2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Emekli olunca taşınırsınız kuzum :) vardır ya hani burası emeklilerin yeri derler. Sizde öyle bi yer bulursunuz
Hiç de öyle değil tatlım kalabalık trafik iş yoğunluğu bazen unutuyoruz nerde olduğumuzu aslında şöyle havası temiz sakin bir ilçede yaşasak fena olmaz yani

Canm foruma

Sendemi erteledin canım. Desene birlikte arkadaşlara bol bol dua edip sevinçlerine ortak olacaz. Ben iyiyimde eşimin kafasını dağıtmam lazım. Artık bu süreçte amacım bebişimiz gelene kadar bol bol eşimle ilgilenmek ve onu mutlu etmek olacak

benim ertelemem öncelikle kist yüzünden oldu kist geçene kadar korunuyor olacağım o da 1 ila 3 ay arası olacak sonrasında da ankarada olacağımdan hazirana kadar mecburen ertelenmiş oldu bebek işi kuzum...ama olsun varsın hayırlısı böyleymiş diyorum.... bebiş yokken keyfini çıkarıyorum evliliğin sonra zaten başımızı kaldıramayacağız bebekle uğraşmaktan

aynen öyle düşünüyorum spora başladım tekrar 4 kilo fazlamı atacağım hamişken yuvarlanıp psikolojimi bozmak istemiyorum mogişim sen gayet fitsin sanırım öyle gördüm tadını çıkaralım afacanlar gelene kadar içimizde kalmasın bişeyler :)

Seninde uzun bir süreymiş canım. İnşallah kistin geçer çarçabuk da sende yoluna bakarsın bir an önce. Dediğin gibi bebeiś gelene kadar tatilimizin tadını çıkaralım

Evlendiğimde 50 kiloydum ama şuan 54,5 oldum lakin ben ince kemikli olduğumdan 54 ken bile 57 gibi görünüyorum yine de kilomdan memnunum önemli bi fazlalığım yok ama bende bi 3 -4 kilo versem güzel olur...kuşum sende gayet iyi görünüyorsun fotonda hala öyle misin bilmiyorum ama öyleysen şahane...4 kilo 1 ayda rahat rahat verilir biraz dikkat edersek...gerçi ben formasyon sürecinde o koşturmaca ile veririm kilo sende videolarınla halledersin

Son düzenleme:
Seninde uzun bir süreymiş canım. İnşallah kistin geçer çarçabuk da sende yoluna bakarsın bir an önce. Dediğin gibi bebeiś gelene kadar tatilimizin tadını çıkaralım
10 gün sonra anlarız kistin durumunu...aynen devam bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…