Canim Günaydın bende de oluyordu doktor ilaç veriyordu geciyordu. Bebek yerleşirken kılcal damarlardan kan gelebilirmis tabi diğer ihtimslde olabilir sen hmm doktoruna git çünkü hamilelikte gelen her lekeyi düşüğe yormamsk lazım ama sen yine de git için rahat eder yoksa stres yaparsın stres ten de birsey olur Allah korusun hadi bizi habersiz birakmaGünaydın kızlar nasılsınız?Kızlar ben bu sabah tuvalete gitdikte benden azacık kahverengi kan geldi ped de kan olmuş 2 damla falan kan gelmiş hamile olanlar benim gibi oldumu sizde de hiç ya bir bilgisi olanlar varmı aranızda?birazdan doktorumun yanına gitsemmi?
bende istanbul da bartinliyim ama istanbulda dogdum resinden bizim tarafa nekadarda benziyorsun)
kızlaaar günaydın işlerin ve bulantılarımın yoğunluğundan hiç giremiyordum ama bu ara ikise de biraz durulmaya başladı çok şükür. bu arada yeni hamişler gördüm W wuslt ım çok sevindim yaaa Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin senin yumurtalara laf atanlara da kapak olsun:) dün girdim uzun zaman sonra bir baktım wusltçım hamileeee çok heyecanladım:) bu ay liste şenlenmiş olarak ilerliyor inşaallah tüm liste hamiş kalır. tüm yeni hamişleri tebrik ediyorum.Mogami cim sende formasyona başlıyormuşsun sanırım hayırlı olsun Allah hayırlı kapılar açsın.@SirriEyvan nasılsın kız bebiş mi geliyr sanki öyle birşeyler okudum:) ve tüüüümmmm arkadaşlar özledim sizleri hepiniz iyisinizdir umarım
Günaydın kızlar nasılsınız?Kızlar ben bu sabah tuvalete gitdikte benden azacık kahverengi kan geldi ped de kan olmuş 2 damla falan kan gelmiş hamile olanlar benim gibi oldumu sizde de hiç ya bir bilgisi olanlar varmı aranızda?birazdan doktorumun yanına gitsemmi?
canım attıgınız adımlara cokcok sevındım inşallah sendn de güzel haberler alıcaz ocak sonunda:) Allahım babalarımızı basımızdan eksık etmesın her şeyi feda ederler gözleri kapalı şükür böyle ailelere sahibiz sahipsin :) Allahım yolunuzu acık etsın her daim...
Her kese selamlar.Kızlar ben yeni üyeyim burda.1 buçuk senelik evliyim.1sene belki de 14ay falan önce düşük yaptım 1haftalIk falandı çok küçük olduğu için doktorlar kurtaja gerek duymadı. 2-6 ay arası umutlanma dediler.Yakınlarda doktora da gittim hiç bir problemim yokmuş şu an.duzenli adet görüyorum hep adetten 5 gün falan önce ara-sıra kasık ağrılarım sancılar göğüs hassaslığı bildiğimiz adet belirtileri olurdu.Şimdi adetime 1 gün var ve hiç bir belirti yok.hamilemiyim degilmiyim?bilgilerinizi paylaşırmısınız mümkünse.Adetim gecikmeden test de yapmak istemiyorum hayal kırıklığı yaşamak.Bu arada Allah bebek isteyen her kese nasip etsin olanlara da bağışlasin inşallah. Baya uzun oldu içimi dökmek istedim
işe gelmek bir derece bir de burada yoğunluk kargaşa kavga öyle bir ortamdı inan içim dışıma çıkıyordu ama çok şükür tamamiyle geçmese de azalmaya başladı geçen hafta ilk kez evde yemeğe başladık 8 haftayı kv de geçirmişiz anlamadan geçti Allah razı olsun ağırladı bizi. sen nasılsın çalışmalar nasıl gidiyormemuuureeeee :) bizde seni özledik ama çok haklısın hem bulantılar hem iş zor olmalı bebişimiz ve sen nasılsın :)
Canım benımde 6. haftamdı kan degılde kahverengı leke geldı ama ben gercekten cok ayakta kalmıstım yazın tatıle gıtmıstık kv yanına mecbur ayakta kaldım ve yorulmustum. korktum bısemı oldu dıe doktotra gıttım bebekte herhangı bıse yok dedı doktor cok sukur yınede progestan mı neydı dusuk hapından verdı her ıhtımale karsı ıc dıe. ve benım 1 gun sabah geldı mesela sonra bıda gelmeyınce neyse dedım baktım dıger gun yıne geldı falan derken 3. gun doktota gıtmıstım.sende bı doktoruna gıt yınede.Günaydın kızlar nasılsınız?Kızlar ben bu sabah tuvalete gitdikte benden azacık kahverengi kan geldi ped de kan olmuş 2 damla falan kan gelmiş hamile olanlar benim gibi oldumu sizde de hiç ya bir bilgisi olanlar varmı aranızda?birazdan doktorumun yanına gitsemmi?
Canım benim Rabbim emeğini boşa çıkartmasın inşallah ben inanıyorum ilk denemede tutunacak bebißin sana
canım attıgınız adımlara cokcok sevındım inşallah sendn de güzel haberler alıcaz ocak sonunda:) Allahım babalarımızı basımızdan eksık etmesın her şeyi feda ederler gözleri kapalı şükür böyle ailelere sahibiz sahipsin :) Allahım yolunuzu acık etsın her daim...
Oyy kuzum ne guzeeel...mutlu haberler çok yakında Rabbimin izniyle...:) canimsiinn hep dua ediyorumm...
bende doğuluyumdoğrudur :) bi tarafım doğulu bi tarafım göçmen o yüzden her yere çekiyo olabilirim :)
işe gelmek bir derece bir de burada yoğunluk kargaşa kavga öyle bir ortamdı inan içim dışıma çıkıyordu ama çok şükür tamamiyle geçmese de azalmaya başladı geçen hafta ilk kez evde yemeğe başladık 8 haftayı kv de geçirmişiz anlamadan geçti Allah razı olsun ağırladı bizi. sen nasılsın çalışmalar nasıl gidiyor
bende doğuluyumbenzetmeselerde
kaygılım nasılsın günaydıncanım günaydın doktoruna git danış hemen inşallah yerleşme kanamasıdır ama mutlaka gitmesende ara doktorunu şimdi ne durumda kanama?
bizde bağdat göçmeniymişiz kürt asıllı:):) evet bana nerelsin ddediklerinde önce doğuyu söylüyorum çünkü benzemiyorum şaşırınca göçmenimde diyorum anlamıştım ı yapıştırıyorlar hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?