2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

bizde bağdat göçmeniymişiz kürt asıllı ve sarışın inanmıyorlar egeli misin diyorlar

:):) evet benim sarı saç yeşil göz karslı arkadaşım vardı ondan sonra inandım :) bizim yugoslav göçmeni :) nerelisin diyenleri çok sevmiyorsam dünyalıyım diyorum sen nasılsın kociş yok bat bekliyorsun ama dahada var ya ne yapıcaz benim 28.günüm normalde biri için bat bekleme tarihi benim daha 7 günüm belkide 12 günüm var

canım aşılamamı yaptırıcaksın.. inşallah ilk denemen de tutar :) bendee aşılama yaptırdım şimdi hamileyim :) RAbbim sanada nasip etsin canım benim :)

Yok canım bize aşılama yapılamıyor maalesef eşimin sayısı yüzünden o nedenle direkt tüp bebeğe yönlendirdiler. Çok sağol canım inşallah ilk denemede bende senin gibi mutlu sonuca ulaşırım.

off kaygılım aralık maalesef uzun senin benim 8 gün kaldı tatlım kociş olsa dün bay baya akıntım oldu çalışırdım ilk kez bu kadar akıntım oldu ateş 36.7 yum değil belki de dün 36.5 ti.. bekleyecez bakalım arkadaşa yemeğe davetliyiz akşam kızkıza geçecek ve hepsi hamiş onlara önce düşünüyorum dedim şimdi ise düşünmüyorum dedim yoksa sorup duruyor biri ortalık yerde dikkat etmiyor ortama

ateş ölçmeyi sbahları hep unutuyorum yaa.. sanırım ovulsyon testlerinden daha kesin sonuç veriyor :)
hamile kalmak isteyenlerin hamiş olamayıp, bilakis istemeyenlerin hamiş olduğu arkadaş ortamları beni de geriyor ama onlar konuşurken mutlu oluyorum.. Konulara dahil olmak biraz buruk ama eğlenceli bence :)

bence o akıntı o olmayabilir bilmiyorumki dünden beri benimde var ama artık anlamıyorum enf mu ilişkiden kalanmı nedir :) dr batikonla temizledi artık akıntın olmaz dedi . benimde senin civarında bat :) yapıyor musun test 16sında? iyi yapmışsın her şeyi her yerde diyebilen daha doğrusu dikkat edemeyen kişilere bende demiyorum :)

bencede öyle ama çenemi tutamıyorum hep bilmişlik yapıyorum çünkü burdan biliyorum :):)) karşımda eşimin kuzeninin eşi hamiş ona da biri şöyle dedi biri böyle demişti diyorum ama nerde yazıyor nerde demişti diye sorsa yandım tabiki kk da

kizlar merhaba ben adet olmadim insallah olmam yarini veya persembeyi atlatirsam rahatlayacagim ped koyuyorum sari oluyor annem dolleis yerini temizliyordur diyor annem hamilesin oglun olacak guzellesmossin dedi :)

inşallah canım dışımız sakşn içimiz heyecanla bekliyoruz annenin dediği olur inşallah :) perşembe rahat edeceğiz sanırım bugün kaçıncı gün ?

ELİSAA HEYECANLIYIM NE ZAMAN TEST YAPACAKSIN HALA 16SINDA MI ?
ben inanamiyorum canim ne hissettigimi bilmiyorum o konuda kararsizim cunku izinden donmus olacagim icin dr icin surekli izin alamam en azindan iki gunde bir testi rahatlilla yaptirir dr giderim diyorum ama kararsizim

aynısı bende var.. sanki birkaç kez hamile kalmışım gibi laf saçıyorum, sanki çok biliyorum.. Kelin merhemi olsa kendi kafasına sürermiş gönül avuntusu bacım ne yapalıım.. bizim de dilimize vurmuş
bende arada bir diyorum şimdi böyle anlatıom sonra internette görüp tanımasınlar beni.. magazin forever

kizlar merhaba ben adet olmadim insallah olmam yarini veya persembeyi atlatirsam rahatlayacagim ped koyuyorum sari oluyor annem dolleis yerini temizliyordur diyor annem hamilesin oglun olacak guzellesmossin dedi :)
huuu huuu... annelerin içine doğuyordur canm.. inşallah 2 güne güzel haberler alırsın
akıntın sadece sarı mı geliyor? pembeli, ya da hafif kanama var mı?
bende de ara ara geçen çarşambadan beridir akıntı var pembeli akıntı.. anlam veremiom.. sanırsam yine geçen ay ki gibi oldum.. c.tesi günü normal regl olucam

çok güldüm ya yokyok nasıl görecekler bende sürekli söylüyorum ama bir süre karışmayacağım:)

senin 28 günde bir olur ama gecikmeyle max 33.günde olmalı bu durumda 2 gün sonra bir test mi yapsan :) belirtin var mı ?
aynn canimax 33 gun olmam laxim test konusunda kararsizim dedig gibi dun sanci. oldu buginde belim birazcil agridi gecti canim birsey yemek istemiyor onun disinda belirtim yok canim

4gün mü kaldı bat a pembeli akıntı mı adet öncesi o kadar uzun süre gelmez ki yerleşme olmasın geçen ay öyle mi oldu?

aynn canimax 33 gun olmam laxim test konusunda kararsizim dedig gibi dun sanci. oldu buginde belim birazcil agridi gecti canim birsey yemek istemiyor onun disinda belirtim yok canim

canının bi şey yemek istememesi anormalliğe işaret inşallah hamişsindir elisam testi ne zaman istiyorsan yap ama 33 ü geçir derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…