Kizlar kurabiye yedim bi anda dolgum cikti napcam bu dislerle yaa Allah'im sabir ver bana
Sana da geçmiş olsun canım.Astım çok zor evet akşamdan beri mahvoldum yani.Sadece rahatça nefes alabilmek bile ne kadar büyük bir şans bu kriz anlarında anlıyorum işte.Sen tekrar test yaptırdın mı peki?Ben yarın yaptırıcam.İnşallah ikimizde sağlıkla alırız bebişlerimizi.Bu arada seninki de benimki de aslan burcu olacaklar .Severim aslanları,kendimde aslanım çünkü
Simdide n korku basti agriyacak diye aklima dis agrisi geldikce korkuyorummaaaa aaa bi bu eksikti hay allah ama dolgu yapılır sıkıntı vermez verir mi ?
benm daha 10. günüm canm yaa yum bekliyom bennbenim kırmızı gelecekse erken gelmesine çok mutlu olurdum 40 gün beklemek gerçekten zor 35 bile kasıyor insanıama senin kaçıncı gününde erken değil mi?
benim kırmızı gelecekse erken gelmesine çok mutlu olurdum 40 gün beklemek gerçekten zor 35 bile kasıyor insanıama senin kaçıncı gününde erken değil mi?
bende severim bende aslanım ama bebişim olamayacak bu gidişle
Simdide n korku basti agriyacak diye aklima dis agrisi geldikce korkuyorumm
Ağlamak istiyorum ben yaaa
benm daha 10. günüm canm yaa yum bekliyom bennbirazdan ov testi yapcam bakalım ne dicek bana
Kızlar ben Canan hemşireyi aradım bana neden laparoskopi yapılacak annem merak etti dedim. Gülmekten kırıldı kadın. Bana histeroskopi yapılacakmış. Ben yanlış anlamışım. Alttan kamera ile embriyonun nereye yerleştirileceğine bakılacakmış.ABCDEFCD
Olsun tatlım aslan olmaz başak olur ne farkeder.Bizim olsun sağlıklı olsun da hiiiiç farketmez.Hem daha kırmızıları görmeden ne bu negatiflik?İyi düşünelim iyi olsun kuzum
Ağlamak istiyorum ben yaaa
Temizlik yaparken düştümniye ama yaa senin bu duygu karmaşıklığın iyiye delalet sanırım
Tül asarken düştümniye ki?Ağlama , ağla ağla nereye kadar.Boşver ağlama.Yok illa ağlıcam diyosan geleyim beraber ağlayalım.Çok müsaitim yani ağlamaya
negatif olan sensin ben iyiyim mutluyum ağlamak flnda yok bebeemle :) sen artık anne adayısın üzülmek stres ve minnakımıza zarar verecek şeyler yapamazsın
Tül asarken düştüm
Petege bastim azcik cok abanmisim petekle hoop yere sonra petegi kaldirayim birsey olur belki dedim ayagima düşürdümaaaaa bişey oldu mu bi yerine?AğlamamaMINIKKUS1 kızdı ama yerden kaldırmaya gelebilirm .
Azcik dikkat et kuzum yada kocis evdeyken yappin su perde islerini cok gecmis olsun cnmkTül asarken düştüm
Petege bastim azcik cok abanmisim petekle hoop yere sonra petegi kaldirayim birsey olur belki dedim ayagima düşürdümhalime gülmekten aglayamadim aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?