2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

benimde en geç 20 si bugün adet gibi ara ağrım var kasıklarda belki 8 güne gelir bilemedim bekleyelim her gün birbirimize sorarız
Dun de benim kalcamdan aşağı gereksiz bi agri oldu dedim aha erken olacam ama hop tirt adet günlüğü yapalom sevgili günlük beklemesem coktan gelirdin

ne bıleyım ya hep bır tuhaflık hayatımda:) dun yaptım zaten bu ay durmak yok calısıyorum :)

bizimde öyle inan hepimiz şaştık ne olacak bilmiyorum tuhaflıklar olaylar :) akışına bıraktım bende elimden geldiğince çalıştık biz alışık değiliz bu kadar iki günde bire :)

Dun de benim kalcamdan aşağı gereksiz bi agri oldu dedim aha erken olacam ama hop tirt adet günlüğü yapalom sevgili günlük beklemesem coktan gelirdin

ofisin en dolu halinde güldürülmez ki ama ya aynen öyle beklemeyelim en erken tarihe bekliyorum ben 16sına :)

hadi bakalımmm bol bol çalışalım eşime diyeyim afroditle aynı ay kalmamız gerek hadi çalışalım
tamam o zaman benm 9. günüm daha var yuma ama denk getiririz artık:) dün eşim duşa gidiyordu dedim çalışma yapalım da boşa girme duşa dedim o da yok yarın yapcaz sonraki gün yapmıcaz bi daha ki gün yapcaz sonraki gün yapmıcaz böle böle gitcek ya diyooişte bana böle adam lazım dedim

tamam zaten oluşmuş bir şey varsa söktürücü kötü etki etmiyor sanırım di mi ben bilmeden konuşmayayım madem öyle diyorlar dr una güveniyorsan başlayalım gitsin bir an önce :)
aynenn klomen içerkennn incirde yiyelim kaliteli yumoş ve çatlamasına süper etki ediyomuşş :) ayy kaygılımm inşallah ocak bizim ayımız olur evet öle çok büyük olumsuz etki etmiyomuş prospektüste öle yazıo bakalım belki test yapar ondan sonra içerimde kızz yumoş yokkende olmazki ahahahah

ayyy canım geçmiş olsun bi daha da gelmesin utanma arlanma yok şu enf. larda biz bebek beklerken sormadan etmeden geliyorlar ayıp ya hiç mi dünye görmemişler bu terbiyesizler....allah korusun canım pko muko ben de ne olsun yemek çamaşır ütü ohhh mis çamasır suyu elimde köşe bucak dolaşıyorum ....bi akvaryum aldım eve onlada uğraşıyorum kafam güzel yani eşim kızıyo bana şuraları bi günde temizlemeyi ver nedeni ni sorarsan balıklara böcek atacakmış bakıcakmış yiyolarmıda evde böcek bulamıyormuş....işde böle bi aileye çocuk ...pek de mantıklı değil galiba

aaa sen beğenmedin diye dr a kızılır mı memnunsanız devam edin ama değilsen değiştir tabi elifim :) oğlumuzun resmini güzel gösteren sonuçlar veren bi dr bulalım :)
Yok canim bi tek o olsa sebep degistrmezdm ama ilacimi bile yanlis yazmis eczaci gebe degilmisiniz siz evet dedim bu ilac size olmaz dedi ne diye yazmis bunu diye baya kizdi

Koptum harika ya sana gün aşırıyı öğretiyo tebrikler eşine :):):) 9.gün mü olsun benim daha 13 güne kadar yolu var :)

tamam incirde yiyelimmm :)hayırlısı ezan okunuyor rabbim hayırlısını versin :) bakalım göğüs fibrokistim var dr a sorarım verince :)

Yok canim bi tek o olsa sebep degistrmezdm ama ilacimi bile yanlis yazmis eczaci gebe degilmisiniz siz evet dedim bu ilac size olmaz dedi ne diye yazmis bunu diye baya kizdi

ooo o zaman hemen değişin canım güzel bir dr bulun inşallah :)

evde böcek mi çıkarmış ahhh evlerde zaten çocuk var biz daha niye istiyorsak benim eşimde diyo aman yatma hemen süpür tualetleri cifle yerleri ç suyuyla sil ütüleri bitir dalga geçiyor benimle

evde böcek mi çıkarmış ahhh evlerde zaten çocuk var biz daha niye istiyorsak benim eşimde diyo aman yatma hemen süpür tualetleri cifle yerleri ç suyuyla sil ütüleri bitir dalga geçiyor benimle
aslında bırakıcan evi 1 ay el sürmeyecen uyurken böcekler üstünde öte beri geçicek .....anaaam ders verim derken cok korktum.:) evet gercekten erkekler ne kadar büyürse büyüsün bi yanları hep çocuk ama kucağa alınıp sevilmeyecek kadar büyükler o yüzden 3-4 numara küçüklerini yapmak lazım durmak yok :)

ohh ne güzel tadını çıkar zevkli iş :)
Eet cnm aynen öyle :) bazen sıkılınca insanların yüzünü öyle bi hale getiriyorum ki eğlence oluyor bazen kendi fotoğrafıma saç rengi yapıp eşime gösteriyorum gülüyor

Kızlar iptal ettik biz Barcelona seyahatimizi uçak biletini başka bir arkadaşa devrettim. Sevgilisiyle o gidecek 14 şubatta işte neye niyet kime kısmet durumu oldu bizimki. Otelimizde 149 euroydu 800 lira yani o da iptal. Pasaporta ödedediğimizle yırttık şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…