- 30 Eylül 2014
- 1.036
- 1.136
- 158
- 37
benim bölümüm adalet canım. Adalet okuyorum bir mezun olmadım gitti yaa. ben 2. sınıftayım 2.sınıfı uzatmalı okuyorum. 2. sınıfa geçtgmde çalışıodum işim çok yoğun ve ağırdı derse bakamıodum üstüne bide düğün derken uzattım okulu. Sınav fena değildi yaa o kadar çalışmama rağmen beklediğim kadar güzel geçmedi geçer not alsam yine yeter finallere daha çok çalışmam lazım. Özellikle İnkılap tarihi çok zordu böyle işde. İki gün Fakülteye gittim geldim çok yoruldum. Senin nasıl geçti ? hangi bölümü okuyosun, kaçıncı sınıftasın ?
Ben sosyoloji 3. Sınıftayım canım. Bana yakın okullar çıktı Allahtan eşim getirdi götürdü. İyi geçti gibi geliyor bana ama bilemem tabi. Bende ilk senemin finallerinde düğün telaşım vardı. Eğer onlardan geçemeseydim. Balayındayken Alanya ya gitmeyi iptal edip sınava girecektim. Onca koşuşturmada nasıl geçtim o sınavları anlamadım. Demekki eşimi çok seviyorum. Onun heyecanı yardım eetti bana :)
Oh ne iyi olurdu yaa evet canim doktor adet ol üçüncü günü gel dedi bekliyorum ya yumurtlama belirtim bile yokbu ay olmazsa klomen mi kullanacaksın sende ? papatya yede kışın nerden bulucaz sen en iyisi gel ben sana kahve yapıyım :)
Cook yayinladilar ama tv2 de de varben askı memenu ya bayılıyordum :)
ahahahaaaaaferin valla. benim bölüm çok zor yaa resmen hukuk okuyorum dün elimde iki kitapta sınava gittim giderken göz atarım diye. durakta bir kız -hukuk mu okuyosunuz- dedi bende yok hukuk değil adalet bölümü ama yarı hukuk okuyo gibiyim dedim inş iyi sonuçlar gelir bu arada geçmiş olsun bizlere.
eee ne var ne yok ? çalışmalar basladı mı ?
doktor son 2 seferdir gittiğimde bana da polikistik zemin var diyo aynı sey sanırım ama ben de asırı kilo yok üstüne veriyorum da zaten.. şimdi şöle oluyor birsürü takım var istediğin birine katılabilir miyim diye mesaj yazıyosun takım kaptanı kabul ederse alınıyorsun ve bir hafta boyunca gün boyunca yediklerini yazıyorsun diğer arkadaslar senin yediklerine yorum yapıyor az yemişsin çok yemişsin sunu yeme vs gibi.. böylelikle sen de dikkat etmeye baslıyorsun yediklerine ben bu sekilde 4 kiloyu verdim gitti 3 hafta üst üste kilo vermezden takımdan atılıorsun sanırsam bir de her gün yazmak gerekiyo yazamıcaksak da neden belirtmek zorundayız.. her perşembe tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz takımlar arasında en fazla kilo veren ilk üçe giriyor falan canm istersen 1.takıma yaz ben ordayım..
benm de döngüm uzamıyo aksine kısalıyo kaygılım bu ay 15 gün arayla adet gördüm korkuyorum tekrar olacak diye çünkü yine olursa 6 ay kadar dk hapı kullanmam gerekecek..
bende senin gibi olucam sanirim bu ay kuzum dr sokturucuyu ic gel klomen basliycaz dedi ama yaaaa sokturucu icmiyim dedim uzatirsan zaman uzar dedi kizdi zararli biseyi ben nie veriyim dediGÜNAYDINNN MUSMUTLUU HAFTALAR ,
C TESİ İDRARIMLA GELEN BİR AĞRI BATMA VEEE DOKTORA YİNE GİDİŞ DOKTOR KONTROL ETTİ ENFEKSİYON GEÇMEDİ DEDİM BATİCONDA RAHİM TEMİZLİĞİ YAPTI AMA NE YAPTI İNANIN BİLMİYORUM SMEAR ALDI VE TOZ İLAÇLA FİTİL VERDİ DEDİKİ BELKİ 1 2 GÜN İÇİNDE BEBEK OLUŞMUŞ OLABİLİR EĞER BU AY ADET OLURSAN 3.GÜNÜ GEL İLAÇ VERELİM SENDE PKO EĞİLİMİ VAR DEDİ ADET DÖNGÜM UZADIĞI İÇİN BÖYLE DEDİ SANIRIM BU AY BEBİŞ GELMEZSE Kİ BÜYÜK İHTİMAL GELMEDİ KLOMEN BEBİŞİ YAPICAM BENDE :):):)
Selam kızlar nasılsınız ?
