Anladım canım boşcer takma kafana. Zormuş gerçekten. Artık finallere bakacaz. Bende aynı senin gibiyim. Kahvemsi bir akıntım var biterse abdest alaçam. Sıkıldım yani bitsin bi an önce istiyorum. Benim adet dönemim gıcık geçer. Çok gıcık biri olurum o zamanlarda :)
geçen hafta bi gün geldi tatlım ateş düşmedi aynı devam 36.5 çatlamada 36.1 di sence değildir değil mi kocişim yok olasın bu ara yaaa
Normalde iki gun geciyordu dusukten sonra ama gecen ay yumurtlama 5 gun gec oldu kimyasal da olunca 10 gün geçti 13 kasimda oldum ilk defa bu ay yumurtlama belirtisi de yok bi fikrin var mi senin bu konuyla ilgilisenin bat ne zaman net belli mi ?
finallereee çok bebbişeee en çok çalışşiyiyim canım aynı benim hsonu enf tekrarladı dr a gittim ilaçlar değişti rahmi temizledi batikonla dr ve pko meyilin var bu ay adet olursa gel dedi klomen verecek sanırım bende durumlar öyle oluşmuşsa bi şey bi iki gün içinde olmuş olabilir dedi 14 gün sonrayı mı yoksa 8 gün sonrayı mı bekliyorum bat için belli değil :)
inş kaygılım biz bence aynı gün görecez ak mı kara mı inş bembeyaz yeni bi sayfa açılır o gün önümüzedöngüne göre olmaması gerek di mi ordan sağlama yapabiliriz :) bence değildir geçen haftadaki çalışmalardan ümitliyiz :)
Normalde iki gun geciyordu dusukten sonra ama gecen ay yumurtlama 5 gun gec oldu kimyasal da olunca 10 gün geçti 13 kasimda oldum ilk defa bu ay yumurtlama belirtisi de yok bi fikrin var mi senin bu konuyla ilgili
kaygılım gün aşırı devam et bence hiç bwlliolmuyo b u işlerbenimde 12 kasım satım :):) bi bilsem yum belirtim olmadı ve de dr bi şey demedi yani şu iki gün içinde oluşmuş olabilir dedi yani yum dönemi bizim için bitti mi ben anlamadım zaten bitmiş olması gerekiyor seninde max 16 sı gibi olman gerek di mi ?
hmm baya gelişmeler varmışş çok geçmiş olsun ilaçlarını düzenli kullan bsri. Enfeksiyon çabuk geçen ama sık sık tekrarlayan bir hastalık ne yazıkki.
Bebişe çalışmalara baslıcaz bi kahverengi akıntım bitse abdest alacam eşim diyo ki seni çok özledim ne zaman bitiyo diyo. bnde çok özledim onu yaa
senin de klomen bebişi olur napalım. Bende dra gittiğimde klomeni yumurta takibini teklif etcem. Ufaktan bebiş için bişeyler yapıorum. cumartesi aksamı da gitti gidiyordan ovulasyon siparişi verdim geçen ay çok gecikti ya normalde 19. günde yumurtlamıstım bakalım bu ay ne zaman yumurtlucam diye sipariş verdim. sence ne zaman gelir ? Anneme bir-iki günlüğüne gitcem bu elimi kolumu bağladı.
aynenn yaa bide cocuk azarlar gibi azarlamaz mı ömrümü yedi yaaaa uyuzzzz evet smear almak için rahmi açmak için plastik bişi takıyo onla alıo sıvı enfeksiyona bakmak için endişelenme inşallah gerek kalmazda hamişsindir kuzum ama bende umut yok yumoş yok cünküü :)aman çokta biliyorlar bakalım ne yapıcazz :) bu ayı bekliyoruz benimki ne kadar uzayacak daha c tesi baktı doktor ama bi şey demedi oluşmuşsa şu ara oluşmuştur dedi tabi rahme ultrasonla smear almak için aletle herşeyle girdi
yumoşş çatladıı demekk kuzummmm en kısa zamanda çalışşş koca kapıdan girer girmez çalışuzayan akıntım geldi bu ne ki şimdi
kociş 4 gün yokyumoşş çatladıı demekk kuzummmm en kısa zamanda çalışşş koca kapıdan girer girmez çalış
evet klomen bebişi olur ne yapalım olsunda hayırlısıyla:) oo birbirinizi özledinizzz demek süper :):) 19.günde olması iyi benimde öyle oluyordu ama kimyasaldan sonra iki ay 40 günde oldumbu ay kaç günde olurum bakıcaz duruma göre klomen kullanıcam artık :) hadi yeni hvelser başlandıçlarrr :)
Senin iş ne cnm beni belki biliyorsundur fotoğrafçıdayım :)BENİMDE ÇOK BİRİKTİ NE YAPICAM BİLMİYORUM UFAKTAN UFAKTAN YAPMAYA ÇALIŞIYORUM :)
sen bilirsin tatlım etkilemeyecekse katıl zaten yoksa zor olur :) yok onu takmıyorum zaten herşeyi taka taka saçlarım beyazlıcak bugun baktım aynaya 3 tel beyaz!! tamam dedim artık tamam nihan düşünmek yok sadece ov testimi yapıcam koyuyu görünce çalışma yapıcam o kadar bi de yüksek lisans için ALES e çalışmaya basladım kafayı mesgul edecek bişiler lazım:)anladım afroditim ama çok karışık işten vakit bulup bide oraya takılırsam kovarlar dur bakalım bir takip yapıyım katılırım bende olmadı istiyorum çünkü :) h sonları giremesemde :) pko eğiliminide boşverelim doktorlar verirse klomenle yola devam ederiz :)
Ohhh maşallah cnm :) sen nerdesin cnm ?Ben sosyoloji 3. Sınıftayım canım. Bana yakın okullar çıktı Allahtan eşim getirdi götürdü. İyi geçti gibi geliyor bana ama bilemem tabi. Bende ilk senemin finallerinde düğün telaşım vardı. Eğer onlardan geçemeseydim. Balayındayken Alanya ya gitmeyi iptal edip sınava girecektim. Onca koşuşturmada nasıl geçtim o sınavları anlamadım. Demekki eşimi çok seviyorum. Onun heyecanı yardım eetti bana :)
aynenn yaa benimde öyle valla.
Sabahleyin eşim işten geldi Dün geceki rüya yüzünden ağladım yaa. Güya eşim beni rüyamda ağlatıomuş gerçi eşimle biraz sorunlarımız vardı. benim bilinçaltıma yerlesmis ki rüyamda gördüm bildiğin ağladım yani. Eşim sakinleştirdi
Ve ben hiç ağlak biri de değilim ağlamak istediğim zamanlarda bile ağlayamazken böyle ufak seylerde sinirim bozuluo bu da adet yüzünden sanırım. Bu dönemde çok inişli çıkışlı olurum. Çok çabuk sinirlenirim çok çabuk üzülürüm çok kafaya takarım mesela. benim de çekilmiyo bu dönemim
inşallah olmaz bakalım kilolar gidiyor hepsi düzene girer inşallah bu arada geçen seni yazdım dua ederken ismin bi anda aklıma geldi seni tam unutmuşken sende bi iş var dedim :)
Sağol cnm inşallah seviniriz hep birlikte :)hadi bakalım heyecanlı günler elisle aynı anda sevinecez sana inş :)
Ohhh maşallah cnm :) sen nerdesin cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?