2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

başkalarına hep pozitif düşün pozitif olsun herşey diyip dururum.Kendi başıma birşey gelince hemen felaket senaryoları yazmaya başlıyorum.Bebişim Allah'a emanet artık.Dua ederken de hep hayırlısını diliyorum.Umarım hayırlısı bebişimin sağlıkla kucağıma gelmesidir.
inşallah bitanemmm sen içini ferah tut evet kötü tecrübe yaşadık ama hep yaşamıycaz bunu unutma ve kalbini ferah tut

Allah sifa versin tatlım testi tekrarla da iki gun sonra içimiz rahatlasin

aminn canım inşallahh gelecek inşallahhh

bet ggüldüm yaa nasıl kas ve burun bebek iri misin fiziken
Kara kaş kara goz canm burun da hallice olunca anlasiliyo kürt kizi saniyolar ama degiliz :) iri kemiklim boyum 1.68 ama dik vucudum diyetisyen e gitmistim olcru bilekten direk erkek.kemiklerine sahipsin dedi ama iyi biseymia kiloyu kapatiyo ☺☺

Selam kızlar nasılsınız bugün varmı güzel haberler test yapan yapan pozitifi hören

Ben hep okurdum üye olduktan sonra takip edemez oldum yok mu bir liste regl için gün sayanlar kimler nerden bakılıyor her hamileyim diyen bir sonrakine umut oluyor

Bu ay Delirdim galiba beeen dun gece rüyamda hamile olduğumu gördüm keseyi falan gördük doktorda. Bende bu rüyanın gazına gelip kostüm eczaneye test almaya amaaaaa sonuç tek çizgi pis hain kotuuuu bir tek çizgi adete kaldı 2gun hadi 2gubde gecikme payı veriyorum kendisine ama bi bel ağrısıdır gidiyor 2gundur napiim ben agliyim miii

yok canım iyiyiz sen nasılsın? elisa ve blummmu bekliyoruz :) sen 2015 in ilk annesi olacaksın inşallah :)
İnşaallah ikimiz birlikte hamiş oluruz cnm.Falımdada ocakta hamile olcaksnz çıkmıştı 2 ay önce.Bu ay ilk defa reglimde 1 gün uzun sürdü galiba düzeliyorum.Hergün 1 bardak testere dişli aslan prnçesine başladım bakalım

Ben hep okurdum üye olduktan sonra takip edemez oldum yok mu bir liste regl için gün sayanlar kimler nerden bakılıyor her hamileyim diyen bir sonrakine umut oluyor

var listeyi mogami nickli arkadaşımız paylaşıyor ve ona bat tarihlerimizi söylüyoruz :) mogami nin etkinliklerinden takip edebilirsin :)

luluuuuşşş rüyalar gerçek olsa seni her gün görürdüm parçasını bugünde sana armağan ediyorum :):)):) hayırlısı kuzum bende yaptığımda çıkmamıştı regl günümde çıkmıştı :) inşallah seninkide öyle olurda rüyanın aynısını yaşarsın :)

sen lokman hekim oldun çıktın inşallah şifa olur yediğin içtiğin :) düzelmede var inşallah biz yeniyıl sabahına kalktığımzda senin test fotosuna bakıp bakıp acaba dünden kalma olduğumuz için mi çift görüyoruz diye tekrar tekrar bakacağız

Bak yaş nasıl guldurdu benii aksama kadar söylerim simdi bu şarkıyı :) sözde kafaya takmiyodum bu ay taksaymisim nolcskti acabaaa

Bu yıla kadar sağlık konusunda çooook ihmalkârdım amaaan der geçerdim.Yaş kemale erince 37 görünce.Bide kuzenimin benim yaşımdaki kızı evlenip 5 yıldır çocuğu olmayınca tıbbi tedavilerden sonuç alamayıp üstüne bide menopoza girdiğni duyunca.Kendimi silkeledim alternatif tıp okumaya başladım.yakında prof olcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…