ayyy cok alemsınız :):)
Selam kızçeler nasilsinizzz
Tamam bitanem beraber yapalım inşallalh güzel haberler verebiliriz
Hadi hayirlisi canim umarim guzel bir aonuc aliriz sendenBebegım bır yereyaslandıgımda gogsum yara olmus gıbı acıyor ve kocaman oldular bugune sancılanmaya basladım adet olacakmıs gıbı dun sabah ve ondan oncekı aksam bırkac defa boyle sanıyelık ıgne batma gıı bır olay yasadım ılk defa ne dusunecegımı bılemıyorum kuzum
canm bi gideydin keşke..Gitmedim canım çünkü adet oldum çok anlamsız bir şekilde. Bugünde adetim kesildi. 2 gün oldum şaka gibi.
biz iyiyiz teyzesi:)pit pitlarini iyice hissetmeye basladimiyiyiz siz naıslsınız bebiş hareket etmeye başlıyor yazıyor kolu bacağı rahat durmaz daha minnoşun :) bi de baş parmağını emerken görebilirsiniz diyooo aaa cıs olmaz teyzesi kıyamaz parmaklara
Afroditim nasilsin kiz :)canm bi gideydin keşke..
Dün akşam çalışma oldu inşaAllah canim ?:)gunaydın kızlar bol guneslu musmutlu gun olsun:) kızlar dun atesımı olcmustum 35.7 bugun olctum 36.2 olmus sanırım benım yumurtlama bıttı bakalım sonuc ne olacak
Tatlim polistik over olup hamile olan cok duydum ben sende hamile kalacaksin ben inaniyorum buna insallah gecikmen hamileliktendir rabbim ol dedikten sonra tek iliskiyle bile kalabilirsinHiç sanmıyorum polikistik över olup kolay kolay hamile kalan pek olmuyor zaten düzenli ilişkide olmadı bu ay taşınma telaşı felan derken üzüntüm böyle gecikmesi yoksa hamile değilim diye üzülmüyorum
iyiyim kuzum müge anlıyı seyrediyorum:) bir yandan da el işimi yapıyorum bebiş şapkası :) siz napıyosunuz bakalım:)Afroditim nasilsin kiz :)
TATLIM İYİYİZ SEN NASILSIN, BAKIYORUM MEMLEKET HAVASI YARAMIŞ :) MAŞALLAHHHHSelam kızçeler nasilsinizzz
biz iyiyiz teyzesi:)pit pitlarini iyice hissetmeye basladimRabbim su mubarek ay da sizede tez zamanda tattirsin bu duyguyu
İkisinde oldum gecen ay normalde 25 ourdum bu ayda ikisinde olurum dedim ama 4 bugun bir haftadir hamilelik belirtileri var insallahayyy inşallah hamişsindir.Kaç gün geçmiş oldu batın?
Bende arkadas gibiyim kayinbabamla kv de iyide bazen dusunmeden konusuyor belki farkinda olmuyorbenimde kayınbaba arkadaş gibi benle kaynanam ise biraz mız mız memnuniyetsiz biri nadiren güler konuşur.. herkese karşı öyle
Evet canim cok yoruluyorum isyan bayraklarini cekecegim yakinda eve baygin geliyorum insallah burda guzel haberi verecegimiz gunler yakindircanım yaa tam kendi evinin temizliği bitti daha dinlenemeden kv nin evi mi çıktı bideve inşallah son kırmızılarımız olur da bi daha ki ay mutlu haberlerimizi buraya yazmak nasip olur kuzucum
yok canim taviz vermiyorum bazen aliyor markete de beraber gideriz tek gitmem uzak zaten market ama ev isi yapmaz hamile olunca mecbur yapacak kacari yokyok yok wuslt ım hiç taviz verme bu konuda zaten yemek temizlik yapmıyorlar bari market poşetlerini taşısınlar erkek olarak lazım olan şeyleri getirmeyi yapsınlar ben eşime geçen gün iş çıkışı markete gel dedim evdeyim oraya kadar yürüyim mi dedi bana dedim evet yürü bunları ben taşıyamam yürüttüm onu :) ama hep biz taşıyınca görünmüyo emekler onlarda taşısın alsın derde düşsün çamaşırları assın arada evi süpürsünler yapsınlar bi şey olmaz :)
tesekkur ederim kuzum bende diyorum hayirlisi boyleymis basta uzuldum cektiremeyecegim diye sonra kendi kendime vardir bundada bir hayir diyerek rahatladim hayirlisi ne zamansa o zaman olsun insallah seninde ilk denemende tutynacak bebisin rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin isteyen herkeseinancımız ne, her işte vardır bir hayır, belki Rabbim çekmeni istemiyor bu eziyeti ve sen çektirmeden gelecek bebiş, ben bu inanaçtayım her zaman iyiye inanmalıyız, kötüyü çağırmamalıyız, varsayımlar üstüne konuşmak fayda sağlamıyorki hiç birimize, Alla hhakında en hayırlısı neyse onu versin.
güzel dileklerin içinde aminn inşallah diyorum ...
diyorum zaten yapmadan olmuyor diye ne biliyorsun yaptıklarımızdan olur belki diyor işte ondaki düşünce bende olsa şuan hamileyim derdim
o zaman bende size katılırım olmazsamblummmm
Hadi hayirlisi canim umarim guzel bir aonuc aliriz senden
Kizcelerimm öğlen arası geldim ama :)
İyisiniz, insaAllahh :)
Geçmişi oku oku ancak yetisebiliyorum size...
Kaygılım ormanda çay keyfi müthiş hayaldi
Rahis bebis çok büyümüş maaşAllah barekAllaaahh :)
Elfmmm demek iyice hissediyorsun oy oy... Benim de göbek tarafim çıktı hafiften birde kasiniyor ,kasimiyorum ama krem sürmeye başladım.. benim karnim baya büyür bu gidişle...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?