bak bır foto eklıyorum :)
bence en azından gününü bekle canım.. Sonra hayal kırıklığı oluyor.. hem günün geçtimi daha kesin sonucu anlamış olursunkızlar merhabaaaaa :) batıma az kaldı ya test alıp yapsammı gercı ben negatf cıkacak dıye dusunuyorum ama sırf içimi rahatlatmak ıcın test yapsammı acaba ????
kızlar merhabaaaaa :) batıma az kaldı ya test alıp yapsammı gercı ben negatf cıkacak dıye dusunuyorum ama sırf içimi rahatlatmak ıcın test yapsammı acaba ????
kızlar merhabaaaaa :) batıma az kaldı ya test alıp yapsammı gercı ben negatf cıkacak dıye dusunuyorum ama sırf içimi rahatlatmak ıcın test yapsammı acaba ????
Benımde batım canım yarın ama merakla beklıyorum ve yapmamk ıcın dırenıyorum gunum gecmesınıbeklıyorum eger yarın veya persembe adet olmazsam cuma sabah yapacagım sende bekle bence canım
okuyorum kuzum kanatlar diye bi kitap basladım :) jasmine arkadasın takıma katıldım deneme asamasındayım kilolardan kurtulmak için :) burayı da nassla bırakmamafroditim sen bizimle paylaş her şeyi tabi seve seve dinlerim soğan kürü yapıyorsun sanırım :) moral çok önemli kitap oku sürükleyici, tavsiyemdir çok güzel geçer zaman
DÜN KV DEDİ Kİ Bİ TORUNUM OLSAYDI KOCAMDA DEDİ SEVERDİK YUMUK YUMUK TOMBİK BACAKLARINI :) BUGÜNDE ÇOCUK ODASI RESMİ YOLLAMIŞ İKİ TANE EŞİM BENİM KOCAM İKİ AY ÖNCE OLURSA OLUR NE KADAR ÇOK TAKIYORSUN BEBEK İŞİNİ DİYEN KOCAMBU ERKEK MİLLETİ DEĞÜŞÜK ÇALIŞMADAN BEBEK BEKLEYEN KOCAM KENDİMİ SENELERDİR ÇOCUK HASRETİYLE EŞİME BEBEK VEREMİYORMUŞ GİBİ HİSSETTİM ADAMI BÖYLE GÖRÜNCE NE DİYEYİM BİZE ALLAH SABIR VERSİN :)
bence en azından gününü bekle canım.. Sonra hayal kırıklığı oluyor.. hem günün geçtimi daha kesin sonucu anlamış olursun
ne düşünüyorsan düşün bat gününden önce yapma blummmum :)
tmm kızlar sizi dinlicem o arada bebş yoksa adet olsam bari :)Benımde batım canım yarın ama merakla beklıyorum ve yapmamk ıcın dırenıyorum gunum gecmesınıbeklıyorum eger yarın veya persembe adet olmazsam cuma sabah yapacagım sende bekle bence canım
BENDE SANA KATILSAM MI AMA CUMA 35.GÜN BENİM İÇİN 37.GÜN DAHA UYGUN OLUR TABİ OLMAZSAM YOK YOK CUMADAN VAZGEÇTİM
ayyy cok alemsınız :):)DÜN KV DEDİ Kİ Bİ TORUNUM OLSAYDI KOCAMDA DEDİ SEVERDİK YUMUK YUMUK TOMBİK BACAKLARINI :) BUGÜNDE ÇOCUK ODASI RESMİ YOLLAMIŞ İKİ TANE EŞİM BENİM KOCAM İKİ AY ÖNCE OLURSA OLUR NE KADAR ÇOK TAKIYORSUN BEBEK İŞİNİ DİYEN KOCAMBU ERKEK MİLLETİ DEĞÜŞÜK ÇALIŞMADAN BEBEK BEKLEYEN KOCAM KENDİMİ SENELERDİR ÇOCUK HASRETİYLE EŞİME BEBEK VEREMİYORMUŞ GİBİ HİSSETTİM ADAMI BÖYLE GÖRÜNCE NE DİYEYİM BİZE ALLAH SABIR VERSİN :)
canımmmm cuma beraber yapalımm tmm mıKatıl bebegım ıkımız mutlu haber verırız belkı tabı bende adet olmazsam ama sen nasıl rahat edeceksen o zaman yap canım
çok güzelll :):):) ahh ahh bugün canımız doğa çekiyor :)
iyiyiyiz canım sen ve beısın nasılSelam kızçeler nasilsinizzz
Elisam durumun nasil varmi belirtilerSüperrrrrrrrrrrrr ya ne güzel canım en kısa zamanda gelır ınsallah mutlulugunuza mutluluk eklenır
Ama sende esıne deseydın emek olmadan yemek olmaz cok calısmamız lazım cok dıyeeeeeeeeee
Süperrrrrrrrrrrrr ya ne güzel canım en kısa zamanda gelır ınsallah mutlulugunuza mutluluk eklenır
Ama sende esıne deseydın emek olmadan yemek olmaz cok calısmamız lazım cok dıyeeeeeeeeee
canımmmm cuma beraber yapalımm tmm mı
Iyiyiz blumm guzel anne adayim senin batta yaklasiyor varmi belirti canimiyiyiyiz canım sen ve beısın nasıl
Elisam durumun nasil varmi belirtiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?