2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ELİSA VAR BLUMM VAR ELİSA ADET OLMADI BLUMM DA DÜN OLMADI BUGÜN SES YOK :)
5 tane listede görünen hamişler var, 2tane henüz kırmızı görmeyen adayımız, ABCDEFCD muhtemel hamiş imiz var..
Rabbim daim etsin.. inşaAllah sonuçlar heğ güzel olur.. listemiz hamişlerle dolar...

Kızlar perşmebe sabahı saat 8:30'ta laparoskopi oluyorum. ABCDEFCD canım sende durumlar ne alemde sende oldun mu bu operasyonu?

Kızlar perşmebe sabahı saat 8:30'ta laparoskopi oluyorum. ABCDEFCD canım sende durumlar ne alemde sende oldun mu bu operasyonu?

CANIM RABBİM HAYIRLISIYLA ATLATMANI GÜZEL BİR BAŞLANGIÇ VE SONUÇLA TEDAVİYE DEVAM ETMENİ NASİP ETSİNN ZATEN ALLAH KISMET EDERSE ABCDEFCD ve sekerpancari niin hamiş haberlerinden sonra göreceksin güzelliği ve umutlar artacak :)

10 günüm var daha kızlar benle gün sayan var mı hadi güzel haberler gelsin

Merhaba hatunlar nasılsınız ? off işler çok yoğun çok bunaldım mesai falan yapıyoruz eşimle ve üstüne üst üste misafirler geldi bu akşam da kv gelecek yemeğe
bende çok gebelik belirtisi oldu eşim de heyecandan gebelik testi aldı illa yap dedi benim bat bugün sabah test yaptım silik çizgi bile yoktu çok üzgünüm
Normalde ben regl olduğum anda ağrılarım başlar yaklaşık bi saattir bel ve kasık ağrım var aha geldi kırmızı diye wc ye gidiyorum ama akıntı gelmiş anlamadım galiba kırmızılar geliyorum diyor midem bulanınca çok umutlanmıştım ama zaten bu ay üşüttüğüm ve mantar olduğum için tam ov. döneminde hiç çalışma yapamadık bakalım hayırlısı kızlar ben yazamıyorum bu ara fazla kendinize iyi bakın inşallah iyi haberler gelir yine benden bu kadar ne yazıkki
Allaha emanet hoşkalın

blummm günaydın nasıl durumlarrr :) bat geldi çattı
canım benım kırmızılardan eser yok inat edip gecikiyolar :)
aminnnnnnn canım inşallah :)
günaydın fıstıklar blummmm @elisa__ bi gelin naptınız öldük meraktan
benım kırmızılar hala ortada yok ama bebişte yok :S

2 gündür yine dün gibi aynı saatte şeffaf kıvamlı akintim oldu nedir ne değildir bilemedim

kızlar merhaba dün akşam kan testi yaptırdım 337 çıktı.Bana az gibi geldi sanki ...Sabaha karşı çok hafif kahverengilik gördüm peçetede sildiiğimde bu sabah da tam bir nokta kadar vardı.Bu arada astım krizim tuttu.Sabah 7 den beri acildeydim ilaç verdiler şimdi biraz daha rahat nefes alıyorum ama benim aklım bebekte.Yarın sabah dr a gidicem tekrar test yapılacak.İnşallah artar değerim ama bana düşük gibi geldi

canım benım kırmızılardan eser yok inat edip gecikiyolar :)

aminnnnnnn canım inşallah :)

benım kırmızılar hala ortada yok ama bebişte yok :S

kaç günde bir adet görüyorsun blummm ? dr benim 40 günde bir e dönmemden ötürü pko eğilimim olduğunu söyledi sanırım ve de klomen alacağım bir dahaki ay kısmetse :) tabi adet olursam inşallah güzel haberler gelecek bu ay senden :)

canım öncelikle maşallahh çok iyi değerin kaç gün gecikti? ayrıca acilde verilen ilaçların bebeğe zararı var mı ? allahım sağlıklı uzun ömürlü bir bebiş nasip etsin inşallahhhh :):) kucağında severken boy boy resimlerini görelim burda :)

Geçmiş olsun canım.. Doktora gidip kontol yaptırdığında için rahatlayacak canım.. Güzel sonuçlar alacaksın.. Pozitif düşün lütfen.. :)

MINIKKUS1 yeni gördüm tatlım msjını :)
yazdıktan sonra gittim baktım ve gelmiş kırmızı bu ay da ümitler fös oldu artık bu ay güzel bi çalışma yaparız
Kızlar sizce hormon testi yaptırayımmı ?

canım degerın yuksek bence onunla ilgili endıselenme ama dr mutlaka git lekenlenmenı ıhmal etme bebişin sana sıkısıkı tutunacak merk etme Allah yardımcn olsun cemrem
30 gunde oluyrum canım benm haıleleıgımden öncede bi ay 3 gun gecıkme bi ay 3 gun erken gelme oldu ve ertesı ay hamıle kaldm insallah buda kısa zamanda hamıle kalacagıma ısarettır :) canım dr kontrollerını ıhmal etme klomen cok faydalı olur ınsallah ve sana bebişini getırır:):):)

Kaç gün gecikti regl in ben regl olucağım gün 260 gördüm sonra 2 günde bir yaptırdım neden az geliyor

ayrıca hemen doktorlara gitmeyin benim 260 görünce dış gebelim olabilir dedi hemşire ki 1 ay önce kürtaj olmştum 23 eylül öğrendim 18 ekimde 7 hafta iken doktora gittim sabretim kalbini herşeyi o an yaşadık

Zoe süreç bence herkes beklesin doktorlar acımasız ben ilk seferde haftada bir gittim şimdi öle değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…