar olacak diye çünkü yine olursa 6 ay kadar dk hapı kullanmam gerekecek..

inşallah olmaz bakalım kilolar gidiyor hepsi düzene girer inşallah bu arada geçen seni yazdım dua ederken ismin bi anda aklıma geldi seni tam unutmuşken sende bi iş var dedim :)

bende senin gibi olucam sanirim bu ay kuzum dr sokturucuyu ic gel klomen basliycaz dedi ama yaaaa sokturucu icmiyim dedim uzatirsan zaman uzar dedi kizdi zararli biseyi ben nie veriyim dedi

bende senin gibi olucam sanirim bu ay kuzum dr sokturucuyu ic gel klomen basliycaz dedi ama yaaaa sokturucu icmiyim dedim uzatirsan zaman uzar dedi kizdi zararli biseyi ben nie veriyim dedi

aman çokta biliyorlar bakalım ne yapıcazz :) bu ayı bekliyoruz benimki ne kadar uzayacak daha c tesi baktı doktor ama bi şey demedi oluşmuşsa şu ara oluşmuştur dedi tabi rahme ultrasonla smear almak için aletle herşeyle girdi

Aynen canım geçmiş olsun bbize :) okuduğun bölüm ağırmış gerçekten. Çıkmış sorulara çalıştınmı hiç? Çıkmıyomu sınavda? Senin adetin bittimi?

çıkmış sorulara da baktım
pislikler çıkmış sorulardan iki derste bir-iki tane sordular dünkü sınavda hiç çıkmış sorulardan da çıkmadı tarihten direkt tarih sordular atıyorum Muharrem Kararnamesini yılını sormuşlar böye tarih soran 4 tane soru vardı tarihlerin hangi birini akılda tutabilirsin ki ? Çok sinir oldum ya. Neyse olan oldu geçer not alsam yine yeter. sınav stresi de yordu beni. Azcık kafa dinleyelim
Adetim bitti mi bitmedi mi kararsızım sabahlayen kahverengi akıntım vardı abdest alıp almamakta kararsızım. Senin bitti mi ?

hadi bakalım heyecanlı günler elisle aynı anda sevinecez sana inş :)

Anladım canım boşcer takma kafana. Zormuş gerçekten. Artık finallere bakacaz. Bende aynı senin gibiyim. Kahvemsi bir akıntım var biterse abdest alaçam. Sıkıldım yani bitsin bi an önce istiyorum. Benim adet dönemim gıcık geçer. Çok gıcık biri olurum o zamanlarda :)

beni de al takımaaaa bi ara topik açtım7 kilo verdim üstüne 4 kiiloyu geri aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…