cmts belli olck inş güzel hbr verrm size cemreni tebrik ediyorm sağlıklıca alır inş kucağınadaKaç gün kaldı tatlimm:)?
En son cemremden haber aldık...
İnşaAllah canim insaAllah... Bir kaç guncuk kalmış ... Dualarimizdasin hep :)cmts belli olck inş güzel hbr verrm size cemreni tebrik ediyorm sağlıklıca alır inş kucağınada
Kacmamistir kuzum kacmmistir gelsin bebisler gelecek insallahhh toik dolup taasacakk :)tamam tatlım ben hep 16. gün yumurtladım ovulasyon ateş ölçmeyle yakalmıştım zaten :) umarım kaçmamıştır dediğin gibi
tatlım yum yarn olabilir veya sen çok sıvı almışsındır etkiler bu durum ovulasyonu öğleden sonra öncesinde 2 saat sıvı almamaya dikkat ederk yapmalısınSelam kislar ben ovulasyon testleri yuzunden kafayi yiyecem herhalde:) bu sabah test yaptim ikinci cizgi ilki kadar olmasa da oldukca koyuydu.. Sanki 1-2 gune yum. Olacak gibi... Fakat az once tekrar yaptim ikinci cizgiden eser yok . bembeyaz golge bile yokksabahtan aksama bu kadar hizli mi degisir hormonlar??
tatlım yum yarn olabilir veya sen çok sıvı almışsındır etkiler bu durum ovulasyonu öğleden sonra öncesinde 2 saat sıvı almamaya dikkat ederk yapmalısın
Canim benimde o haftalarda kuyruk sokumum agriyordu doktorum magnezyum vermistiOyy yaa o yumurtalarin nasibi ibuymus canim benim :)
Evet haftasonu çok yoğun oluyorum yazamıyorum...hafta içi daha rahatım şükür...:)
Kocisin bir an evvel gelsin yine inşaAllah bitanesi ozleyin birbirinizi dönüştw hasret giderirsiniz
Biz iyiyiz teyzesi... Kuyruk sokumum çok ağrıyor, oturamiyorum bile bazenyarın kan tahlil sonuçlarımi almaya gidecegim doktora söyleyeceğim belki bir krem filan verir...inan çok ağrıyor yoksa iyiyiz şükür:)
geçti sanırım bugün tekrar uzayan akıntım oldu kocişim 4 gün yok dünden kalanlarlayız tatlım umarım bu ayın uğuru bizi es geçmez :) yarın silik olursa yum oluşmuştur yarın silik olunca ilişki olsunYarin sabah denerim artik tekrar tatlimmm sen nasilsin gecti mi yum . gunleri?
yaaaa çok sevinirim kargo ücretini öderim sen yeter ki gönder....peki yeni mi alıp göndereceksin o zaman onun ücretinide hesabına yatırayım...ro zaman soyle yapalim bana adresini mesaj olarak gonder ben sana kargoyla gondereyim kuzum :)
bende istanbul da bartinliyim ama istanbulda dogdum resinden bizim tarafa nekadarda benziyorsun)inşallah kısmet ya da battan sonra klomen sevdalısı olarak aranızdayım :) ben ist da yaşıyorum:)
3 gunde birde olsa olabilirmis tutunurlar inşallahgeçti sanırım bugün tekrar uzayan akıntım oldu kocişim 4 gün yok dünden kalanlarlayız tatlım umarım bu ayın uğuru bizi es geçmez :) yarın silik olursa yum oluşmuştur yarın silik olunca ilişki olsun
geçti sanırım bugün tekrar uzayan akıntım oldu kocişim 4 gün yok dünden kalanlarlayız tatlım umarım bu ayın uğuru bizi es geçmez :) yarın silik olursa yum oluşmuştur yarın silik olunca ilişki olsun
İnsallah bu ay gelir bebisler tatlim.. Kasimda Ask baskadir dedik olmadi. Aralikta araliksiz devam ettik calismalara.. Artik bu ay da olmazsa ocakta ocak basina icmeye :)
İYİ TESPİT ee napalım artık maskara olduk valla tatlım ben ilk istediğimde nasıl bi enerjiktim topikte hemen olacak sananlardandım sonra yum ne falan afalladım %25 i öğrendim dedim ohooo işimiz var hakkatten de öyle olduu
Kuzum hakkınızda hayırlısı olacak ve inanıyorum tek seferde kavuşacaksın yavrularına...dualarım sizlerleGünaydınlar...
