2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

betiim testte koyuyu gördüğümüz sendin dün değil mi... o yum olgunlaşmış demek oluyo sen çatladı diye mi düşünüyosun kuzum testin silikleştikten sonra çatlayacak yum senin batmaların o yüzden çalışmayı bırakma derim..

Canım cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne bol bol yat dınlen ınsallah sımsıkı tutunurda bebısın kısa surelı bı yormus olur annesını
Yatıyorum zaten memleketten annem hemen geldi.kv de burda ben yatiyorum onlarda çocuklarla yemekle uğraşıyorlar. Allah razı olsun canim

Öyle oldu biraz canım ya. Bilmiyorum valla durum bundan ibaret. Yapacak bişeyim yok. Rabbim ne dediyse o olacak. Belkim hiç beklemediğimiz bi zamanda gelir mutlu eder beni ne güzel olur...
eee şubata kadar beklemiycen sanırım dimi 1 yıl çok uzun bir mola değilmi canım benim hatırlıyorum eşinin durumu kötü vasat diildi neden bu kadar karamsarsınki olmadı şimdi

Kızlar ben bugün doktorumun ekibinden bir hemşireyle konuştum hatta 18 dakika konuşmuşuz telefonda bana çok güzel moral ve destek verdi. Çok tatlı herkes. Cumartesi günü beni genel anestezi ile uyutup içeriye kamerayla bakıcaklarmış sanırım bunun bir adı var söyledi ama aklımda kalmadı. Acaba hsg gibi bir şey mi ki? 500 lira istediler bunun için sgkdan yararlanabiliyorum. Adetten 1 hafta sonra yapılıyormuş bu işlem. Ay sonu adet oluncada tüpe başlıyoruz allahın izniyle. Dua edin lütfen çok heyecanlıyım. Kız ocak sonu güzel haberini alıcaz dedi. Eşim bile inanamıyor bu kadar erken olacağına. İnşallah sağlıkla tutunur bebişim.

Gitti gidiyordan pazar aksamı ovulasyon siparisi verdim bu aksamda mail gelmiş satıcı bu aksam kargoladı diye. Daha öncede almıştım ama hatırlamıorum sizce ne zaman gelir ? Perşembeyi bulur mu ki ?

Seni takip ediyorm canım. Hic üzülme enerjini umudunu kaybetme. Ben inanıyorum ocakta hersey daha güzel olcak. Güzel haberlerini bekliyoruz

Gitti gidiyordan pazar aksamı ovulasyon siparisi verdim bu aksamda mail gelmiş satıcı bu aksam kargoladı diye. Daha öncede almıştım ama hatırlamıorum sizce ne zaman gelir ? Perşembeyi bulur mu ki ?
yok canm kargoya verildiyse ve merkezde oturuyorsan yarın gün içinde gelir ben de aldım yarın gelecek

Bu arada babamdan hayatımda ilk kez bir şey istedim. Tüp bebek tedavisine başlayacağız, bana maddi destek çıkar mısın dedim. Babamda bankada param olmasın, kredi çeker gene destek olurum, evlatlarım benim için herşeyden değerli dedi. Çok duygulandım tabi bunun rahatlığıyla artık rahat rahat tedaviye başlayabilirim. Çünkü bu tedavide beni düşündüren tek şey biz nasıl karşılarız bunca masrafıydı.

Ayyy canım benim inşallah inşallah çok dua edicem senin için. Çoook sevindim adına tatlım ya. Rabbim yüzünüzü güldürsün en kısazamanda inşallah

yok canm kargoya verildiyse ve merkezde oturuyorsan yarın gün içinde gelir ben de aldım yarın gelecek

Mail geldi cnm satıcı ürününüzü kargoladı diye. Satıcı bu aksam kargoya vermiş evet merkezdeyim inş yarın gelir çünkü çarşamba günü sabah erkenden anneme gitcem iki gün kalmayı düşünüyorum. Ondan biraz telaşlıyım

Seni takip ediyorm canım. Hic üzülme enerjini umudunu kaybetme. Ben inanıyorum ocakta hersey daha güzel olcak. Güzel haberlerini bekliyoruz

Ayyy canım benim inşallah inşallah çok dua edicem senin için. Çoook sevindim adına tatlım ya. Rabbim yüzünüzü güldürsün en kısazamanda inşallah

Allah razı olsun hepinizden. Tek istediğim dua duacım olun yeter canlarım. Allah hepimizin yüzünü güldürsün iyi ki varsınız.

İşte bu destek en az bebek sahibi olma sevinci kadar mutlu olma sebebidir bence. Helal olsun ..

hmm erken yada gec belli olaz canm gün içinde bi saatte gelir gelene kadar bekler alır gidersin..

ayy canm benm yaa babalar böle işte onlara can feda çok duygulandım canm insallah ocakta mutlu haberi alıcaz senden dua edicem tatlım :)

hmm erken yada gec belli olaz canm gün içinde bi saatte gelir gelene kadar bekler alır gidersin..

Artık bişeyler ayarlıcam canım. Ya bu arada su laboquik gitti gidiyorda olmasa ne yapardık yaa. Epey uygun yani. Yoksa eczanedeki ovulasyona para dayanmaz

Artık bişeyler ayarlıcam canım. Ya bu arada su laboquik gitti gidiyorda olmasa ne yapardık yaa. Epey uygun yani. Yoksa eczanedeki ovulasyona para dayanmaz
valla canm ben artık satıcıdan utancıma ondan almadım adam dicek bu kadın da bi bebek yapamadı doğuramadı.. baska marka aldım bakalım o nasıl cıkacak adı ovula aldığımın :)

valla canm ben artık satıcıdan utancıma ondan almadım adam dicek bu kadın da bi bebek yapamadı doğuramadı.. baska marka aldım bakalım o nasıl cıkacak adı ovula aldığımın :)

hmmm anladım bnmde ikinci kez kullanmam olcak bnde biraz utanarak sipariş ettim insan tuhaf oluyo dimi ? senin kaçıncı kez kullanman ? ovula dediğin aynı laboquik gibi kaset tipi mi ? memnun kalan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…