2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Hoşbuldum
insallah yaa. Ama finallere daha çok çalışmak lazım.
Eee ne var ne yok MINIKKUS1 'cım ?

finallereee çok bebbişeee en çok çalışş iyiyim canım aynı benim hsonu enf tekrarladı dr a gittim ilaçlar değişti rahmi temizledi batikonla dr ve pko meyilin var bu ay adet olursa gel dedi klomen verecek sanırım bende durumlar öyle oluşmuşsa bi şey bi iki gün içinde olmuş olabilir dedi 14 gün sonrayı mı yoksa 8 gün sonrayı mı bekliyorum bat için belli değil :)

aynenn yaa benimde öyle valla.
Sabahleyin eşim işten geldi Dün geceki rüya yüzünden ağladım yaa. Güya eşim beni rüyamda ağlatıomuş gerçi eşimle biraz sorunlarımız vardı. benim bilinçaltıma yerlesmis ki rüyamda gördüm bildiğin ağladım yani. Eşim sakinleştirdi
Ve ben hiç ağlak biri de değilim ağlamak istediğim zamanlarda bile ağlayamazken böyle ufak seylerde sinirim bozuluo bu da adet yüzünden sanırım. Bu dönemde çok inişli çıkışlı olurum. Çok çabuk sinirlenirim çok çabuk üzülürüm çok kafaya takarım mesela. benim de çekilmiyo bu dönemim

hmm baya gelişmeler varmışş çok geçmiş olsun ilaçlarını düzenli kullan bsri. Enfeksiyon çabuk geçen ama sık sık tekrarlayan bir hastalık ne yazıkki.
Bebişe çalışmalara baslıcaz bi kahverengi akıntım bitse abdest alacam eşim diyo ki seni çok özledim ne zaman bitiyo diyo. bnde çok özledim onu yaa
senin de klomen bebişi olur napalım. Bende dra gittiğimde klomeni yumurta takibini teklif etcem. Ufaktan bebiş için bişeyler yapıorum. cumartesi aksamı da gitti gidiyordan ovulasyon siparişi verdim geçen ay çok gecikti ya normalde 19. günde yumurtlamıstım bakalım bu ay ne zaman yumurtlucam diye sipariş verdim. sence ne zaman gelir ? Anneme bir-iki günlüğüne gitcem bu elimi kolumu bağladı.

Normalde iki gun geciyordu dusukten sonra ama gecen ay yumurtlama 5 gun gec oldu kimyasal da olunca 10 gün geçti 13 kasimda oldum ilk defa bu ay yumurtlama belirtisi de yok bi fikrin var mi senin bu konuyla ilgili

benimde 12 kasım satım :):) bi bilsem yum belirtim olmadı ve de dr bi şey demedi yani şu iki gün içinde oluşmuş olabilir dedi yani yum dönemi bizim için bitti mi ben anlamadım zaten bitmiş olması gerekiyor seninde max 16 sı gibi olman gerek di mi ?

kaygılım gün aşırı devam et bence hiç bwlliolmuyo b u işler

evet klomen bebişi olur ne yapalım olsunda hayırlısıyla:) oo birbirinizi özledinizzz demek süper :):) 19.günde olması iyi benimde öyle oluyordu ama kimyasaldan sonra iki ay 40 günde oldum bu ay kaç günde olurum bakıcaz duruma göre klomen kullanıcam artık :) hadi yeni hvelser başlandıçlarrr :)

aynenn yaa bide cocuk azarlar gibi azarlamaz mı ömrümü yedi yaaaa uyuzzzz evet smear almak için rahmi açmak için plastik bişi takıyo onla alıo sıvı enfeksiyona bakmak için endişelenme inşallah gerek kalmazda hamişsindir kuzum ama bende umut yok yumoş yok cünküü :)

aynen öyle canım. sen özele gidiyosun dimi ? Devlette yumurta takibi yapıolar mı acaba ?

sen bilirsin tatlım etkilemeyecekse katıl zaten yoksa zor olur :) yok onu takmıyorum zaten herşeyi taka taka saçlarım beyazlıcak bugun baktım aynaya 3 tel beyaz!! tamam dedim artık tamam nihan düşünmek yok sadece ov testimi yapıcam koyuyu görünce çalışma yapıcam o kadar bi de yüksek lisans için ALES e çalışmaya basladım kafayı mesgul edecek bişiler lazım:)

Ohhh maşallah cnm :) sen nerdesin cnm ?

Vay anasını arkadaş. İkinci kişilik oluşuyor desene bizde. Allah kolaylık versin beylere :)

inşallah kuzum:) canmm allah kabul etsin inşallah hayır olur inşallah vardır bi iş :)))
inşallah olmaz bakalım kilolar gidiyor hepsi düzene girer inşallah bu arada geçen seni yazdım dua ederken ismin bi anda aklıma geldi seni tam unutmuşken sende bi iş var dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…