2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Senin transfer işleminden sonra bugün kaçıncı günün canım? Şekerpancarı nasıl acaba ondan haber var mı? sekerpancari

yok cnm rahim filmi çektirmiştim bn snr dr eşimin sonuçlarının kötü olduğunu görünce buna bile gerek yokmu demişti

Hayır umutsuzluk yok sakın pozitif ol tamam mı ben inanıyorum şuan yerleşiyor miniğin.
inş cnmbnm hiç belirti yok ama normalmış kalp atışları duyulunca belirti olurmus zaten belirtiyi önceden aramak doğru diilmiş ama iğne vuracak yer kalmadı artık

kizlar trende gelirken dedimki kesin adet oldum ama olmamisim benim hoc belirtim yok belirti icin erkenmi umutlaak istemiyorum test yapmaktan korkuyorum hoc test yapasim gelmiyor

Maşallah sana

kizlar trende gelirken dedimki kesin adet oldum ama olmamisim benim hoc belirtim yok belirti icin erkenmi umutlaak istemiyorum test yapmaktan korkuyorum hoc test yapasim gelmiyor
en az 5 gün gecmesini bekle bence canım varsa büyümüş olur yoksa boşuna test olayına girme

en az 5 gün gecmesini bekle bence canım varsa büyümüş olur yoksa boşuna test olayına girme

canım bılıyorsun batım konusunda kararsızdım hangısının 5 gun gecmesını bekleyım yarını atlattıktan sonramı 5 gun gecmesını bekleyım

Elisaaa canm test yap ya cok merak.ediyorum benmde ped eki sari akintilardan suphelenip test yapmistim sen de yap hadi bakimm

Canım bır sure sonra rengı koyulasıyor turncu gıbı oluyor ıdrarımda bazen koyu renk bazen seffaf oluyorrr ben suphelenemıyorum canımm hanı yarına atlacagım belkıde ama ben sımdıden ınanmıyorumm cuma gunu gıdıp kan vermeye cesaretım yokk ama bende cok merak edıyorum ne olacak

canm yap bi test valla seni çok merak ediyorum bence de hamişsiiin

bende cok merak edıyorum canım ama gecen aykı gıbı olmaktan korkuyorum en ıyısı beklemek dıyorm ınsallah hamıleyımdır ama test yapmaya hıc cesaretım yok suan negtıfı gormektense belırsızlık bıle daha ıyı gelıyor umutlanamıyorum gec yumurtlamısımdır dıyorum hıc belırtım yok cunku 5 haftaya dondu

canım bılıyorsun batım konusunda kararsızdım hangısının 5 gun gecmesını bekleyım yarını atlattıktan sonramı 5 gun gecmesını bekleyım
ya bence bekle bi 5 gün daha hem hamileysen kesenin görülmesi falan daha ii olur acele etme ama 10 günü gecince tes negatifte cıksa tıpış tıpış doktora....

ya bence bekle bi 5 gün daha hem hamileysen kesenin görülmesi falan daha ii olur acele etme ama 10 günü gecince tes negatifte cıksa tıpış tıpış doktora....

anladım canım ben o zaman bu hafta test yapmayım canım haftaı bekleyım eger 16 kadar olmazsam 16 da daha once arkadaslarla sözlestıgımız gıbı test yapım canım

canim bende seni merak ediyordum cok sukur olmamissin tatilden hayirli haberlerle gel insallah annenin dedigi cikar hamissindir

Amınn ınsallah canımm Rabbım hayırlı haberler vermeyı nasıp etsınn umutlanamıyorum canım bugun 31 gunum bıtıyorr 5 haftaya dondum hıc belırtım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…