Şimdi yok canım kanamacanım günaydın doktoruna git danış hemen inşallah yerleşme kanamasıdır ama mutlaka gitmesende ara doktorunu şimdi ne durumda kanama?
insallah guzel haberlerini bekliyoruz
Bence hic dr gitmediysen canim yaptir derim uzulme hic onumuzdeki aya daha siki calis kuzumMINIKKUS1 yeni gördüm tatlım msjını :)
yazdıktan sonra gittim baktım ve gelmiş kırmızı bu ay da ümitler fös olduartık bu ay güzel bi çalışma yaparız
Kızlar sizce hormon testi yaptırayımmı ?
anlıyorum kaygılarını inanki diyorum ki bazen bir kere düşük yaptın belki bundan sonrakilerde öyle olucak belk olmayacak ama ne yapıyım kısmet allah vermesin olursa o zaman düşünürüz dedim sen klomen kullandın mı çatlatma aşılama neler oldu ?
Canim onceyi dusunu bebeginide uzme stres yapma endiselenme Allahim insallah bu sefer kucagina almani nasip edicek hic ama hicc uzulme sen rahat ol beslenmene dikkat et sagligini dengeni stresle bozma lutfen stres bize yasak kuzum kotu bir sonuc yasadik diye tekrar yasiycaz diye bisey yok o degerleride kafana takma hic sen rahat ol iyi beslencanım kürtaj sonrası döngüm şaşti biraz önce 29 du sonra 27 olmuştu.En erken bat 04 aralıktı ama döngüm normala döndüyse 7 sinde olur gibi düşünüyordum.Karışık yani... Düşük yaptığım gebeliğimde sat tan 34 gün sonra baktırmıştim 1134 çıkmıştı,bunda sattan 30 gün sonra yaptırmış oluyorum 337 çıktı.Böyle bakarsam iyi gibi .2 günde bir iki kat artarsa herşey yolunda ama içim içim yiyor kimyasal mı diye.Bu arada verdikleri ilaçlar zararlı değil bebeğe zaten çok hafif doz veriyorlar .
Şimdi yok canım kanama
Benimde esiminde sorun yok canim serephone kullandim yumurtalarim kendiliginden catladi 2 ay kullandim bu ay kendiliginden yumurtalarim buyudu ve catladi diye dusunuyorum ama olmadi Allahim en hayirlisini nasip eder insallah
CANIM RABBİM HAYIRLISIYLA ATLATMANI GÜZEL BİR BAŞLANGIÇ VE SONUÇLA TEDAVİYE DEVAM ETMENİ NASİP ETSİNN ZATEN ALLAH KISMET EDERSE @ABCDEFCD ve @sekerpancari niin hamiş haberlerinden sonra göreceksin güzelliği ve umutlar artacak :)
Ay lovelym de herkeste bebiş sahibi olcak inşallah Günaydın kızlar
InşaAllh güzel sonuçlar alırsın canım.. Laparoskopi ile tüplerin vs durumlara mı bakılacak?
Aradım yarın gel dedi yarın gidicem vallahi ben çok kötüyüm hamileliğin bu kadar zor geçtiğini bilmiyordum mide bulantısı beni öldürüyor yarın doktora bulantı için bi ilaç da yazmasını istiyecemDoktorla görüştün mü ?
Valla bu sürecin hemen başlaması için çok söledim sen Marta kadar bekleseyin bana kriz gelicekti inşallah dua ediyorum en hayırlısı olucak bebiş gelicekGizocum sen bu süreci yakinen takip ediyorsun inşallah kuzucum.
Canim onceyi dusunu bebeginide uzme stres yapma endiselenme Allahim insallah bu sefer kucagina almani nasip edicek hic ama hicc uzulme sen rahat ol beslenmene dikkat et sagligini dengeni stresle bozma lutfen stres bize yasak kuzum kotu bir sonuc yasadik diye tekrar yasiycaz diye bisey yok o degerleride kafana takma hic sen rahat ol iyi beslen
Aradım yarın gel dedi yarın gidicem vallahi ben çok kötüyüm hamileliğin bu kadar zor geçtiğini bilmiyordum mide bulantısı beni öldürüyor yarın doktora bulantı için bi ilaç da yazmasını istiyecem
Valla bu sürecin hemen başlaması için çok söledim sen Marta kadar bekleseyin bana kriz gelicekti inşallah dua ediyorum en hayırlısı olucak bebiş gelicek
Aradım yarın gel dedi yarın gidicem vallahi ben çok kötüyüm hamileliğin bu kadar zor geçtiğini bilmiyordum mide bulantısı beni öldürüyor yarın doktora bulantı için bi ilaç da yazmasını istiyecem
Degerin gayet normal en az % 60 bir artis olursa hic bir sorun yok demektir insaAllah seninki cok cok guzel artar canim benimcanım kürtaj sonrası döngüm şaşti biraz önce 29 du sonra 27 olmuştu.En erken bat 04 aralıktı ama döngüm normala döndüyse 7 sinde olur gibi düşünüyordum.Karışık yani... Düşük yaptığım gebeliğimde sat tan 34 gün sonra baktırmıştim 1134 çıkmıştı,bunda sattan 30 gün sonra yaptırmış oluyorum 337 çıktı.Böyle bakarsam iyi gibi .2 günde bir iki kat artarsa herşey yolunda ama içim içim yiyor kimyasal mı diye.Bu arada verdikleri ilaçlar zararlı değil bebeğe zaten çok hafif doz veriyorlar .
canm yap bi test valla seni çok merak ediyorum bence de hamişsiiinkizlar merhaba ben adet olmadim insallah olmam yarini veya persembeyi atlatirsam rahatlayacagim ped koyuyorum sari oluyor annem dolleis yerini temizliyordur diyor annem hamilesin oglun olacak guzellesmossin dedi :)
Degerin gayet normal en az % 60 bir artis olursa hic bir sorun yok demektir insaAllah seninki cok cok guzel artar canim benim
inşallah bitanemmm sen içini ferah tut evet kötü tecrübe yaşadık ama hep yaşamıycaz bunu unutma ve kalbini ferah tutsağol canım insan kötü bir tecrübe yaşayınca ister istemez panikliyor yine birşey olacak mı diye.Yarın sabah kontrolüm var tekrar ,inşallah iyi sonuçlarla dönerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?