Yaa belkide benimde okadar sürecektir ozaman bekleyim bende hayırlısı ile ins tutmusturbenimde düşük üzerine iki adet geçti ama 40 günde bir oldum ikisindede bence tamamen bekle 40 günü geçerse test yaparsın :)
Ah canim oyledit eminim...stres başa bela...ama sonuna gelmissin birakmamani tavsiye ederim...bir tez onu da sen vermeyeceksin de kim verecekBu gidisle ocakta ankaraya gidecem okulu birakasim var sikildimmm hamilelikten bisey anlamadm bu okul stresi yuzunden
Kuşum özledim :))bende ne zaman böyle sıralı günler yazanı görsem uzun sürmüyor hamiş oluyor hadi bakalım darısı hepimize
Koptum harika ya sana gün aşırıyı öğretiyotebrikler eşine :):):) 9.gün mü olsun benim daha 13 güne kadar yolu var :)
InsaAllah gecerim esmosumm :)Ah canim oyledit eminim...stres başa bela...ama sonuna gelmissin birakmamani tavsiye ederim...bir tez onu da sen vermeyeceksin de kim verecekyaparsın elifim...
benim yum sanırım geçen çarşambaydı ama tatlım :)aaaaa çok üzücü ama yaaaa tamda zamanında yokk offf offf offff
İnsalAllah tatlim beniimm:)InsaAllah gecerim esmosumm :)
fıstık anne kaç zamandır uğramıyorsun pek karşılaşamıyoruz ben kocşi yolladım üniv. yine 4 günlüğüne yalnızım leyla oldum bugün aldığım yumurtaların yarısı yolda çatlamış allah bilir ne kadar dalmışsam artık senin yaramazz kızın napıyor annesi iyi gidiyor muKuşum özledim :))
Nasilsin :)
belki geç inmiştir akıntı uzunnn bir yol var dimi ama :) inşallah bitanem hayırlısı bebiş vardır geliyodur meleğin inşallahhhbenim yum sanırım geçen çarşambaydı ama tatlım :)
ay inş canım dün ilişki oldu bi de en sonbelki geç inmiştir akıntı uzunnn bir yol var dimi ama :) inşallah bitanem hayırlısı bebiş vardır geliyodur meleğin inşallahhh
Oyy yaa o yumurtalarin nasibi ibuymus canim benim :)fıstık anne kaç zamandır uğramıyorsun pek karşılaşamıyoruz ben kocşi yolladım üniv. yine 4 günlüğüne yalnızım leyla oldum bugün aldığım yumurtaların yarısı yolda çatlamış allah bilir ne kadar dalmışsam artık senin yaramazz kızın napıyor annesi iyi gidiyor mu
Dün ilişki olduysa iyi canim benim...belki geç çatladı hiç belli olmuyor ümurtalari işiay inş canım dün ilişki oldu bi de en son
aaa evett tamam işte yakalamıştır yumoşu spermcikler inşallahhh umutlan umutlann :)ay inş canım dün ilişki oldu bi de en son
saf zeytinyağı bal limon karışımı çok etkili eşime her kas ağrısında yapıyorum dene bakalım.. teyzesi yesin o cimcimeyii annesi kadar güzel olacak inş esmam :) geçen tekrar mogişe dedim paylaştı resimleri fıstıkları özlemişim dedimOyy yaa o yumurtalarin nasibi ibuymus canim benim :)
Evet haftasonu çok yoğun oluyorum yazamıyorum...hafta içi daha rahatım şükür...:)
Kocisin bir an evvel gelsin yine inşaAllah bitanesi ozleyin birbirinizi dönüştw hasret giderirsiniz
Biz iyiyiz teyzesi... Kuyruk sokumum çok ağrıyor, oturamiyorum bile bazenyarın kan tahlil sonuçlarımi almaya gidecegim doktora söyleyeceğim belki bir krem filan verir...inan çok ağrıyor yoksa iyiyiz şükür:)
tamam tatlım ben hep 16. gün yumurtladım ovulasyon ateş ölçmeyle yakalmıştım zaten :) umarım kaçmamıştır dediğin gibiaaa evett tamam işte yakalamıştır yumoşu spermcikler inşallahhh umutlan umutlann :)
Hmm ama benim kemiğim çok ağrıyor sanki kemiğim curumus gibi...iyi gelir mi onasaf zeytinyağı bal limon karışımı çok etkili eşime her kas ağrısında yapıyorum dene bakalım.. teyzesi yesin o cimcimeyii annesi kadar güzel olacak inş esmam :) geçen tekrar mogişe dedim paylaştı resimleri fıstıkları özlemişim dedim
iyi gelir gibi sen sür de streçle bakim umarım iyi gelirHmm ama benim kemiğim çok ağrıyor sanki kemiğim curumus gibi...iyi gelir mi ona
Canimin içi o senin güzelliğinnn , ben ultrason fotosuna bakınca yandan esime benzetiyorum Hahabakalim nasil olacak...aayyy insanın arada bakasi geliyor fıstıklarimiza iyi etmişsin canim benim:)
Tamam canim denerimiyi gelir gibi sen sür de streçle bakim umarım iyi gelir
Kaç gün kaldı tatlimm:)?kızlarrr bn beklemedeym var mı sizden haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?