2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kızlar merhabaaaaa :) batıma az kaldı ya test alıp yapsammı gercı ben negatf cıkacak dıye dusunuyorum ama sırf içimi rahatlatmak ıcın test yapsammı acaba ????
bence en azından gününü bekle canım.. Sonra hayal kırıklığı oluyor.. hem günün geçtimi daha kesin sonucu anlamış olursun

kızlar merhabaaaaa :) batıma az kaldı ya test alıp yapsammı gercı ben negatf cıkacak dıye dusunuyorum ama sırf içimi rahatlatmak ıcın test yapsammı acaba ????

Benımde batım canım yarın ama merakla beklıyorum ve yapmamk ıcın dırenıyorum gunum gecmesınıbeklıyorum eger yarın veya persembe adet olmazsam cuma sabah yapacagım sende bekle bence canım

DÜN KV DEDİ Kİ Bİ TORUNUM OLSAYDI KOCAMDA DEDİ SEVERDİK YUMUK YUMUK TOMBİK BACAKLARINI :) BUGÜNDE ÇOCUK ODASI RESMİ YOLLAMIŞ İKİ TANE EŞİM BENİM KOCAM İKİ AY ÖNCE OLURSA OLUR NE KADAR ÇOK TAKIYORSUN BEBEK İŞİNİ DİYEN KOCAM BU ERKEK MİLLETİ DEĞÜŞÜK ÇALIŞMADAN BEBEK BEKLEYEN KOCAM KENDİMİ SENELERDİR ÇOCUK HASRETİYLE EŞİME BEBEK VEREMİYORMUŞ GİBİ HİSSETTİM ADAMI BÖYLE GÖRÜNCE NE DİYEYİM BİZE ALLAH SABIR VERSİN :)

Benımde batım canım yarın ama merakla beklıyorum ve yapmamk ıcın dırenıyorum gunum gecmesınıbeklıyorum eger yarın veya persembe adet olmazsam cuma sabah yapacagım sende bekle bence canım

BENDE SANA KATILSAM MI AMA CUMA 35.GÜN BENİM İÇİN 37.GÜN DAHA UYGUN OLUR TABİ OLMAZSAM YOK YOK CUMADAN VAZGEÇTİM

afroditim sen bizimle paylaş her şeyi tabi seve seve dinlerim soğan kürü yapıyorsun sanırım :) moral çok önemli kitap oku sürükleyici, tavsiyemdir çok güzel geçer zaman
okuyorum kuzum kanatlar diye bi kitap basladım :) jasmine arkadasın takıma katıldım deneme asamasındayım kilolardan kurtulmak için :) burayı da nassla bırakmam bu arada evet soğan kürünü de yapıyorum ama su an su orucu tutuyorum artık iftarda içicem

Süperrrrrrrrrrrrr ya ne güzel canım en kısa zamanda gelır ınsallah mutlulugunuza mutluluk eklenır
Ama sende esıne deseydın emek olmadan yemek olmaz cok calısmamız lazım cok dıyeeeeeeeeee

bence en azından gününü bekle canım.. Sonra hayal kırıklığı oluyor.. hem günün geçtimi daha kesin sonucu anlamış olursun

ne düşünüyorsan düşün bat gününden önce yapma blummmum :)

tmm kızlar sizi dinlicem o arada bebş yoksa adet olsam bari :)

BENDE SANA KATILSAM MI AMA CUMA 35.GÜN BENİM İÇİN 37.GÜN DAHA UYGUN OLUR TABİ OLMAZSAM YOK YOK CUMADAN VAZGEÇTİM

Katıl bebegım ıkımız mutlu haber verırız belkı tabı bende adet olmazsam ama sen nasıl rahat edeceksen o zaman yap canım

ayyy cok alemsınız :):)

Süperrrrrrrrrrrrr ya ne güzel canım en kısa zamanda gelır ınsallah mutlulugunuza mutluluk eklenır
Ama sende esıne deseydın emek olmadan yemek olmaz cok calısmamız lazım cok dıyeeeeeeeeee
Elisam durumun nasil varmi belirtiler

diyorum zaten yapmadan olmuyor diye ne biliyorsun yaptıklarımızdan olur belki diyor işte ondaki düşünce bende olsa şuan hamileyim derdim

Elisam durumun nasil varmi belirtiler

Bebegım bır yereyaslandıgımda gogsum yara olmus gıbı acıyor ve kocaman oldular bugune sancılanmaya basladım adet olacakmıs gıbı dun sabah ve ondan oncekı aksam bırkac defa boyle sanıyelık ıgne batma gıı bır olay yasadım ılk defa ne dusunecegımı bılemıyorum kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…