- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
36.9 du bu sabah ama perşembe ya da cuma sabahı düşmemesi gerek canım senin kaçatesini olcuyormusun benim atesim yine yuksek
Gelmesin inşalaaaah benimde 12 aralık canım13ü bat tarihim kızlar. baya çalıştık aslında bu ay, telefondaki programdan takip ettim. Cumartesi göğüs ağrım başladı. Galiba kırmızılar yine gelecekler
Hiç de öyle değil tatlım kalabalık trafik iş yoğunluğu bazen unutuyoruz nerde olduğumuzu aslında şöyle havası temiz sakin bir ilçede yaşasak fena olmaz yani
Afrodit cim bende katılabilir miyim nu yarışmaya nerden katılacağım söyler misin[/QUOTE
Canm forumun Arama kismindan cuma zayiflama yarismalari diye yaz cikar katilmak isteyenler diye topik var oraya katilmak istiyorum diye yaz takim kaptanlari teklif ediyor istedigine katilirsin takim kurallarina bak kabul etmeden once can. Bazi takimlarda cok kati kurallar oluyo :)Afrodit cim bende katılabilir miyim nu yarışmaya nerden katılacağım söyler misin
Üzülmemene sevindim kuzum çünkü sağlık daha önemli eşin sağlıklı olduktan sonra bebişiniz olur inşallah bende beklemedeyim o yüzden seni anlıyorum ama zaman varmış demek ki deyip olumlu düşünmeye çalışıyorum
ben katıldım iki hafta deneme süresi diyo afroditim gel yanıma yaz bana ordanCanm foruma
blummmu merak ettim gelmedi mi dahablummmm canmm test yapmıomusunn :)
Elisa da yokblummmu merak ettim gelmedi mi daha
Bakırköy devlet hastanesinde oldum... başka arkadaşlarda oldu ama onlarda bir sorun olmadıenfeksiyon da agri yapar cnm .kurtaji herkese yaptirmanak lazim kaziyorlar sanki orayiinsllh kotu birsey yoktur cnm
benim ertelemem öncelikle kist yüzünden oldu kist geçene kadar korunuyor olacağım o da 1 ila 3 ay arası olacak sonrasında da ankarada olacağımdan hazirana kadar mecburen ertelenmiş oldu bebek işi kuzum...ama olsun varsın hayırlısı böyleymiş diyorum.... bebiş yokken keyfini çıkarıyorum evliliğin sonra zaten başımızı kaldıramayacağız bebekle uğraşmaktanSendemi erteledin canım. Desene birlikte arkadaşlara bol bol dua edip sevinçlerine ortak olacaz. Ben iyiyimde eşimin kafasını dağıtmam lazım. Artık bu süreçte amacım bebişimiz gelene kadar bol bol eşimle ilgilenmek ve onu mutlu etmek olacak
aynen öyle düşünüyorum spora başladım tekrar 4 kilo fazlamı atacağım hamişken yuvarlanıp psikolojimi bozmak istemiyorum mogişim sen gayet fitsin sanırımbenim ertelemem öncelikle kist yüzünden oldu kist geçene kadar korunuyor olacağım o da 1 ila 3 ay arası olacak sonrasında da ankarada olacağımdan hazirana kadar mecburen ertelenmiş oldu bebek işi kuzum...ama olsun varsın hayırlısı böyleymiş diyorum.... bebiş yokken keyfini çıkarıyorum evliliğin sonra zaten başımızı kaldıramayacağız bebekle uğraşmaktan
bebiştendir hanfendim olsun bu günler geçecekSelam kızlar ben bugün çok kötüydüm bütün gün yataktan çıkmadm başım çatlıçak gibiydi su içsrm ksuyordum
benim ertelemem öncelikle kist yüzünden oldu kist geçene kadar korunuyor olacağım o da 1 ila 3 ay arası olacak sonrasında da ankarada olacağımdan hazirana kadar mecburen ertelenmiş oldu bebek işi kuzum...ama olsun varsın hayırlısı böyleymiş diyorum.... bebiş yokken keyfini çıkarıyorum evliliğin sonra zaten başımızı kaldıramayacağız bebekle uğraşmaktan
bebiştendir hanfendim olsun bu günler geçecek
Evlendiğimde 50 kiloydum ama şuan 54,5 oldum lakin ben ince kemikli olduğumdan 54 ken bile 57 gibi görünüyorum yine de kilomdan memnunum önemli bi fazlalığım yok ama bende bi 3 -4 kilo versem güzel olur...kuşum sende gayet iyi görünüyorsun fotonda hala öyle misin bilmiyorum ama öyleysen şahane...4 kilo 1 ayda rahat rahat verilir biraz dikkat edersek...gerçi ben formasyon sürecinde o koşturmaca ile veririm kilo sende videolarınla halledersinaynen öyle düşünüyorum spora başladım tekrar 4 kilo fazlamı atacağım hamişken yuvarlanıp psikolojimi bozmak istemiyorum mogişim sen gayet fitsin sanırımöyle gördüm tadını çıkaralım afacanlar gelene kadar içimizde kalmasın bişeyler :)
10 gün sonra anlarız kistin durumunu...aynen devam bebeğimSeninde uzun bir süreymiş canım. İnşallah kistin geçer çarçabuk da sende yoluna bakarsın bir an önce. Dediğin gibi bebeiś gelene kadar tatilimizin tadını çıkaralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?