- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Allah yardimcin olsun canim minigin burdayim diyor
kraker falan ye kuzum kıyamam yaa
Ayva yiyiyordum ben iyi geliyordu
Kızlar ben bugün doktorumun ekibinden bir hemşireyle konuştum hatta 18 dakika konuşmuşuz telefonda bana çok güzel moral ve destek verdi. Çok tatlı herkes. Cumartesi günü beni genel anestezi ile uyutup içeriye kamerayla bakıcaklarmış sanırım bunun bir adı var söyledi ama aklımda kalmadı. Acaba hsg gibi bir şey mi ki? 500 lira istediler bunun için sgkdan yararlanabiliyorum. Adetten 1 hafta sonra yapılıyormuş bu işlem. Ay sonu adet oluncada tüpe başlıyoruz allahın izniyle. Dua edin lütfen çok heyecanlıyım. Kız ocak sonu güzel haberini alıcaz dedi. Eşim bile inanamıyor bu kadar erken olacağına. İnşallah sağlıkla tutunur bebişim.
İnsallah canm bnm aynen ole ne kadar ugrasirsan o kafar sorun cikio keske hic bilmeseydim yum ne ov testi ne nasil ne yapilir kendiigimden kaliverseydim ama nasip iste ne zaman olacaksa .. Aminnyaa evet farkındayım senin derdini okuorum gözüme çarpıyosun ara sıra. İnş bu ay bebiş gelir sorun çıkmz da azcık rahat nefes alırsın. sanki bu işi ciddiye aldıkça hersey daha mı kötüye gidiyo acaba ? bnde şaşırdım kaldım uğrassan olmuyo uğrasmasan olmuyo . Allah yardımcımız olsun.
canım attıgınız adımlara cokcok sevındım inşallah sendn de güzel haberler alıcaz ocak sonunda:) Allahım babalarımızı basımızdan eksık etmesın her şeyi feda ederler gözleri kapalı şükür böyle ailelere sahibiz sahipsin :) Allahım yolunuzu acık etsın her daim...Bu arada babamdan hayatımda ilk kez bir şey istedim. Tüp bebek tedavisine başlayacağız, bana maddi destek çıkar mısın dedim. Babamda bankada param olmasın, kredi çeker gene destek olurum, evlatlarım benim için herşeyden değerli dedi. Çok duygulandım tabi bunun rahatlığıyla artık rahat rahat tedaviye başlayabilirim. Çünkü bu tedavide beni düşündüren tek şey biz nasıl karşılarız bunca masrafıydı.
Kizlarrr amerikada cift ve evlilik terapisi uzerine egitim alan bi arkadasim bi proje baslatti. Ucretsiz danismanlik yapicak bir sure internet uzerinden. Ilgilenen varsa bloguna bi goz atsin.
kocamlailgilibirderdimvar.blogspot.com.
selamlar iyi geceler...öncelikle kaybınla ilgili gecmıs olsun bende bi kayıp yasadım agustos sonunda çok zorHer kese selamlar.Kızlar ben yeni üyeyim burda.1 buçuk senelik evliyim.1sene belki de 14ay falan önce düşük yaptım 1haftalIk falandı çok küçük olduğu için doktorlar kurtaja gerek duymadı. 2-6 ay arası umutlanma dediler.Yakınlarda doktora da gittim hiç bir problemim yokmuş şu an.duzenli adet görüyorum hep adetten 5 gün falan önce ara-sıra kasık ağrılarım sancılar göğüs hassaslığı bildiğimiz adet belirtileri olurdu.Şimdi adetime 1 gün var ve hiç bir belirti yok.hamilemiyim degilmiyim?bilgilerinizi paylaşırmısınız mümkünse.Adetim gecikmeden test de yapmak istemiyorum hayal kırıklığı yaşamak.Bu arada Allah bebek isteyen her kese nasip etsin olanlara da bağışlasin inşallah. Baya uzun oldu içimi dökmek istedim
Sagol canim sana da cok geçmiş olsun Allah bidaha yasatmasin inşallah isteyen her kese sağlıklı bir evlat nasip eder sana da bana ☺ bende hep göğüs ağrıları vardı dusukten sonra adetim hep aynı gün düzenli oluyo ondan önce 1-2 gün erken de olduğu oluyordu inşallah hepimizin yüzünü guldurur yüce Rabbim ☺selamlar iyi geceler...öncelikle kaybınla ilgili gecmıs olsun bende bi kayıp yasadım agustos sonunda çok zoryeni çalışmalara basladım benm kurtajdan snra adet öncesi olan gögus hassasıyetım ortadan kalktı kurtajdan önce adet olmadan baslayan gögus agrımın bazı aylarda olamadıgını biliyorum böyle bi durumda olabilir ama inşalah böyle degldı ve bebişin belirtisiz olarak gelip konmuştur göbüşüne :)
Hissetmem mi canim...çekme yanma kasılma batma gibi tarif edebileceğim hisler vardı...ki bir kaç gün sonra kendini segirmeye bırakan...IİnsaAllah güzel haberler verirsin canim benimmm:)Hamile arkadaşlar a bi sorum olacak yumurta catladiktan sonra biseler hissetiniz mi batma gibi ? Benm normalde catlar ve normal e doner ama dun catladi ve bugun hep batmalar oldu hala da bi agirlik var kasiklarda. Merak ettim canlarSirriEyvan E elf21
Oyy kuzum ne guzeeel...mutlu haberler çok yakında Rabbimin izniyle...:) canimsiinn hep dua ediyorumm...Kızlar ben bugün doktorumun ekibinden bir hemşireyle konuştum hatta 18 dakika konuşmuşuz telefonda bana çok güzel moral ve destek verdi. Çok tatlı herkes. Cumartesi günü beni genel anestezi ile uyutup içeriye kamerayla bakıcaklarmış sanırım bunun bir adı var söyledi ama aklımda kalmadı. Acaba hsg gibi bir şey mi ki? 500 lira istediler bunun için sgkdan yararlanabiliyorum. Adetten 1 hafta sonra yapılıyormuş bu işlem. Ay sonu adet oluncada tüpe başlıyoruz allahın izniyle. Dua edin lütfen çok heyecanlıyım. Kız ocak sonu güzel haberini alıcaz dedi. Eşim bile inanamıyor bu kadar erken olacağına. İnşallah sağlıkla tutunur bebişim.
saçmalama be deliyaaaa çok sevinirim kargo ücretini öderim sen yeter ki gönder....peki yeni mi alıp göndereceksin o zaman onun ücretinide hesabına yatırayım...r
canım aşılamamı yaptırıcaksın.. inşallah ilk denemen de tutar :) bendee aşılama yaptırdım şimdi hamileyim :) RAbbim sanada nasip etsin canım benim :)Üçüzde olabilir ama yasak sanırım üçüz doğurmak, birini alıyorlar diye biliyorum. İkize hadi bir nevi sıcak bakayım ki allah isteyene versin hep söyledim yine söylücem ben tek istiyorum ama olursada olur ama ama üçüz lütfen olmasın.
ooo çok yakınız bebeğim eş durdumundan geldim ama 2 seneye eşim üniv. bitirince kaçacaz burdan inş.. ankaraya da yakınız bu arada ben her şeyde kayseriye giderim eşim haftada bir enaz gidiyor üniversitesi i.çinSenin yas super esin benden buyukmus siz esinin iisnden dolayi mi ordasiniz sormus muydum hatirlayamadim canm . Evet bebek icin iyi bi yer olmasi lazim tayin durmunuz var mi ankaraua gelin
Tesekkur ederim canım bakacağım hmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?