inşallah bitanemmm sen içini ferah tut evet kötü tecrübe yaşadık ama hep yaşamıycaz bunu unutma ve kalbini ferah tut
Allah sifa versin tatlımkızlar merhaba dün akşam kan testi yaptırdım 337 çıktı.Bana az gibi geldi sanki ...Sabaha karşı çok hafif kahverengilik gördüm peçetede sildiiğimde bu sabah da tam bir nokta kadar vardı.Bu arada astım krizim tuttu.Sabah 7 den beri acildeydim ilaç verdiler şimdi biraz daha rahat nefes alıyorum ama benim aklım bebekte.Yarın sabah dr a gidicem tekrar test yapılacak.İnşallah artar değerim ama bana düşük gibi geldi
Doktoruna bi danis adetliyken hazir gidiver duruma gore yaptir hem icin rahatlarMINIKKUS1 yeni gördüm tatlım msjını :)
yazdıktan sonra gittim baktım ve gelmiş kırmızı bu ay da ümitler fös olduartık bu ay güzel bi çalışma yaparız
Kızlar sizce hormon testi yaptırayımmı ?
aminn canım inşallahh gelecek inşallahhhbaşkalarına hep pozitif düşün pozitif olsun herşey diyip dururum.Kendi başıma birşey gelince hemen felaket senaryoları yazmaya başlıyorum.Bebişim Allah'a emanet artık.Dua ederken de hep hayırlısını diliyorum.Umarım hayırlısı bebişimin sağlıkla kucağıma gelmesidir.
Allah sifa versin tatlımtesti tekrarla da iki gun sonra içimiz rahatlasin
Her hamilelik bir degil tatlım bende yassdim bazi seyler ama onlar farkli hamileliklerdi bu baska bi bebiş grc dollenmedir belkiAmin canım yarın belli olacak herşey
Kara kaş kara goz canm burun da hallice olunca anlasiliyo kürt kizi saniyolar ama degiliz :) iri kemiklim boyum 1.68 ama dik vucudum diyetisyen e gitmistim olcru bilekten direk erkek.kemiklerine sahipsin dedi ama iyi biseymia kiloyu kapatiyo ☺☺bet ggüldüm yaa nasıl kas ve burun bebek iri misin fiziken
Selam kızlar nasılsınız bugün varmı güzel haberler test yapan yapan pozitifi hören
İnşaallah ikimiz birlikte hamiş oluruz cnm.Falımdada ocakta hamile olcaksnz çıkmıştı 2 ay önce.Bu ay ilk defa reglimde 1 gün uzun sürdü galiba düzeliyorum.Hergün 1 bardak testere dişli aslan prnçesine başladım bakalımyok canım iyiyiz sen nasılsın? elisa ve blummmu bekliyoruz :) sen 2015 in ilk annesi olacaksın inşallah :)
Ben hep okurdum üye olduktan sonra takip edemez oldum yok mu bir liste regl için gün sayanlar kimler nerden bakılıyor her hamileyim diyen bir sonrakine umut oluyor
Bu ay Delirdim galiba beeendun gece rüyamda hamile olduğumu gördüm keseyi falan gördük doktorda. Bende bu rüyanın gazına gelip kostüm eczaneye test almaya amaaaaa sonuç tek çizgi pis hain kotuuuu bir tek çizgi adete kaldı 2gun hadi 2gubde gecikme payı veriyorum kendisine ama bi bel ağrısıdır gidiyor 2gundur napiim ben agliyim miii
İnşaallah ikimiz birlikte hamiş oluruz cnm.Falımdada ocakta hamile olcaksnz çıkmıştı 2 ay önce.Bu ay ilk defa reglimde 1 gün uzun sürdü galiba düzeliyorum.Hergün 1 bardak testere dişli aslan prnçesine başladım bakalım
Bak yaş nasıl guldurdu beniiluluuuuşşş rüyalar gerçek olsa seni her gün görürdüm parçasını bugünde sana armağan ediyorum :):)):) hayırlısı kuzum bende yaptığımda çıkmamıştı regl günümde çıkmıştı :) inşallah seninkide öyle olurda rüyanın aynısını yaşarsın :)
Tamam takipteyim :)var listeyi mogami nickli arkadaşımız paylaşıyor ve ona bat tarihlerimizi söylüyoruz :) mogami nin etkinliklerinden takip edebilirsin :)
Bu yıla kadar sağlık konusunda çooook ihmalkârdım amaaan der geçerdim.Yaş kemale erince 37 görünce.Bide kuzenimin benim yaşımdaki kızı evlenip 5 yıldır çocuğu olmayınca tıbbi tedavilerden sonuç alamayıp üstüne bide menopoza girdiğni duyunca.Kendimi silkeledim alternatif tıp okumaya başladım.yakında prof olcam.sen lokman hekim oldun çıktıninşallah şifa olur yediğin içtiğin :) düzelmede var inşallah biz yeniyıl sabahına kalktığımzda senin test fotosuna bakıp bakıp acaba dünden kalma olduğumuz için mi çift görüyoruz diye tekrar tekrar bakacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?