2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Bak yaş nasıl guldurdu benii aksama kadar söylerim simdi bu şarkıyı :) sözde kafaya takmiyodum bu ay taksaymisim nolcskti acabaaa

taksaydın eline oyuncak bi bebek verecektik onunla gezip duracaktın gerçeği gelene kadar başka türlü nasıl zapt ederdik :) ayyy ayy inşallah rüyan hayırlara çıkarda gelir bebişin belki bu bi işaretti bu ayı bilemem ama yakın zamanda gelecek bence luluş hem belirtin var mı ?

olsun ben çok inanıyorum yeterki götürülerini hesaba katarak kullanalım :) sen hiç onu görme çalışmalara devam :)

Canm gecmis olsun benmde astim hastaligim var gebelikten burnum tikali geceleri zor nefes aliyorum cok zor allah yardimcimiz olsun bu arada bebegini niye uzuyosun benm sat in 30. gunu 14 cikti degerim bak arta arta gidiyo cok.sukur

Bi bel agrim var canım normalde regl olunca başlardı bu ay önden geldi bel ağrısı başkada bisi yok valla herkes bi göğüs hassasiyeti diyor bende sadece dolgunluk oldu minnaklarimda bunlar klasik regl belirtileri ama canım çikolata çekmiyor kudurmam gerekirdi şimdiye kadar ben diyorum psikolojiyi dağıttım vucudum hormonlarım delirdi

Kıyamam ben sana ama ya insallah önümüzdeki ayin güzellikleridir gördüklerin pis kaka o çizgi bende sevmiyom onu her ay bakıyor bana tek dişi kalmış canavar

olsun ben çok inanıyorum yeterki götürülerini hesaba katarak kullanalım :) sen hiç onu görme çalışmalara devam :)
En son aldığım haberlere göre kız köyde göbek çeken bir yaşlı teyze var.ona gitmiş ayagından asmışlar tavana o işlemden sonra tekrar adet olmaya başlamış.inşaallah çocuguda olurda kız boşanmak zorunda kalmaz.çünkü artık umudu kesmişti kocasının ailesi çocuk isteyip duruyolarmış.

psikolojik olarak stresten gecikmeye neden olabilir amaaa umarım öyle değildir henüz erken :) bekliyoruz heyecanla hayırlısı :)

ooo neler yapmışlar öyle ben tıbbi çaba gösterilip bitki desteği alındıktan sonrasını allaha bırakmak gerektiğini düşünüyorum yazık kıza allah hayırlısını versin haklarında .

ooo neler yapmışlar öyle ben tıbbi çaba gösterilip bitki desteği alındıktan sonrasını allaha bırakmak gerektiğini düşünüyorum yazık kıza allah hayırlısını versin haklarında .
Cnm o kızın çocukluğunu bilirim çook suyla oynardı aşırı titiz ve kalabalık köy evi ve hergün ev yıkar temizlik yapar.adet sancısı başkayıncada sancıdan hastanelik olur gece hastaneye taşırlardı.O kadar aşırı adet sancısı olurdu.Hatta evlenmeden önce doktoru senin çocuğun olmaz yumurtalıkların yumurta üretmiyo demişti.Anlatıp ağlamıştı çocuğum olmıycakmış diye.Evlenmeden önce çöp gibi zayıftı.Evlendi hormon ilaçları kullanmaktan şuan çoook aşırı kilolu.İnşaallah olacak o kızında bebegi çünkü içime öyle doğuyo.Allahım herkese evlat kokusu aldırsın inşaallah

doğrudur çok zor gerçekten yaşayan bilir sanırım allah onlarada aratmasın evladını görmeyi bütümeyi nasip etsin olmayan herkese :)

tamam canlar bende merak ediyorum eger yarini ve persbe gununu atlatirsam cuma sabahi direk saglil ocagina gidip kan verecegi
evde test yapmayacagim hm is baso yapmadan tahli isini halletmis olurum insalh atlatabilirimde :)

tamam canlar bende merak ediyorum eger yarini ve persbe gununu atlatirsam cuma sabahi direk saglil ocagina gidip kan verecegi
evde test yapmayacagim hm is baso yapmadan tahli isini halletmis olurum insalh atlatabilirimde :)

tamamdır cumanın hayrına hayırlı olacak güzel haberler alalım inşallah :)

kizlar geii okuyamadom hpiniz merak ediyosunuz biiyor cok sagolun bende cok merak ediyoru insallah gelmez kirmizilar dualarinizi bekliyoru. hepinizi sviyoum opuyorum:)

KASIK AĞRILARIM VAR BU AY 35 GÜNÜ GEÇMEZSE KLOMEN KULLANMAM BİR DAHA Kİ AYA KENDİ HALİNE BIRAKIRIM BÜNYEMİ :)

benm de dünden beri kasık ağrım var kaygılım allah korusun yine mi erken gelecek yoksa benm kırmızı

Kizlar kurabiye yedim bi anda dolgum cikti napcam bu dislerle yaa Allah'im sabir ver bana

benm de dünden beri kasık ağrım var kaygılım allah korusun yine mi erken gelecek yoksa benm kırmızı

benim kırmızı gelecekse erken gelmesine çok mutlu olurdum 40 gün beklemek gerçekten zor 35 bile kasıyor insanı ama senin kaçıncı gününde erken değil mi?

Sana da geçmiş olsun canım.Astım çok zor evet akşamdan beri mahvoldum yani.Sadece rahatça nefes alabilmek bile ne kadar büyük bir şans bu kriz anlarında anlıyorum işte.Sen tekrar test yaptırdın mı peki?Ben yarın yaptırıcam.İnşallah ikimizde sağlıkla alırız bebişlerimizi.Bu arada seninki de benimki de aslan burcu olacaklar .Severim aslanları,kendimde aslanım çünkü
Canm gecmis olsun benmde astim hastaligim var gebelikten burnum tikali geceleri zor nefes aliyorum cok zor allah yardimcimiz olsun bu arada bebegini niye uzuyosun benm sat in 30. gunu 14 cikti degerim bak arta arta gidiyo cok.sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…