2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kızlar lavaboya gıttım uzayan akıntı vardı seffaftı adetın 21. gnu szce yumurta olabılırmı adetın 12. gununde 2 tane vardı onlarda 17 ve 18 mm di sımdıye catlaması gerekıyordu

Aynen de bu yil olurum en olmadi bana da doktor benzer konustu ya yumurtlamsn gecti ya da dsha olacak dedi

atesini olcuyormusun benim atesim yine yuksek

Kızlar bir fikir verirmisiniz.dusuk sonrasi 1 adet geçirdim 9 Kasım'da hasta oldum 21. Gunde yumurtladim üzerinden 8 gun gecti onceden adet aralığım 35 gündü ve simdi bilmiyorum gene eskiye goremi hesaplamaliyim yoksa 9 Aralık diyemi hesaplamaliyim kafam karıştı 35 günse 14 Aralık'ta hasta olmam gerek eğer degilse yarına olmam gerek off yoksa hic hesaplamadan öylece bekleyimmi

kaygılım gün aşırı devam et bence hiç bwlliolmuyo b u işler

eğer 40 gün sonra olacaksa batım bugün son çalışma günü ama belli olmuyor doğru diyorsun gülüm bende gün aşırı olmasada en azından yarın çalışmamı tamamlayacağım :) 19 21 23 26 28 şeklinde gitmiş olacak :) bi umudum oluyor böyle dizi dizi yazınca

nasıl yok yum olmadı mı ?

13ü bat tarihim kızlar. baya çalıştık aslında bu ay, telefondaki programdan takip ettim. Cumartesi göğüs ağrım başladı. Galiba kırmızılar yine gelecekler

kızlar lavaboya gıttım uzayan akıntı vardı seffaftı adetın 21. gnu szce yumurta olabılırmı adetın 12. gununde 2 tane vardı onlarda 17 ve 18 mm di sımdıye catlaması gerekıyordu

ilginç mgül gibi oldu bilemedim ki ben sen yine de çalış bugün belki 3. gelişen yumdur bu :)

bence 9 atlat 10 . gun test yaptir bi kipirda olur heralde insallahhh hamissindir

bencede koyuyu görünce çalış gerisini oluruna bırak nihan memnun oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…