- 30 Eylül 2014
- 1.036
- 1.136
- 158
- 37
Aynen hanifecim iyiki varlarİşte bu destek en az bebek sahibi olma sevinci kadar mutlu olma sebebidir bence. Helal olsun ..
Ayy canım ya ne mutlu sana. Anneler babalar ne değerli insanlar. Babacığının o güzel ellerinden öperim. Rabbim başımızdan eksik etmesin inşallah. Hakları ödenmez...Bu arada babamdan hayatımda ilk kez bir şey istedim. Tüp bebek tedavisine başlayacağız, bana maddi destek çıkar mısın dedim. Babamda bankada param olmasın, kredi çeker gene destek olurum, evlatlarım benim için herşeyden değerli dedi. Çok duygulandım tabi bunun rahatlığıyla artık rahat rahat tedaviye başlayabilirim. Çünkü bu tedavide beni düşündüren tek şey biz nasıl karşılarız bunca masrafıydı.
Aynen hanifecim iyiki varlar
Ayy canım ya ne mutlu sana. Anneler babalar ne değerli insanlar. Babacığının o güzel ellerinden öperim. Rabbim başımızdan eksik etmesin inşallah. Hakları ödenmez...
aynen canm sanki beni görüyomuş adam öle utandım valla:) ben ilk kullanısımda hamile kalmıştım ama düştü malesef sonra da gecen ay kullandım hep pozitifti gebelikten süphelendim ama meğer yum çatlamamış kist olmuş bu ay 3. olacak ama ben 4.ye alıyorum artık :) aynı canm tip olarak forumda da bikaç kişi kullanmış kötü diyen duymadımhmmm anladım bnmde ikinci kez kullanmam olcak bnde biraz utanarak sipariş ettiminsan tuhaf oluyo dimi ? senin kaçıncı kez kullanman ? ovula dediğin aynı laboquik gibi kaset tipi mi ? memnun kalan var mı ?
aynen canm sanki beni görüyomuş adam öle utandım valla:) ben ilk kullanısımda hamile kalmıştım ama düştü malesef sonra da gecen ay kullandım hep pozitifti gebelikten süphelendim ama meğer yum çatlamamış kist olmuş bu ay 3. olacak ama ben 4.ye alıyorum artık :) aynı canm tip olarak forumda da bikaç kişi kullanmış kötü diyen duymadım
canım senin bebek işi neden sekteye uğradı hayırdır ?
Canım ismini alıntılayıp yazdım ama görmedin sanırım. Neyse önemli değil anlatayım tekrar. Canım bana klomen işlemiyo. Eşimde şubatta operasyon geçirecek. Doktor 1 senede ancak toparlar dedi. O yüzden otomatikman ertelenmiş oldu canım. Olsun ama kafam rahat. En azından her ay oldumu olmadımı die beklemeyecem. İyileşince olur Allah izin verirse
olur mu olur canm .. inşallah gercekten gerek kalmaz ya da en azından bende bi problem cıkmaz son 3aydır hep bi sorun vcıkıyoanladımm inş hamile kalırsın da gerek kalmaz bidaha. yine büyük konuşmiyim de daha almam gibime geliyo. İlkinde acemilik yasıosun pek anlamıosun ikinci biraz daha tecrübelerin oluyo. Belki üç dicem ama inş dördüncü olmaz
şaka bir yana bide ovulasyon bizde bağımlılık oluyomuş her ay alıomuşuzidrar hcg de ikinci çizgiyi göremiyoruz bari ovulasyonda görelim diyip ovulasyon bağımlısı oluyomuşuz ahahahaaa
Dualarimdan hic eksik olmayacaksin canim ve diger tup bebek yapan kardeslerim insaAllah hepinizde ilk denemede minnaklariniza kavusacaksiniz :)Allah razı olsun hepinizden. Tek istediğim dua duacım olun yeter canlarım. Allah hepimizin yüzünü güldürsün iyi ki varsınız.
hmm anladımm olsun ya sağlığı düzelcekse geç olsun güç olmasın dediğin gibi en azından bir yıl çokta beklenti içinde olmayıp her ay ümitlenmezsin yada yıpranmazsın keske bana da biri bir yıl bekle bir yılın sonunda olcak dese yani zamanı kestirebilsem keske. Bu bile iyi bişey. Belirsizlik çok ama çok kötü. Ayrıca eşine de acil şifalar canım inş sağlığına kavuşur. tekrar kusuruma bakma ismimi etiketlemeni görmedim alıntıları takip etmek daha rahat oluyo.
olur mu olur canm .. inşallah gercekten gerek kalmaz ya da en azından bende bi problem cıkmaz son 3aydır hep bi sorun vcıkıyo
Kizz afrodit gece gece guldurdun ya Rabbimde bu ay senin yuzunu guldursun insaAllahh:)valla canm ben artık satıcıdan utancıma ondan almadım adam dicek bu kadın da bi bebek yapamadı doğuramadı.. baska marka aldım bakalım o nasıl cıkacak adı ovula aldığımın :)
Ne demek canım benim ne kusuru. Sen beni sorunca sağolsun diğer arkadaşlarımda sordu. Bende tek tek yazmiyim dedim 3 ünüzün ismini yazıp anlatmıştım. Ama olsun sorun değil. Evet canım öyle gerçekten belirsizliğin içine düşmektense belirli yoldan devam edeceğiz inşallah. Hepinizin hamiş haberini tek tek duyup sonrada ben diyecem hamişim artık die inşallah hadi hayırlısı bakalımmm
Ayy insallah valla bu düşünce bile mutlu ediyo insanı canımsordum mu bilmiyorum senin adetin bitti mi ? benim bugünde hafiften devam etti. yarın abdest alcam insallah.
Yok sormadın canım benimde aynı kahverengiler bitmiyo bir türlü inatçı çıktı. Ysrın abdestleniriz inşallah
insallahhhh. Bu ay beraber takip ederiz
Melek belki ocakta gecikmeli ikramiye bize çıkar ne dersin ? Batlarımız hemen hemen aynı. Kim bilir belki ikimizde hamile kalırz yada ikimizden biri hamile kalır. yada buradan hiç ummayan bir arkadasımız hamile kalır.Ayy insallah yaa
Canım benim ya iyi yüreklim benim inşallah canım arkadaşım inşaaaallllaaaahhh
insallah melekcim.o senin güzel yürekliliğin
neyse ben ufaktan kaçayım . iyi geceler canım. kendine cici bak.
inşallahhh bitanemm hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alacaksınız sen içini ferah tut tatlımKızlar ben bugün doktorumun ekibinden bir hemşireyle konuştum hatta 18 dakika konuşmuşuz telefonda bana çok güzel moral ve destek verdi. Çok tatlı herkes. Cumartesi günü beni genel anestezi ile uyutup içeriye kamerayla bakıcaklarmış sanırım bunun bir adı var söyledi ama aklımda kalmadı. Acaba hsg gibi bir şey mi ki? 500 lira istediler bunun için sgkdan yararlanabiliyorum. Adetten 1 hafta sonra yapılıyormuş bu işlem. Ay sonu adet oluncada tüpe başlıyoruz allahın izniyle. Dua edin lütfen çok heyecanlıyım. Kız ocak sonu güzel haberini alıcaz dedi. Eşim bile inanamıyor bu kadar erken olacağına. İnşallah sağlıkla tutunur bebişim.
Kızlar iyi geceler Nasılsıniz ben çok kotuyum 2 gundur kanama var bugün hastaneden ciktim.dusuk tehlikem varmış çok uzgunum bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?