Temizlik yaparken düştüm
Serce parmagim sisti birde tansiyonum düştü galiba seşi beş bakiyorumAllah iyiliğini versin senin ya...Bişey olmamıştır bir yerine inşallah.
yok yok daha iyiym artık sabahtan beri hiç leke filan yok içim rahatladı biraz.Yarın süper olucam inşallah.Bu sefer bebişim beni bırakmıcak hissediyorum.Güveniyorum ben ona .Kuvvetli bir kız (yada oğlan hiç farketmez ama içimden sanki kızmış gibi geliyor)olacak o.
aaaaa bişey oldu mu bi yerine?AğlamamaMINIKKUS1 kızdı ama yerden kaldırmaya gelebilirm .
Sicaginda anlasilmaz da bir saat sonra belli olur kolum cizildi az serce parmagim da morardi az şiştibi çorba taşar bi bu olur hay allah dua et oku üfle kendinibi şey oldu mu ?
Petege bastim azcik cok abanmisim petekle hoop yere sonra petegi kaldirayim birsey olur belki dedim ayagima düşürdümhalime gülmekten aglayamadim aslında
Sicaginda anlasilmaz da bir saat sonra belli olur kolum cizildi az serce parmagim da morardi az şişti
Eneem sisko dedi banasen dur ben kaldırırım ağır kaldırmak yok :)
Eneem sisko dedi banahavar komsular havar
Kirlenmis ama naapim esim geldi bi is yapma ben asarim gelince dedi kizdi banaahh bebem ahh kışın ortasında git tül yıka as bide dikkat etmeneyse inşallah bi şey olmamıştır
innnşşşaaallah canım ha şöyleee ne güzel yarın güzel haberler alıcaz allahın izniyle senden :)
testim böle canm daha var bence .. aman adet olmıyım da yum 2 gün sonra olsun varsıno zaman sen yum luyorsun :)
Petek sokuldu yerinen azcik dogruluk payi olabilir aslında saka bi yana alinmam boyle seylere ben kuzumne demek havar bilmiyorum da böyle anlayacağını tahmin ettim şişko demek istemedim tabiki ama sen hamiş birinin kaldıramayacağı kadar ağarsın :) neyse şimcik çıkıyorum serçe parmağına dikkat et :)
Sicaginda anlasilmaz da bir saat sonra belli olur kolum cizildi az serce parmagim da morardi az şişti
Esim verdi ayari zaten hem gülüyo hem söyleniyo gormen lazimallahtan bi yerin kırılmadıbi de kasma sen çocuk beklerken nasıl tül asarsın kızıcam kızamıyorum üzüldüm geçmiş olsun öyle işleri eşine yaptır
Su an rahatta sicagiyla anlasilmiyor malumserçe parmağa dikkat gerçekten.Ben geçen sene masaya ayağımı vurmuştum şişti morardı anında .Meğerse kırılmış.Oynatabiliyorsan sorun yok ama oynatamıyorsan koş dr a
listemiz ne güzel hareketli bereketli :)Arkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
ARALIK BAT
Hanife55 -------------> 1 Aralık -------> 11. deneme ------>
Wuslt -----------------> 2 Aralık ------> 8. deneme -------> HAMİŞ
Elifbade06 -----------> 3 Aralık ------> 9. deneme --------> HAMİŞ
Ayseygt1453 ---------> 4 Aralık ------> 5. deneme -------->
Neslli -----------------> 4 Aralık ------> 7. deneme --------> HAMİŞ
Cemrem15 -----------> 4 Aralık ------> 3. deneme --------> HAMİŞ
Hanfendi25 ---------> 6 Aralık -------> 5. deneme --------> HAMİŞ
Hyb77 ----------------> 6 Aralık -------> 3. deneme -------->
Elisa ------------------> 7 Aralık -------> 6. deneme
Blummmm ----------> 8 Aralık -------> 6. deneme
Okulum --------------> 9 Aralık -------> 13. deneme
Rbakyy ---------------> 9 Aralık -------> 4. deneme
Mine_burcu --------> 10 Aralık ------> 3. deneme
Deminos ------------> 10 Aralık ------> 9. deneme
Maysu ---------------> 10 Aralık ------> 2. deneme
Pielorr ---------------> 11 Aralık ------> 7. deneme
Berlinberlin ---------> 11 Aralık ------> 2. deneme
Friendly8584 -------> 12 Aralık ------> 6. deneme
Abcdefcd ------------> 13 Aralık -------> 12. deneme
Jasmine53 ----------> 14 Aralık ------> 14. deneme
Kaygılı ---------------> 16 Aralık -------> 4. deneme
Mgul ------------------> 17 Aralık ------> 4. deneme
Secido ----------------> 17 Aralık ------> 16. deneme
Bebeem --------------> 17 Aralık -------> 9. deneme
Sweet42 -------------> 20 Aralık ------> 3. deneme
Batu7884 ------------> 21 Aralık ------> 4. deneme
Arsinli ----------------> 21 Aralık ------> 8. deneme
Betiboop -------------> 21 Aralık -------> 7. deneme
Tubaomur01 --------> 21 Aralık -------> 5. deneme
Yfrks -----------------> 22 Aralık -------> 14. deneme
Nenuya ---------------> 23 Aralık -------> 51. deneme
Bebek isdeyen biri --> 28 Aralık ------> 39. deneme
Afrodit26 ------------> 28 Aralık -------> 4. deneme
Okosale --------------> 30 Aralık -------> 12. deneme
Ayseygt1453 ---------> 31 Aralık --------> 6. deneme
OCAK BAT
Hyb77 ----------------> 1 Ocak --------> 4. deneme
Nerisbebek ----------> 3 Ocak -------> 12. deneme
Hanife55-------------> 6 Ocak -------> 12. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
çok bilince böyle terimleri karıştırıyoruz işteayy ayy seninle deneme bi başka zevkli geçecek demiştir kadın :)
aaa cnm kaç gündür pek tekp edemiyorm eşinn sonuçları nsl çıktı inş daha ii olur izmirde yaptırıcaksn dimi tüpü ALLAH kolaylık versin inş bn şekerpancarı ve de sen tüplerimizden pozitifi görürrüz diğer arkadaslarında kendiliğinden oluverirKızlar ben bugün doktorumun ekibinden bir hemşireyle konuştum hatta 18 dakika konuşmuşuz telefonda bana çok güzel moral ve destek verdi. Çok tatlı herkes. Cumartesi günü beni genel anestezi ile uyutup içeriye kamerayla bakıcaklarmış sanırım bunun bir adı var söyledi ama aklımda kalmadı. Acaba hsg gibi bir şey mi ki? 500 lira istediler bunun için sgkdan yararlanabiliyorum. Adetten 1 hafta sonra yapılıyormuş bu işlem. Ay sonu adet oluncada tüpe başlıyoruz allahın izniyle. Dua edin lütfen çok heyecanlıyım. Kız ocak sonu güzel haberini alıcaz dedi. Eşim bile inanamıyor bu kadar erken olacağına. İnşallah sağlıkla tutunur bebişim.
aaa cnm kaç gündür pek tekp edemiyorm eşinn sonuçları nsl çıktı inş daha ii olur izmirde yaptırıcaksn dimi tüpü ALLAH kolaylık versin inş bn şekerpancarı ve de sen tüplerimizden pozitifi görürrüz diğer arkadaslarında kendiliğinden oluverir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?