Kocaman MAŞALLAHHayırlı günlerr kızlarrr okula gitmeden bide bebişimin fotosunu paylasayım ıstedım sızlerleMaşallahh
şimdi bu güneşli havada güzel bir ormanda tüm kızlarr oturmuş çaylar kahvaltılarrr yemek içmek muhabbet sohbet vardıı :))
41,5 KERE MAŞALLAH HAKİKATEN GÖZÜMÜZ GÖNLÜMÜZ AÇILDI :)Hayırlı günlerr kızlarrr okula gitmeden bide bebişimin fotosunu paylasayım ıstedım sızlerleMaşallahh
Amin canım inşaAllah.. bende bu kadar çok görünce, heralde tam olarak nerden kaynaklandığını bilmediği için, genel tarama yapıyor die düşündüm.. ben şu devlet hastanesine bi gidem ya.. belki şansıma güzel bir doktor düşer.. Gel yapalım hepsini der :)canım resim yollamışsın ya ona baktım belki gereksizşeyler de vardır sırf para almak adına en azından dr a sorarsın hepsi gerekli mi die devlettekine o da ona göre tahlil yapar inşallah tez zamanda sonuç alırsın da sıkıntı olmaz senin için :)
erkeklerden beyne zarar fikirler düşünceler ne desem bilemedim... :)Akşam sevgili kocam a diyorum ki gün boyunca evdeyim canım sıkılıyor...adam bana ne dese beğenirsiniz..ben sana diyorum git parka her gün bi saat oyna
hahahahahAkşam sevgili kocam a diyorum ki gün boyunca evdeyim canım sıkılıyor...adam bana ne dese beğenirsiniz..ben sana diyorum git parka her gün bi saat oyna
cnm kan testine gitcektin sanki gitmedn mi
Canım burada da bol bol yeşillikler deniz hepsi güzel ama iş yok ya olan iş de en fazla 1000 lira maaşı var hayat pahası her yerde ....çocuk çalışması yapıyoruz bazen ama içimizde bu çocuk çok sıkıntı çekecek nasıl bakıcaz bir sürü şey.....hayat
evet ıstanbuldasın sanırım orası oyle ben Malatyadayım :) ama yınede ısten fırsat bulamıyorum
Günaydın canım puff hayale bak ne yaptın kaygilim yav dusunurken bile rahatlatiyorinşallah ya yüzyüze görüşlerimiz çay içip sohbet edecegimiz zamanlarda olur belki
Hayırlı günlerr kızlarrr okula gitmeden bide bebişimin fotosunu paylasayım ıstedım sızlerleMaşallahh
Çıkmaz Allah ın izniyle, korkma hiç,Allah yardımcın olsun, o verilen ilaçta sana şifa olsun, yalnız tabii yapılan işlemden dolayı enfeksiyon riski var, dr.um bana 2 gün önceden antibiyotik verdi, işlemden 1 saat öncede 1 tane majezik ağrı kesici. sende danış istersen bunları bir dr.a
OLSUN HAVASI YİTERR
sadece hcg canım...hormonlar için adet olmam lazımMogi sen sadece hcg mi baktirdin digwe hormonlari da istedi mi
sağol canım benim...Lovey adına çok üzüldüm senin içinde bence rahim hazırlanıyor benim tahminin ve inşallah öyledir mogiş dualarmz seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?