2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

aslında sen yaşadın bi kez nasıl bi değişiklik var mıydı umarım bi daha sağlıklı yaşayacaksın en kısa zamanda bende de akıntı çok spor yaptım ondan da çoğalmış olabilir belki

aslında sen yaşadın bi kez nasıl bi değişiklik var mıydı umarım bi daha sağlıklı yaşayacaksın en kısa zamanda bende de akıntı çok spor yaptım ondan da çoğalmış olabilir belki
Sporun akıntıya etkisi varmı ki?

Ben 3 gün kalkamadım ilk gebeliğimde resmen uyudum hep uykum geldi öyle böyle değildi ve de adet günümde göğüslerim bildiğin taş gibiydi her zamanki acısının 2 katı :) bende bu belirtiler olmuştu çok acıkmada olmuştu hatta geçen ay çok acıktığım günlerde acaba dedim :) ama her hamilelikte aynı belirtiler olmaz diyorlar o yüzden şimdi aynılarını beklemiyorum GÜYA

ya olmazsa korkusu

aaaa olmazsa kısmet değilmiş diyeceğiz önümüzdeki aya bakacağız bak benim oldu ne oldu gitti yani hayırlısı olursa sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat nasip etsin rabbim va hayırlı zamanda hep böyle dile sonra gelsin bebiş :)

ya kaygılı tedavı surecı ılactan cıktı artık cıddı boyuta geldı ve buda benı korkutuyor Tabıkı Allaha ınancım sonsuz hersey kısmet ama benı korkutuyor

ya kaygılı tedavı surecı ılactan cıktı artık cıddı boyuta geldı ve buda benı korkutuyor Tabıkı Allaha ınancım sonsuz hersey kısmet ama benı korkutuyor

anlıyorum kaygılarını inanki diyorum ki bazen bir kere düşük yaptın belki bundan sonrakilerde öyle olucak belk olmayacak ama ne yapıyım kısmet allah vermesin olursa o zaman düşünürüz dedim sen klomen kullandın mı çatlatma aşılama neler oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…