2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

insallah icine dogmustur canim guzel haberler vermek kismet olur yok canim sadece saro oluyor onuda pedde fark ediyorum a tuvaley kagida seffaf yapis yapis akinti geliyor

gunaydn guzzel ınsanlar nasılsınız :) bugun atesım 36.3 olmustu atesım agır yukselıyor bırde adete 8 veya 6 gun kaldı ama dıger aylardakı gıbı cok agrım yok sadece sag kasıgımda enterean agrı var o kadar bakalım ne olacak

4gün mü kaldı bat a pembeli akıntı mı adet öncesi o kadar uzun süre gelmez ki yerleşme olmasın geçen ay öyle mi oldu?
geçen ay da tam olarak gelmemişti.. sonra tam günüm dolunca regl olmuştum.. neyse çok fazla ümitlenmeyeyim ben yine de.. hepimizin bünyesi farklı, bilmiyos ya nasıl olacağını, hayal kuruom bol keseden

insallah icine dogmustur canim guzel haberler vermek kismet olur yok canim sadece saro oluyor onuda pedde fark ediyorum a tuvaley kagida seffaf yapis yapis akinti geliyor
İnşaAllah canım benim.. hakkımızda hayırlı olan en güzel zamanda gelsin :)
NE kadar farlı tip te kadınız.. Hepimizin belirtileri farklı farklı :)

bekliyoruzzz bu ay belirtisizlikler ayı daha iyi umarım sessizliklerin içinden biri göz kırpıp el sallar ben burdayım der :)

geçen ay da tam olarak gelmemişti.. sonra tam günüm dolunca regl olmuştum.. neyse çok fazla ümitlenmeyeyim ben yine de.. hepimizin bünyesi farklı, bilmiyos ya nasıl olacağını, hayal kuruom bol keseden

kur kur boşver bi şey olmaz :) da bu hayaller bize stres kaynağı olup batları geciktirmesin :) ya da gerçek olsun hayallerimiz :)

yapacağız topluca benim bat 17 si ama olsun 16sı test günüü

sıkıntı yapma tatlım kendine ben hiç ummadığım bir anda öğrendim hamileliğimi hem sen kimyasal da olsa bir gebelik geçirdin vakti zamanı oluyor işte insan onu bekliyor illa ki; morallerde sağlıklarda iyi olsun gerisi önemli değil

yapacağız topluca benim bat 17 si ama olsun 16sı test günüü

Benimde bat ya 16 sı ya 21 i ama olsun :)) benimde dün ve bugün yoğum sarı akıntım var ama göğüslerimde tık yok o yüzden umutsuzum :) aslında oluşan bi şey olsa en fazla 5 günlüktür oda göğüse vurur mu bilmem :)

çok haklısın memurem çok :) bende sıkıntı yapmıyorum bu ay gelirse kısmet gelmezse belki klomenle ikiz bebiş şansım olur diyorum ama her şeyin başı sağlık bizde bebişlerde sağlıklı olalım inşallahh :)

annaaamm.. bi de memişler vardı dime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…