Ewt cnm çekerken bazen sıkılıyorsun ama benim asıl alanım photoshop zaten eğlenceli geçiyor :)ooo çok zevkli dir ama çekmesi belki çalışınca öyle olmayabilir :) benim muhasebe ıyyyk :)
yok kuzum olmadı kasım bir tuhaf geçti bi kimyasal gebelik oldu gitti arkadan gelen koca yumurta kist oldu onları temizledim derken dankkk yumurta yokmuş bu ayy kafamı duvarlara vurasım geldi ama neyse elifim sabırrr namaz kıll Allaha sıgın buda geçicek hayırlısı deyip duruyorum bide bende bi koca var umut makinesi madem yumurta yok hamile değilsin o zaman bu gögüslerin nie şişş acaba hamilesinde gizleniomu die mesaj atıyo bana akşama beni boğ diyo anlayacağınnnnn çıldırcam artık kaygılımm ben yooruldummmmm
Aynen yaa cok can sıkıcı ilk defa adet olsam da doktora gidecegim icin koymayacak ya tık yokbiz batı bekleyelim canım bizde tahmin diye bir şey söz konusu olamayacak belli oldu
:) hee normalde kendime afrodit demeyince işte
sanırım klomen senesi olacakk ilkkezde kullanıcam o klomeni hayırlısı verir inşallah :) bu arada belki eşiminde spermleri güçlenir keçiboynuzu ve vitaminlerle bide gelinime ben akıl verdim ayaklar dik bir var bir yok çalış diye şükür o hamiş kalmış yeni öğrendim bari ondan yana mutlu bir haber aldımm şükür oda iyi bende artık ocaga kaldım herhaldeee birlikte başlarız senin adet günün ne zaman tatlımÇok haklısın elifim üstüste gelince çok yorucu olyor ama ne yapalım yine mücadele ediyoruzbence düşünme battan sonra klomene gideriz zaten bu gidişler 2015 klomen senesi olacak :):):)
Bence en yakin zamanda yaptir tatlımMerhaba arkadaşlar, Ben haziran ayında kürtaj olmak zorunda kalmıştım 2,5 aylık bebeğimin kalbi durduğu için alındıGenetik araştırma yapıldı sonucunda herşey normal çok şükür. Şimdi bu ay adetim geçikti test yaptım ikinci çizgi hafif pembe çıktı. Kan testi de yaptırmadım çok korkuyorum çünkü. Beklesem mi biraz daha?
ben de senden bekliyorum bakalım klomen falan sen benden önce kalırsın:)
Merhaba arkadaşlar, Ben haziran ayında kürtaj olmak zorunda kalmıştım 2,5 aylık bebeğimin kalbi durduğu için alındıGenetik araştırma yapıldı sonucunda herşey normal çok şükür. Şimdi bu ay adetim geçikti test yaptım ikinci çizgi hafif pembe çıktı. Kan testi de yaptırmadım çok korkuyorum çünkü. Beklesem mi biraz daha?
Aynen yaa cok can sıkıcı ilk defa adet olsam da doktora gidecegim icin koymayacak ya tık yok
sanırım klomen senesi olacakk ilkkezde kullanıcam o klomeni hayırlısı verir inşallah :) bu arada belki eşiminde spermleri güçlenir keçiboynuzu ve vitaminlerle bide gelinime ben akıl verdim ayaklar dik bir var bir yok çalış diye şükür o hamiş kalmış yeni öğrendim bari ondan yana mutlu bir haber aldımm şükür oda iyi bende artık ocaga kaldım herhaldeee birlikte başlarız senin adet günün ne zaman tatlım
Bu belirsizlikle hamile kaliyormusuzevet belirsizlik bat günü yum günü yok zor oluyor ama olsun ben bir ay korundum çok zor böyle hiç değilse umudumuz var :)
Hemde ne bicirikbugun doktora cok gicik oldum ya ultrasonda gostermedi bile minnagimi fotosu bile hic belli degil bi daha o doktora gitmicem gerizekali adam
Ewt cnm çekerken bazen sıkılıyorsun ama benim asıl alanım photoshop zaten eğlenceli geçiyor :)
benimde bat belli değil yumurtacık olmadığı için sogan kürü bitince şu söktürücüyü içerim belki annem ve kızkardeşim iç nolcak dr aptal değil herhalde geç içersin 30 günü tamamlarsın gidersin başlanır tedavine madem adet olamam durumun var die aklımı çeldiler :) 20 sine kadar bende gelmezse eğer sktürücüyü kullanıcaminşallah hayırlısı olur hepimiz için :) bende öyle diye diye hamiş kaldı gelin :):) benim batım belli değil ya 16sında ya 21 i gibi bakalım senin ne zaman ? başlarız beraber heyecanlanırız :)
Bu belirsizlikle hamile kaliyormusuzenn gec yirmisi diyorum bakalim 12 gun var ya öf
inşallah dicem ama olmıcak aynı ayda olsun bari:)önce siz afroditimmm :)
benimde bat belli değil yumurtacık olmadığı için sogan kürü bitince şu söktürücüyü içerim belki annem ve kızkardeşim iç nolcak dr aptal değil herhalde geç içersin 30 günü tamamlarsın gidersin başlanır tedavine madem adet olamam durumun var die aklımı çeldiler :) 20 sine kadar bende gelmezse eğer sktürücüyü kullanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?