2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

şimdi bu güneşli havada güzel bir ormanda tüm kızlarr oturmuş çaylar kahvaltılarrr yemek içmek muhabbet sohbet vardıı :))

Günaydın canım puff hayale bak ne yaptın kaygilim yav dusunurken bile rahatlatiyor inşallah ya yüzyüze görüşlerimiz çay içip sohbet edecegimiz zamanlarda olur belki

Amin canım inşaAllah.. bende bu kadar çok görünce, heralde tam olarak nerden kaynaklandığını bilmediği için, genel tarama yapıyor die düşündüm.. ben şu devlet hastanesine bi gidem ya.. belki şansıma güzel bir doktor düşer.. Gel yapalım hepsini der :)

Akşam sevgili kocam a diyorum ki gün boyunca evdeyim canım sıkılıyor...adam bana ne dese beğenirsiniz..ben sana diyorum git parka her gün bi saat oyna
hahahahah süpermiş.. doğru demiş ama, salıncağa bin sallan böyle; la la laaa... kaydıraktan kay :hooopp die.. ama tahterevalli ye binmek için , seni istiyorum karşıma eş dicen.. o da gelsin o da oynasın gelmezse de tut kolundan : oyun isitom ben de lay lay laayyy..

BENDE ÖYLE KARA KARA DÜŞÜNÜYORUM BAZEN NASIL BİR DÜNYA VERİCEZ ÇOCUKLARIMIZA DİYE

Günaydın canım puff hayale bak ne yaptın kaygilim yav dusunurken bile rahatlatiyor inşallah ya yüzyüze görüşlerimiz çay içip sohbet edecegimiz zamanlarda olur belki

KEŞKE ÖYLE ÇOK İSTERİM Kİİ CENNET GİBİ OLUR HEPİMİZİN BULUŞTUĞU YERR :)

Kizlar dun doktora gittim kontrole adetin 5. gunuydu doktorum bakti hersey normal klomen basladi tekrar bende rahim filmi cektirmek istedigimi soyledim infertilite doktoruna yonlendirdi tup bebek merkezine gittim ordaki doktor ile gorustuk hsg 300 anestezili 450 mis doktor film cektirdigin ay klomen kullanmayi onermiyoruz hem senin icin erken bu ayda kullan olmazsa adetin bitince gel cekelim dedi

tamam canım zaten agrı kesiciyi vermeselerde bn içmeyi düşünüyorum.. antibiyotiği de sorarm

kızlar merhabaaaaa :) batıma az kaldı ya test alıp yapsammı gercı ben negatf cıkacak dıye dusunuyorum ama sırf içimi rahatlatmak ıcın test yapsammı acaba ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…