- 30 Ekim 2013
- 20.618
- 57.204
- 798
Aynen de bu yil olurum en olmadibenimde 12 kasım satım :):) bi bilsem yum belirtim olmadı ve de dr bi şey demedi yani şu iki gün içinde oluşmuş olabilir dedi yani yum dönemi bizim için bitti mi ben anlamadım zaten bitmiş olması gerekiyor seninde max 16 sı gibi olman gerek di mi ?
Antalya cnm :) alanya geçince yakınız sandımSağol canım samsundayım ya sen?
ah kuzum takım kaptanı kabul ediyor takımına ben yapmıyorum ki :) bak buraya yaz nben de katılabilir miyim diye kaptanımız geri çevirmez muhtemelen:) http://www.kadinlarkulubu.com/forum...flama-yarismasi.38551/page-6045#post-38185372beni de al takımaaaa bi ara topik açtım7 kilo verdim üstüne 4 kiiloyu geri aldım
Yapiyorlar canimaynen öyle canım.sen özele gidiyosun dimi ? Devlette yumurta takibi yapıolar mı acaba ?
atesini olcuyormusun benim atesim yine yuksekÖyle mi dersin sabah çok üzgündüm şimdi kendimi olmadığına alıştırdım biraz daha iyiyim. Bu elimdeki son testimdi artık gün geçmeden test yapmam zaten ki hele bu ay hamile değilsem bidaha hiç belirti aramam çünkü kendimi değişik hissediyorum ateş basmalarım devam ediyo akıntım başladı kalçama vuran bel ağrım şiddetlendi adet öncesi bunları yaşamam ben.. Ama göğüs değişikliğim yok gebelikte göğüs ilk belirtilerden4 gün kaldı inş hemen adet olurumda başlarız hemen çalışmalara
inş kaygılım biz bence aynı gün görecez ak mı kara mı inş bembeyaz yeni bi sayfa açılır o gün önümüze
kaygılım gün aşırı devam et bence hiç bwlliolmuyo b u işler
aynenn yaa bide cocuk azarlar gibi azarlamaz mı ömrümü yedi yaaaa uyuzzzz evet smear almak için rahmi açmak için plastik bişi takıyo onla alıo sıvı enfeksiyona bakmak için endişelenme inşallah gerek kalmazda hamişsindir kuzum ama bende umut yok yumoş yok cünküü :)
Antalya cnm :) alanya geçince yakınız sandım
aynen öyle canım.sen özele gidiyosun dimi ? Devlette yumurta takibi yapıolar mı acaba ?
inşallah kuzum:) canmm allah kabul etsin inşallah hayır olur inşallah vardır bi iş :)))
kızlar lavaboya gıttım uzayan akıntı vardı seffaftı adetın 21. gnu szce yumurta olabılırmı adetın 12. gununde 2 tane vardı onlarda 17 ve 18 mm di sımdıye catlaması gerekıyordu
Aynen de bu yil olurum en olmadibana da doktor benzer konustu ya yumurtlamsn gecti ya da dsha olacak dedi
aaaaa çok üzücü ama yaaaa tamda zamanında yokk offf offf offffkociş 4 gün yoksınavları var
bence 9 atlat 10 . gun test yaptir bi kipirda olur heralde insallahhh hamissindirKızlar bir fikir verirmisiniz.dusuk sonrasi 1 adet geçirdim 9 Kasım'da hasta oldum 21. Gunde yumurtladim üzerinden 8 gun gecti onceden adet aralığım 35 gündü ve simdi bilmiyorum gene eskiye goremi hesaplamaliyim yoksa 9 Aralık diyemi hesaplamaliyim kafam karıştı 35 günse 14 Aralık'ta hasta olmam gerek eğer degilse yarına olmam gerek off yoksa hic hesaplamadan öylece bekleyimmi
Senin iş ne cnm beni belki biliyorsundur fotoğrafçıdayım :)
sen bilirsin tatlım etkilemeyecekse katıl zaten yoksa zor olur :) yok onu takmıyorum zaten herşeyi taka taka saçlarım beyazlıcak bugun baktım aynaya 3 tel beyaz!! tamam dedim artık tamam nihan düşünmek yok sadece ov testimi yapıcam koyuyu görünce çalışma yapıcam o kadar bi de yüksek lisans için ALES e çalışmaya basladım kafayı mesgul edecek bişiler lazım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?