2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Selam kislar ben ovulasyon testleri yuzunden kafayi yiyecem herhalde:) bu sabah test yaptim ikinci cizgi ilki kadar olmasa da oldukca koyuydu.. Sanki 1-2 gune yum. Olacak gibi... Fakat az once tekrar yaptim ikinci cizgiden eser yok . bembeyaz golge bile yokk sabahtan aksama bu kadar hizli mi degisir hormonlar??

tatlım yum yarn olabilir veya sen çok sıvı almışsındır etkiler bu durum ovulasyonu öğleden sonra öncesinde 2 saat sıvı almamaya dikkat ederk yapmalısın

Canim benimde o haftalarda kuyruk sokumum agriyordu doktorum magnezyum vermisti

Yarin sabah denerim artik tekrar tatlimmm sen nasilsin gecti mi yum . gunleri?
geçti sanırım bugün tekrar uzayan akıntım oldu kocişim 4 gün yok dünden kalanlarlayız tatlım umarım bu ayın uğuru bizi es geçmez :) yarın silik olursa yum oluşmuştur yarın silik olunca ilişki olsun

o zaman soyle yapalim bana adresini mesaj olarak gonder ben sana kargoyla gondereyim kuzum :)
yaaaa çok sevinirim kargo ücretini öderim sen yeter ki gönder....peki yeni mi alıp göndereceksin o zaman onun ücretinide hesabına yatırayım...r

3 gunde birde olsa olabilirmis tutunurlar inşallah

İnsallah bu ay gelir bebisler tatlim.. Kasimda Ask baskadir dedik olmadi. Aralikta araliksiz devam ettik calismalara.. Artik bu ay da olmazsa ocakta ocak basina icmeye :)

İnsallah bu ay gelir bebisler tatlim.. Kasimda Ask baskadir dedik olmadi. Aralikta araliksiz devam ettik calismalara.. Artik bu ay da olmazsa ocakta ocak basina icmeye :)
İYİ TESPİT ee napalım artık maskara olduk valla tatlım ben ilk istediğimde nasıl bi enerjiktim topikte hemen olacak sananlardandım sonra yum ne falan afalladım %25 i öğrendim dedim ohooo işimiz var hakkatten de öyle olduu

Neyse olacak insallah da bizimkiler biras nazli cikti:) saka bi yana gec olsun guc olmasin derlerya hayirlisiyla gelsinler de gerisi bos:)

Kuzum hakkınızda hayırlısı olacak ve inanıyorum tek seferde kavuşacaksın yavrularına...dualarım sizlerle
Oy tesekkur ederim gulum yemis kadar oldum kizlar bugun dr a gittim kesemizi gorduk sukur
oh oh oh maaşallah bizim minik sıpamıza...kalp atışlarına olsun darısı...gözün aydın kuzum
Paşamız büyüyor annesi dolayısıyla bazı yerlere baskı yapmaya başladı Rabbim kolaylıkla atlatmana yardımcı olsun
Üzülmemene sevindim kuzum çünkü sağlık daha önemli eşin sağlıklı olduktan sonra bebişiniz olur inşallah bende beklemedeyim o yüzden seni anlıyorum ama zaman varmış demek ki deyip olumlu düşünmeye çalışıyorum
balım çok sevindim halletmenize gerçi sebebini bende merak ettim ama olsun geçmiş gitmiş şükür

Arkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
ARALIK BAT

Hanife55 -------------> 1 Aralık -------> 11. deneme ------>
Wuslt -----------------> 2 Aralık ------> 8. deneme -------> HAMİŞ
Elifbade06 -----------> 3 Aralık ------> 9. deneme --------> HAMİŞ

Ayseygt1453 ---------> 4 Aralık ------> 5. deneme -------->
Neslli -----------------> 4 Aralık ------> 7. deneme --------> HAMİŞ
Cemrem15 -----------> 4 Aralık ------> 3. deneme --------> HAMİŞ
Hanfendi25 ---------> 6 Aralık -------> 5. deneme --------> HAMİŞ

Hyb77 ----------------> 6 Aralık -------> 3. deneme -------->
Elisa ------------------> 7 Aralık -------> 6. deneme
Blummmm ----------> 8 Aralık -------> 6. deneme
Okulum --------------> 9 Aralık -------> 13. deneme
Rbakyy ---------------> 9 Aralık -------> 4. deneme
Mine_burcu --------> 10 Aralık ------> 3. deneme
Deminos ------------> 10 Aralık ------> 9. deneme
Maysu ---------------> 10 Aralık ------> 2. deneme
Pielorr ---------------> 11 Aralık ------> 7. deneme
Berlinberlin ---------> 11 Aralık ------> 2. deneme
Friendly8584 -------> 12 Aralık ------> 6. deneme
Abcdefcd ------------> 13 Aralık -------> 12. deneme
Jasmine53 ----------> 14 Aralık ------> 14. deneme
Kaygılı ---------------> 16 Aralık -------> 4. deneme
Mgul ------------------> 17 Aralık ------> 4. deneme
Secido ----------------> 17 Aralık ------> 16. deneme
Bebeem --------------> 17 Aralık -------> 9. deneme
Sweet42 -------------> 20 Aralık ------> 3. deneme
Batu7884 ------------> 21 Aralık ------> 4. deneme
Arsinli ----------------> 21 Aralık ------> 8. deneme
Betiboop -------------> 21 Aralık -------> 7. deneme
Tubaomur01 --------> 21 Aralık -------> 5. deneme
Yfrks -----------------> 22 Aralık -------> 14. deneme
Nenuya ---------------> 23 Aralık -------> 51. deneme
Bebek isdeyen biri --> 28 Aralık ------> 39. deneme
Afrodit26 ------------> 28 Aralık -------> 4. deneme
Okosale --------------> 30 Aralık -------> 12. deneme
Ayseygt1453 ---------> 31 Aralık --------> 6. deneme

OCAK BAT
Hyb77 ----------------> 1 Ocak --------> 4. deneme
Nerisbebek ----------> 3 Ocak -------> 12. deneme
Hanife55-------------> 6 Ocak -------> 12. deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

blummmm ve elisa__ hadi bakalım topiğinyeni hamişleri olun inş :)

Afrodit cim bende katılabilir miyim nu yarışmaya nerden katılacağım söyler misin

Doğrudur canım ama bi kez hamilelik yaşayınca aynı belirtileri arıyo insan psikolojikmen senin ne kadar olmuştu kürtaj olalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…