- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
gelmesinde bi hamis haberi daha alalim insallak13ü bat tarihim kızlar. baya çalıştık aslında bu ay, telefondaki programdan takip ettim. Cumartesi göğüs ağrım başladı. Galiba kırmızılar yine gelecekler
Kızlar bir fikir verirmisiniz.dusuk sonrasi 1 adet geçirdim 9 Kasım'da hasta oldum 21. Gunde yumurtladim üzerinden 8 gun gecti onceden adet aralığım 35 gündü ve simdi bilmiyorum gene eskiye goremi hesaplamaliyim yoksa 9 Aralık diyemi hesaplamaliyim kafam karıştı 35 günse 14 Aralık'ta hasta olmam gerek eğer degilse yarına olmam gerek off yoksa hic hesaplamadan öylece bekleyimmi
yok kuzum olmadı kasım bir tuhaf geçti bi kimyasal gebelik oldu gitti arkadan gelen koca yumurta kist oldu onları temizledim derken dankkk yumurta yokmuş bu ayy kafamı duvarlara vurasım geldi ama neyse elifim sabırrr namaz kıll Allaha sıgın buda geçicek hayırlısı deyip duruyorum bide bende bi koca var umut makinesi madem yumurta yok hamile değilsin o zaman bu gögüslerin nie şişş acaba hamilesinde gizleniomu die mesaj atıyo bana akşama beni boğ diyo anlayacağınnnnn çıldırcam artık kaygılımm ben yooruldummmmmnasıl yok yum olmadı mı ?
canim insallah bebegin gelmistir bu arada sen nerelisin canimbenimde düşük üzerine iki adet geçti ama 40 günde bir oldum ikisindede bence tamamen bekle 40 günü geçerse test yaparsın :)
canim kirma esinin hevesini sen bi yolunu bulursun bebek olna kadar tadini cikarinyok kuzum olmadı kasım bir tuhaf geçti bi kimyasal gebelik oldu gitti arkadan gelen koca yumurta kist oldu onları temizledim derken dankkk yumurta yokmuş bu ayy kafamı duvarlara vurasım geldi ama neyse elifim sabırrr namaz kıll Allaha sıgın buda geçicek hayırlısı deyip duruyorum bide bende bi koca var umut makinesi madem yumurta yok hamile değilsin o zaman bu gögüslerin nie şişş acaba hamilesinde gizleniomu die mesaj atıyo bana akşama beni boğ diyo anlayacağınnnnn çıldırcam artık kaygılımm ben yooruldummmmm
:) hee normalde kendime afrodit demeyince iştebencede koyuyu görünce çalış gerisini oluruna bırak nihan memnun oldum :)
ben de senden bekliyorum bakalım klomen falan sen benden önce kalırsın:)inşallah canım bekliyorum senden bi şeyler :)
evet öyle pozitif düşünmeye çalışıyorum elimden geldiğince ama bazen işte umutsuzluk kaplıyo içimi bilmiyorum Allahım en hayırlı zamanı bilircanim kirma esinin hevesini sen bi yolunu bulursun bebek olna kadar tadini cikarin
Ayy hadi inşallah :) Hepimizin gönlünden geçeni duysun Allah'ım.gelmesinde bi hamis haberi daha alalim insallak
tatlım idrar yolu enf. olmuşsun galiba.. bol bol su tüketmeye bak.. bu arada hala çirkin kırmızılar gelmemişcano. benim adet olmadim sa ah otobuste sancim oldum kesin dedim birseyde akiyor gobi oldu istasyonda lavaboya gittim hicbirsey yok simdide surejli tuvalete gitme usutmusum az birsey yapip cikigorum nasil gececek bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar, Ben haziran ayında kürtaj olmak zorunda kalmıştım 2,5 aylık bebeğimin kalbi durduğu için alındıGenetik araştırma yapıldı sonucunda herşey normal çok şükür. Şimdi bu ay adetim geçikti test yaptım ikinci çizgi hafif pembe çıktı. Kan testi de yaptırmadım çok korkuyorum çünkü. Beklesem mi biraz daha?
canm 2. çizgiyi gördüysen pozitiftir zaten bence kana git değerini öğren derim böylesi daha da korkutur seni ne olduğunu bil derim ben hayırlı olsun canmMerhaba arkadaşlar, Ben haziran ayında kürtaj olmak zorunda kalmıştım 2,5 aylık bebeğimin kalbi durduğu için alındıGenetik araştırma yapıldı sonucunda herşey normal çok şükür. Şimdi bu ay adetim geçikti test yaptım ikinci çizgi hafif pembe çıktı. Kan testi de yaptırmadım çok korkuyorum çünkü. Beklesem mi biraz daha?
Korkma canım bi an önce kan testiyle baktır bebişin ne durumda öğren. Öğrenki ona çok iyi bak ve kendine çok dikkat et. Her şerde vardır bi hayır bbiliyorsun. Umutla bak korkma bence. Varsa bebişin sana ihtiyacı var aannesi.Ordaysa seninle kalabilsin seninle bağ kurabilsin
Evet haklısın galiba biran önce gitsem iyi olacak. Teşekkür ederim.canm 2. çizgiyi gördüysen pozitiftir zaten bence kana git değerini öğren derim böylesi daha da korkutur seni ne olduğunu bil derim ben hayırlı olsun canm
Ewt cnm çok güzel :) gelin tabi cnm gezmek için en iyi yerlerden biri alanya antalya bölgesi turistik yer tabi biz çok çalıştığımız için fırsatları bazen değerlendirebiliyoruzÇok güzel bi yerdesin canım. Biz alanyaya balayına gelmiştik Çok sevdik orayı. İnşallah bi yaz yine gidicez...
ne demek canm iyi olun biz de seviniriz:)Evet haklısın galiba biran önce gitsem iyi olacak. Teşekkür ederim.
yok kuzum olmadı kasım bir tuhaf geçti bi kimyasal gebelik oldu gitti arkadan gelen koca yumurta kist oldu onları temizledim derken dankkk yumurta yokmuş bu ayy kafamı duvarlara vurasım geldi ama neyse elifim sabırrr namaz kıll Allaha sıgın buda geçicek hayırlısı deyip duruyorum bide bende bi koca var umut makinesi madem yumurta yok hamile değilsin o zaman bu gögüslerin nie şişş acaba hamilesinde gizleniomu die mesaj atıyo bana akşama beni boğ diyo anlayacağınnnnn çıldırcam artık kaygılımm ben yooruldummmmm
Hemde ne bicirikoyyymaşallah sizee bol bol oturun öyleyse anneye baskı he şimdiden vayy bıcırık senii :)
canim insallah bebegin gelmistir bu arada sen nerelisin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?