sor tatlım aman sormadan yemetamam incirde yiyelimmm :)hayırlısı ezan okunuyor rabbim hayırlısını versin :) bakalım göğüs fibrokistim var dr a sorarım verince :)
Çok teşekkür ederim. Birbirimize dua edelim hepimize nasip etsin Allah ım. En kısa zamanda kan testi yaptırıp sizlerle paylaşacağım.
Ewt cnm çok güzel :) gelin tabi cnm gezmek için en iyi yerlerden biri alanya antalya bölgesi turistik yer tabi biz çok çalıştığımız için fırsatları bazen değerlendirebiliyoruz
Amin cnm hadi hayırlısı inşallah dualarımız seninle cnm benim :)Ocakta gidip tüpümüzü bebeğimizi yaptırıyoruz allah nasip ederse sizlerden tek isteğim bana dualarınızda yer vermeniz.
Ocakta gidip tüpümüzü bebeğimizi yaptırıyoruz allah nasip ederse sizlerden tek isteğim bana dualarınızda yer vermeniz.
Demedi sadece folic asit iç dedi her an tekrar gebe kalabilirsin demişti. Kullanıyordum hala kullanıyorum folic asit. Yarın gitcem test yaptırmaya. Allah ım ne olur güzel sonuç çıksın hayırlısı inşallah. Sırt ağrım var sadece belirti olarak biraaz da meme ucu hassasiyeti. Başka bişey hissetmiyom.merhaba umut dolu günlerin sonunda ışık göründü sanırım çok güzelinşallah bebişin seninledir eğer tekrar hamile kalırsan ilaç kullanman gerek demediyse doktor bekleyebilirsin :)
Bugun siz olmasaniz karalar baglardim ya
her zamannn herrr zamannn :)
Bol bol dua edicem insaAllah herseyin hayirlisiOcakta gidip tüpümüzü bebeğimizi yaptırıyoruz allah nasip ederse sizlerden tek isteğim bana dualarınızda yer vermeniz.
Hiç de öyle değil tatlım kalabalık trafik iş yoğunluğu bazen unutuyoruz nerde olduğumuzu aslında şöyle havası temiz sakin bir ilçede yaşasak fena olmaz yaniŞimdi sizde nasılsa antalyadayız gezeriz düşüncesi vardır. Olsun bebişinizle gezersiniz inşallah bol bol
Kuşummm oglusunu n iyi olmasına çok sevindim...Dimek annesine baskı yapıyormus...oy yaramaz paşa :)Yok canim bi tek o olsa sebep degistrmezdm ama ilacimi bile yanlis yazmis eczaci gebe degilmisiniz siz evet dedim bu ilac size olmaz dedi ne diye yazmis bunu diye baya kizdi
aynen canım ya valla cok yoruluyoruz artık :)bizimde öyle inan hepimiz şaştık ne olacak bilmiyorum tuhaflıklar olaylar :) akışına bıraktım bende elimden geldiğince çalıştık biz alışık değiliz bu kadar iki günde bire :)
Evet gomus kesesiiinniii...çok şükür Rabbime...darısı kalp atışlarına inşaAllah :)
Canim güzel bir karar olmuş bence... Yüzde 50 güzel bir değer... İnşaAllah yavrunuz bekletmeden gelir..bu yolda Rabbim yardımcın olsun..her daim burdayız ...Kızlar iptal ettik biz Barcelona seyahatimizi uçak biletini başka bir arkadaşa devrettim. Sevgilisiyle o gidecek 14 şubatta işte neye niyet kime kısmet durumu oldu bizimki. Otelimizde 149 euroydu 800 lira yani o da iptal. Pasaporta ödedediğimizle yırttık şimdilik.
Bu gidisle ocakta ankaraya gidecem okulu birakasim var sikildimmm hamilelikten bisey anlamadm bu okul stresi yuzundenKuşummm oglusunu n iyi olmasına çok sevindim...Dimek annesine baskı yapıyormus...oy yaramaz paşa :)
Sen şimdi ne zaman döneceksin ankaraua bu gidisle... Şu tezini bir an evvel vermek nasip olsun tatlim benim:)
Ins canım aminn günümü bilmiyorum ne kötü ya nezamana kadar beklicegimi de sasirdimbence 9 atlat 10 . gun test yaptir bi kipirda olur heralde insallahhh hamissindir
bende ne zaman böyle sıralı günler yazanı görsem uzun sürmüyor hamiş oluyor hadi bakalım darısı hepimizeeğer 40 gün sonra olacaksa batım bugün son çalışma günü ama belli olmuyor doğru diyorsun gülüm bende gün aşırı olmasada en azından yarın çalışmamı tamamlayacağım :) 19 21 23 26 28 şeklinde gitmiş olacak :) bi umudum oluyor böyle dizi dizi yazınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?