Biz cts tüp bebek için ilk görüşmemizi yaptık kızlar. Doktorumuz çok şeker biri bizi kısaca aydınlattı içim daha rahat en azından tüp bebek gibi bir şansımız var. Bizden daha kötü durumda olan insanlar varmış. İnsan başına gelince en kötü durum kendisinin ki sanıyor.
Doktorumuz bize bu ay spermleri dondurmayı önerdi çünkü değerimiz çok düşük olduğu için biz martta gittiğimizde sayıyı sıfırda görebilirmişiz o yüzden şuan hazır sperm varken donduralım eğer martta geldiğinizde hala sperm var ise taze spermlerle yaparız dedi. Sperm değişken olduğu için bu ay 200 görmüşüz belki 1 ay önce ya da sonrası sıfır görücekmişiz belki artacakmış 400 görecekmişiz. O yüzden riske atmayalım donduralım dedi. Yoksa ameliyatla sperm aramak durumunda kalırlarmış. Önümüzdeki ay ben adetliyken gideceğim ultrasonla bana bakacaklar. O gün eşimde dondurulacak şekilde spermiogram verecek ve tüp bebek dosyamız açılacak. Doktor tüp bebek şansının her insanda %40 olduğunu söyledi ama benim sonuçlarımı görünce %50 dedi bizim için. Bu arada aklıma @KAYGILI geldi. Söyleye söyleye ikizleri doğurtacak sanırım bana.
oh oh oh maaşallah bizim minik sıpamıza...kalp atışlarına olsun darısı...gözün aydın kuzumOy tesekkur ederim gulum yemis kadar oldum kizlar bugun dr a gittim kesemizi gorduk sukur
Paşamız büyüyor annesi dolayısıyla bazı yerlere baskı yapmaya başladı Rabbim kolaylıkla atlatmana yardımcı olsunKizlar ben geldim tosunum gayet iyimis ama bobregime baski yapiyormus arada 1 ay boyunca yuruyus yolculuk yasaklandi tosunumun boyu 23.73 cm kilomuz 327 gr masaAllah minnosumaresim atmak isterdim ama hic guzel cekilmemis kafa el ayak ayri ayri gordum kuzum buyumus masaAllahh
Üzülmemene sevindim kuzum çünkü sağlık daha önemli eşin sağlıklı olduktan sonra bebişiniz olur inşallah bende beklemedeyim o yüzden seni anlıyorum ama zaman varmış demek ki deyip olumlu düşünmeye çalışıyorumEşim şubatta operasyon geçirecek. Bende bişey olmamasına rağmen klomen tedavisi işe yaramıyo. Eşimin iyileşme süreci 1 seneyi buluyo. Anlayacağın 1 seneden bile uzun sürecek gibi görünüyo. 2016 Şubatı bulur galiba. Ama takmıyorum kafama. Üzülmüyorum. Ne olursa olsun... Sabırrr
balım çok sevindim halletmenize gerçi sebebini bende merak ettim ama olsun geçmiş gitmiş şükür
Arkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
ARALIK BAT
Hanife55 -------------> 1 Aralık -------> 11. deneme ------>
Wuslt -----------------> 2 Aralık ------> 8. deneme -------> HAMİŞ
Elifbade06 -----------> 3 Aralık ------> 9. deneme --------> HAMİŞ
Ayseygt1453 ---------> 4 Aralık ------> 5. deneme -------->
Neslli -----------------> 4 Aralık ------> 7. deneme --------> HAMİŞ
Cemrem15 -----------> 4 Aralık ------> 3. deneme --------> HAMİŞ
Hanfendi25 ---------> 6 Aralık -------> 5. deneme --------> HAMİŞ
Hyb77 ----------------> 6 Aralık -------> 3. deneme -------->
Elisa ------------------> 7 Aralık -------> 6. deneme
Blummmm ----------> 8 Aralık -------> 6. deneme
Okulum --------------> 9 Aralık -------> 13. deneme
Rbakyy ---------------> 9 Aralık -------> 4. deneme
