Orasi da dogru tabi ama dun agri cok olunca catladi diye düşünmüştüm yarin calisiriz artıkcanm test silikleştikten sonra da bikaç gün çalışmana devam et bence belli olmaz test silikleşse de yum hemen çatlamayabiliyor
Allah razı olsun canım benim.Ayy canim ablam dikkat et kendine ve minnosuna.. Rabbim acil sifalar versin size dualarimiz eksik olmayacak insaAllahhh
betiim testte koyuyu gördüğümüz sendin dün değil mi... o yum olgunlaşmış demek oluyo sen çatladı diye mi düşünüyosun kuzum testin silikleştikten sonra çatlayacak yum senin batmaların o yüzden çalışmayı bırakma derim..Hamile arkadaşlar a bi sorum olacak yumurta catladiktan sonra biseler hissetiniz mi batma gibi ? Benm normalde catlar ve normal e doner ama dun catladi ve bugun hep batmalar oldu hala da bi agirlik var kasiklarda. Merak ettim canlar @SirriEyvan @elf21
Yatıyorum zaten memleketten annem hemen geldi.kv de burda ben yatiyorum onlarda çocuklarla yemekle uğraşıyorlar. Allah razı olsun canimCanım cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne bol bol yat dınlen ınsallah sımsıkı tutunurda bebısın kısa surelı bı yormus olur annesını
eee şubata kadar beklemiycen sanırım dimi 1 yıl çok uzun bir mola değilmi canım benim hatırlıyorum eşinin durumu kötü vasat diildi neden bu kadar karamsarsınkiolmadı şimdi
Kızlar ben bugün doktorumun ekibinden bir hemşireyle konuştum hatta 18 dakika konuşmuşuz telefonda bana çok güzel moral ve destek verdi. Çok tatlı herkes. Cumartesi günü beni genel anestezi ile uyutup içeriye kamerayla bakıcaklarmış sanırım bunun bir adı var söyledi ama aklımda kalmadı. Acaba hsg gibi bir şey mi ki? 500 lira istediler bunun için sgkdan yararlanabiliyorum. Adetten 1 hafta sonra yapılıyormuş bu işlem. Ay sonu adet oluncada tüpe başlıyoruz allahın izniyle. Dua edin lütfen çok heyecanlıyım. Kız ocak sonu güzel haberini alıcaz dedi. Eşim bile inanamıyor bu kadar erken olacağına. İnşallah sağlıkla tutunur bebişim.
yok canm kargoya verildiyse ve merkezde oturuyorsan yarın gün içinde gelir ben de aldım yarın gelecekGitti gidiyordan pazar aksamı ovulasyon siparisi verdim bu aksamda mail gelmiş satıcı bu aksam kargoladı diye. Daha öncede almıştım ama hatırlamıorum sizce ne zaman gelir ? Perşembeyi bulur mu ki ?
Kızlar ben bugün doktorumun ekibinden bir hemşireyle konuştum hatta 18 dakika konuşmuşuz telefonda bana çok güzel moral ve destek verdi. Çok tatlı herkes. Cumartesi günü beni genel anestezi ile uyutup içeriye kamerayla bakıcaklarmış sanırım bunun bir adı var söyledi ama aklımda kalmadı. Acaba hsg gibi bir şey mi ki? 500 lira istediler bunun için sgkdan yararlanabiliyorum. Adetten 1 hafta sonra yapılıyormuş bu işlem. Ay sonu adet oluncada tüpe başlıyoruz allahın izniyle. Dua edin lütfen çok heyecanlıyım. Kız ocak sonu güzel haberini alıcaz dedi. Eşim bile inanamıyor bu kadar erken olacağına. İnşallah sağlıkla tutunur bebişim.
yok canm kargoya verildiyse ve merkezde oturuyorsan yarın gün içinde gelir ben de aldım yarın gelecek
Seni takip ediyorm canım. Hic üzülme enerjini umudunu kaybetme. Ben inanıyorum ocakta hersey daha güzel olcak. Güzel haberlerini bekliyoruz
Ayyy canım benim inşallah inşallah çok dua edicem senin için. Çoook sevindim adına tatlım ya. Rabbim yüzünüzü güldürsün en kısazamanda inşallah
Bu arada babamdan hayatımda ilk kez bir şey istedim. Tüp bebek tedavisine başlayacağız, bana maddi destek çıkar mısın dedim. Babamda bankada param olmasın, kredi çeker gene destek olurum, evlatlarım benim için herşeyden değerli dedi. Çok duygulandım tabi bunun rahatlığıyla artık rahat rahat tedaviye başlayabilirim. Çünkü bu tedavide beni düşündüren tek şey biz nasıl karşılarız bunca masrafıydı.
hmm erken yada gec belli olaz canm gün içinde bi saatte gelir gelene kadar bekler alır gidersin..Mail geldi cnm satıcı ürününüzü kargoladı diye. Satıcı bu aksam kargoya vermiş evet merkezdeyim inş yarın gelir çünkü çarşamba günü sabah erkenden anneme gitcem iki gün kalmayı düşünüyorum. Ondan biraz telaşlıyım
ayy canm benm yaa babalar böle işte onlara can feda çok duygulandım canm insallah ocakta mutlu haberi alıcaz senden dua edicem tatlım :)Bu arada babamdan hayatımda ilk kez bir şey istedim. Tüp bebek tedavisine başlayacağız, bana maddi destek çıkar mısın dedim. Babamda bankada param olmasın, kredi çeker gene destek olurum, evlatlarım benim için herşeyden değerli dedi. Çok duygulandım tabi bunun rahatlığıyla artık rahat rahat tedaviye başlayabilirim. Çünkü bu tedavide beni düşündüren tek şey biz nasıl karşılarız bunca masrafıydı.
hmm erken yada gec belli olaz canm gün içinde bi saatte gelir gelene kadar bekler alır gidersin..
ayy canm benm yaa babalar böle işte onlara can feda çok duygulandım canm insallah ocakta mutlu haberi alıcaz senden dua edicem tatlım :)
valla canm ben artık satıcıdan utancıma ondan almadım adam dicek bu kadın da bi bebek yapamadı doğuramadı.. baska marka aldım bakalım o nasıl cıkacak adı ovula aldığımın :)Artık bişeyler ayarlıcam canım. Ya bu arada su laboquik gitti gidiyorda olmasa ne yapardık yaa. Epey uygun yani. Yoksa eczanedeki ovulasyona para dayanmaz
valla canm ben artık satıcıdan utancıma ondan almadım adam dicek bu kadın da bi bebek yapamadı doğuramadı.. baska marka aldım bakalım o nasıl cıkacak adı ovula aldığımın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?