2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

bende severim bende aslanım ama bebişim olamayacak bu gidişle

Kızlar ben Canan hemşireyi aradım bana neden laparoskopi yapılacak annem merak etti dedim. Gülmekten kırıldı kadın. Bana histeroskopi yapılacakmış. Ben yanlış anlamışım. Alttan kamera ile embriyonun nereye yerleştirileceğine bakılacakmış. ABCDEFCD

benim kırmızı gelecekse erken gelmesine çok mutlu olurdum 40 gün beklemek gerçekten zor 35 bile kasıyor insanı ama senin kaçıncı gününde erken değil mi?
benm daha 10. günüm canm yaa yum bekliyom benn birazdan ov testi yapcam bakalım ne dicek bana
benim kırmızı gelecekse erken gelmesine çok mutlu olurdum 40 gün beklemek gerçekten zor 35 bile kasıyor insanı ama senin kaçıncı gününde erken değil mi?

Olsun tatlım aslan olmaz başak olur ne farkeder.Bizim olsun sağlıklı olsun da hiiiiç farketmez.Hem daha kırmızıları görmeden ne bu negatiflik?İyi düşünelim iyi olsun kuzum
bende severim bende aslanım ama bebişim olamayacak bu gidişle

çok bilince böyle terimleri karıştırıyoruz işte ayy ayy seninle deneme bi başka zevkli geçecek demiştir kadın :)

Olsun tatlım aslan olmaz başak olur ne farkeder.Bizim olsun sağlıklı olsun da hiiiiç farketmez.Hem daha kırmızıları görmeden ne bu negatiflik?İyi düşünelim iyi olsun kuzum

negatif olan sensin ben iyiyim mutluyum ağlamak flnda yok bebeemle :) sen artık anne adayısın üzülmek stres ve minnakımıza zarar verecek şeyler yapamazsın

yok yok daha iyiym artık sabahtan beri hiç leke filan yok içim rahatladı biraz.Yarın süper olucam inşallah.Bu sefer bebişim beni bırakmıcak hissediyorum.Güveniyorum ben ona .Kuvvetli bir kız (yada oğlan hiç farketmez ama içimden sanki kızmış gibi geliyor)olacak o.
negatif olan sensin ben iyiyim mutluyum ağlamak flnda yok bebeemle :) sen artık anne adayısın üzülmek stres ve minnakımıza zarar verecek şeyler yapamazsın

Allah iyiliğini versin senin ya...Bişey olmamıştır bir yerine inşallah.
Petege bastim azcik cok abanmisim petekle hoop yere sonra petegi kaldirayim birsey olur belki dedim ayagima düşürdüm halime gülmekten aglayamadim aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…