insallah icine dogmustur canim guzel haberler vermek kismet olur yok canim sadece saro oluyor onuda pedde fark ediyorum a tuvaley kagida seffaf yapis yapis akinti geliyorhuuu huuu... annelerin içine doğuyordur canm.. inşallah 2 güne güzel haberler alırsın
akıntın sadece sarı mı geliyor? pembeli, ya da hafif kanama var mı?
bende de ara ara geçen çarşambadan beridir akıntı var pembeli akıntı.. anlam veremiom..sanırsam yine geçen ay ki gibi oldum.. c.tesi günü normal regl olucam
:) insallahcanimbcenim 33 geciririm cani.canının bi şey yemek istememesi anormalliğe işaretinşallah hamişsindir elisam testi ne zaman istiyorsan yap ama 33 ü geçir derim :)
geçen ay da tam olarak gelmemişti.. sonra tam günüm dolunca regl olmuştum.. neyse çok fazla ümitlenmeyeyim ben yine de.. hepimizin bünyesi farklı, bilmiyos ya nasıl olacağını, hayal kuruom bol keseden4gün mü kaldı bat a pembeli akıntı mı adet öncesi o kadar uzun süre gelmez ki yerleşme olmasın geçen ay öyle mi oldu?
İnşaAllah canım benim.. hakkımızda hayırlı olan en güzel zamanda gelsin :)insallah icine dogmustur canim guzel haberler vermek kismet olur yok canim sadece saro oluyor onuda pedde fark ediyorum a tuvaley kagida seffaf yapis yapis akinti geliyor
gunaydn guzzel ınsanlar nasılsınız :) bugun atesım 36.3 olmustu atesım agır yukselıyor bırde adete 8 veya 6 gun kaldı ama dıger aylardakı gıbı cok agrım yok sadece sag kasıgımda enterean agrı var o kadar bakalım ne olacak
biz sana yarın değilde sonraki gün meraktan test yaptırırız hazırlıklı ol :)gunaydin canim ben adet olmadim bekliyor um insallah gelmezler dunku sikayetimde bir saatvicinde gecti canim
geçen ay da tam olarak gelmemişti.. sonra tam günüm dolunca regl olmuştum.. neyse çok fazla ümitlenmeyeyim ben yine de.. hepimizin bünyesi farklı, bilmiyos ya nasıl olacağını, hayal kuruom bol keseden
yapacağız topluca benim bat 17 si ama olsunbence o akıntı o olmayabilir bilmiyorumki dünden beri benimde var ama artık anlamıyorum enf mu ilişkiden kalanmı nedir :) dr batikonla temizledi artık akıntın olmaz dedi . benimde senin civarında bat :) yapıyor musun test 16sında? iyi yapmışsın her şeyi her yerde diyebilen daha doğrusu dikkat edemeyen kişilere bende demiyorum :)
sıkıntı yapma tatlım kendine ben hiç ummadığım bir anda öğrendim hamileliğimi hem sen kimyasal da olsa bir gebelik geçirdin vakti zamanı oluyor işte insan onu bekliyor illa ki; morallerde sağlıklarda iyi olsun gerisi önemli değilÇok sevindim geçti o en zor günler çok şükür kv dede sağolsun eee torunu için yapacak o kadarcık ama yinede teşekkürler babaneye :) artık toparlanırsınız hem evde hem işte rahat edersiniz inşallah :) benimde iyi enfeksiyon atlatı duruyorum süreklibatımı bekliyorum olmazsa klomene başlayacak sanırım dr gidecem bakalım adet olursam ama genel olarak iyiyim çok şükür :)
yapacağız topluca benim bat 17 si ama olsun16sı test günüü
geçiktirmesi kulağıma pek hoş gelmedi, hayallerimiz gerçekk olsuuunnkur kur boşver bi şey olmaz :) da bu hayaller bize stres kaynağı olup batları geciktirmesin :) ya da gerçek olsun hayallerimiz :)
:) ben atlatimde siz meraktan test yaptirttin :)biz sana yarın değilde sonraki gün meraktan test yaptırırız hazırlıklı ol :)
sıkıntı yapma tatlım kendine ben hiç ummadığım bir anda öğrendim hamileliğimi hem sen kimyasal da olsa bir gebelik geçirdin vakti zamanı oluyor işte insan onu bekliyor illa ki; morallerde sağlıklarda iyi olsun gerisi önemli değil
ınsallah canım benım bılemıyorumbekliyoruzzz bu ay belirtisizlikler ayıdaha iyi umarım sessizliklerin içinden biri göz kırpıp el sallar ben burdayım der :)
geçiktirmesi kulağıma pek hoş gelmedi, hayallerimiz gerçekk olsuuunn
ınsallah canım benım bılemıyorumama bu ay daha cok korku var ıcımde
annaaamm.. bi de memişler vardı dimeBenimde bat ya 16 sı ya 21 i ama olsun :))benimde dün ve bugün yoğum sarı akıntım var ama göğüslerimde tık yok o yüzden umutsuzum :) aslında oluşan bi şey olsa en fazla 5 günlüktür oda göğüse vurur mu bilmem :)
annaaamm.. bi de memişler vardı dime
ben yapmam 16 sında nasılsa en gec 17 sınde sabahtan gelır o gun gelmezse yaparmyapacağız topluca benim bat 17 si ama olsun16sı test günüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?