2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Şimdi sizde nasılsa antalyadayız gezeriz düşüncesi vardır. Olsun bebişinizle gezersiniz inşallah bol bol
Ewt cnm çok güzel :) gelin tabi cnm gezmek için en iyi yerlerden biri alanya antalya bölgesi turistik yer tabi biz çok çalıştığımız için fırsatları bazen değerlendirebiliyoruz

merhaba umut dolu günlerin sonunda ışık göründü sanırım çok güzel inşallah bebişin seninledir eğer tekrar hamile kalırsan ilaç kullanman gerek demediyse doktor bekleyebilirsin :)
Demedi sadece folic asit iç dedi her an tekrar gebe kalabilirsin demişti. Kullanıyordum hala kullanıyorum folic asit. Yarın gitcem test yaptırmaya. Allah ım ne olur güzel sonuç çıksın hayırlısı inşallah. Sırt ağrım var sadece belirti olarak biraaz da meme ucu hassasiyeti. Başka bişey hissetmiyom.

Şimdi sizde nasılsa antalyadayız gezeriz düşüncesi vardır. Olsun bebişinizle gezersiniz inşallah bol bol
Hiç de öyle değil tatlım kalabalık trafik iş yoğunluğu bazen unutuyoruz nerde olduğumuzu aslında şöyle havası temiz sakin bir ilçede yaşasak fena olmaz yani

Yok canim bi tek o olsa sebep degistrmezdm ama ilacimi bile yanlis yazmis eczaci gebe degilmisiniz siz evet dedim bu ilac size olmaz dedi ne diye yazmis bunu diye baya kizdi
Kuşummm oglusunu n iyi olmasına çok sevindim...Dimek annesine baskı yapıyormus...oy yaramaz paşa :)
Sen şimdi ne zaman döneceksin ankaraua bu gidisle... Şu tezini bir an evvel vermek nasip olsun tatlim benim:)

bizimde öyle inan hepimiz şaştık ne olacak bilmiyorum tuhaflıklar olaylar :) akışına bıraktım bende elimden geldiğince çalıştık biz alışık değiliz bu kadar iki günde bire :)
aynen canım ya valla cok yoruluyoruz artık :)

Canim güzel bir karar olmuş bence... Yüzde 50 güzel bir değer... İnşaAllah yavrunuz bekletmeden gelir..bu yolda Rabbim yardımcın olsun..her daim burdayız ...

Kuşummm oglusunu n iyi olmasına çok sevindim...Dimek annesine baskı yapıyormus...oy yaramaz paşa :)
Sen şimdi ne zaman döneceksin ankaraua bu gidisle... Şu tezini bir an evvel vermek nasip olsun tatlim benim:)
Bu gidisle ocakta ankaraya gidecem okulu birakasim var sikildimmm hamilelikten bisey anlamadm bu okul stresi yuzunden

bende ne zaman böyle sıralı günler yazanı görsem uzun sürmüyor hamiş oluyor hadi bakalım darısı hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…