kraker falan ye kuzum kıyamam yaaGeçecek biliyorum da çok kötüydüm ya neyseki simdi iyiyim
Ayva yiyiyordum ben iyi geliyorduGeçecek biliyorum da çok kötüydüm ya neyseki simdi iyiyim
aynen mogamim nasılda biliyor beniEvlendiğimde 50 kiloydum ama şuan 54,5 oldum lakin ben ince kemikli olduğumdan 54 ken bile 57 gibi görünüyorum yine de kilomdan memnunum önemli bi fazlalığım yok ama bende bi 3 -4 kilo versem güzel olur...kuşum sende gayet iyi görünüyorsun fotonda hala öyle misin bilmiyorum ama öyleysen şahane...4 kilo 1 ayda rahat rahat verilir biraz dikkat edersek...gerçi ben formasyon sürecinde o koşturmaca ile veririm kilo sende videolarınla halledersin
10 gün sonra anlarız kistin durumunu...aynen devam bebeğim
Sagol mogisimKuzum hakkınızda hayırlısı olacak ve inanıyorum tek seferde kavuşacaksın yavrularına...dualarım sizlerle
oh oh oh maaşallah bizim minik sıpamıza...kalp atışlarına olsun darısı...gözün aydın kuzum
Paşamız büyüyor annesi dolayısıyla bazı yerlere baskı yapmaya başladı Rabbim kolaylıkla atlatmana yardımcı olsun
Üzülmemene sevindim kuzum çünkü sağlık daha önemli eşin sağlıklı olduktan sonra bebişiniz olur inşallah bende beklemedeyim o yüzden seni anlıyorum ama zaman varmış demek ki deyip olumlu düşünmeye çalışıyorum
balım çok sevindim halletmenize gerçi sebebini bende merak ettim ama olsun geçmiş gitmiş şükür
Allah yardimcin olsun canim minigin burdayim diyorSelam kızlar ben bugün çok kötüydüm bütün gün yataktan çıkmadm başım çatlıçak gibiydi su içsrm ksuyordum
Vay aSana nasını arkadaş. İkinci kişilik oluşuyor desene bizde. Allah kolaylık versin beylere :)
Tamm canim Sağol sen 1. Takımda misinCanm foruma
Ayyy alemsinEmekli olunca taşınırsınız kuzum :) vardır ya hani burası emeklilerin yeri derler. Sizde öyle bi yer bulursunuz
Canm.nasilsin basla tabi oturmakla olmuyo benim pilates e 2 ay oldu bugun artik astim.kendimi yoga da yapiyoruz arada yasasin.spor ☺ buarada benm yumurta dün catladi testin foto koymustum bugun de yaptim epey silinmis bekleme sirasi artikaynen mogamim nasılda biliyor benihatta bugün yaptım sporu sırf bebek işi için ertledim kiloma kilo katmış oldum bebek nazlı çıktı onu mu bekleyeceğim başladım valla afroditin zayıflama takımına katılacağım biraz beni şevklendirirler.. dersler nasıl gidiyor formasyon işi filan sen zaten süper görünüyorsun 57 gibi değil o fotoda bense o fotodan 2-3 kilo fazlayım iyi diyorlar ama eşim kilo aldın deyince başladım bişeylere..
Sorun neymis canm 14.haftada ? Sikma.canini olumlu düşün muhakkak dua et bolbolKızlar iyi geceler Nasılsıniz ben çok kotuyum 2 gundur kanama var bugün hastaneden ciktim.dusuk tehlikem varmış çok uzgunum bana dua edin
hadi hayırlı olsun o zaman tatlım bende beklemedeyim ve zaman güzel geçiyorCanm.nasilsin basla tabi oturmakla olmuyo benim pilates e 2 ay oldu bugun artik astim.kendimi yoga da yapiyoruz arada yasasin.spor ☺ buarada benm yumurta dün catladi testin foto koymustum bugun de yaptim epey silinmis bekleme sirasi artik
Herhangi bir sorun yok bebekte iyi ama Rahimde kanama var olabliyomus öyle durumlar Allaha siginiyorumSorun neymis canm 14.haftada ? Sikma.canini olumlu düşün muhakkak dua et bolbol
Canim yazdım ama çıkmadı. BulamadimCanm foruma
Canim nasıl katıldın ben yazdım bulamadımben katıldım iki hafta deneme süresi diyo afroditim gel yanıma yaz bana ordan
Arkadaşla gececek vakit tabi koca yokken ☺ vucudu hazirlamak lazim.gebelige benim.maşallah im var gerci kilo konusunda ☺ bugun benmki ne dedi biliyo musun , ilk defa bu kadar ciddi konustu genelde olur olur der gecer bebek konusunda, iskillenmeye basladim dedi bu ay da olmazsa tahlil falab tekrarlayalim dedi şaşırdım icten iceistiyomus megersem kuzum benim. Ben de klomen kullandigimi soyledim anlamıştim dedi ona da ☺hadi hayırlı olsun o zaman tatlım bende beklemedeyim ve zaman güzel geçiyorbi kocişim eksik yanımda yarın da arkadaş yemeğe çağırıyor ama ben sanırım çok çok az yicem diyorum da kendisine.. pilatesi ben evde 3 ay yaptım nasıl inceldim nasıl anlatamam spor tıpkı terapi gibi bişey görmedim fotoyu ben
Ablam dualarımdasin ,üzüldüm...yorulma sakin yatmaya çalış hep... Minigin sana tutunacak inşaallah ablam...Kızlar iyi geceler Nasılsıniz ben çok kotuyum 2 gundur kanama var bugün hastaneden ciktim.dusuk tehlikem varmış çok uzgunum bana dua edin
Canim benim çok sağol. Allah razı olsun bol bol yasin süresini okutuyorum kV ye gerisi Rabbimin lutfu inşaAllah yavrum tutunur.Ablam dualarımdasin ,üzüldüm...yorulma sakin yatmaya çalış hep... Minigin sana tutunacak inşaallah ablam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?