inşallah dicem ama olmıcak aynı ayda olsun bari:)
ne bıleyım ya hep bır tuhaflık hayatımda:) dun yaptım zaten bu ay durmak yok calısıyorum :)ilginç mgül gibi oldu bilemedim ki ben sen yine de çalış bugün belki 3. gelişen yumdur bu :)
banada çok tuhaf geliyor nee sen afroditin yerine mi yazıyorsun diyesim geliyor geçen elisadada öyle oldum :)
Dun de benim kalcamdan aşağı gereksiz bi agri oldu dedim aha erken olacam ama hop tirt adet günlüğü yapalom sevgili günlük beklemesem coktan gelirdinbenimde en geç 20 si bugün adet gibi ara ağrım var kasıklarda belki 8 güne gelir bilemedim bekleyelim her gün birbirimize sorarız
ne bıleyım ya hep bır tuhaflık hayatımda:) dun yaptım zaten bu ay durmak yok calısıyorum :)
Dun de benim kalcamdan aşağı gereksiz bi agri oldu dedim aha erken olacam ama hop tirt adet günlüğü yapalom sevgili günlük beklemesem coktan gelirdin
tamam o zaman benm 9. günüm daha var yuma ama denk getiririz artık:) dün eşim duşa gidiyordu dedim çalışma yapalım da boşa girme duşa dedim o da yok yarın yapcaz sonraki gün yapmıcaz bi daha ki gün yapcaz sonraki gün yapmıcaz böle böle gitcek ya diyoohadi bakalımmm bol bol çalışalım eşime diyeyim afroditle aynı ay kalmamız gerek hadi çalışalım
aynenn klomen içerkennn incirde yiyelim kaliteli yumoş ve çatlamasına süper etki ediyomuşş :) ayy kaygılımm inşallah ocak bizim ayımız olur evet öle çok büyük olumsuz etki etmiyomuş prospektüste öle yazıo bakalım belki test yapar ondan sonra içerimde kızz yumoş yokkende olmazki ahahahahtamam zaten oluşmuş bir şey varsa söktürücü kötü etki etmiyor sanırım di mi ben bilmeden konuşmayayım madem öyle diyorlar dr una güveniyorsan başlayalım gitsin bir an önce :)
ayyy canım geçmiş olsun bi daha da gelmesin utanma arlanma yok şu enf. larda biz bebek beklerken sormadan etmeden geliyorlar ayıp ya hiç mi dünye görmemişler bu terbiyesizler....allah korusun canım pko muko ben de ne olsun yemek çamaşır ütü ohhh mis çamasır suyu elimde köşe bucak dolaşıyorum ....bi akvaryum aldım eve onlada uğraşıyorum kafam güzel yani eşim kızıyo bana şuraları bi günde temizlemeyi ver nedeni ni sorarsan balıklara böcek atacakmış bakıcakmış yiyolarmıda evde böcek bulamıyormuş....işde böle bi aileye çocuk ...pek de mantıklı değil galibaoyyy neşeli kaymağım gelmiş evet nurtopu gibi enf varken size nasıl bakayım size bakınca o ben burdayım diyor hep ilgi istiyorc tesi enf yine tekrar etti dr a gittim bu ay adet olursam klomene başlıyorum pko eğilimim var :) sende ne var ne yok bakalım?
Yok canim bi tek o olsa sebep degistrmezdm ama ilacimi bile yanlis yazmis eczaci gebe degilmisiniz siz evet dedim bu ilac size olmaz dedi ne diye yazmis bunu diye baya kizdiaaa sen beğenmedin diye dr a kızılır mımemnunsanız devam edin ama değilsen değiştir tabi elifim :) oğlumuzun resmini güzel gösteren sonuçlar veren bi dr bulalım :)
tamam o zaman benm 9. günüm daha var yuma ama denk getiririz artık:) dün eşim duşa gidiyordu dedim çalışma yapalım da boşa girme duşa dedim o da yok yarın yapcaz sonraki gün yapmıcaz bi daha ki gün yapcaz sonraki gün yapmıcaz böle böle gitcek ya diyooişte bana böle adam lazım dedim
aynenn klomen içerkennn incirde yiyelim kaliteli yumoş ve çatlamasına süper etki ediyomuşş :) ayy kaygılımm inşallah ocak bizim ayımız olur evet öle çok büyük olumsuz etki etmiyomuş prospektüste öle yazıo bakalım belki test yapar ondan sonra içerimde kızz yumoş yokkende olmazki ahahahah
Yok canim bi tek o olsa sebep degistrmezdm ama ilacimi bile yanlis yazmis eczaci gebe degilmisiniz siz evet dedim bu ilac size olmaz dedi ne diye yazmis bunu diye baya kizdi
Ayakkabilarinla ugrasiyormus gibi yap oyle gül caktirmaofisin en dolu halinde güldürülmez ki ama yaaynen öyle beklemeyelim en erken tarihe bekliyorum ben 16sına :)
ayyy canım geçmiş olsun bi daha da gelmesin utanma arlanma yok şu enf. larda biz bebek beklerken sormadan etmeden geliyorlar ayıp ya hiç mi dünye görmemişler bu terbiyesizler....allah korusun canım pko muko ben de ne olsun yemek çamaşır ütü ohhh mis çamasır suyu elimde köşe bucak dolaşıyorum ....bi akvaryum aldım eve onlada uğraşıyorum kafam güzel yani eşim kızıyo bana şuraları bi günde temizlemeyi ver nedeni ni sorarsan balıklara böcek atacakmış bakıcakmış yiyolarmıda evde böcek bulamıyormuş....işde böle bi aileye çocuk ...pek de mantıklı değil galiba
Ayakkabilarinla ugrasiyormus gibi yap oyle gül caktirma
aslında bırakıcan evi 1 ay el sürmeyecen uyurken böcekler üstünde öte beri geçicek .....anaaam ders verim derken cok korktum.:) evet gercekten erkekler ne kadar büyürse büyüsün bi yanları hep çocuk ama kucağa alınıp sevilmeyecek kadar büyükler o yüzden 3-4 numara küçüklerini yapmak lazım durmak yok :)evde böcek mi çıkarmış ahhh evlerde zaten çocuk var biz daha niye istiyorsak benim eşimde diyo aman yatma hemen süpür tualetleri cifle yerleri ç suyuyla sil ütüleri bitir dalga geçiyor benimle
Eet cnm aynen öyle :) bazen sıkılınca insanların yüzünü öyle bi hale getiriyorum ki eğlence oluyor bazen kendi fotoğrafıma saç rengi yapıp eşime gösteriyorum gülüyorohh ne güzel tadını çıkar zevkli iş :)
Bugun siz olmasaniz karalar baglardim yaişi bırakıp ayakkabıyla uğraşmam daha mı fena yok ben dudaklarımı büzerek gülerimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?