memişlere kaldıysak yandık.. önceki ay taş gibiydiler resmengüldürme ya rezil oluyorum evet memişler var belirtisiz memişler
memişlere kaldıysak yandık.. önceki ay taş gibiydiler resmenşimdi ise yumuş.. Memişler kesat benim bu ay
Amaannn.. memiş dediğin nedir gülüm..Benimkilerdede tık yok verimli günlerden sonra batmalarda gitti tamamen
Amaannn.. memiş dediğin nedir gülüm..
Bebiş geldimi yine gelirler eski formlarına
aslında sen yaşadın bi kez nasıl bi değişiklik var mıydıBenimde bat ya 16 sı ya 21 i ama olsun :))benimde dün ve bugün yoğum sarı akıntım var ama göğüslerimde tık yok o yüzden umutsuzum :) aslında oluşan bi şey olsa en fazla 5 günlüktür oda göğüse vurur mu bilmem :)
Sporun akıntıya etkisi varmı ki?aslında sen yaşadın bi kez nasıl bi değişiklik var mıydıumarım bi daha sağlıklı yaşayacaksın en kısa zamanda bende de akıntı çok spor yaptım ondan da çoğalmış olabilir belki
Olucek bacım.. onun da zamanı gelicek .. Rabbim in nimetleri sonsuz.. bize de nasip edeek inşAllah :)gelse de girseler formlara
ben hareket yapınca çok yürüyünce akıntım oluyor hep ama vardır belki ondan aklıma geldiSporun akıntıya etkisi varmı ki?
aslında sen yaşadın bi kez nasıl bi değişiklik var mıydıumarım bi daha sağlıklı yaşayacaksın en kısa zamanda bende de akıntı çok spor yaptım ondan da çoğalmış olabilir belki
Olucek bacım.. onun da zamanı gelicek .. Rabbim in nimetleri sonsuz.. bize de nasip edeek inşAllah :)
ya olmazsa korkusune korkusu ?
ya olmazsa korkusu
aaaaolmazsa kısmet değilmiş diyeceğiz önümüzdeki aya bakacağız bak benim oldu ne oldu gitti yani hayırlısı olursa sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat nasip etsin rabbim va hayırlı zamanda hep böyle dile sonra gelsin bebiş :)
bende bu ay ilk defa takvime göre tam ovulsyon günümü değerlendirmiş olduminşallah içimdeki tek umut bu ay çalışma oldu daha önce hiç böyle ard arda günleri yazdığımı bilmem :) onun dışında nasip kısmet tamamen :)
ya kaygılı tedavı surecı ılactan cıktı artık cıddı boyuta geldı ve buda benı korkutuyorTabıkı Allaha ınancım sonsuz hersey kısmet ama benı korkutuyor
bende bu ay ilk defa takvime göre tam ovulsyon günümü değerlendirmiş oldum
dediğin gibi hayırlısı olsun
hade bakalım... belki sene bitmeden, birkaç güzel haber daha alırızharika :) bende ov günümü 35 36 37 38 39 40 .günlere göre düşündüm o aralıklarda çalışmaya çalıştım tamamen kısmet :)
hade bakalım... belki sene bitmeden, birkaç güzel haber daha alırız
bende bi bakem listeye.. bu aralar bat ı gelen hatunlar var mı? ne yaptılar acep?bir kaç mı ben çok umutluyum listeden :) heyecanla bekliyorum biraz duraklama oldu sanki ama batlar geldi üstüste bekliyoruz :)
bende bi bakem listeye.. bu aralar bat ı gelen hatunlar var mı? ne yaptılar acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?