- 30 Eylül 2014
- 1.036
- 1.136
- 158
- 37
amin aminn. Sana neler oluo bu dönemde
Ayyy alemsinama güzel fikir cnm yazdım bi kenara inşallah buluruz öyle bi yer
wayy cann valla adamlarda iyice bekliyo artık demek ki tatlım benimkide bi gidelim bi bekleyelim diyor, sanırım sınav üniv. derken kafasını yormak istemiyor bende oluruna bıraktım 8. veya9. denemede doktor yolunu görürüz inş gerek kalmaz :)Arkadaşla gececek vakit tabi koca yokken ☺ vucudu hazirlamak lazim.gebelige benim.maşallah im var gerci kilo konusunda ☺ bugun benmki ne dedi biliyo musun , ilk defa bu kadar ciddi konustu genelde olur olur der gecer bebek konusunda, iskillenmeye basladim dedi bu ay da olmazsa tahlil falab tekrarlayalim dedi şaşırdım icten iceistiyomus megersem kuzum benim. Ben de klomen kullandigimi soyledim anlamıştim dedi ona da ☺
afroditin sayfayı tıkla etkinlikleri var orayı tıkla konu görünüyor tıkla ve yaz kuzumCanim nasıl katıldın ben yazdım bulamadım
neden ki yaaSorma bebeğim bebişimin oluşu ertelendi biraz. Hayırlısı
Sen hic gitmedin mi kontrole ? Tabi bir yila kadar yolu var ama bizde yas faktörü var artik 28 bitti 30 demeden olsun istiyoruz bi de ikimizde de sıkıntı yok böyle olunca daha tedirgin oluyo insan. Neyse benm de hsg yakındırwayy cann valla adamlarda iyice bekliyo artık demek ki tatlım benimkide bi gidelim bi bekleyelim diyor, sanırım sınav üniv. derken kafasını yormak istemiyor bende oluruna bıraktım 8. veya9. denemede doktor yolunu görürüz inş gerek kalmaz :)
Sorma bebeğim bebişimin oluşu ertelendi biraz. Hayırlısı
dur link atayımCanim yazdım ama çıkmadı. Bulamadim
Tamm canim Sağol sen 1. Takımda misin
son çare yaptırırsın gitmedim hiç 4. denemem benim yaş 25 kocam 31Sen hic gitmedin mi kontrole ? Tabi bir yila kadar yolu var ama bizde yas faktörü var artik 28 bitti 30 demeden olsun istiyoruz bi de ikimizde de sıkıntı yok böyle olunca daha tedirgin oluyo insan. Neyse benm de hsg yakındır
neden ertelendi canım ?Sorma bebeğim bebişimin oluşu ertelendi biraz. Hayırlısı
Ayy canim ablam dikkat et kendine ve minnosuna.. Rabbim acil sifalar versin size dualarimiz eksik olmayacak insaAllahhhKızlar iyi geceler Nasılsıniz ben çok kotuyum 2 gundur kanama var bugün hastaneden ciktim.dusuk tehlikem varmış çok uzgunum bana dua edin
Senin yas super esin benden buyukmus siz esinin iisnden dolayi mi ordasiniz sormus muydum hatirlayamadim canm . Evet bebek icin iyi bi yer olmasi lazim tayin durmunuz var mi ankaraua gelinson çare yaptırırsın gitmedim hiç 4. denemem benim yaş 25 kocam 31bakalım biraz daha eşim sınavlarıyla uğraşıyor uzakta bu ilçede şartlar kötü kayseriye gideriz olmadı ama zamanı var daha en fazla burda hormon testi yaptırabilirim
Canim ben yumurtlamadan sonra kasiklarimda igne batar gibi hafif yanmalar hissetmistim sonradan segirmelere donusmustu insaAllah bebisin gelmistir canim benimHamile arkadaşlar a bi sorum olacak yumurta catladiktan sonra biseler hissetiniz mi batma gibi ? Benm normalde catlar ve normal e doner ama dun catladi ve bugun hep batmalar oldu hala da bi agirlik var kasiklarda. Merak ettim canlarSirriEyvan E elf21
Canım cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne bol bol yat dınlen ınsallah sımsıkı tutunurda bebısın kısa surelı bı yormus olur annesınıKızlar iyi geceler Nasılsıniz ben çok kotuyum 2 gundur kanama var bugün hastaneden ciktim.dusuk tehlikem varmış çok uzgunum bana dua edin
eee şubata kadar beklemiycen sanırım dimi 1 yıl çok uzun bir mola değilmi canım benim hatırlıyorum eşinin durumu kötü vasat diildi neden bu kadar karamsarsınkisweet42 Pamukprncess ve hanife55 canım arkadaşlarım. Geçen ay klomen kullanmıştım. Fakat bende bişey olmamasına rağmen işe yaramadı. Eşim operasyon geçirecek şubatta. 1 sene iyileşme süreci olacak bu durumda otamatikmen ertelenmiş oldu. Her şerde vardır bi hayır diyip beklemeye geçtim canlarım. Hayırlısı olsun... İlginize teşekkür ederim
Inşallah balim yaa normalde olmaz boyle hemen gecer agri falan bugun de boyle olunca sorayim.dedim.☺Teşekkürler cevabin icin fistikCanim ben yumurtlamadan sonra kasiklarimda igne batar gibi hafif yanmalar hissetmistim sonradan segirmelere donusmustu insaAllah bebisin gelmistir canim benim
canm test silikleştikten sonra da bikaç gün çalışmana devam et bence belli olmaz test silikleşse de yum hemen çatlamayabiliyorCanm.nasilsin basla tabi oturmakla olmuyo benim pilates e 2 ay oldu bugun artik astim.kendimi yoga da yapiyoruz arada yasasin.spor ☺ buarada benm yumurta dün catladi testin foto koymustum bugun de yaptim epey silinmis bekleme sirasi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?