MINIKKUS1 yeni gördüm tatlım msjını :)
yazdıktan sonra gittim baktım ve gelmiş kırmızı bu ay da ümitler fös olduartık bu ay güzel bi çalışma yaparız
Kızlar sizce hormon testi yaptırayımmı ?
yani benim belli değil 16 sından 20sine kadar yolu var batımın :)
canım öncelikle maşallahhçok iyi değerin kaç gün gecikti? ayrıca acilde verilen ilaçların bebeğe zararı var mı ? allahım sağlıklı uzun ömürlü bir bebiş nasip etsin inşallahhhh :):) kucağında severken boy boy resimlerini görelim burda :)
canım degerın yuksek bence onunla ilgili endıselenme ama dr mutlaka git lekenlenmenı ıhmal etme bebişin sana sıkısıkı tutunacak merk etme Allah yardımcn olsun cemrem
30 gunde oluyrum canım benm haıleleıgımden öncede bi ay 3 gun gecıkme bi ay 3 gun erken gelme oldu ve ertesı ay hamıle kaldm insallah buda kısa zamanda hamıle kalacagıma ısarettır :) canım dr kontrollerını ıhmal etme klomen cok faydalı olur ınsallah ve sana bebişini getırır:):):)
Geçmiş olsun canım.. Doktora gidip kontol yaptırdığında için rahatlayacak canım.. Güzel sonuçlar alacaksın.. Pozitif düşün lütfen.. :)
canım kürtaj sonrası döngüm şaşti biraz önce 29 du sonra 27 olmuştu.En erken bat 04 aralıktı ama döngüm normala döndüyse 7 sinde olur gibi düşünüyordum.Karışık yani... Düşük yaptığım gebeliğimde sat tan 34 gün sonra baktırmıştim 1134 çıkmıştı,bunda sattan 30 gün sonra yaptırmış oluyorum 337 çıktı.Böyle bakarsam iyi gibi .2 günde bir iki kat artarsa herşey yolunda ama içim içim yiyor kimyasal mı diye.Bu arada verdikleri ilaçlar zararlı değil bebeğe zaten çok hafif doz veriyorlar .
canım degerın yuksek bence onunla ilgili endıselenme ama dr mutlaka git lekenlenmenı ıhmal etme bebişin sana sıkısıkı tutunacak merk etme Allah yardımcn olsun cemrem
senin yumurtan çatlıyo olmasın daha 10 gün varmış belki geç çatlar bu ay çalışma yapsaydınız mutlaka
5 gün once yumurtam catlamisti ultrasonla takip ettik. Bu neyin nesi bilmiyorum doktor dedi ki yumurtan catlamis hatta 2mm yumurtan da sonraki ay için görünürde dedi
bu ay yokur bebiş ama yakında gelecegıne isarettır inşallah :):):)inşalllah blummm artık herşeye pozitif bakıyorum rabbim başka dertler vermesin :) 30gün çok iyi kıymetini bil umarım bu ay şu an bebiş gelmiştir :)
canımmm önceden kötu tecrube yasadıgın için kötü hissedıyosun hiiç bişey olmayacak bebişine annesi merak etme canımpozitif olayım diyorum ama beceremiyorum bir türlü.Yarın öğlene netleşir herşey.Hakkımda hayırlsı artık
4.deneme bitti işte canımhayırlısı olsun yum gününde çalışmamışsınız canım kaçıncı deneme eğer gerek görüyorsan içimde kuşku var diyorsan yaptır bir zararı olmaz :)
Kaç gün gecikti regl in ben regl olucağım gün 260 gördüm sonra 2 günde bir yaptırdım neden az geliyor
ayrıca hemen doktorlara gitmeyin benim 260 görünce dış gebelim olabilir dedi hemşire ki 1 ay önce kürtaj olmştum 23 eylül öğrendim 18 ekimde 7 hafta iken doktora gittim sabretim kalbini herşeyi o an yaşadık
Zoe süreç bence herkes beklesin doktorlar acımasız ben ilk seferde haftada bir gittim şimdi öle değilim
o zaman bu bebişşş akıntısıdır inşallah :):):)
Ay sende benim gibi korkulan yaşadın yani ama sağlık problemi kş dediklerini ciddi problem gebelikte takip altında olmalısın sanırsamcanım öncesinde bir kaybım olduğu için bu kadar tedirginim sanırım.Birşeyler ters gidecek gibi bir his var hep bende.Sen en güzelini yapmışsın geç gitmekle.Keseydi kalbiydi derken stres oluyor insan ama benim başka rahatsızlıklarım da olduğu için(astım tiroid)o yüzden dr a erken gitmem gerek.Umarım sen de bende sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza
Ay sende benim gibi korkulan yaşadın yani ama sağlık problemi kş dediklerini ciddi problem gebelikte takip altında olmalısın sanırsam
Ben bir kez acı yaşayınca gitmeye korktum burdaki herkes git git dedi 1 ay dayandım
4.deneme bitti işte canımaile sağlık merkezleri hormon testi yapar mı ki biliyormusun canım ?
canim bende seni merak ediyordum cok sukur olmamissin tatilden hayirli haberlerle gel insallah annenin dedigi cikar hamissindiraynen canim insallah cikar tatlim bugun 31 gunum canim :)
canim gecmis olsun suan kendine iyi bak ne kanama geciripde bebegi duran var sadece dinlen is yapma rabbimiz bebegini kucagina almayi nasip etsinsağol canım inşallah tutunur bebeğim .Bu kadar tedirgin olacağımı düşünmemiştim hiç .Kendimi tanıyamıyorum.Paranoyak oldum resmen
Hadi bakalım olursa klomenle ilk ayda sonuca ulaşacağız. Çok zor beklemek hayırlısı
insallah guzel haberlerini bekliyoruzçok çok çok iyi yapmışsın ...birkaç kez kahverengi akıntım oldu o olmasaydı birkaç hafta daha beklicektim aslında.Şimdi yarın gidicem kese görünmicek 10 gün sonra gidicem keseye bakacak sonra bir tur da kalbi için yapılacak.Bunlar hep stres demek benim için.Ama sağlıklı olsun sonu kötü bitmesin de ben razıyım gidip gelmelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?