2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Hakkinda hayirlisi olsun tatlim ama bence de hamissin:) yarini da atlatirsan tamamdir sanki:) test yapmismiydin ovulasyon icin? Yu

anladım canım ben o zaman bu hafta test yapmayım canım haftaı bekleyım eger 16 kadar olmazsam 16 da daha once arkadaslarla sözlestıgımız gıbı test yapım canım
artık tecrübeli olduk biz dimi ama acemiler gibi testler elimizde dolaşmıyoruz acele etmiyoruz bunun türlü türlü halleri var mol gebelik kimyasal mıydı neydi öle bişiyse umutlanmadan gelsin gecsin haberimiz olmasın sağlam döllenmiş yumurtalar olsunlar inşallah

Hakkinda hayirlisi olsun tatlim ama bence de hamissin:) yarini da atlatirsan tamamdir sanki:) test yapmismiydin ovulasyon icin? Yu

Amın canım hpımızın hakkında hayırlısı canım ınsallah hamıleyımdır canım :) aynen canım yarını ve hatta persembeyı atlatırsam o zaman umutlanabılırım galıba :) hayır tatlım hıc obu tetsı kullanmadım sadece ılk defa bu ay 2 hafta boyunca gun asırı calıstık umtlanamıyorum canm hıc belırtım yok cunku 5 haftaya donuyor bugun 31 gunum cunku

Aynen canım esımde oyle dıyor eskıden olsa sen sımdıye kadar 3 tane test yapmıstın dedım akıllandım artık yapmıyorum acele etmıyorum canımm aynen yeterkı saglam sekılde dollensın saglıklı bır sekılde kendını gostersın annecıgım ben burdayım desın :) ınsallah öle olur canımm

Kizlas ben bu ay ovulasyon testi yapiyorum fakat yumurtlamayi genekacirdim sanirim.. İki gundur 2. Cizgiden eser yok sadece tek cizgi... Ptesiye kadar ikinci cizgi cikardi hep az da olsa simdi hic yok sizde de boyle mi oldu yum. Gecince ikinci cizgi silinir mi tamamen?

Benimde esim aslan :) canm benm degerlerim 30 kasim 14/ 3 aralik 85/ 5 aralik 157 / 7 aralik 388 bugunde versem 700 kusur olurdu ama vermek istemedim merak etme canm yukselecek kendini bostan yere uzme.degerin cok guzel

Benimde esim aslan :) canm benm degerlerim 30 kasim 14/ 3 aralik 85/ 5 aralik 157 / 7 aralik 388 bugunde versem 700 kusur olurdu ama vermek istemedim merak etme canm yukselecek kendini bostan yere uzme.degerin cok guzel

Canım maşallah değerlerin güzel artmış nasılsın bebıs nasıl dr gıttınmı canım sımdı senın batın nekadar gectı canım ınsallah banada kısmet olur canım deger artısları :)

Canım maşallah değerlerin güzel artmış nasılsın bebıs nasıl dr gıttınmı canım sımdı senın batın nekadar gectı canım ınsallah banada kısmet olur canım deger artısları :)
Benim adet 6 gun gecti canm ama gec dollenme benm gec yumurtladigim.icin degerim biraz dusuk persembe 1500 olur diye dusundum randevu aldim bakalim gorebilecekmiyiz kesemizi

Senin sari akinti bence bebegini mujdeliyo benmde acayip.sari akintim vardi.melegin geldi bence

Benim adet 6 gun gecti canm ama gec dollenme benm gec yumurtladigim.icin degerim biraz dusuk persembe 1500 olur diye dusundum randevu aldim bakalim gorebilecekmiyiz kesemizi

Hım senınde daha yenı gecmıs sayılır canımm ınsallah keseyı gorursunuz canım tatlı anneyı cok bekletmez mınnak :)

Senin sari akinti bence bebegini mujdeliyo benmde acayip.sari akintim vardi.melegin geldi bence

Tatlım agzından bal damlıyor canım ınsallah oyle olur kuzum gecen hafta ıcı ıkı gun falan yıne pedım sarı oldu ondan sonra olmadı ama dun mersıne gıderken yolda yıne olmus hatta sancım oldu dedım kesın adet oldum olmamıısım azdı akıntı sonra gun ıcınde cogaldı bugun tekrar sarı olmadı pedım ama orası yapıs yapıs ıslak gelıyor kurulurken ve peceteye seffaf yapıskan akıntı gelıyor cok acık yazdım kusura bakma canım ama merak etmeye basladım artık canım ya ınsallah melegım gelmıstır kuzum su yarını persembeyıde atlatsam bıraz daha rahatlayacagım :)
birde idrarımın rengı sureklı degısıyor bır acık bır koyu oluyor anlamadım gıttı

Cok umutluyum canm.seenden yaaa hadi hayirlisi bende oyleydim adet oldum saniyodum hatta bi gun ped sap sari olmustu noluyo dedim bide koltuk altlarim cok agridi benm goguslerimin ucu aciyodu bide gogusumun koyu yerinde yesil.damar cikmisti testten 1 gun once esime demistim bu neyin nesi diye

Insallah umutlarınız bosa cıkmaz canım ben kendımden sızın benden umutlu oldugunuz kadar umutlu degılım :) hayırlısı ınsallah bebegım gelmıstır canım ben goguslerıme hıc bakmadım kendımı ıncelemıyorum canım sadece sancım oluyor arada onuda canım ayınca dıkkate alıyorum ıster ıstemez goguslerımde agrım yok canım bırde benım merak ettıgım acaba batım yenımı geldı gecıkmedeyım neyı baz alacagımı bılmedıgım ıcın

Kizlar son 8 gun ama benim oncede adete 10 gun kala goguslerim cok acirdi adete 3 gun kala acisi gecerdi simdi aci yok sadece sag kasigim agriyor cok nadir sol akintimda yok arada beyaz akinti okadar korkmaya basladim kist mi olustu acaba

Kızlar çok morelim bozuk benim. En sevdiğim arkadaşlarından biri çok üzdü beni. Acayip sitres yaptım. Ćooookk üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…