Bak yaş nasıl guldurdu beniiaksama kadar söylerim simdi bu şarkıyı :) sözde kafaya takmiyodum bu ay taksaymisim nolcskti acabaaa
Elisaaa canm test yap ya cok merak.ediyorum benmde ped eki sari akintilardan suphelenip test yapmistim sen de yap hadi bakimm:) ben atlatimde siz meraktan test yaptirttin :)
Bu yıla kadar sağlık konusunda çooook ihmalkârdım amaaan der geçerdim.Yaş kemale erince 37 görünce.Bide kuzenimin benim yaşımdaki kızı evlenip 5 yıldır çocuğu olmayınca tıbbi tedavilerden sonuç alamayıp üstüne bide menopoza girdiğni duyunca.Kendimi silkeledim alternatif tıp okumaya başladım.yakında prof olcam.
Canm gecmis olsun benmde astim hastaligim var gebelikten burnum tikali geceleri zor nefes aliyorum cok zor allah yardimcimiz olsun bu arada bebegini niye uzuyosun benm sat in 30. gunu 14 cikti degerim bak arta arta gidiyo cok.sukurkızlar merhaba dün akşam kan testi yaptırdım 337 çıktı.Bana az gibi geldi sanki ...Sabaha karşı çok hafif kahverengilik gördüm peçetede sildiiğimde bu sabah da tam bir nokta kadar vardı.Bu arada astım krizim tuttu.Sabah 7 den beri acildeydim ilaç verdiler şimdi biraz daha rahat nefes alıyorum ama benim aklım bebekte.Yarın sabah dr a gidicem tekrar test yapılacak.İnşallah artar değerim ama bana düşük gibi geldi
Bi bel agrim var canım normalde regl olunca başlardı bu ay önden geldi bel ağrısı başkada bisi yok valla herkes bi göğüs hassasiyeti diyor bende sadece dolgunluk oldu minnaklarimdataksaydın eline oyuncak bi bebek verecektik onunla gezip duracaktın gerçeği gelene kadarbaşka türlü nasıl zapt ederdik :) ayyy ayy inşallah rüyan hayırlara çıkarda gelir bebişin belki bu bi işaretti bu ayı bilemem ama yakın zamanda gelecek bence luluş hem belirtin var mı ?
Kıyamam ben sana ama ya insallah önümüzdeki ayin güzellikleridir gördüklerin pis kaka o çizgi bende sevmiyom onuBu ay Delirdim galiba beeendun gece rüyamda hamile olduğumu gördüm keseyi falan gördük doktorda. Bende bu rüyanın gazına gelip kostüm eczaneye test almaya amaaaaa sonuç tek çizgi pis hain kotuuuu bir tek çizgi adete kaldı 2gun hadi 2gubde gecikme payı veriyorum kendisine ama bi bel ağrısıdır gidiyor 2gundur napiim ben agliyim miii
En son aldığım haberlere göre kız köyde göbek çeken bir yaşlı teyze var.ona gitmiş ayagından asmışlar tavana o işlemden sonra tekrar adet olmaya başlamış.inşaallah çocuguda olurda kız boşanmak zorunda kalmaz.çünkü artık umudu kesmişti kocasının ailesi çocuk isteyip duruyolarmış.olsun ben çok inanıyorum yeterki götürülerini hesaba katarak kullanalım :) sen hiç onu görme çalışmalara devam :)
Bi bel agrim var canım normalde regl olunca başlardı bu ay önden geldi bel ağrısı başkada bisi yok valla herkes bi göğüs hassasiyeti diyor bende sadece dolgunluk oldu minnaklarimdabunlar klasik regl belirtileri ama canım çikolata çekmiyor kudurmam gerekirdi şimdiye kadar ben diyorum psikolojiyi dağıttım vucudum hormonlarım delirdi
En son aldığım haberlere göre kız köyde göbek çeken bir yaşlı teyze var.ona gitmiş ayagından asmışlar tavana o işlemden sonra tekrar adet olmaya başlamış.inşaallah çocuguda olurda kız boşanmak zorunda kalmaz.çünkü artık umudu kesmişti kocasının ailesi çocuk isteyip duruyolarmış.
Cnm o kızın çocukluğunu bilirim çook suyla oynardı aşırı titiz ve kalabalık köy evi ve hergün ev yıkar temizlik yapar.adet sancısı başkayıncada sancıdan hastanelik olur gece hastaneye taşırlardı.O kadar aşırı adet sancısı olurdu.Hatta evlenmeden önce doktoru senin çocuğun olmaz yumurtalıkların yumurta üretmiyo demişti.Anlatıp ağlamıştı çocuğum olmıycakmış diye.Evlenmeden önce çöp gibi zayıftı.Evlendi hormon ilaçları kullanmaktan şuan çoook aşırı kilolu.İnşaallah olacak o kızında bebegi çünkü içime öyle doğuyo.Allahım herkese evlat kokusu aldırsın inşaallahooo neler yapmışlar öyleben tıbbi çaba gösterilip bitki desteği alındıktan sonrasını allaha bırakmak gerektiğini düşünüyorum yazık kıza allah hayırlısını versin haklarında .
Cnm o kızın çocukluğunu bilirim çook suyla oynardı aşırı titiz ve kalabalık köy evi ve hergün ev yıkar temizlik yapar.adet sancısı başkayıncada sancıdan hastanelik olur gece hastaneye taşırlardı.O kadar aşırı adet sancısı olurdu.Hatta evlenmeden önce doktoru senin çocuğun olmaz yumurtalıkların yumurta üretmiyo demişti.Anlatıp ağlamıştı çocuğum olmıycakmış diye.Evlenmeden önce çöp gibi zayıftı.Evlendi hormon ilaçları kullanmaktan şuan çoook aşırı kilolu.İnşaallah olacak o kızında bebegi çünkü içime öyle doğuyo.Allahım herkese evlat kokusu aldırsın inşaallah
tamam canlar bende merak ediyorum eger yarini ve persbe gununu atlatirsam cuma sabahi direk saglil ocagina gidip kan verecegi
evde test yapmayacagim hm is baso yapmadan tahli isini halletmis olurum insalh atlatabilirimde :)
:) insallahcanim benimtamamdır cumanın hayrına hayırlı olacak güzel haberler alalım inşallah :)
benm de dünden beri kasık ağrım var kaygılım allah korusun yine mi erken gelecek yoksa benm kırmızı
Canm gecmis olsun benmde astim hastaligim var gebelikten burnum tikali geceleri zor nefes aliyorum cok zor allah yardimcimiz olsun bu arada bebegini niye uzuyosun benm sat in 30. gunu 14 cikti degerim bak arta arta gidiyo cok.sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?