2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Bu gidisle ocakta ankaraya gidecem okulu birakasim var sikildimmm hamilelikten bisey anlamadm bu okul stresi yuzunden
Ah canim oyledit eminim...stres başa bela...ama sonuna gelmissin birakmamani tavsiye ederim...bir tez onu da sen vermeyeceksin de kim verecek yaparsın elifim...

Kuşum özledim :))
Nasilsin :)
fıstık anne kaç zamandır uğramıyorsun pek karşılaşamıyoruz ben kocşi yolladım üniv. yine 4 günlüğüne yalnızım leyla oldum bugün aldığım yumurtaların yarısı yolda çatlamış allah bilir ne kadar dalmışsam artık senin yaramazz kızın napıyor annesi iyi gidiyor mu

Oyy yaa o yumurtalarin nasibi ibuymus canim benim :)
Evet haftasonu çok yoğun oluyorum yazamıyorum...hafta içi daha rahatım şükür...:)
Kocisin bir an evvel gelsin yine inşaAllah bitanesi ozleyin birbirinizi dönüştw hasret giderirsiniz
Biz iyiyiz teyzesi... Kuyruk sokumum çok ağrıyor, oturamiyorum bile bazen yarın kan tahlil sonuçlarımi almaya gidecegim doktora söyleyeceğim belki bir krem filan verir...inan çok ağrıyor yoksa iyiyiz şükür:)

saf zeytinyağı bal limon karışımı çok etkili eşime her kas ağrısında yapıyorum dene bakalım.. teyzesi yesin o cimcimeyii annesi kadar güzel olacak inş esmam :) geçen tekrar mogişe dedim paylaştı resimleri fıstıkları özlemişim dedim

Hmm ama benim kemiğim çok ağrıyor sanki kemiğim curumus gibi...iyi gelir mi ona
Canimin içi o senin güzelliğinnn , ben ultrason fotosuna bakınca yandan esime benzetiyorum Haha bakalim nasil olacak...aayyy insanın arada bakasi geliyor fıstıklarimiza iyi etmişsin canim benim:)

iyi gelir gibi sen sür de streçle bakim umarım iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…