2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

aynen mogamim nasılda biliyor beni hatta bugün yaptım sporu sırf bebek işi için ertledim kiloma kilo katmış oldum bebek nazlı çıktı onu mu bekleyeceğim başladım valla afroditin zayıflama takımına katılacağım biraz beni şevklendirirler.. dersler nasıl gidiyor formasyon işi filan sen zaten süper görünüyorsun 57 gibi değil o fotoda bense o fotodan 2-3 kilo fazlayım iyi diyorlar ama eşim kilo aldın deyince başladım bişeylere..

Oh oh iyi haberlerini alırız o zaman kuzum. Kist mist kalmamış dersin inşallah. Benim evlenmeden önce 2 kistim vardı ağrılarım oluyordu. Gittim doktora 2 ilaç vermişti vana hatırlamıyorum da onları. Bunları kullan gel dedi. Çokta ilginç içiliyodu saatleri falan vardı. Karmakarışık bişeydi. Artık kurtulmak için nasıl içtiysem. Muayeneye bi gittim sizin neyiniz vardı dedi ultrasonu çeken kişi. Kist vardı dedim. Maaşalkah hiçbişey yok demişti. Çok mutlu olmuştum. Allaha çok şükür bidaha da olmadı. Kimsenin de olmasın inşallah
10 gün sonra anlarız kistin durumunu...aynen devam bebeğim

Sagol mogisim

Kızlar iyi geceler Nasılsıniz ben çok kotuyum 2 gundur kanama var bugün hastaneden ciktim.dusuk tehlikem varmış çok uzgunum bana dua edin

Canm.nasilsin basla tabi oturmakla olmuyo benim pilates e 2 ay oldu bugun artik astim.kendimi yoga da yapiyoruz arada yasasin.spor ☺ buarada benm yumurta dün catladi testin foto koymustum bugun de yaptim epey silinmis bekleme sirasi artik

Canm.nasilsin basla tabi oturmakla olmuyo benim pilates e 2 ay oldu bugun artik astim.kendimi yoga da yapiyoruz arada yasasin.spor ☺ buarada benm yumurta dün catladi testin foto koymustum bugun de yaptim epey silinmis bekleme sirasi artik
hadi hayırlı olsun o zaman tatlım bende beklemedeyim ve zaman güzel geçiyor bi kocişim eksik yanımda yarın da arkadaş yemeğe çağırıyor ama ben sanırım çok çok az yicem diyorum da kendisine.. pilatesi ben evde 3 ay yaptım nasıl inceldim nasıl anlatamam spor tıpkı terapi gibi bişey görmedim fotoyu ben

Arkadaşla gececek vakit tabi koca yokken ☺ vucudu hazirlamak lazim.gebelige benim.maşallah im var gerci kilo konusunda ☺ bugun benmki ne dedi biliyo musun , ilk defa bu kadar ciddi konustu genelde olur olur der gecer bebek konusunda, iskillenmeye basladim dedi bu ay da olmazsa tahlil falab tekrarlayalim dedi şaşırdım icten iceistiyomus megersem kuzum benim. Ben de klomen kullandigimi soyledim anlamıştim dedi ona da ☺

Kızlar iyi geceler Nasılsıniz ben çok kotuyum 2 gundur kanama var bugün hastaneden ciktim.dusuk tehlikem varmış çok uzgunum bana dua edin
Ablam dualarımdasin ,üzüldüm...yorulma sakin yatmaya çalış hep... Minigin sana tutunacak inşaallah ablam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…