bende cok merak edıyorum canım ama gecen aykı gıbı olmaktan korkuyorum en ıyısı beklemek dıyorm ınsallah hamıleyımdır ama test yapmaya hıc cesaretım yok suan negtıfı gormektense belırsızlık bıle daha ıyı gelıyor umutlanamıyorum gec yumurtlamısımdır dıyorum hıc belırtım yok cunku 5 haftaya dondu
artık tecrübeli olduk biz dimi ama acemiler gibi testler elimizde dolaşmıyoruzanladım canım ben o zaman bu hafta test yapmayım canım haftaı bekleyım eger 16 kadar olmazsam 16 da daha once arkadaslarla sözlestıgımız gıbı test yapım canım
Hakkinda hayirlisi olsun tatlim ama bence de hamissin:) yarini da atlatirsan tamamdir sanki:) test yapmismiydin ovulasyon icin? Yu
artık tecrübeli olduk biz dimi ama acemiler gibi testler elimizde dolaşmıyoruzacele etmiyoruz bunun türlü türlü halleri var mol gebelik kimyasal mıydı neydi öle bişiyse umutlanmadan gelsin gecsin haberimiz olmasın sağlam döllenmiş yumurtalar olsunlar inşallah
Benimde esim aslan :) canm benm degerlerim 30 kasim 14/ 3 aralik 85/ 5 aralik 157 / 7 aralik 388 bugunde versem 700 kusur olurdu ama vermek istemedim merak etme canm yukselecek kendini bostan yere uzme.degerin cok guzelSana da geçmiş olsun canım.Astım çok zor evet akşamdan beri mahvoldum yani.Sadece rahatça nefes alabilmek bile ne kadar büyük bir şans bu kriz anlarında anlıyorum işte.Sen tekrar test yaptırdın mı peki?Ben yarın yaptırıcam.İnşallah ikimizde sağlıkla alırız bebişlerimizi.Bu arada seninki de benimki de aslan burcu olacaklar .Severim aslanları,kendimde aslanım çünkü
Amın canım hakkında hayırlısı canım ınsallah hamıleyımdır canım :) aynen canım yarını ve hatta persembeyı atlatırsam o zaman umutlanabılırım galıba :) hayır tatlım hıc obu tetsı kullanmadım sadece ılk defa bu ay 2 hafta boyunca gun asırı calıstık umtlanamıyorum canm hıc belırtım yok cunku 5 haftaya donuyor bugun 31 gunum cunku[/QUOTE
Hamilelik belirtileri herkesde farkli olabiliyor
hatta hic belirti hissetmeyen adet duzensizligi oldugunu sanip hamileligini 3. Ayda ogrenenler taniyorum. İnsallah senin de tutumustur :)
Benimde esim aslan :) canm benm degerlerim 30 kasim 14/ 3 aralik 85/ 5 aralik 157 / 7 aralik 388 bugunde versem 700 kusur olurdu ama vermek istemedim merak etme canm yukselecek kendini bostan yere uzme.degerin cok guzel
Benim adet 6 gun gecti canm ama gec dollenme benm gec yumurtladigim.icin degerim biraz dusuk persembe 1500 olur diye dusundum randevu aldim bakalim gorebilecekmiyiz kesemiziCanım maşallah değerlerin güzel artmışnasılsın bebıs nasıl dr gıttınmı canım sımdı senın batın nekadar gectı canım ınsallah banada kısmet olur canım deger artısları :)
Senin sari akinti bence bebegini mujdeliyo benmde acayip.sari akintim vardi.melegin geldi benceCanım maşallah değerlerin güzel artmışnasılsın bebıs nasıl dr gıttınmı canım sımdı senın batın nekadar gectı canım ınsallah banada kısmet olur canım deger artısları :)
Benim adet 6 gun gecti canm ama gec dollenme benm gec yumurtladigim.icin degerim biraz dusuk persembe 1500 olur diye dusundum randevu aldim bakalim gorebilecekmiyiz kesemizi
Senin sari akinti bence bebegini mujdeliyo benmde acayip.sari akintim vardi.melegin geldi bence
Cok umutluyum canm.seenden yaaa hadi hayirlisi bende oyleydim adet oldum saniyodum hatta bi gun ped sap sari olmustu noluyo dedim bide koltuk altlarim cok agridi benm goguslerimin ucu aciyodu bide gogusumun koyu yerinde yesil.damar cikmisti testten 1 gun once esime demistim bu neyin nesi diyeTatlım agzından bal damlıyor canım ınsallah oyle olur kuzum gecen hafta ıcı ıkı gun falan yıne pedım sarı oldu ondan sonra olmadı ama dun mersıne gıderken yolda yıne olmus hatta sancım oldu dedım kesın adet oldum olmamıısım azdı akıntı sonra gun ıcınde cogaldı bugun tekrar sarı olmadı pedım ama orası yapıs yapıs ıslak gelıyor kurulurken ve peceteye seffaf yapıskan akıntı gelıyor cok acık yazdım kusura bakma canım ama merak etmeye basladım artık canım ya ınsallah melegım gelmıstır kuzum su yarını persembeyıde atlatsam bıraz daha rahatlayacagım :)
birde idrarımın rengı sureklı degısıyor bır acık bır koyu oluyor anlamadım gıttı
Cok umutluyum canm.seenden yaaa hadi hayirlisi bende oyleydim adet oldum saniyodum hatta bi gun ped sap sari olmustu noluyo dedim bide koltuk altlarim cok agridi benm goguslerimin ucu aciyodu bide gogusumun koyu yerinde yesil.damar cikmisti testten 1 gun once esime demistim bu neyin nesi diye
hayirdir canim uzulme lutfen tatli kizKızlar çok morelim bozuk benim. En sevdiğim arkadaşlarından biri çok üzdü beni. Acayip sitres yaptım. Ćooookk üzüldüm
hayirdir canim uzulme lutfen tatli kiz
Ya be bilim insan sevdiği birinden beklemediği bişey görünce üzülüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?