2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

bu arada eşinin umutlandırması bile güzeeelll tadını çıkar :)

Çok haklısın elifim üstüste gelince çok yorucu olyor ama ne yapalım yine mücadele ediyoruz bence düşünme battan sonra klomene gideriz zaten bu gidişler 2015 klomen senesi olacak :):):)
sanırım klomen senesi olacakk ilkkezde kullanıcam o klomeni hayırlısı verir inşallah :) bu arada belki eşiminde spermleri güçlenir keçiboynuzu ve vitaminlerle bide gelinime ben akıl verdim ayaklar dik bir var bir yok çalış diye şükür o hamiş kalmış yeni öğrendim bari ondan yana mutlu bir haber aldımm şükür oda iyi bende artık ocaga kaldım herhaldeee birlikte başlarız senin adet günün ne zaman tatlım

Bence en yakin zamanda yaptir tatlım

merhaba umut dolu günlerin sonunda ışık göründü sanırım çok güzel inşallah bebişin seninledir eğer tekrar hamile kalırsan ilaç kullanman gerek demediyse doktor bekleyebilirsin :)

inşallah hayırlısı olur hepimiz için :) bende öyle diye diye hamiş kaldı gelin :):) benim batım belli değil ya 16sında ya 21 i gibi bakalım senin ne zaman ? başlarız beraber heyecanlanırız :)

Hemde ne bicirik bugun doktora cok gicik oldum ya ultrasonda gostermedi bile minnagimi fotosu bile hic belli degil bi daha o doktora gitmicem gerizekali adam

aaa sen beğenmedin diye dr a kızılır mı memnunsanız devam edin ama değilsen değiştir tabi elifim :) oğlumuzun resmini güzel gösteren sonuçlar veren bi dr bulalım :)

merhaba bacılar ne var ne yok buralarda Mogami canım doktora gitmeme gerek kalmadı o meseleyi halledi verdim düzeldi herşey ama neden di niçindi bilmiyorum.... MINIKKUS1 kız naber özledim seni ne yapin ne edin bakem sen beni hiç arayı sorma emi

inşallah hayırlısı olur hepimiz için :) bende öyle diye diye hamiş kaldı gelin :):) benim batım belli değil ya 16sında ya 21 i gibi bakalım senin ne zaman ? başlarız beraber heyecanlanırız :)
benimde bat belli değil yumurtacık olmadığı için sogan kürü bitince şu söktürücüyü içerim belki annem ve kızkardeşim iç nolcak dr aptal değil herhalde geç içersin 30 günü tamamlarsın gidersin başlanır tedavine madem adet olamam durumun var die aklımı çeldiler :) 20 sine kadar bende gelmezse eğer sktürücüyü kullanıcam

oyyy neşeli kaymağım gelmiş evet nurtopu gibi enf varken size nasıl bakayım size bakınca o ben burdayım diyor hep ilgi istiyor c tesi enf yine tekrar etti dr a gittim bu ay adet olursam klomene başlıyorum pko eğilimim var :) sende ne var ne yok bakalım?

tamam zaten oluşmuş bir şey varsa söktürücü kötü etki etmiyor sanırım di mi ben bilmeden konuşmayayım madem öyle diyorlar dr una güveniyorsan başlayalım gitsin bir an önce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…