aaa cnm kaç gündür pek tekp edemiyorm eşinn sonuçları nsl çıktı inş daha ii olur izmirde yaptırıcaksn dimi tüpü ALLAH kolaylık versin inş bn şekerpancarı ve de sen tüplerimizden pozitifi görürrüz diğer arkadaslarında kendiliğinden oluverir
yok cnm yaa pek giremiyorm okula baslayınca 8.günüm bgn cmts belli olcak sonuçSenin transfer işleminden sonra bugün kaçıncı günün canım? Şekerpancarı nasıl acaba ondan haber var mı?sekerpancari
yok cnm rahim filmi çektirmiştim bn snr dr eşimin sonuçlarının kötü olduğunu görünce buna bile gerek yokmu demiştiCanım eşim tekrardan yaptırmadı test. Biz martta tüp yaptıracaktık seyahatimizi iptal ettik ocakta transferim gerçekleşecek. Ocak sonu da güzel haberi alıcaz dedi tatlı hemşirem. Bu perşembe histeroskopi yapılacakmış bana sana da yapılmış mıydı?
yok cnm yaa pek giremiyorm okula baslayınca 8.günüm bgn cmts belli olcak sonuç
yok cnm rahim filmi çektirmiştim bn snr dr eşimin sonuçlarının kötü olduğunu görünce buna bile gerek yokmu demişti
inş cnm yaa bn de bazen çok mutlu oluyorm bazen de umutsuzluğa kapılıverym çok korkuyomAy çok heyecanlıyım ama içimden bir his tuttu diyor.
olsn cnm vardır bi bildikleriBen rahim filmi çektirmedim ve eşimin sonucuda ortada ama yinede yapacaklar. Hayırlısı artık.
inş cnm yaa bn de bazen çok mutlu oluyorm bazen de umutsuzluğa kapılıverym çok korkuyom
inş cnmbnmHayır umutsuzluk yok sakın pozitif ol tamam mı ben inanıyorum şuan yerleşiyor miniğin.
Maşallah sanaKara kaş kara goz canm burun da hallice olunca anlasiliyo kürt kizi saniyolar ama degiliz :) iri kemiklim boyum 1.68 ama dik vucudum diyetisyen e gitmistim olcru bilekten direk erkek.kemiklerine sahipsin dedi ama iyi biseymia kiloyu kapatiyo ☺☺
en az 5 gün gecmesini bekle bence canım varsa büyümüş olur yoksa boşuna test olayına girmekizlar trende gelirken dedimki kesin adet oldum ama olmamisim benim hoc belirtim yok belirti icin erkenmi umutlaak istemiyorum test yapmaktan korkuyorum hoc test yapasim gelmiyor
en az 5 gün gecmesini bekle bence canım varsa büyümüş olur yoksa boşuna test olayına girme
Elisaaa canm test yap ya cok merak.ediyorum benmde ped eki sari akintilardan suphelenip test yapmistim sen de yap hadi bakimm
canm yap bi test valla seni çok merak ediyorum bence de hamişsiiin
ya bence bekle bi 5 gün daha hem hamileysen kesenin görülmesi falan daha ii olur acele etme ama 10 günü gecince tes negatifte cıksa tıpış tıpış doktora....canım bılıyorsun batım konusunda kararsızdım hangısının 5 gun gecmesını bekleyım yarını atlattıktan sonramı 5 gun gecmesını bekleyım
canim bebislerin insallah icinde buyuyordur rabbimiz kucagina almayi nasip etsininş cnm yaa bn de bazen çok mutlu oluyorm bazen de umutsuzluğa kapılıverym çok korkuyom
inş cnm yaa amin hepimize nasip olsncanim bebislerin insallah icinde buyuyordur rabbimiz kucagina almayi nasip etsin
ya bence bekle bi 5 gün daha hem hamileysen kesenin görülmesi falan daha ii olur acele etme ama 10 günü gecince tes negatifte cıksa tıpış tıpış doktora....
canim bende seni merak ediyordum cok sukur olmamissin tatilden hayirli haberlerle gel insallah annenin dedigi cikar hamissindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?