Mine_burcu --------> 10 Aralık ------> 3. deneme
Deminos ------------> 10 Aralık ------> 9. deneme
Maysu ---------------> 10 Aralık ------> 2. deneme
Pielorr ---------------> 11 Aralık ------> 7. deneme
Berlinberlin ---------> 11 Aralık ------> 2. deneme
Friendly8584 -------> 12 Aralık ------> 6. deneme
Abcdefcd ------------> 13 Aralık -------> 12. deneme
Jasmine53 ----------> 14 Aralık ------> 14. deneme
Kaygılı ---------------> 16 Aralık -------> 4. deneme
Mgul ------------------> 17 Aralık ------> 4. deneme
Secido ----------------> 17 Aralık ------> 16. deneme
Bebeem --------------> 17 Aralık -------> 9. deneme
Sweet42 -------------> 20 Aralık ------> 3. deneme
Batu7884 ------------> 21 Aralık ------> 4. deneme
Arsinli ----------------> 21 Aralık ------> 8. deneme
Betiboop -------------> 21 Aralık -------> 7. deneme
Tubaomur01 --------> 21 Aralık -------> 5. deneme
Yfrks -----------------> 22 Aralık -------> 14. deneme
Nenuya ---------------> 23 Aralık -------> 51. deneme
Bebek isdeyen biri --> 28 Aralık ------> 39. deneme
Afrodit26 ------------> 28 Aralık -------> 4. deneme
Okosale --------------> 30 Aralık -------> 12. deneme
Ayseygt1453 ---------> 31 Aralık --------> 6. deneme
OCAK BAT
Hyb77 ----------------> 1 Ocak --------> 4. deneme
Nerisbebek ----------> 3 Ocak -------> 12. deneme
Hanife55-------------> 6 Ocak -------> 12. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
Afrodit cim bende katılabilir miyim nu yarışmaya nerden katılacağım söyler misindoktor son 2 seferdir gittiğimde bana da polikistik zemin var diyo aynı sey sanırım ama ben de asırı kilo yok üstüne veriyorum da zaten.. şimdi şöle oluyor birsürü takım var istediğin birine katılabilir miyim diye mesaj yazıyosun takım kaptanı kabul ederse alınıyorsun ve bir hafta boyunca gün boyunca yediklerini yazıyorsun diğer arkadaslar senin yediklerine yorum yapıyor az yemişsin çok yemişsin sunu yeme vs gibi.. böylelikle sen de dikkat etmeye baslıyorsun yediklerine ben bu sekilde 4 kiloyu verdim gitti 3 hafta üst üste kilo vermezden takımdan atılıorsun sanırsam bir de her gün yazmak gerekiyo yazamıcaksak da neden belirtmek zorundayız.. her perşembe tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz takımlar arasında en fazla kilo veren ilk üçe giriyor falan canm istersen 1.takıma yaz ben ordayım..
Doğrudur canım ama bi kez hamilelik yaşayınca aynı belirtileri arıyo insan psikolojikmen senin ne kadar olmuştu kürtaj olalıCnm hamilelikte ilk belirti göğüs demişsin bence her gamilelikte değil.mesela bende ilk belirtiler aşırı uyku hali ve baş dönmesi aşırı halsizlik ve ellerimde titreme olmuştu ve pişmiş tavuktan yiksiniyodum kokusunu duyduğum yerden anında kaçıyodum ben bunları hissetmeye başladığımda günüm 10 gün falan geçmişti ama ğöğüs hassasiyeti şişlik ve ağrısı kürtajdan sonra oluştu ve kendiliğinden geçmişti.
Tamam kuzum öyle yapalım:)Evet insan iki belirtiyle var 3 belirtisizlikle yok deyiveriyor öyle diyorum dur bakalım günün gelsin geçsin sonra bakarız bence hiç birine takılmayalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?