2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

innnşşşaaallah canım ha şöyleee ne güzel yarın güzel haberler alıcaz allahın izniyle senden :)

Petege bastim azcik cok abanmisim petekle hoop yere sonra petegi kaldirayim birsey olur belki dedim ayagima düşürdüm halime gülmekten aglayamadim aslında

allahtan bi yerin kırılmadı bi de kasma sen çocuk beklerken nasıl tül asarsın kızıcam kızamıyorum üzüldüm geçmiş olsun öyle işleri eşine yaptır

Eneem sisko dedi bana havar komsular havar

ne demek havar bilmiyorum da böyle anlayacağını tahmin ettim şişko demek istemedim tabiki ama sen hamiş birinin kaldıramayacağı kadar ağarsın :) neyse şimcik çıkıyorum serçe parmağına dikkat et :)

Petek sokuldu yerinen azcik dogruluk payi olabilir aslında saka bi yana alinmam boyle seylere ben kuzum

serçe parmağa dikkat gerçekten.Ben geçen sene masaya ayağımı vurmuştum şişti morardı anında .Meğerse kırılmış.Oynatabiliyorsan sorun yok ama oynatamıyorsan koş dr a
Sicaginda anlasilmaz da bir saat sonra belli olur kolum cizildi az serce parmagim da morardi az şişti

listemiz ne güzel hareketli bereketli :)

aaa cnm kaç gündür pek tekp edemiyorm eşinn sonuçları nsl çıktı inş daha ii olur izmirde yaptırıcaksn dimi tüpü ALLAH kolaylık versin inş bn şekerpancarı ve de sen tüplerimizden pozitifi görürrüz diğer arkadaslarında kendiliğinden oluverir

Canım eşim tekrardan yaptırmadı test. Biz martta tüp yaptıracaktık seyahatimizi iptal ettik ocakta transferim gerçekleşecek. Ocak sonu da güzel haberi alıcaz dedi tatlı hemşirem. Bu perşembe histeroskopi yapılacakmış bana sana da yapılmış mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…