2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

hayırlısı olsun yum gününde çalışmamışsınız canım kaçıncı deneme eğer gerek görüyorsan içimde kuşku var diyorsan yaptır bir zararı olmaz :)

canım kürtaj sonrası döngüm şaşti biraz önce 29 du sonra 27 olmuştu.En erken bat 04 aralıktı ama döngüm normala döndüyse 7 sinde olur gibi düşünüyordum.Karışık yani... Düşük yaptığım gebeliğimde sat tan 34 gün sonra baktırmıştim 1134 çıkmıştı,bunda sattan 30 gün sonra yaptırmış oluyorum 337 çıktı.Böyle bakarsam iyi gibi .2 günde bir iki kat artarsa herşey yolunda ama içim içim yiyor kimyasal mı diye.Bu arada verdikleri ilaçlar zararlı değil bebeğe zaten çok hafif doz veriyorlar .

inşalllah blummm artık herşeye pozitif bakıyorum rabbim başka dertler vermesin :) 30gün çok iyi kıymetini bil umarım bu ay şu an bebiş gelmiştir :)

canım değerin gayet normal önemli olan iki katına çıkarak artması kesinlikle kürtaj olduğun gebelikle kıyaslama hatta onu unut sadece lekelerin için doktora git alman gereken progestron vs varsa versin ihmal etme her şey yolunda her gebelik farklı vaka bak öncesini yaşayan countryrose sırrıeyvan asim var hepsi çok iyiler maşallah eskiyi unut ilk defaymış gibi stressiz bebişini allaha emanet et ve büyüt :)

sağol canım inşallah tutunur bebeğim .Bu kadar tedirgin olacağımı düşünmemiştim hiç .Kendimi tanıyamıyorum.Paranoyak oldum resmen
canım degerın yuksek bence onunla ilgili endıselenme ama dr mutlaka git lekenlenmenı ıhmal etme bebişin sana sıkısıkı tutunacak merk etme Allah yardımcn olsun cemrem

senin yumurtan çatlıyo olmasın daha 10 gün varmış belki geç çatlar bu ay çalışma yapsaydınız mutlaka

5 gün once yumurtam catlamisti ultrasonla takip ettik. Bu neyin nesi bilmiyorum doktor dedi ki yumurtan catlamis hatta 2mm yumurtan da sonraki ay için görünürde dedi

inşalllah blummm artık herşeye pozitif bakıyorum rabbim başka dertler vermesin :) 30gün çok iyi kıymetini bil umarım bu ay şu an bebiş gelmiştir :)
bu ay yokur bebiş ama yakında gelecegıne isarettır inşallah :):):)
pozitif olayım diyorum ama beceremiyorum bir türlü.Yarın öğlene netleşir herşey.Hakkımda hayırlsı artık
canımmm önceden kötu tecrube yasadıgın için kötü hissedıyosun hiiç bişey olmayacak bebişine annesi merak etme canım

hayırlısı olsun yum gününde çalışmamışsınız canım kaçıncı deneme eğer gerek görüyorsan içimde kuşku var diyorsan yaptır bir zararı olmaz :)
4.deneme bitti işte canım aile sağlık merkezleri hormon testi yapar mı ki biliyormusun canım ?

canım öncesinde bir kaybım olduğu için bu kadar tedirginim sanırım.Birşeyler ters gidecek gibi bir his var hep bende.Sen en güzelini yapmışsın geç gitmekle.Keseydi kalbiydi derken stres oluyor insan ama benim başka rahatsızlıklarım da olduğu için(astım tiroid)o yüzden dr a erken gitmem gerek.Umarım sen de bende sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza

Ay sende benim gibi korkulan yaşadın yani ama sağlık problemi kş dediklerini ciddi problem gebelikte takip altında olmalısın sanırsam

Ben bir kez acı yaşayınca gitmeye korktum burdaki herkes git git dedi 1 ay dayandım

çok çok çok iyi yapmışsın ...birkaç kez kahverengi akıntım oldu o olmasaydı birkaç hafta daha beklicektim aslında.Şimdi yarın gidicem kese görünmicek 10 gün sonra gidicem keseye bakacak sonra bir tur da kalbi için yapılacak.Bunlar hep stres demek benim için.Ama sağlıklı olsun sonu kötü bitmesin de ben razıyım gidip gelmelere

sağol canım inşallah tutunur bebeğim .Bu kadar tedirgin olacağımı düşünmemiştim hiç .Kendimi tanıyamıyorum.Paranoyak oldum resmen
canim gecmis olsun suan kendine iyi bak ne kanama geciripde bebegi duran var sadece dinlen is yapma rabbimiz bebegini kucagina almayi nasip etsin

insallah guzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…