2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Elif ben çok tedirginim her an sürekli düşünüyorum acaba bebeğim iyimi kalp atışları normalmi bir sorun varmıdır Acep sürekli bunları düşünmekten kafayı yiyecem elimde olsa her gün ultrasyona girer bebeğimin kalp atışlrını dinlerin ne zaman geçecek bu tedirginlik
Allah yardimcin olsun canim minigin burdayim diyor

Canım benim Rabbim emeğini boşa çıkartmasın inşallah ben inanıyorum ilk denemede tutunacak bebißin sana

İnsallah canm bnm aynen ole ne kadar ugrasirsan o kafar sorun cikio keske hic bilmeseydim yum ne ov testi ne nasil ne yapilir kendiigimden kaliverseydim ama nasip iste ne zaman olacaksa .. Aminn

canım attıgınız adımlara cokcok sevındım inşallah sendn de güzel haberler alıcaz ocak sonunda:) Allahım babalarımızı basımızdan eksık etmesın her şeyi feda ederler gözleri kapalı şükür böyle ailelere sahibiz sahipsin :) Allahım yolunuzu acık etsın her daim...

Kizlarrr amerikada cift ve evlilik terapisi uzerine egitim alan bi arkadasim bi proje baslatti. Ucretsiz danismanlik yapicak bir sure internet uzerinden. Ilgilenen varsa bloguna bi goz atsin.
....

Son düzenleyen: Moderatör:
Blogspot yazilmasi gereken yere kadinlar kulubu yaziyo bilgisayar otomatik olarak niye ki :)

Her kese selamlar.Kızlar ben yeni üyeyim burda.1 buçuk senelik evliyim.1sene belki de 14ay falan önce düşük yaptım 1haftalIk falandı çok küçük olduğu için doktorlar kurtaja gerek duymadı. 2-6 ay arası umutlanma dediler.Yakınlarda doktora da gittim hiç bir problemim yokmuş şu an.duzenli adet görüyorum hep adetten 5 gün falan önce ara-sıra kasık ağrılarım sancılar göğüs hassaslığı bildiğimiz adet belirtileri olurdu.Şimdi adetime 1 gün var ve hiç bir belirti yok.hamilemiyim degilmiyim?bilgilerinizi paylaşırmısınız mümkünse.Adetim gecikmeden test de yapmak istemiyorum hayal kırıklığı yaşamak.Bu arada Allah bebek isteyen her kese nasip etsin olanlara da bağışlasin inşallah. Baya uzun oldu içimi dökmek istedim

selamlar iyi geceler...öncelikle kaybınla ilgili gecmıs olsun bende bi kayıp yasadım agustos sonunda çok zor yeni çalışmalara basladım benm kurtajdan snra adet öncesi olan gögus hassasıyetım ortadan kalktı kurtajdan önce adet olmadan baslayan gögus agrımın bazı aylarda olamadıgını biliyorum böyle bi durumda olabilir ama inşalah böyle degldı ve bebişin belirtisiz olarak gelip konmuştur göbüşüne :)

Sagol canim sana da cok geçmiş olsun Allah bidaha yasatmasin inşallah isteyen her kese sağlıklı bir evlat nasip eder sana da bana ☺ bende hep göğüs ağrıları vardı dusukten sonra adetim hep aynı gün düzenli oluyo ondan önce 1-2 gün erken de olduğu oluyordu inşallah hepimizin yüzünü guldurur yüce Rabbim ☺

Hissetmem mi canim...çekme yanma kasılma batma gibi tarif edebileceğim hisler vardı...ki bir kaç gün sonra kendini segirmeye bırakan...IİnsaAllah güzel haberler verirsin canim benimmm:)

Oyy kuzum ne guzeeel...mutlu haberler çok yakında Rabbimin izniyle...:) canimsiinn hep dua ediyorumm...

yaaaa çok sevinirim kargo ücretini öderim sen yeter ki gönder....peki yeni mi alıp göndereceksin o zaman onun ücretinide hesabına yatırayım...r
saçmalama be deli senden para isteyen mi var allah allah ya :) sus konusunu acma :)

canım aşılamamı yaptırıcaksın.. inşallah ilk denemen de tutar :) bendee aşılama yaptırdım şimdi hamileyim :) RAbbim sanada nasip etsin canım benim :)

Günaydın kızlar nasılsınız?Kızlar ben bu sabah tuvalete gitdikte benden azacık kahverengi kan geldi ped de kan olmuş 2 damla falan kan gelmiş hamile olanlar benim gibi oldumu sizde de hiç ya bir bilgisi olanlar varmı aranızda?birazdan doktorumun yanına gitsemmi?

Senin yas super esin benden buyukmus siz esinin iisnden dolayi mi ordasiniz sormus muydum hatirlayamadim canm . Evet bebek icin iyi bi yer olmasi lazim tayin durmunuz var mi ankaraua gelin
ooo çok yakınız bebeğim eş durdumundan geldim ama 2 seneye eşim üniv. bitirince kaçacaz burdan inş.. ankaraya da yakınız bu arada ben her şeyde kayseriye giderim eşim haftada bir enaz gidiyor üniversitesi i.çin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…