Sınav bitti pekte iyi geçmese de oh dedim ve derin nefes aldım veeeee sahalara geri döndüm
Napıyosunuz bakalım ?
Oh ne iyi olurdu yaa evet canim doktor adet ol üçüncü günü gel dedi bekliyorum ya yumurtlama belirtim bile yok
bende senin gibi olucam sanirim bu ay kuzum dr sokturucuyu ic gel klomen basliycaz dedi ama yaaaa sokturucu icmiyim dedim uzatirsan zaman uzar dedi kizdi zararli biseyi ben nie veriyim dedi
Aynen canım geçmiş olsun bbize :) okuduğun bölüm ağırmış gerçekten. Çıkmış sorulara çalıştınmı hiç? Çıkmıyomu sınavda? Senin adetin bittimi?
hadi bakalım heyecanlı günler elisle aynı anda sevinecez sana inş :)Hmm benim hafta sonuydu kimliği unutmuşum sınava giremedim üzüldüm çokta çalışmıştım vardır bunda da bi hayır herhaldeohhh mis gez cnm tadını çıkar doyasıya bizim bura yağışlı kasvet hiç sevmem. Olacak olduktan sonra tek ilişkiyle bile olur gülüm hayırlısı olsun. Bat a son iki gün heyecan dorukta inşallah bu sefer yanılmam öyle işte cnm benim
Hoşbuldumohhhh iyi yaptın hoşgeldin inşallah gçerde rahatlarsın :)
çıkmış sorulara da baktım
pislikler çıkmış sorulardan iki derste bir-iki tane sordular dünkü sınavda hiç çıkmış sorulardan da çıkmadı tarihten direkt tarih sordular atıyorum Muharrem Kararnamesini yılını sormuşlar böye tarih soran 4 tane soru vardı tarihlerin hangi birini akılda tutabilirsin ki ? Çok sinir oldum ya. Neyse olan oldu geçer not alsam yine yeter. sınav stresi de yordu beni. Azcık kafa dinleyelim
Adetim bitti mi bitmedi mi kararsızım sabahlayen kahverengi akıntım vardı abdest alıp almamakta kararsızım. Senin bitti mi ?
uzayan akıntım geldi bu ne ki şimdi
beni de al takımaaaa bi ara topik açtım7 kilo verdim üstüne 4 kiiloyu geri aldımdoktor son 2 seferdir gittiğimde bana da polikistik zemin var diyo aynı sey sanırım ama ben de asırı kilo yok üstüne veriyorum da zaten.. şimdi şöle oluyor birsürü takım var istediğin birine katılabilir miyim diye mesaj yazıyosun takım kaptanı kabul ederse alınıyorsun ve bir hafta boyunca gün boyunca yediklerini yazıyorsun diğer arkadaslar senin yediklerine yorum yapıyor az yemişsin çok yemişsin sunu yeme vs gibi.. böylelikle sen de dikkat etmeye baslıyorsun yediklerine ben bu sekilde 4 kiloyu verdim gitti 3 hafta üst üste kilo vermezden takımdan atılıorsun sanırsam bir de her gün yazmak gerekiyo yazamıcaksak da neden belirtmek zorundayız.. her perşembe tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz takımlar arasında en fazla kilo veren ilk üçe giriyor falan canm istersen 1.takıma yaz ben ordayım..
geçen hafta bi gün geldi tatlım ateş düşmedi aynı devam 36.5 çatlamada 36.1 di sence değildir değil mi kocişim yok olasın bu ara yaaaaaa ama ateş durumu nasıl geçen hafta gelmiş miydi? yoksa çatlama şimdi mi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?