2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Bence hic dr gitmediysen canim yaptir derim uzulme hic onumuzdeki aya daha siki calis kuzum

Benimde esiminde sorun yok canim serephone kullandim yumurtalarim kendiliginden catladi 2 ay kullandim bu ay kendiliginden yumurtalarim buyudu ve catladi diye dusunuyorum ama olmadi Allahim en hayirlisini nasip eder insallah

Canim onceyi dusunu bebeginide uzme stres yapma endiselenme Allahim insallah bu sefer kucagina almani nasip edicek hic ama hicc uzulme sen rahat ol beslenmene dikkat et sagligini dengeni stresle bozma lutfen stres bize yasak kuzum kotu bir sonuc yasadik diye tekrar yasiycaz diye bisey yok o degerleride kafana takma hic sen rahat ol iyi beslen

Benimde esiminde sorun yok canim serephone kullandim yumurtalarim kendiliginden catladi 2 ay kullandim bu ay kendiliginden yumurtalarim buyudu ve catladi diye dusunuyorum ama olmadi Allahim en hayirlisini nasip eder insallah

inşallah canım o zaman sıkıntı yok çok şükür endişe etme kafaya takmakta en büyük sorunların başında rahat bıraktığında bebişin gelecektir :)

sağol canım insan kötü bir tecrübe yaşayınca ister istemez panikliyor yine birşey olacak mı diye.Yarın sabah kontrolüm var tekrar ,inşallah iyi sonuçlarla dönerim.

geçmiş olsun canım .Benim de senin gibi kahverengi akıntım oldu bende yarın gidicem dr a.Sen keseni görmüş müydün?İnşallah ikimizde güzel sonuçlarla döneriz yarın

canım burda diyorlardı sürekli bulantısı olanlar var ama yaşamak daha farklı olsa gerek umarım çok sürmez ve ağırlaşmaz bulantıların :)

Degerin gayet normal en az % 60 bir artis olursa hic bir sorun yok demektir insaAllah seninki cok cok guzel artar canim benim

canımmmm çok sağol moral oldunuz hepiniz bana.Yarın sabah test yapılacak öğlene herşey belli olur artık.İnşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz.
Degerin gayet normal en az % 60 bir artis olursa hic bir sorun yok demektir insaAllah seninki cok cok guzel artar canim benim

sağol canım insan kötü bir tecrübe yaşayınca ister istemez panikliyor yine birşey olacak mı diye.Yarın sabah kontrolüm var tekrar ,inşallah iyi sonuçlarla dönerim.
inşallah bitanemmm sen içini ferah tut evet kötü tecrübe yaşadık ama hep yaşamıycaz bunu unutma ve kalbini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…