5 tane listede görünen hamişler var, 2tane henüz kırmızı görmeyen adayımız, ABCDEFCD muhtemel hamiş imiz var..ELİSA VAR BLUMM VAR ELİSA ADET OLMADI BLUMM DA DÜN OLMADI BUGÜN SES YOK :)
Kızlar perşmebe sabahı saat 8:30'ta laparoskopi oluyorum.ABCDEFCD canım sende durumlar ne alemde sende oldun mu bu operasyonu?
canım benım kırmızılardan eser yok inat edip gecikiyolar :)blummm günaydın nasıl durumlarrr :) bat geldi çattı
aminnnnnnn canım inşallah :)Blummmm çok teşekkür ediyorum balım amin inşallah hepimizin şansı bahtı güzel olsun yeni yıl hepimize iyilikler güzellikler, istediğimiz ne varsa biz çabalamadan önümüze sunsun. Bu yıl çok güzel olsun inşallah.
benım kırmızılar hala ortada yok ama bebişte yok :S
InşaAllh güzel sonuçlar alırsın canım.. Laparoskopi ile tüplerin vs durumlara mı bakılacak?Kızlar perşmebe sabahı saat 8:30'ta laparoskopi oluyorum.ABCDEFCD canım sende durumlar ne alemde sende oldun mu bu operasyonu?
10 günüm var daha kızlar benle gün sayan var mı hadi güzel haberler gelsin
Ay lovelym de herkeste bebiş sahibi olcak inşallah Günaydın kızlar
canım benım kırmızılardan eser yok inat edip gecikiyolar :)
aminnnnnnn canım inşallah :)
benım kırmızılar hala ortada yok ama bebişte yok :S
2 gündür yine dün gibi aynı saatte şeffaf kıvamlı akintim oldu nedir ne değildir bilemedim
kızlar merhaba dün akşam kan testi yaptırdım 337 çıktı.Bana az gibi geldi sanki ...Sabaha karşı çok hafif kahverengilik gördüm peçetede sildiiğimde bu sabah da tam bir nokta kadar vardı.Bu arada astım krizim tuttu.Sabah 7 den beri acildeydim ilaç verdiler şimdi biraz daha rahat nefes alıyorum ama benim aklım bebekte.Yarın sabah dr a gidicem tekrar test yapılacak.İnşallah artar değerim ama bana düşük gibi geldi
Geçmiş olsun canım.. Doktora gidip kontol yaptırdığında için rahatlayacak canım.. Güzel sonuçlar alacaksın.. Pozitif düşün lütfen.. :)kızlar merhaba dün akşam kan testi yaptırdım 337 çıktı.Bana az gibi geldi sanki ...Sabaha karşı çok hafif kahverengilik gördüm peçetede sildiiğimde bu sabah da tam bir nokta kadar vardı.Bu arada astım krizim tuttu.Sabah 7 den beri acildeydim ilaç verdiler şimdi biraz daha rahat nefes alıyorum ama benim aklım bebekte.Yarın sabah dr a gidicem tekrar test yapılacak.İnşallah artar değerim ama bana düşük gibi geldi
canım degerın yuksek bence onunla ilgili endıselenme ama dr mutlaka git lekenlenmenı ıhmal etme bebişin sana sıkısıkı tutunacak merk etme Allah yardımcn olsun cemremkızlar merhaba dün akşam kan testi yaptırdım 337 çıktı.Bana az gibi geldi sanki ...Sabaha karşı çok hafif kahverengilik gördüm peçetede sildiiğimde bu sabah da tam bir nokta kadar vardı.Bu arada astım krizim tuttu.Sabah 7 den beri acildeydim ilaç verdiler şimdi biraz daha rahat nefes alıyorum ama benim aklım bebekte.Yarın sabah dr a gidicem tekrar test yapılacak.İnşallah artar değerim ama bana düşük gibi geldi
30 gunde oluyrum canım benm haıleleıgımden öncede bi ay 3 gun gecıkme bi ay 3 gun erken gelme oldu ve ertesı ay hamıle kaldm insallah buda kısa zamanda hamıle kalacagıma ısarettır :) canım dr kontrollerını ıhmal etme klomen cok faydalı olur ınsallah ve sana bebişini getırır:):):)kaç günde bir adet görüyorsun blummm ? dr benim 40 günde bir e dönmemden ötürü pko eğilimim olduğunu söyledi sanırımve de klomen alacağım bir dahaki ay kısmetse :) tabi adet olursam inşallah güzel haberler gelecek bu ay senden :)
Kaç gün gecikti regl in ben regl olucağım gün 260 gördüm sonra 2 günde bir yaptırdım neden az geliyorkızlar merhaba dün akşam kan testi yaptırdım 337 çıktı.Bana az gibi geldi sanki ...Sabaha karşı çok hafif kahverengilik gördüm peçetede sildiiğimde bu sabah da tam bir nokta kadar vardı.Bu arada astım krizim tuttu.Sabah 7 den beri acildeydim ilaç verdiler şimdi biraz daha rahat nefes alıyorum ama benim aklım bebekte.Yarın sabah dr a gidicem tekrar test yapılacak.İnşallah artar değerim ama bana düşük gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?